Foto: MN Press
Foto: MN Press

Glas iz Grčke: Olimpija prati situaciju oko Spanulisa

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.06.21. | 19:08

Grčki Fosonlajn piše da milanski sastav želi da dovede iskusnog košarkaša ako reši da napusti Olimpijakos

Mogao bi Vasilis Spanulis da Olimpijakos zameni Olimpijom.

I dalje je sve u ranoj fazi ranog interesovanja, a grčki portal Fosonlajn piše da milanski klub diskretno prati razvoj situacije oko Spanulisa i da bi voleo da ga dovede ako iskusni bek reši da napusti Pirej.

Izabrane vesti

Spanulisu ističe ugovor ovog leta, a u avgustu puni 39 godina. Iako je u poznim igračkim godinama, dobro se nosi sa njima i ima još košarke ispred sebe. Njegova ideja je jasna, želi da odigra još jednu sezonu i da završi karijeru u grčkoj luci. Ali i dalje nije sigurno da će ostati u Olimpijakosu.

Olimpija je svesna da bi dovođenjem Spanulisa napravila veliki marketinški potez, tako da iz drugog plana vreba šansu. Ukoliko se Spanulis eventualno ne dogovori sa Olimpijakosom, reagovaće Olimpija.

Važna karika može da bude Hristos Stavropulos, bivši generalni menadžer Olimpijakosa, a sada čovek sa važnom ulogom u Olimpiji. U Milanu je i Kajl Hajns, Spanulisom prijatelj.

Tim iz grada mode pokazao je prethodnih godina da se ne libi da dovede iskusne košarkaše, kao što su pomenuti Hajns, ali i Serhio Rodrigez, Luiđi Datome, Malkolm Dilejni...


tagovi

Olimpija MilanoKK OlimpijakosVasilis Spanulis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara