Komentari na vest

Glave na odmoru, sezona na kocki

L

Luja

pre 11 meseci

Dulo zauzeo Rumuniju ali tu je Moldavija. Ne brini Rumeni.
Z

ZaNaivne

pre 11 meseci

jos jedna vise utakmica u Areni ....dodatnih 200 000 evrica ...i lagana pobeda u majistorici ...
Z

ZaSpinmajstora

pre 11 meseci

Koliko si smešan... hahahhahaha!!!
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Zna Željko šta radi. Tako je namerno izgubio i treću protiv Reala u BG da bi Panter igrao protiv Barse u Kaunasu. Lisac je to.
t

turista

pre 11 meseci

Veliki stranci odradili sezonu, za ovo ih baš zabole
S

Sani Boj

pre 11 meseci

Glave na odmoru??? Pa ko je igracima to rekao? Zar ne treba da odigraju jos 2 najvažnija takmičenja ABA ligu i domaću KLS? I ko im je dozvolio da bojkotuju KLS? Za dve sezone Obradović nije nista osvojio, nisu se ni malo oduzili navijacima za svu ljubav, podrsku u hali i sirom Evrope, novac sakupljen za dug. Zasto potcenjujete navijace i smatrate ih budalama, sram vas sve bilo. Hocete li od 8 trofeja za dve godine osvojiti bar jedan? Nismo mi mutanti da nam oproste dug od 20 mil evra, da 10 godina, da imamo budzet 10 puta veci od svih ostalih, da dovodimo Kampaca za 6,9 mil evra, ali bar par trofeja se moralo osvojiti. Po meni najveci krivac Žoc, sve sam radi, ali pravi iste greske dve godine uzastopce i sto se tice igre i igrača . Teško razočaranje.
z

zeljooooo

pre 11 meseci

Idi gledaj Zelju Pantica, za bolje u nisi.
d

dr eksel

pre 11 meseci

treba da patentira masinu za pranje i ispiranje mozgova.Dovoljno je da zapremina bubnja bude 1/2 kg, tesko je napuniti toliki bubanj,a ako nije pun,lupa kad ispira i centrifugira. Svake sezone vas ubedi da imate najmanji budzet
C

Choopo

pre 11 meseci

Baš sam se trudio ali ove sezone se nisam uspeo povezati sa KK Partizan. Navijači su posle duge pauze imali neverovatnu energiju i nosili igrače na svakoj utakmici ali... Glavni roster čine stranci, a na klupi su deca bivših igrača. Čemu se mogu nadati naši mladi košarkaši? Tribinama?
a

all grobar

pre 11 meseci

I tata bi sine! Samo mi reci koga smo mogli da dovedemo od nasih (domacih) igraca da igra 10min. EL. Ja ne vidim nikog drugog sem Petruseva, a on je izabro CZ. Mi nismo svesni da trenutno nemamo (kad izuzmemo igrace u NBA) ni 5 igraca koji mogu igrati EL na visokom nivou i davati po 10p po mecu. Daleko smo mi od one "zemlje kosarke", samo jos sami sebe tako zovemo i zaludjujemo se. Pa nama reprezentacija svake 5god. uzme medalju, izmenjasmo silne trenere, a ni njih vise ne proizvodimo, u dubokom smo mi nokdaunu. Dosta vise sa tom pricom domaci igraci i ja bi voleo da se vratimo u doba DV, ali je to bilo neko vreme kad su klinci prvo sanjali o Partizanu, pa o EL klubu, pa onda NBA. Sad mu menadzer kaze "mali ti si top" i odvede ga u NBA, a vrati se kao gori igrac (Guduric, Zagorac, Smajli). Problem je rad u klubovima, klinci ne znaju osnovne kosarkaske elemente, nestrpljenje sa mladim igracima i more menadzera, kao i roditelji koji svoju decu gledaju kao robu, poluproizvod koji sto pre treba prodati, umesto da ga dovrsis i prodas u punom sjaju po najvisoj ceni.
r

realan 2

pre 11 meseci

ako si pratio a izgleda nisi, trifunovic ima skoro 20 min prosek u aba... balsa do bolesti preko 15 min, tristan slicno... smajli igra i el i aba... ima li jos neki klub u kome igra toliko mladih srpskih igraca? povezan si ti ali sa zeleznikom....
m

majstorica

pre 11 meseci

6. juna, a kada gospodo planirate da završite sezonu, za Božić?
M

Ma

pre 11 meseci

Sta se ti sekiras kad cemo, imate vec jedan FMP direktno u finale u prvenstvu drugi FMP2 ulazi i pravite zajednicku festu u Zeleznik, i raduj se, pusti ti nas kad cemo i da li cemo.
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Ti pravac Albanija.
M

Mile led

pre 11 meseci

Ziveo Ostoja i Vucko i SNS oni su nam obezbedili najveci budzet u istoriji balkanske kosarke.
G

Gost MMS

pre 11 meseci

A najgore- tek sledi!
r

realan 2

pre 11 meseci

jos jedna utakmica, da dodjemo sebi i da se aleksa vrati... mnogo fali njegova energija.... a u finalu ko bude bolji,nek pobedi... 5 egal utakmica sa prvakom evrope, nosice se valjda nekako i sa nebojsinim klubom....
P

PFC

pre 11 meseci

I da prođe Cedevitu, Partizan nema šta da traži u finalu sa Čovićem. Iz više razloga. Prvo i osnovno, da ne bi bilo zabune i da sve ne bi ličilo na alibi priču, Čović ima kvalitetniji sastav, izuzetno skupu ekipu, sa najskupljom bekovskom linijom u Evropi. Takođe, izuzetno popunjen na visokim pozicijama. To što ne pravi veći rezultat u Evropi, kako ove tako i prethodnih godina, je nešto što se može pripisati nekim drugim stvarima kao npr. ono što se naziva pojavom "pijanih milionera" itd...Dakle, lova i pojedinačan igrački kvalitet je na njegovoj strani. Dalje, sve i da Željko spremi neki njemu svojstven specijal, Čović će imati spremljen odgovor. Ipak je ABA njegov teren kojim suvereno vlada već godinama. Za početak, tu su njegove sudije koje su spremne da kriterijum prilagode njegovim željama i dopuste još jaču "kečersku" odbranu i slične stvari. Ako i to ne bude dovoljno, na scenu stupa njegova škola provokacije i prekidnja utakmice. Ne "školuje" on samo Petruševa za to, ima tu još polaznika. Dakle, prosto je nezamisliv scenario u kome bi Čović izgubio ABA, pogotovo ove godine kada je Partizan napravio onako dobru priču u Evropi, a ovaj nastavio nemilice da sipa pare i dovodi jednog Kampaca za skoro 2 miliona za polusezonu...Na kraju krajeva, jedan Duško Ivanović, ozbiljan trener ( ozbiljno je izgledao još kao igrač) nedavno reče kako znaju, a i Partizan takođe zna, da će Čović dobiti. Da ne pominjemo uz sve ovo i najvišu silu koja bi teško Čoviću oprostila još i ABU...
5

54321

pre 11 meseci

Ti si decko bas u problemu ako verujes u ovo sto pises
r

realno!

pre 11 meseci

Kako su te naucili da lazes, svaka im cast.
M

Mark Markez

pre 11 meseci

Dečko, imaš visoku temperaturu-počeo si da buncaš; hitno popi jedan Brufen ili Paracetamol,a sutra poseti i NPS!
M

Mrcina

pre 11 meseci

Moram ti odati priznanje za ovaj komentar.Jedan od smešnijih koje sam pročitao.Kakva najskuplja bekovska linija i koje sudije?Pa Javor je javni mrzitelj zvezde.Boltauzer takođe.Imali ste u svakom derbiju ove sezone vrhunsko suđenje.Za ovo pomeranje majstorice od 7 dana neću da pričam.Sram vas bilo.
t

terza magico

pre 11 meseci

Znači već kreće traženje alibija....
K

Kaze covek

pre 11 meseci

Bez trunke stida i sramote "Coviceve sudije" a njegov"Pobegulja usla u anale svetske kosarke po dve stavke.Prvi je klub u istoriji koji je u tri uzastopne utamice ABA lige izveo 104 slobodnih bacanja a juce su usli po drugoj stavci gde im protivnik vec u 41 sekundi usao u bonus.
Л

Ложач

pre 11 meseci

'najluđoj plej-of seriji u istoriji elitnog takmičenja' један од Робијиних највреднијих трофеја од доласка у ккОФИ Баскет!
r

realan 2

pre 11 meseci

ima robija mnogo trofeja, zato ga i mrzite....
s

sirotinjo

pre 11 meseci

i Bogu si teska,placu dr eksel i fanovi,suza suzu stize,ne da im drzava skoro ni prebijenu paru.Ove godine budzet svega 4 miliona,pa 6 pa 8, pa...dokle se stiglo ? Najveca plata je 400.000 jer je politika kluba,da igraju samo stuBovi srBstva,nesto kao u Bilbau,Adams,Hasan,Holand,Bentil,Vildoza,Kampaco,za Adamsa je posle utvrdjeno da nije navijac od malih nogu,pa mu je urucen otkaz. Najsvetliji primer,kolika je ljubav prema klubu,pokazao je Kampaco. Ne samo sto je pristao da mu plata bude 400.000 nego i da od svoje plate placa Realu penale,iznos 2,6 miliona evra,sto znaci da ce on dugo dugo igrati za zvezdu,otprilike 7 godina,toliko ce mu trebati da otplati dug Realu,pod uslovom da mesecno placa 30.000 odnosno godisnje 360.000,mora neki dinar da ostavi za sebe,da ima za leba i alpsku. Ovi sto pisu neistine,onaj Eurohups i njima slicni da Kampaco kosta zvezdu 6,9 miliona za dve godine,to je cista laz.
U

Umar2

pre 11 meseci

Ja i dalje ne kapiram cemu panika? Jedini mec koji smo nenadano izgubili je sa SC u Areni. Ave ostalo je manje vise ocekivano. Tri pobede od kojih dve lagane i poraz u Stozicama gde gubimo poslednje 4 godine. Plus se vrarite malko unazad kroz koju godinu i videcete da i Zvezda i Partizan jako cesto igraju majstorice. Sve je to normalno u plejofu. Tako da ono, opustite se. Smara malo. Kao da ne sme da se izgubi nijedan mec. Ko deca neka.
O

OstojinaOpozicionaArrmija

pre 11 meseci

Nema frke za Igokeu tu je bankomat i vucko da kup wild card kada god zatreba
r

realan 2

pre 11 meseci

rece navijac nebojsinog kluba koji je oteo el igokei, kupio el od cibone i u koroni sa treceg mesta na tabeli igrao el... kampaca da ne spominjemo i more stranaca zadnjih sezona...
K

Ko je kriv

pre 11 meseci

Kako lupate gluposti pa nije Partizan kriv sto je Cedevita Olimpija vec imala zakazane utakmice finala prvenstva Slovenije sa Heliosom u cetvrtak i subotu tako da se treca utakmica i nije mogla igrati pre zakazanog termina. Informisite se pa pisite a ne kriv Partizan zbog zakazanog termina tek u utorak! Malo istine i realnosti, a ne samo vrele a ponekad i glupe navijacke strasti!

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Sezona u EL je bila odlicna, iako smo ispali glupo od Reala, i to je u redu, ali cilj u svakoj sezoni Partizanu moraju da budu trofeji! Partizan je mnogo veliki klub da bi glumio kako ga neko takmicenje ne zanima, a imamo i odlicne igrace sada, nisu vise tu Ratkovica, Vrabac, Robinson sa polomljenom rukom, Cvetkovic... Izmedju ostalog, zasto su se borili da budu prvi u ABA... Moraju kako znaju i umeju da prevazidju tzv.umor, i da zapnu, inace sezona je propast, iako cemo skoro sigurno da igramo opet EL.
r

reb8888

pre 11 meseci

...neverovatno da u plejofu, protiv studentskog i cedevite panter, ledej, exum, naneli i lesor igraju 23-29min prosecno...u zvezdi je jedini petrusev preko 20 po utakmici...toliko nepoverenje u igrace koje je trener sam doveo verovatno je nezabelezeno. andjusic je prosle sezone igrao top8, sada ne moze protiv s.c...
7

73

pre 11 meseci

Mali izlet ove godine i ponovo se vracaju tamo gde i pripadaju...borba za plej off ABA lige,ako ih drzava opet budzetom ne ugura u EL jer na parketu oni ne mogu nista da obezbede...i tako unazad godinama i godinama...Sponzoruša klub.
r

realan 2

pre 11 meseci

rece navijac nebojsinog kluba koji je oteo el igokei, kupio el od cibone i u koroni sa treceg mesta na tabeli igrao el... kad smo kod sponzorusa...
N

Normalno...

pre 11 meseci

i sa trecim najvecim budzetom u Evroligi oni nastavljaju da se brukaju.
A

A vi

pre 11 meseci

limenkari se sa prvim budzetom u EL niste obrukali ? A da vi se ne lozite na TOP 8
r

realan 2

pre 11 meseci

znaci treci budzet el... ko ima veci? real? barsa? efes? milano? fener? kampaco dosao zastan i hranu da igra?
G

Ggv

pre 11 meseci

Ja kao Partizanovac sam prizeljkivao majstoricu ovde, treba nam još jedna utakmica, tačnije treba nam i više utakmica ali dobro će doći još jedna, pre finala da udjemo još malo u ritam, jer je zvezda u formi, a nas je Real ubio u pojam. Pobeđujemo ovo u utorak i onda spektakl u finalu.
9

95

pre 11 meseci

Sledeća utakmica je presudna! Ako ne prodju -ode Žoc!
Л

Ложач

pre 11 meseci

Робија иде једино ако оде и онај који га је довео! А не верујем, иако се надам, да је жвалавом већ одзонило
9

95

pre 11 meseci

Ako su ludi da ga zadrže i treću godinu bez trofeja i sa bačenim milionima- nemam ništa protiv!
m

mare1414

pre 11 meseci

Cim dodju bitne utakmice, pritisak, agresivan protivnik, odma krecu problemi za ovakve ekipe poput Partizana koje ne igraju odbranu, oslanjaju se na sut sa distance i individualne poteze svojih igraca. Vec dve godine Zeljkova ekipa gubi svaki bitan mec. Ulazak u top8 je odlican uspeh, ali u njega se ne ulazi kroz plej-of i biti ili ne biti utakmice, nego se igra cele sezone, pa je kvalitet koji Partizan imao mogao da dodje do izrazaja. Ali onda sledi filtriranje sampionskih ekipa od nesampionskih, a Obradovic koliki god sampion bio ovaj tim koji je sastavio to nije.
t

torbicis

pre 11 meseci

Pa ovaj tim i nije sampionski, Koprivica, Trifunović,Madar, Smailagic, Vukcevic sada Drezgić uce da budu sampioni sa Andjusicem koji nema trofeje..ekipa bez Avramovića je dodatno u problemu,bez obzira na gore pomenute igrali smo najlepšu kosarku u Evropi i ostvarili veci rezultat nego Zvezda koja ima daleko skuplji i iskusniji tim i posle Zoc ne zna, hahaha.. Samo neka on nadogradi ovaj tim i nastavi da radi..!!!
Ž

Žoc neznalica

pre 11 meseci

Pustite vi ABA ligu, nego hoce li biti nekih kazni i izbacivanja u 3. ligu zbog ne igranja KLS ? Ili ce ih kazniti "drasticno" sa sto evra po dzepu ?
N

Neće111

pre 11 meseci

Ni da ih izbace, a nece ni novcano, sto pitas?
a

ahahaha

pre 11 meseci

A ko da nas kazni, ta liga nije pod organizacijom KSS?
r

realan 2

pre 11 meseci

ko tacno treba da kazni kkp? kls nije pod okriljem kss, ko treba da kazni i zasto?
A

Alimpije ubica Zoca

pre 11 meseci

A kome se igra obezvredjeno takmicenje kao sto je ABA liga. Kamerun sve i da ne osvoji titulu drzava i Bodiroga ih uguraju u EL i sve u krug... Ako nece da igraju KLS kao nazovi srpski tim sto bi igrali nebitnu ABA ligu, eto sto su glavama na odmoru...
B

Bogi PG

pre 11 meseci

Uvek se slatko nasmejem kad citam komentre navijaca Fmp-Cz kako li se vec zovu.To je tolika isfrustriranost,kompleks da je to nestvarno.Shvatite da vi ne mozete u istu recenicu sa Partizanom jer je za vas klub velika institucija.Neka vam objasne kako godinama sa najvecim budzetom igrate za top 17.
g

gost99

pre 11 meseci

Kojim "najvecim" budzetom? Sve sto te pricali protiv Zvezde ili kako vi to kazete FMP-om.. Vi postajete taj vestacki klub gde se ulazu milioni gde dobijate placene licence za El gde imate vise stranih igraca nego domacih.. Ali izgleda kad to radi partizan da se to onda naziva institucija i da to tako treba.. Jednom priznajte da ste banana klub!
H

Haha

pre 11 meseci

Zvezda svake godine ima budzet koji je najmanji ili medju tri najmanja u Evroligi. Ove godine prvi put nije tako ali smo opet tim sastavili posle sestog kola, a Kampaco odigrao nekoliko utakmica na kraju. Zvezda ove godine ima najveci budzet ali opet manji od Partizanovog, koji u 10 godina igranka Evrolige retko kad da je stigao do top 16 a utakmice na gostovanjima gubio vec u Surcinu.
i

istina

pre 11 meseci

kk projekat: prvak sveta u zabludi koju servira svojim vernim ovcama
д

да, да...

pre 11 meseci

...само ми није јасно како имате мање титула од Звезде, а институција сте?😂😂😂
g

gost333

pre 11 meseci

Mi imamo glavni trofej u kosarci,Prvaka Evrope,a vi brojite vase do prekosutra,taj jedan je nocna mora za vas.
D

Dr Eksel

pre 11 meseci

treba da patentira masinu za pranje i ispiranje mozgova.Dovoljno je da zapremina bubnja bude 1/2 kg, tesko je napuniti toliki bubanj,a ako nije pun,lupa kad ispira i centrifugira. Svake sezone vas ubedi da imate najmanji budzet
P

Pa

pre 11 meseci

Kad se zajebaju jos od Studenata sta drugo očekivati, vidi se po faci da se smorili i da igraju tek onako da odigraju, sta da se radi, to je nas problem sto im se igra samo Evroliga i sto samo za Evroligu imaju motivaciju.
V

Vuk 981

pre 11 meseci

Umesto da se klubovi upravljaju prema kalendaru lige,ovde se liga upravlja prema jednom klubu! Koga bre zanima da li partizan ima gde da igra ili nema? Ako imaš gde da igraš,onda igraj,ako nemaš,izbacite ih iz lige jer nemaju osnovne uslove za takmičenje u ovoj ligi!
A

Aahahaaaj

pre 11 meseci

Koji kalendar, pa utakmica 3 kola se igra tek na kraju svih kola😂😂😂😂
@

@ahahhaahaj

pre 11 meseci

...jedini izgovor im je ta utakmica a ona nista nije odlucivala, ista bi tabela bila ko god da je pobedio i plus to nikako nije uticalo na utakmice koje je partizan igrao, kao ni one koje je odlagao kada je njemu odgovaralo...
@

@@ahhhaaaaaj

pre 11 meseci

Pa normalno da nista nije odluceno kad Partizan odigrao i pobedjivao pre nego sto Zvezda odigrala zaostale utakmice sa Cedevitom i sa Mornarom. Tek odigrane kad Partizan definitivno osigurao prvo mesto.
K

Kemp

pre 11 meseci

Sramno je i to, što niko od vas novinara nije objavio tekst o ne igranju DOMAĆE LIGE od strane kk kamerun, jer se klasifikuju kao "Srpski klub" zamisli parodksa.....
M

MIle led

pre 11 meseci

Pokisli smo u petak sa Ostojom sada ponovo se osecamo ponizeno i pokislo , Cedevita nas je vratila u realnost
L

Laki Pfc

pre 11 meseci

Kao prvo mi smo potonuli kako je zavrsena serija sa Realom a glavni krivac je Ljulj i kazna za Pantera i Lesora od strane EL.Sad kada je ekipa kao izbusen balon i jako izmorena tesko se vratiti.Mi ovim kupujemo vreme ne bi li nekako podigli formu za finale jer da je nama stalo juce do pobede pa ne bi isli busom 9 sati do Ljubljane.Mislim da ako udjemo u finale sa ovakvom glavom i energijom nemamo sta da trazimo jer ovi su odmorni,imaju veliki roster i cekaju da nas dobiju ovako iscedjene.
I

Ivke88

pre 11 meseci

Klasičan navijač Patlidzana.. Uvek im drugi kriv..
Z

ZV

pre 11 meseci

Busan ste vi, ali ne balon...
d

del.pje

pre 11 meseci

ah i taj autobus.verovatno sa Kosova došao pa se pokvario do Ljubljane
@

@ZV

pre 11 meseci

Axaxaxaxaxaxxa!!!!!! Svaka čast, genijalno!
R

Raleezazaakis

pre 11 meseci

Pa prijatelji, vama su prvo svi igraci na odmoru odavno. Zelimir ispusena lula, na ovakav suterski tim i bez skoka, samo zona i on je byebye. Zavrsice se sezona u NBA pre ABA, jedan Real igra prvenstvo kuci u medjuvremenu dok je igrao F8 sa vama, a vi odmarate... Arena na fraj, porezi na dodjes mi, plate verovatno, muljanje sa domacim igracima i KK OFY, kula od karata ce se srusiti ako ne sestog juna (sto verujem da mnogi kamerunci u timu i zele), onda sigurno do kraja juna. Prsli ste i to je realnost, nego polako :) Juce COL u dva meca 95 skokova vam uzeli, kao da igrate sa Bostonom ahahah
K

Kemp

pre 11 meseci

Da li neko od vas novinara sme da postavi pitanje tzv. gospodinu Željku Obradoviću, da li je možda slučajno njegova krivica za ovakve rezultate ??? pozz
d

d. g.

pre 11 meseci

Strancima je ovo samo dodatno opterećenje. Ferel imao više skokova od Lesora. Cede ita u međuvremenu igra protiv Heliosa dve finalne utakmice slovenačkog prvenstva. Oni nisu umorni.
@

@ d.g.

pre 11 meseci

... ferel 7ass, partizan - 10. pametnom dosta...
m

markossss

pre 11 meseci

Ako nije kome jasno, treba zaraditi koju paru, jer nema svako drzavni bankomat kao ovi iz zeleznika, koji vec deset godina ucestvuju i muzu od drzave visemilionske budzete za Rekreativno ucestvovanje... Znaci, vise utakmica u Areni vise para za budzet naredne sezone...
K

Kemp

pre 11 meseci

hehe, druže, kud ćeš dalje, kad i tvoji grobari ti udaraju minuse na komentar :) presmješno i subjektivno
G

Gost997

pre 11 meseci

E zbog ovakvih niko ne moze da smisli Partizan, a mnogo ih je slicnih
H

Hhh

pre 11 meseci

Plati porez sa tim.
П

Паук НС

pre 11 meseci

Гробар сам, али реално Звезда ће нас прегазити, претрчати и надскочити лагано. Ово је катастрофа, изгледа да ови најбољи већ главом на одморима и чекају трансфере са већом ловом.
A

A bre

pre 11 meseci

Ako negde treba Čović da se oglasi saopštenjem to je sad zbog ovih sramnih termina. Jel su autobusom putovali u Madrid, pa se umorili? Ako ne moze Arena za vikend da bude dostupna, a neće u drugu halu, onda nek batale ovo kao što su batalili KLS.
4

4321

pre 11 meseci

Pa arenu ne placaju kod Grbe njihovog ostalo moraju da plate
g

gostKKP

pre 11 meseci

Da, i ja se baš čudim, nema ga odavno...Ali ne brini, 3-4 dana pred prvu utakmicu on kreće sa saopštenjima, pa će onda da pojača ako Zvezda bude u negativnom skoru...
G

Gost11111

pre 11 meseci

Cudi me da nije,dugo se nije oglasavao. Taman da objasni zasto su toliko cekali da odigraju sa Cedevitom i gde i kada se desilo da se igra 1/2 pre nego sto je zavrseno 1/4
D

Dzi

pre 11 meseci

Preopteretio im je Zelimir slabe mentalne sklopice...ugasili se jadni, pateticnoj izgledaju...Mentalni steroid prosao..poplava prosla, ostali kakvi jesu... Mentalno nedorasli sampionskom timu...duga sezona je ostavila danak...mislim da ce ovim igracima trebati vremena da izadju iz matrixa u koji su upali...i u novim klubovima ce im biti jako jako tesko...
d

dffff

pre 11 meseci

pa koliko jos vremena treba samo recite
Z

ZV

pre 11 meseci

Jos jednom cestitke za trofej najludja serija u istoriji plejofa EL
V

VSVSVS

pre 11 meseci

Zasto je sezona na kocki? Ovo je sezona iz snova bez obzira kako bude u ABA ligi. Koliko samo navijanja, koliko poseta areni, koliko velikih pobeda, kakva borba sa Realom! Svi pravi navijaci Partizana su prezadovoljni, jasno da je sad pre svega mentalni umor cele ekipe. Isto bi bilo i da smo otisli na F4, isto bi izgledala ekipa na terenu. Ali to je vrhunska kosarka, zar treba da ispadnemo iz evrolige u januaru i da brusimo formu za ABA ligu. Ako je to cilj, bolje da se ne igra EL.
G

Gosttt

pre 11 meseci

Pa genije ako ne brusis formu za aba ligu onda nema ni evrolige dogodine - sem ako se kupi ucesce naravno
@

@ssss

pre 11 meseci

Baš tako.Ništa ne bih dodao tvom komentaru.
a

all grobar

pre 11 meseci

Sve ovo sto si napisao za EL stoji. Pogotovo kad se pogleda gde smo bili pre 2-3 godine i sta smo uradili u povratnickoj sezoni. Bilo je pobeda za nezaborav i mnogo je klinaca navuceno na KK Partizan. Ali ako ne osvojimo ABA sve pada u vodu i nikako se ne moze reci da je sezona uspesna. Moraju igraci prelomiti u svojim glavama, pre svega Lesor i Ledej, nije u pitanju voljni momenat nego psihicka blokada.
d

d. g.

pre 11 meseci

Cilj su valjda trofeji...
G

GEUST

pre 11 meseci

@gosttt Genije, zar stvarno mislis da je EL garantovana osvajacu ABA? Jel pratis skorasnja desavanja, pominju se Arapi, London, Pariz. Aba liga ni prosle godine nije bila 100 posto garantovana, a ove, ni 50.
@

@Gosttt

pre 11 meseci

Genije, koliko ti nemaš pojma o temi o kojoj pišeš to je neverovatno. PRVO MESTO ABA LIGE više ne donosi garantnovano mesto u EL, majstore moj! Ovo je javno dostupan podatak, samo treba da ukucaš na Google pretrazi, ali ti to ne činiš jer misliš da nešto znaš, a pojma nemaš. Prvak ABA lige, ako dobije specijalnu pozivnicu od EL (Wild Card) ne mora da plati 500.000 EUR, koliko je platio KKP prošle sezone da bi igrao EL. Još malo javno dostupnih informacija za prazne ostrašćene glave: KKP se odrekao prava na prihod koji EL garantuje klubovima od marketinga, u iznosu od 500.000 EUR, a zauzvrat je dobio specijalnu pozivnicu za ovu sezonu u EL.
@

@Gosttt

pre 11 meseci

Partizan je siguran ucesnik EL sledece sezone bez obzira na Aba ligu! Vi, ako je ne osvojite, sve je na kocki!!
t

tviter.glavonja

pre 11 meseci

KOLIKO SMO SAMO NAVIJALI PO KAFICIMA
T

TacanIznos

pre 11 meseci

Partizanu je "neko" platio 5 000 000 miliona eura da bi igrao a ne 500 000
B

Breza89

pre 11 meseci

Ja voljim ostojin sendvic
4

44321

pre 11 meseci

Ima uskoro sabor Frulasa u Prislonici dodjite braco
b

boze boze

pre 11 meseci

Jos jedan tekst o drzavnom projektu ahahahah a juce bio posle utakmice kao da je bio vec spreman cirkus nad cirkusima....
V

Vidi ovako

pre 11 meseci

Kad se nista ne desava nema ni o cemu da se pise. Npr o Zvezdi se u EL nije ovoliko pisalo u zadnjih 5 godina, sve zajedno. Samo imam jednu pohvalu, konstantost Zvezde, u novembru se okrecu ABA, a za EL u pioniru od 1500 do 2 hiljade ljudi, rodbina, poznanici i ko nema sta da radi uvece.
G

Gedža Srbijanac

pre 11 meseci

Ahahaha, ludi raspored?! Haahahha... Ako se nekome ovde produžava sezona, onda je to Zvezda (ili FMP 2, ako je vama iz Igokee tako lakše da spavate). Kampazo i ako ima šanse da ostane, biće u fazonu, Sta je, bre, ovo?! Koga ovi zezaju ovakvim rasporedom, idem ja odavde negde de se ne nameste sve jednom klubu!
J

Junker

pre 11 meseci

Sezona je odavno promasena. Izgube kup posle +20, ispadnu iz EL posle 0:2 i postave negativan rekord, pobegnu po drugi put iz nacionalnog sampionata. I da osvoje Abu, smesno je.
G

Gostarevic

pre 11 meseci

To je ugao gledanja nekoga ko ima apsolutno zle namere :)
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Albanac, da li si rezervisao apartman kod brace na albanskom primorju?
M

Milos Obiliccc

pre 11 meseci

Bice njima glave na odmoru do oktobra...0 trofeja u 2 sezone,normalni ljudi bi sami dali ostavke... Zasto nema teksta na temu "Zasto ste majstorica igra tek za 7 dana"?
V

Vasilis

pre 11 meseci

Al ova pauza od 7 dana pred majstoricu je sumanuta. Majami odigrao 7 meceva i 3 dana pauze imaju do finala. Okej je bilo pomeranje zbog EL, al oni ga pomerise nenormalno. Real osvojio pa odmah nastavio sa spanskom ligom. Zvezda ce imati bukvalno 20 dana pauze, zbog cega?
G

Gostarevic

pre 11 meseci

Prvo treba postaviti pitanje - ko je odredio termine igranja utakmica? Ti ako misliš da je Partizanu ili Olimpiji išlo u korist da se prva i druga utakmica igraju za manje od 48h onda ja ne znam šta da ti kažem. Isto tako, poprilično sam siguran da klubovi nisu forsirali da ovaj potencijalni tromeč funckioniše po sistemu nedelja - utorak - utorak, pošto to nikad niko nije uradio u istoriji sporta ja mislim. ABA liga mora da se uozbilji sa ovim terminima, ako želi da bude ozbiljno takmičenje.
Z

Zoc efekat

pre 11 meseci

Yogi Ferel 8 skokova, Lesort 1 skok.
e

esteghlas

pre 11 meseci

Sramna liga, ovo nigde na svetu nema.