Golemac produžio ugovor sa Cedevita Olimpijom

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.02.21. | 17:34

Saradnja do kraja sezone 2022/2023, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu

Dobre igre i rezultati Cedevita Olimpije osigurali su Jurici Golemcu novi ugovor. Kako su Zmajevi objavili na zvaničnom sajtu, Golemac će ostati na klupi do kraja sezone 2022/2023 uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Uspeo je da odvede Cedevita Olimpiju u TOP 16 fazu Evrokupa, a sportski direktor Sani Bečirović nije krio zadovoljstvo  produženom saradnjom.

Izabrane vesti

"Ekstremno smo zadovoljni što smo uspeli da dostignemo dogovor sa Juricom i produžimo saradnju. On se dokazao kao izuzetan ekspert i kao jedan od najtalentovanijih trenera Evrope. On je još mlad i može samo da napreduje iz sezone u sezonu. Verujemo da će naš tim rasti sa njim", rekao je Bečirović.

Golemac je trenersku karijeru počeo 2013. godine u Ciboni kao pomoćnik Slavenu Rimcu, a bio je pomoćnik i u reprezentaciji Gruzije. Kao prvi trener debitovao je u slovenačkom klubu Tajfun, a nakon toga je je 2017. godine preuzeo Primorsku.

Cedevita Olimpija je trenutno četvrta u ABA ligi sa 13 pobeda i tri poraza, dok je u Top 16 fazi Evrokupa druga na tabeli Grupe G iza Virtusa iz Bolonje.


tagovi

Jurica Golemac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara