Komentari na vest

Gotovo: Kevin Panter u Barseloni za 3.200.000 evra!

m

mariposa

pre 11 meseci

Rece neki ljubav do zadnje pare.ako tako gledate zasto nasi igraci odlaze cim imaju priliku kako nece stranac.zasto mnogo bigatiji fudbaleri masovno odlaze u arabiju.novac prokleti novac koji kupuje ljude a bez njega se ne moze.

Baskets

pre 11 meseci

I da cujem sada ko je bio upravu za Pantera se pre 2 godine otimali najveci niko nije mogao da isparira ponudi da bi mu Barselona sada dala samo 100 hiljada vise po sezoni nego Partizan i to je nas najskuplji igrac za koliko i gde ce otici ostali sigurno svako za po 2 miliona po sezoni nece nego i milion da im daju bice puna kapa za bilo kog stranca osim Exuma.
@

@baskets

pre 11 meseci

Ti stvarno mislis da je Partizan dao godisnje 3 miliona Panteru? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJAJAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH
c

cdcfbdcxsfnhmhn

pre 11 meseci

Trinki: ti stvarno mislis da sam ja ovde zbog para ???
b

brine

pre 11 meseci

Kako otišao u barsu,kad ostoja tvrdi da nije ,tko laže pitam za druga grobara
A

Alike

pre 11 meseci

Jedan ode druga dva dodju a vama sledi isto rasturanje i polivacina tako da budi bez brige
R

Radovann923

pre 11 meseci

Mislim da je drug grobar vec saznao
S

Suoca

pre 11 meseci

Kako za 1,6 po sezoni kada limenke tvrde da je u Partizanu imao 1,7 po sezoni !!!
O

Oroglav

pre 11 meseci

@Sima Ako ti računaš da je ustajanje iz fotelje do kreveta i nazad basket, možda neka medalja u basketu "padne" i u tvom kraju
P

Panter do pantera

pre 11 meseci

Covek se razigravao i kalio u manjim klubovima, i to redom dok nije stigao do evro sampiona Partizana. Sad je vec to drugi nivo i ide u drugi klub na istom nivou da malo promeni sredinu, bio je 2 godine. Za to vreme je izunistavao, ispolivao i rastocio razne male klubove protiv kojih je Partizan igrao, kao i neke velike timove takodje. Ali problem malih klubova su njihovi navijaci koji sa tim ne mogu da se pomire i sve shvataju licno, zato i navijaju za male klubove. Navijaci velikih klubova su opusteni i cestitaju sjajnim igracima na sjajnim partijama iako su igrali u protivnickom sastvu. Otkud ovde toliko zlobe i zlonamernih komentara prema Panteru.
G

Gost ali bukvalno

pre 11 meseci

Za neke ljude je bolje kad ne iznose svoje mišljenje. Za dve godine osvojio je ceo jedan trofej, od mogućih 6.
R

Razgledanja iz Kaunasa.

pre 11 meseci

Raspad počeo odlaskom kavgadzije iz Madrida
J

Južni Front

pre 11 meseci

Ode za manje pare nego što je kod nas igrao. C.. c.. c...
M

Milisav R

pre 11 meseci

zmaci pamter otisao u barsu za iste pare koje je imao u partizanu po ciganima ? a jos mu partizan nudio bolji ugovor , znaci nesto tu ne stima
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

haha bas mi to pade na pamet ...kod nas imao 3 miliona godisnje a evo ovde ode za 1,6 po sezoni . Bez obzira ...hvala majstore na divnoj sezoni mi ovo ne zaboravljamo
B

Burek od sarme

pre 11 meseci

ne stima prima u barsi 3 miliona godisnje samo mozzart kaze milion i 600
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Kako mene boli ovaj covek i 32 poena u finalu koje nam je sasuo u face glupave nase. Bol...
D

DzoniRS

pre 11 meseci

A sta ja da kazem buraz? Nisam izasao iz sobe posle pete utakmice.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Ma najviše me bole Ljulj i Jabusele.
R

Realno ste smesni

pre 11 meseci

Zamisli Partizan 3 puta u sezoni pobedio Real koji je prvak evrolige. I to 2 puta uzastopno u sred Madrida. A Zvezda? Koliko je Zvezda puta pobedila Real ove godine? Kakav ono bese skor sa Realom, jel 0:2?
B

BuRsadzija

pre 11 meseci

Kako slave bivseg igraca Zvezde i dizu u nebesa. Nista Bogdan nista Novica, Lovernj. Pa bioskop je sa vama,cemu se Vi radujete tituli aba lige i to posle zvezdinih sedam. Pa Reflex tj Fmp dva puta uzastopce uzimao to,pa nisu se busali.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Pa Reflex, tj Fmp tj sadasnja zvezda koja nije zvezda :D
a

abc

pre 11 meseci

Ma kako mi se ti sekiras za Grobare pile malo uplakano, ajde ako prestanes da cmizdris kupicu ti sladoled da lizes, ok?
@

@BuRsadzija

pre 11 meseci

Fmp je slavio 9 puta za redom i busali su se i busate se i dalje. Mi slavimo svakog ko voli Partizan i ko mu puno da. Kao sto vi ne mozete da prezalite Markusa Vilijamsa ni dan danas, pa ga rado spominjete pored vasih legendi Covica, Covica mladjeg, onog bradatog sto vodi onu tviter stranicu, pokojnog Zeku navijaca, Redzija Frimena...
O

Ognjeeeen

pre 11 meseci

Dok ne bude zvanicno ne verujem ni u sta.Svakako i da ode zasluzio je da naplati dobre partije…
D

Dedadakaze

pre 11 meseci

Doktore Željko prof.Obradovicu,HVALA VAM!!! HVALA VAM I ŽIVI NAM BILI!!!! AKO OSECATE SAMO DELIC SRECE NAS OBICNIH NAVIJAČA I AKO STE SVESNI KOLIKO STE NAM SRECE DONELI,VI STE SREĆAN ČOVEK I VI STE USPELI U MISIJI!!!!!
h

hahahH

pre 11 meseci

Mi smo deceniju srecni hahaha
J

Ja i ti

pre 11 meseci

Pa Zvezdaši su pričali da je imao 2...3 miliona u Partizanu.. A sada otišao za 1.600.000 po sezoni.. Kakvi ste vi prevaranti, samo spinovanje, na čelo sa Dr Exelom...
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Pa u JSDP-u je imao 1.5 miliona po sezoni. Malo manje nego u Barseloni. Izgledada Panter , ipak , ne navija od malih nogu za partizane.
@

@ja i ti

pre 11 meseci

Koji zvezdasi? Ako mislis na ove tragikomedije koji ovde komentarisu pa to su Sonetovi botovi koji vole miris njegove straznjice.
f

f

pre 11 meseci

Plata u Barseloni mu je 3 miliona
P

Preža

pre 11 meseci

Pa da je i tako a nije, ipak je Barselona klub za vas.
@

@Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Vidi Vidi jos jednog uplakanog, dajte Grobari da napravimo akciju skupimo maramice za musavce, jos se rimuje :))))
D

Dedadakaze

pre 11 meseci

Neverovatno,ni jedan navijac zvezde,nije komentarisao 3-ću utakmicu finala ABA lige...da se izvini za ponasanje i sramotu koju su napravili...ledam i ne verujem sta sve ti navijaci komentarisu i sta im smeta ali im je ta 3-a utakmica ok.....auuuu...sram vas bilo sve do jednoga....
g

gostttt

pre 11 meseci

ni jedan partizanivac/grobar nije komentarisao sramotno ponasanje vasih igraca u ranijim derbijima…opravdao nasrtanje viae puta lesora na petruseva, sraman potez madara i pokazivanje srednjeg prsta ,simulacija sexa prilikom zagrevanja,nasrtanje nanelija na navijace,onda slikanje i podrzavanje raznoraznih transparenata koji su upuceni igracima zvezde!!? jedno su navijaci drugo igraci,i oni sebi ne bi trebalo da dopiste ovakvo ponasanje a da prodje nekaznjeno….
Z

Zvezda 91

pre 11 meseci

Ostoja DRIPAC !
M

Marinjo1

pre 11 meseci

A ljubav, nista?
Z

Zoc neznalica

pre 11 meseci

Nema veze vraca se Zagorac....
S

SB

pre 11 meseci

Hvala i "cerqcemo " se na F4,💪💪
H

Hvala ti

pre 11 meseci

Brate. Za vrijeme tvog boravka u Partizanu uzeli smo 5 trofeja, a dušmani 1.
V

Vrijeeeeme

pre 11 meseci

Vrijeeeeme
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Trofej je dve utakmice sa svojom filijalom?!Pa ja na basketu odigram vise meceva.
R

Realan 2

pre 11 meseci

Osvojena liga posle DVE odigrane utakmice, da ne spominjemo s kim? I nije te sramota to nazvati trofejom?
@

@Hvala ti

pre 11 meseci

Uzeli smo 7
I

IVAN 82

pre 11 meseci

Srecno Kevine, ove sezone si bi vise nego dobar, mada toliko slobode u igri i uzetih suteva, svaki i ole dobar suter bi to na tom nivou imao. Svaka cast HVALA. Nismo mi ovo mezimce koje izbaca eksel tabele kako smo isti, kako po vama zvezdasima Panter igra za 2M po sezoni a mi nismo mogli parirati na 1,6M. Ali takva vam je sva istina od vaseg osnivanja. Samo podmetanja i lazi. Igrace te Evro Kup ali to vam ne smeta da ponudite Miroticu 2,5M po sezoni!!!?? Ali dzaba da vam kazem evo sam u komunikaciju sa njdgovim bratom od strica. NECE, dobre pare ali nije zvezdas.
N

Nisi dobar

pre 11 meseci

panter 3m. za dve sezone, to se zna jos od prosle godine. Ne lupetaj po tastaturi samo, potrazi profesionalca,
s

sasa 79

pre 11 meseci

E neka si nam rekao. Da imas iole znanja, a ne samo da ponavljas kao papagaj ono sto ti kazu, znao bi da u svakoj drzavi pa i u ovoj postoji porez koji su obavezni svi da placaju. U ovoj drzavi porez je 20%, i ako si zavrsio osnovnu skolu znao bi da izracunas da je to na 1,6miliona, plus porez, okruglo 2 miliona. A to sto se nadas EK, nista ne brini, isto se pokusavali i isto se ponasali za vreme Dula pa ste patili narednih 10 godina. Mozes slobodno da se pripremis za narednih 10.
G

Gost1234

pre 11 meseci

Klasicna grobarska sizofrenija. Druze obracas se Panteru, evo ga u Barseloni trenutno, cita tvoj komentar. A onda se odjednom obracas nekom drugom. Posvadjali se podstanari u glavi, sta li je.........))))))))))))))))))

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Napokon lepe vesti za navijace FMP-a...
t

tviter.glabatan

pre 11 meseci

Jos malo i potpisuje Hezonja, a ja odoh da se kupam i Albaniji.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

GlaBatan, hahahha tresu ti se ruke od mrznje i besa :))) nisam nigde procitao ali tebi verujem, Hezonja u zvezdi ako ti tako kazes. Srecno na Albanskom primorju i poseti svoje rodjake dok si tamo, nemoj d aim se ne javis. Da se druzite sa kozicama kao nekad ;)
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Kad popisuje Nurkić Jusuf?
g

gutten.tag

pre 11 meseci

Cekaj Stankic, opozicionar si neki na daljinac a navijas za SNS Partizan u kosarci?
Z

Zabiberio im bas bas

pre 11 meseci

Svaka cast majstore, ispolivao si mutante kao retko ko! Zasluzeno si dobio ogroman ugovor, red je da se dobro naplatis! Sta si sve garavima radio, pamtice te jos dugo dugo sto uostalom i vidimo po ovim komentarima!
@

@Zabiberio im bas bas

pre 11 meseci

Sta je on to nama radio ? :D Uzeo 1 trofej u 5 godina. Ti na vestima o njegovom odlasku u Barsu spominjes Zvezdu... To znaci samo jedno.... A mozga nema u glavi samo Zvezda Crvenaaaaa !!!
P

Preža

pre 11 meseci

5:5!?
B

Bole-bg

pre 11 meseci

Hvala ti majstore, srecno u Barsu.
G

GostLazar

pre 11 meseci

E na sta smo spali, nekad smo razvijali igrace za Barselonu, Real, Oly. DOMACE IGRACE. Sad razvijamo Pantera, Kampaca, Vildozu, Exuma i ostale da ozive karijeru i jos zarade i pobegnu prvom prilikom. Sledece sezone kad bi malo klince razvijali, bilo bi top. Neka imamo 0-34 i jedni i drugi, ali da razvijemo klince koji ce i za reprezentaciju da igraju. Dosta mi je Nedovica, Kuzmica, Lucica i ostalih matoraca, a klinaca ni na vidiku, sem ovih 2-3 sto odu u NBA (Jovic) i pre njega Pokusevski i par pokusaja.
H

Hahahahahaha

pre 11 meseci

To ostavljamo vama u predgradju … nismo konkurencija
z

zamena za Pantera...

pre 11 meseci

... ili slobodni Dwayne Bacon ili da se nadje rešenje i dovede Mike James koji je pod ugovorom i ima želju da dodje u Partizan !
E

Enzo

pre 11 meseci

hoćeš uz Majka Džejmsa i Durenta? bili bi dobar tandem, igrali u Bruklinu
Z

Zaista

pre 11 meseci

Pa ti nisi normalan! :) :) :)
v

vas dvojica zvezdaša...

pre 11 meseci

znamo da jos plačete...ajde palite u svoje dvorište i gledajte svoja posla...ne budite ljubomirni, pakosne i ne širite mržnju.
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Prava kapitenska ljubav prema klubu nema sta, sve je u novčanicama!
J

Jeste jeste

pre 11 meseci

Rece vas Dobric, Davidovac, Nedovic, itd
n

nijenije

pre 11 meseci

@ jeste jeste Momak ne pominji nesto sto ne znas. Dobric i davidovac imaju godina igranja u zvezdi kao zadnja 3 tima Partizana zajedno. Dobric posle isam godina ide,a vama su i novica,bogdan,lucic i svi otisli posle druge sezone. Zato izvini se,bices bolji covek. Plus dodatak ta tebe Mitrovic 7ma sezona,Lazic 14ta,Kuzmic 7ma. Boli znam.

COKI

pre 11 meseci

Ne razumete Dobric i Davodovac su igrali za mesecnu markicu i topli obrok kakve pare nema toga u svakom timu igracima se dize plata kada igraju godinama u Evroligi da bi ih zadrzali narocito po isteku ugovora sa ne kod Covica.
Y

Yika

pre 11 meseci

Sta je tu nejasno kod plata kampaca i pantera, pa nisu oni dosli da igraju za kikiriki. Panter dosao posle f4 u partizan koji igra uleb kup sigurno za punjenu pljaskavicu, a kampaco dosao iz ljubavi prema beogradu. Hocemo hvalitet e to mora da se plati
0

011

pre 11 meseci

Brat otisao u top klub i grad, za top kintu. Sve ispravno. I to odlazi kao gospodin, kao šampion. U kljucnoj tekmi razbio Zvezdu za titulu. Igrao vrhunske tekme. Ako je imao toliki ugovor u KKP kao sto spominju mnogi, svaki evro je opravdao. Bilo bi sjajno i bajkovito da je ostao kod nas, ali takve stvari nazalost nisu realne... Nema sumnje da ce Arena i dalje biti krcata i da nas sa Željkom čeka još brdo trenutaka za pamćenje. Bice sve kako treba. Sve najbolje majstore, bilo je zadovoljstvo... 🖤🙌
v

vasaaa

pre 11 meseci

bravo majstore,hvla za sve sto si nam pruzio,a mnogo jesi -i tebi je prijala arena i publika-znaci svi na dobitku.znaci cekaju te ovacije u areni.i jedan mnogo mocan nas tim i sledece sezone.mnogo si dao,mnogo ti je vraceno i omoguceno,sretno
X

X

pre 11 meseci

SRECNO KAPITENU 🖤🤍
m

mikac678

pre 11 meseci

Panter je bio dve sezone i ovu zadnju je odigrao na maksimumu, sad je pitanje da li će ikad i ponoviti ovo što je uradio u zadnjoj sezoni, tako da je nekad najbolje rastati se a i Partizan nije mogao da parira Barsi sa visinom ugovora tako da svaka mu čast na pruženom. Biće novih igrača makar ove sezone Partizan će imati veći budžet od Zvezde jer je šampion ABA lige, osim ako ne odluči drugačije! Partizan ove sezone nije imao nijednog promašenog igrača za razliku od Zvezde gde npr Vildoza zvanično igrao za 800k odigrao 1 mesec vrhunski, onda tihovao za devojkom a od marta već bio u drugom timu u glavi. Nedović 1 million igrao do one famozne trojke Partizanu u EL i onda se ugasio sa lošim procentima i odbranom. Dolazimo do 'zvezde' Kampaca sa najvećim mogućim ugovorom koji kad je bilo najpotrebnije Zvezdi bio zvezda padalica. Sve u svemu partizanova sezona za pamćenje.
G

Gostiona

pre 11 meseci

SRECNO!!!!
š

šri lanka

pre 11 meseci

srećno, KP! i hvala za sve! znamo da ćeš period u Partizanu pamtiti do kraja života kao nešto jedinstveno
T

The 3ka

pre 11 meseci

Ode za manje para, nego jel vraca i pasoš ili?
m

mikac678

pre 11 meseci

Slušaj ga, otišao za manje para!? Razumem isfrustrao vas je Panter sve na max ove sezone pa onda morate da smišljate sve i svašta, Ledej ne pere šorc i te fore 🥲
D

DDDD

pre 11 meseci

Jedan je Kevin kapiten!!! Hvala majstore za sve, uvek si dobrodošao. Nećemo te pljuvati kad odeš i gađati čašama u glavu kad budeš dolazio sa Barsom, pa ponovo slaviti kad se vratiš.
J

Jtd

pre 11 meseci

Sve je to ocekivano i normalno. Koliko god mi voleli da nije tako ali odlazak iz part ili zvezd u barsu, real, nba je visi nivo i onima kog kojih su ti igraci bili trebalo bi biti drago zbog njih. Ako je za igraca dobro, i ako je uspeh da iz manjeg kluba dodje u part ili zvezd onda i na ovo treba gledati tako. A plus i to sto je panter sr igrac :-)
7

73

pre 11 meseci

Vracaju se Dangubic i Pušica...
i

ivan3333

pre 11 meseci

Hvala Kapitenu. Tek se sad vidi koliko je kostao tim Partizana i da je u potpunosti placen parama koje su uzete od karata i sponzora za razliku od komsija koji su duplo skuplji placali drzavnim parama.

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

Hvala za sve .. Sad je bar jasno da je on ovde imao platu kao Dobric u Zvezdi . Grobari Jul ce da 🔥🔥🔥
R

Ratko Cacak

pre 11 meseci

Jeste dosao iz milana koji je igrao evroligi da igra za manje para i u evrokupu,smešni ste
P

Polivač

pre 11 meseci

Svaka čast Kevine, veliko hvala za ove 2 godine. Nastavi da semeniš hudfakarjuOVCE i sledeće godine ako im gazda kupi EL
p

pa vama

pre 11 meseci

Je gazda kupio, znaci vezi konja gde gazda kaze!
v

vdd

pre 11 meseci

Ko god ode iz Partizana, nece biti ni blizu onom igracu, kakav je bio ove sezone. Jedan je Zeljko Obradovic
G

Gost054

pre 11 meseci

Čas ljubavi od 2,2 mil god u Partizanu je kraj
g

gost0

pre 11 meseci

Jeste i onda otisao za 1.6 u Barsu, iz ljubavi prema Barseloni
G

Goss

pre 11 meseci

Pa verovatno je imao toliko čim je otišao za manje u barsu ala lupaš ko otvoren prozor
K

Kakav si ti balvan...svet nije video!

pre 11 meseci

Kompletan idiot...nema šta 🫡🫡🫡🫡
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

srecno kevine! Nego jeste li culi za neki transfer u partizan? niste? tako je zoki savic cutao i za pantera, madara, smajlija, ledeja, nanelija.... Sto je tisina veca, to je u predgradju veca panika. Cini se i da su "insajderi" odustali od nagadjanja, sobzirom da su pogodili tacno vazduh za sada. Promasivali su i strane sveta...
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Toliko je trajala njihova sreca jadni,kao prvo igraca kao Pantera ne mogu da kupe jer takav igrac vredi dva,tri miliona i vise po sezoni,kao drugo skracuje im se kapacitet Arene za sl sezonu..Ja sam lepo rekao da ce ovo njihovo kratko trajati.Ide im i Exum,Ledej i Lesor ostaju im Naneli,Madar mozda,Smajlagic i Avramovic,e sad ako mogu da nadju zamene za skoro najbolju petorku Evrolige Lesora i Pantera svaka im cast
3

3:2

pre 11 meseci

Ok.
J

Jova1245

pre 11 meseci

Ne kapiram, sto u Barselonu! Trebao je da pokusa da nadje angazman u NBA!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

nije sobio odgovarajucu ponudu, tj. rolu i timu. Ima 30 godina, ovo mu je najacimugovor u karijeri, i nije zeleo da dobija sitnis a mase peskirom. Izabrao je veliki novac i prilikunda bude gazda u Barsi, sto ce odlaskom Mirotica i biti. Pritom bice zasticen od strane sudija kao Lebron da je licno. Ako je novi trener imalo normalan Panter ce lagano biti najefikasnijinigrac EL. Ko ne bi izabrao tako nesto?
G

GT2211

pre 11 meseci

Srecno majstore i hvala za sve!!!U Partizanu je imao oko milion po sezoni neto,u Barsi 1,6 miliona,covek ima punih 30 godina,i treba da se naplati,i svi koji ovde pisu svasta,bi isto uradili.
J

Javor1993

pre 11 meseci

To su ti časovi ljubavi, do poslednjeg dinara. Čekam Vučka da ostvarim jedan davni san. Onanisanje na kapitena koji je već zaboravio i gde je ručao i za koga je igrao. A vi se tešite tim što nas je eto nadigrao u jednoj utakmici i doneo vam jedan od mogićih 30 pehara u zadnjih 10 godina
4

446

pre 11 meseci

Ko god nesto dobro uradi za Partizan,Vucic ga protera iz zemlje..Jos malo ce i obicne ljude iz zemlje da tera koji navijaju za Partizan.
4

446

pre 11 meseci

Ako po sezoni dobija 1, 6 milki to nije puno obzirom da smo ga placali,1,2po sezoni,tih 400.000. je jedan vukcevic, manje,il andjusa,neverovatno glup potez ..Slicnog necemo naci.
p

paksuu

pre 11 meseci

Razlika jeste 400.000 ali u Barsi je dobio dvogodisnji ugovor. Partizan mu nije mogao garantovati jos dve godine ugovora. Mogli smo izjednaciti ponudu ali samo na jednu godinu. Velika je to razlika
G

Gost23

pre 11 meseci

Pa ovaj vam je vise stete naneo od Radonjica i Covica zajedno! Hvala mu za sve? Za sta sve? Njega su jedva docekali da se rese. Zahvaljujete mu na onom protiv reala? Rekoh ja,cudni ste vi.
J

Ja122

pre 11 meseci

mu se zahvaljujem na 32 najvaznija poena. A vi kako te?
ц

црно на бело

pre 11 meseci

Пре неко вече је урадио и више него довољно...
R

Realno...

pre 11 meseci

Penzioneri Srbije lakse disu...
A

Aspinall

pre 11 meseci

Časovi ljubavi
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Kako tebi, koji nisi mrdnuo iz svog sela, objasniti kakav je grad Barselona za zivot, plus sto nema ni izbliza ovakvog pritiska kao u Srbiji. Ali ponavljam, teska je tvoja prica zivotna, ti ne znas da tamo negde postoji svet, mnogo lep. Ti znas za pivo pred zadrugu, za selo pored i to je to.
k

kevine brate

pre 11 meseci

Sta im ucini da sad placu sto odlazis. Izgleda se navikli da ih punis znas vec gde :D srecno majstore!
A

Aspinall

pre 11 meseci

Vidi ovu dvojicu. Došli u Beograd zaprežnim kolima, nestalo struje i ostali tu. Žive u Malom morkom lugu, treba im sat i po do Beograda, a pričaju kakav je grad Barselona.
@

@aspinali

pre 11 meseci

Vidim da smo pogodili tacno u centar, zapenio si :D Nije sramota ziveti na selu, sramota je ne mrdnuti iz njega za zivota a praviti se pametan. Sve si samo pametan nisi.
m

micura

pre 11 meseci

Kep , hvala za sve !!!!!
M

Mr007

pre 11 meseci

Cica mica i gotova je glodarska prica.🤣
G

Gost Stanko

pre 11 meseci

Tako vas je unakazio u petoj utakmici da dugo necete moci da se oporavite. Razumljiva je vaša radost na ovu vest
L

Lom

pre 11 meseci

Kakva gotova priča tek treba da se plasite jer će tim biti jači nego prošle sezone⚫⚪
P

Pedjahn

pre 11 meseci

32 iz Lebrankovog džepa.From Kevin with love!
r

razmisli malo

pre 11 meseci

Zeljko je njega mogo,da je teo da zadrzi al nece za te pare dovesce boljeg nije panter kostantan,pozz
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

otisao za duplo manju platu ali za mirniji i lepsi život
K

Komentar

pre 11 meseci

Ne bih rekao da je otišao u Barselonu za manju platu ako su ga u startu platili 3 miliona
n

normalan

pre 11 meseci

Esi mi ti normalan brt?

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Hvala na svemu majstore, hvala sto sto si ovo zlo rastavio na sastavne cinioce: fmp, lolu ribara, radnicki basket, ostatke pokojne zvezde i ko zna sta jos…hvala ti za onu nevidjenu histeriju po jutarnjim programima i hvala ti za nanosenje dusevne boli njemu ovom velikom pobedom nad sistemom i drzavom!!!
Г

Госта

pre 11 meseci

Хахахахахаха. Над државом која даје пре ко плеве…
U

Urgija

pre 11 meseci

Sto bi mi voleli da nas sistem ugnjetava kao vas pa nam prospe nekoliko miliona u budzet I oslobodi nas placanja poreza.
a

auuu

pre 11 meseci

šta sve trpi ova zemaljska kugla.
@

@sejo kalca

pre 11 meseci

...ako se klub koji na klupi ima zeljka obradovica, gomilu f4 igraca, ostoju i savica bori protiv sistema i drzave, ne znam ko se ne bori. i jos se zahvaljuju drzavi na toj borbi :) ...

Delija

pre 11 meseci

Svasta majka zna da rodi.
@

@gosta

pre 11 meseci

Kako ponavljaju sve ko papagaji, dali "ko pleve". A sta je to pleva? I koliko se to daje, Sto nije rekao u svima nama poznatim "evricima" koliko je to dato para, i jednim i drugima
@

@delija

pre 11 meseci

Tako je globuse, ti si pravi primer sta sve zensko rodi.
G

GosTn

pre 11 meseci

Sve najbolje kapitenu u nastavku karijere. Ali ipak mislim da nigde neće igrati kao u Partizanu.
M

Miki778

pre 11 meseci

Hvala Panteru za sve, ali mislim da je uprava trebala da ga zadrži po svaku cenu. Panter je bio lider u svakom smislu te reci, preuzimao odgovornost kada je bilo najteže,bolje da su njemu dali novac nego sto ce dovesti 3 igraca...?
V

Vl@dimir

pre 11 meseci

доводе другог који воли лопту у рукама и clutch шутеве, мало нижи, бељи и риђи
G

Glikman

pre 11 meseci

Koliko smo bolestan narod... Ja sam "kao i on" otišao za manje pare, samo da ne čitam i ne slušam ove gluposti.
V

Vl@dimir

pre 11 meseci

Није ни било реално очекивати да можемо да га задржимо после овакве сезоне
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Rekao je Željko na jednoj konferenciji za štampu da bi trebalo da Država javno objavi cifre koje je uložila u Partizan i Zvezdu i time pozvao na pošten odnos između Države i dva kluba koji se finansiraju iz budžeta.Ukoliko sve bude javno i ukoliko sve bude korektno Partizan bi u najmanju ruku od Drave trebalo da dobije isto koliko i Zvezda plus da iskoristi ovaj dobar trenutak što se tiče sponzora,TV prava i prihoda od sezonskih i dnevnih ulaznica.To sve uz Željkovo iskustvo i ugled u Evroligi bi trebalo da garantuje još jednu uspešnu sezonu bez obzira na sve opstrukcije i bočne vetrove.
T

TP-1

pre 11 meseci

Ekipa koja igra EL treba da dobije vise novca naravno. Kao sto je Partizan sa Vujosevicem imao svu vlast ovog sveta. To nije bio slucaj prethodne dve godine. Partizan je imao veci budzet od Zvezde,iako je Zvezda imala bolje rezultate i igrala EL. Ako oba tima igraju EL,cifre treba da budu isti,ali samo u tom slucaju!
J

Jova1245

pre 11 meseci

Licemerno kao i sve od njega. Rekaoje to znajuci da od toga nema nista!
s

sta pisete ljudiiii

pre 11 meseci

Joj kad pocnete ovako sa unistavanjem detinjstva, klubova...evo mi cigani danas zivi, zdravi, boli nas uvo za kosarku, fudbal...brinemo o privatnim problemima i zivotu...kad bude dosao neki mec, navijacemo...jer sport je zabava, razonoda...nece mi ni kk ni fk dati pare da zivim. A vi koji se ovde prozivate ili ste deca ili osobe ometene u razvoju....jer ovakve bljuvotine normalan covek ne moze da pise. Bas me briga ko je gde otisao, kolika je plata panteru, kampacu, exumu, vildosi....koliko god da imaju iz perspeltive normalnog coveka mnogo je, to su pare koje vecina nas nece zaradjivati nikada, a kad se vade na umor podavio bi ih sve do jednog
1

1213konk

pre 11 meseci

realno, većina nas zna da psiho kupuje mir na tribinama, zato im je i gurno pare u KK jer fudbal mora Zvezda...a ljudi padaju na te fore, ne shvataju da su svi do jednog mafijaši i poslušnici u oba kluba u obe sekcije
g

gonpi

pre 11 meseci

Hvala kapitenu nas, ZAUVEK U SRCU! KOLIKO SI NAM SAMO VERE VRATIO U PARTIZAN!HVALA I SRECNO!
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Citati komentare covicevih sledbenika koji celu noc nisu mogli zaspati jer su se tresli da Panter ne ostane, pa sada od srece pisu nebuloze kakve ni deca u obdanistu ne baljezgaju- e to nema cenu :D
1

1miro

pre 11 meseci

ma nemamo pametnija posla u život jer mi zivot zavisi od toga ko ce u kom klubu igrati, koliko ce zarađivati i ko će pobediti i deliti drzavne pare dok ja rintam za bednu platu jer nisam clan stranke...evo živo me zabole
P

Prolaznik1

pre 11 meseci

Ova Barsa na čudan način kreše budžet.☺️
b

boze boze

pre 11 meseci

Jugosloveni su cudo, veruju sve eurohoopsu kada napise za za kampaca ili Nedovica ali ne veruju kada se napise isti list za Pantera da je imao 3 miliona za dve godine + bonusi...
A

Alooo

pre 11 meseci

Nema panike grobari Željko će dovesti adekvatnu zamjenu. Srećno kapitenu⚫⚪
B

BAne 2

pre 11 meseci

Одмах знате колико ће новца зарађивати у Барси а и даље немате инфо за целу протеклу сезону
p

panter krvin

pre 11 meseci

ispalio naprednjake......
k

kad je

pre 11 meseci

otišao iz zvezde u Armani ...

Sliks17

pre 11 meseci

Ali pazi ove duduke sto pisu "Hvala kapitenu....", "otisao je za samo 300.000 vise" u i slicno. A on evo sedi cita i ne veruje suze roni... Klasican gubitnicki igrac, I ovo je oavojio na gurku Javora u zadnjoj cetvrtini, a tamo tek ne e nista jer smanjiju budzet, jedino pametno je sto ce uzeti vise para. Ipak je 3.2 bez poreza vece od 2.5 sa porezom (koji se svakako ne placa)
@

@silks

pre 11 meseci

hahahahahahhahahaha ti ne da places, nego ti se slinci mesaju sa suzama :D
d

ddd11

pre 11 meseci

Ja sam cuo da je kod nas imao 1,7 milki hahaha
e

e moji jadnici...

pre 11 meseci

"Punter signed a two-year, THREE million deal per sources It's the biggest contract EVER in Serbian basketball" Eurohoops.net, sta ne verujete? a verujete sve za kampaca ,nedovica, kalinica, licemeri jedni....
@

@e moji jadnici

pre 11 meseci

Znaci priznajes da ste platili Nedovica 1.1 milion po sezoni, Kalinicu dali 1.2 miliona prosle sezone a Kampaca platili 1.9 + 2.7 miliona za polusezonu? To dosta govori o tretmanu koji ima vas klub...
b

bruto

pre 11 meseci

Bruto, jer oni za neto ne znaju...
G

Gost Stanko

pre 11 meseci

Njegov izbor. I neka mu je sa srecom. Mi pravi Partizanovci znamo kakav će to gubitak biti za ekipu. Ali on je pošteno odradio svoj poso i neka mu je sa srećom.
N

Ne nego

pre 11 meseci

je trebao da ostane i da stagnira u ABA ligi .
7

79

pre 11 meseci

Nece ni blizu igrac u barsi,kao u partizanu.Zivi bili pa videli
v

veseli se srpski rode

pre 11 meseci

Hezonja, James i Veseli u pregovorima sa Partizanom
v

vrlo verovatno

pre 11 meseci

...dzejms i zeljko 3 treninga zajedno a onda raskid ugovora. ko smislja ove gluposti? panter otisao zbog 1,6 u barsu a dzejms ce da ostavi 2 u monaku.
b

bitno da

pre 11 meseci

se za Branka Lazića otimaju NBA giganti,al on se zadovoljava nedeljnim ručkom kod Šoneta,i odlučio je da u FMP-u dočeka starosnu penziju sa Raduljicom....😂😂
P

Pesnicom na Ljulja ?

pre 11 meseci

Tuča u Madridu je sprečila Partizan da osvoji Evroligu .
p

pixi1010

pre 11 meseci

Sa najboljom formom u evropi samo 500.000 godisnje vise nego u eurocupu. Hvala vladi Srbije jos jednom
N

Nikada ti

pre 11 meseci

Necu zaboraviti mnogo toga a ponajmanje onu sekvencu protiv Huventuda! Hvala kapitencino, porastao si kao igrac dok je Partizan porastao kao klub. Zauvek u srcu! 🖤
L

Love Lova

pre 11 meseci

Zar iz Barse ne odlaze svi i zar ne skraćuju budžet?
k

kako je...

pre 11 meseci

tesko musav biti...suze liti.
p

pravi

pre 11 meseci

Panter ode,a pantercici likuju....srecno kapitenu...vrati se posle te godine dve.
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Klasika!!!I Partizan i Zvezda postali razvojni klubovi za reset karijera raznih Pantera,Vildoza,Lesora,Kampaca…lista je dugačka!!!A sve sa desetinama miliona € iz džepa naroda Srbije!!!Vajni profi klubovi na grbači kase Srbije!!!Realna korist “igara …bez hleba”,klubovi u minusu,državi neplaćen silan porez…i ko zna koliko drugih obaveza i kone?!?
z

zasto lazete...

pre 11 meseci

cigani pricali da je zaradjivao 1.5 miliona? ne to je pisao Eurohoops . Punter signed a two-year, THREE million deal per sources It's the biggest contract EVER in Serbian basketball
a

ajdeee

pre 11 meseci

Za iste pare je otisao...
T

Tuzno.....

pre 11 meseci

Uzeo u igokei 3.5 miliona evra i pobegao.... A ti narode placaj.
D

Dedadakaze

pre 11 meseci

JEDAN JE KEVIN KAPITEN!!!! HVALA MAJSTORE ZA PREDIVNE TRENUTKE!!! HVALA NA SVEMU!!!! ODLIČAN SI!!! ALI,HVALA ŽELJKU I SAVICU ŠTO NAS SVE ZAJEDNO ČINE BOLJIMA NEGO STO JESMO!!! GROBARI UŽIVAJTE DOK SU OVA DVA ČOVEKA SA NAMA!!! JEDNOSTAVNO UŽIVAJTE!!!
B

Bee

pre 11 meseci

Jeste carevi. Savić vas čini boljim? Svojim vezama i poturanjima? Gdje je hvala stvarnom tvorcu vaše ekipe? Gdje su vam klinci iz vaše škole?! Slaba vam rotacija, a 11. igrač u rotaciji imao ozbiljne minute u Realu. I kapiten ode za iste pare koje je imao u KKP, časovi ljubavi na djelu.
T

Tako je

pre 11 meseci

Kapiten bivsi igrac Zvezde,Savic redovan na telefonu Eurolige,Zeljko neverovatan strucnjak i strasna opozicija i slabo cuje u svojoj dvorani.
e

ej bre

pre 11 meseci

zahvali se vladi Srbije kao Zeljko.ti je prava adresa
k

kakav

pre 11 meseci

Smešan komentar,mora da imaš oko 15.god.
S

Sta ga briga

pre 11 meseci

Pobeze iz Igokeje iz Zagorja ... za isto para kao sto je primao ovde.
p

pobeze

pre 11 meseci

ti rodjo od svoga mozga...umivanjeeee
L

Loznica

pre 11 meseci

Bolje bi vam bilo da vidite kada je Bodirogi rođendan!!!
p

pfc

pre 11 meseci

Jos boli?
G

Gnjilane voli PARTIZAN

pre 11 meseci

Koliko vam G O A T u istoriji ABA lige nabio kompleks govore minusi na svaki lep komentar za njega!!!! OTEO SI IM TITULU KEVINE, KEVINEEEEE, KEVINEEEEEEE
c

campaco

pre 11 meseci

hehehe boli te sto vam campaco uzeo 6 miliona za 6 meseci i otisao
R

Repac Plandiste

pre 11 meseci

Panter ce imati nekih sto do dvesta hiljada evra vise nego sto je imao u Partizanu. To je ta ljubav prema klubu damu jajca. E sad neko ce reci da to nisu male pare i mogli bi se sloziti sa tim. Opet, Ostojah je zbog njega prodao njivu a i pare skupljene od veverica je dao njemu. Dobro nije bas dao njemu, dao mu je pola a pola je ulozio u jahtu, u interesu Srbije, srpskog naroda i srpskog Kosova kao i Partizana. Kad se podvuče crta ostace upisan zlatnim slovima u istoriju kluba jer je za dve godine osvojio ABA ligi. Sa ovim su se složili..
r

reponja

pre 11 meseci

Boli,a boli ....titulaaaaa
h

haha

pre 11 meseci

Presudila je zelja da mu trener bude Grimau, oduvek je zeleo da saradjuje sa njim.
A

Aebre

pre 11 meseci

pa vi stvarno nemate sramote iako je jasno da je čovek dobio poprilično veću platu nego što je imao u Partizanu
P

Plače

pre 11 meseci

Plače Repac, plače Ćoki... Crni dani se nadvili nad fempejom.
n

neko iz mase 77

pre 11 meseci

Otišao je za 3x više para, za razliku od Kampaca koji je pobegao od vas u Real za manje para
P

Placi mi

pre 11 meseci

Glasnije
j

jdkskk

pre 11 meseci

Idi prosetaj do plata,izluftiraj glavu.Vidis da ti još nije dobro../
A

A cek

pre 11 meseci

Je li isto zivjeti u Barselonii ili Beogradu??? Nebo i zemlja. Ko je bio u Barsi zna kakav je to grad...
h

hahahahahaha

pre 11 meseci

Samo ludak i zagrizeni navijac tzv czv moze da kaze da je razlika u plati 100000. Ali dobro, ovako znamo da boli sto nije kostao toliko koliko ste pricali da bi oprali Kampaca. Uzivajze :)
K

Kobe

pre 11 meseci

400 hiljada, 1,2 je imao u partizanu. To nisu male pare, kad je partizan igrao f4, niko nije imao toliku platu u klubu.
G

Gost999

pre 11 meseci

A ni nju ne bi da ne bese bonus igraca
S

Sa ovim se slozio

pre 11 meseci

Samo Covic Nebojsa ahhahahaha
i

igor978

pre 11 meseci

Tačnije, imaće 350.000€ više, jer u Partizanu je primao Neto 1.25 mil. On je svoju ulogu ovde završio, želi da proba da napadne trofej EL sa Barsom, što sa Partizanom neće moći jer Partizan do kraja Jula neće imati formiran rooster niti kompletiran a ni veliki budžet, a Barselona će imati u timu do tada već 12 top igrača
K

KlasičnaSrbenda

pre 11 meseci

Šta je dvesta hiljada ... manje-više !?!
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Ko zna koliko mu se duguje pa je zbog toga i otisao u barsu za slicne pare.
z

zvezdale

pre 11 meseci

Otišao u Barselonu za 3 puta manje para... Časovi ljubavi.
M

Mile led

pre 11 meseci

Otišao iz pakla Arene u pozorište kakvo samo možeš videti još u prigradskom delu Beograda
D

Da ali

pre 11 meseci

ti zivis u zabludi ali ne i on i svi ostali koji napuštaju klub.
h

hulio

pre 11 meseci

Pozorište u pioniru hahaha djecace pozorište je u areni,svetlenjem telefonom ko na koncertu ..20.000 navijaca od Toga 15 000 selfie navijaca ...vidi se da si ove sezone poveo da pratis sport i kosarku
G

Gostdemo

pre 11 meseci

toliko pozoriste da vas igrac exum posle pionira kaze da nikad nije igrao u takvoj atmosferi, panter je dosao za ozb novac u partizan kao i ostali igraci nije da ste dovodili anominuse pa kao eto mi smo stusili zvezdu, jeste i cestitam al za to vam je bio potrebno pet-6 mil veci budzet, a vidi vas direktor je rekao da je kampazo placen 100 h evra mesecno plus bonusi pa nek je to izaslo i na 200 to je manje od milion, za vildozu ste pricali 2 miliona on 800 h to je ono sto znamo, evo ti dobric kao jedan od bitnijih igraca kod nas mi mu nudili za produzetak 400 h, aj da kazes da je imao tolko i do sad takav igrac kod vas npr naneli kosta minimum milion, exum direkt iz barse sa fajnlfora prva petorka je isto verovatno po vama igrao za 300 h mesecno, a u barsi zaradjivao 1,2 miliona i oni rekli da nisu mogli da ga zadrze pored vas, ver ste mu vi dali 500 h i on bio srecan. ove god ne verujem da cete dobiti neke pare, ipak je dve god ulozeno u vas max i za evrokup i za evroligu, bili ste blizu fajnlfora ali sta sad.
8

8 mil bruto ugovor

pre 11 meseci

Svaka cast majstore zasluzio si ! Partizan mu je ponudio 300 k vise od prosle sezone kada je ima milion .. ali 1,3 mil je iz ovog ugla smesno . Nazalost Partizan nece moci da zadrzi ni Lessorta ni Exuma ni Ledeya..

VecaBg1971

pre 11 meseci

Sto bi Konstrakta rekla....I sta cemo sad 🤣
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

ako dodju Mirotic i Teodosic bice 😂😂😂
l

l'uomo universale

pre 11 meseci

Sto bi rek'o dr. Arslanagic: "otis'o si Pantere, nismo vise drugovi, otiso si Pantere, ostali su dugovi."

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Zvanicno Klub se jos nije oglasio uopste treba sacekati do sutra dali je ovo uopste tacno ovaj Eurohops poslednjih godinu dana dosta dezinformacija pusta.
V

Vazda

pre 11 meseci

U Partizanu je imao 1.5 milion bruto, u Barsi ce imati 1.6 neto i bori se za titulu evrolige
U

U Partizanu

pre 11 meseci

Je imao milion platu u Barsi ce imati 3 miliona
J

JT

pre 11 meseci

Bruto i neto Partizanu je isto jer porez ne placaju.
N

Nemanja1989.

pre 11 meseci

Hvala kapitenu. Kapa dole za sve učinjeno. Svakom istinskom navijaču želja je bila da Panter ostane. Jedno je sigurno, u Barseloni neće imati publiku koja će ga nositi kao što je naša, ali para će sigurno imati više. Mojee mišljenje je da Grimau neće moći da izvuče iz njega ono što je Željko izvlačio, kao ni iz kompletne ekipe.
K

Kevin Panter

pre 11 meseci

Srecno legendo u nastavku karijere. Sve lepo sto ti se dešava ovih dana, zasluzio si svojim ogromnim trudom, radom i posvešćenosti košarci do kraja. Kad odradis ovaj ugovor jmaces vec 33 god i ovo je mozda poslednja sansa da uzmes ozbiljan novac. Nastavi da sipas, uzmi titulu i sa Barsom i vidimo se u Areni gde ces imati spektakularan doček 🖤🤍 jedan veliki profesionalac. Kad je dosao rekao je da ce uzeti titulu i ucinio je to. Prvi strani kapiten, ali i pravi lider na terenu. Bez razmisljanja najbolji igrac sa poludistance u EL.
c

cista patetika

pre 11 meseci

Pustih u gace rasplakah se.
n

nn osoba

pre 11 meseci

Nije prvi, Zofri je prvi ali nebitno, sve ostalo si u pravu.
N

No Respect

pre 11 meseci

A kad je to došao i kada je uzeo titulu? I Raduljica uzeo titilu a da nismo ni svesni.
L

Lobotomija

pre 11 meseci

Za 2 godine uzeo jednom aba, ako vam je tako obećao, onda odlično, svaka čast.
O

Ogi Srbija

pre 11 meseci

Covek je najveci krivac sto Zoc nije uzeo 10 evro titulu. Prvo je sam pobedio Real u prve dve utakmice i onda je sve to prosuo na kraju te druge. Kako ljudi ne kapiraju da je najveci i najbolji igrac Partizana upravo Zeljko, nece se puno osetiti odlazak Pantera, sigurno ce Zoc dovesti slicnog, ako ne i boljeg igraca, a videcemo kako ce se Kevin snaci u timu gde nece biti prva zvezda. Ziveo Partizan i majka Srbija.
d

druze

pre 11 meseci

ne dovodi zoc igrace nego onaj svevisnji
D

Da,da

pre 11 meseci

mnogo je izgubio .
H

Hej

pre 11 meseci

Odakle Zocu para da ga dovede?
D

Dakara

pre 11 meseci

Da mu nije bilo Dragana Sakote da ga onomad dovede u Zvezdu i prosto mu ozivi posrnulu karijeru igrao bi negde u Kini, Portoriku, Mongoliji i sl. Covek ni kriv ni duzan postaje deo tima jednog kosarkaskog giganta kakav je Barselona. Sta su ti putevi Gospodnji.
y

ynwads

pre 11 meseci

Uzeo jedan trofej za dve godine, pa i nije toliko lose
B

Baxter88

pre 11 meseci

Sjajno, od mogucih 6 on uzeo 1 za 2 god ajde EL ne racunam naravno, zna se ko to uzima, velikani a ne Zvezda ili Partizan
y

ynwads

pre 11 meseci

O tome i pricam. Predstavljen kao legenda Partizana, a osvojio 1 od 6 trofeja
g

gost u gostima

pre 11 meseci

naravno da ce da ode svi treba da odu pa nije niko lud da za iste pare igra pod onim pritiskom i u onakvim uslovima a kamoli za manje para
S

SvrakaShearer

pre 11 meseci

neki kazu 300.000 eura vise po sezoni cisto, neki 700.000 eur vise po sezoni nego sto je imao kod nas. Razumem da ide da se naplati, ali ne gde u mrznu farselonu. Suarezu to nikad nisam oprostio, tesko da cu i njemu. Hvala mu za ovo sto je uradio
M

Mr.

pre 11 meseci

Exchange, Mirota u Partizanu Panter u Barsi
T

TnT+

pre 11 meseci

Imace 2.2 miliona po sez, u partizanu je imao 1.6 to su zvanicne brojke Eurohupsa.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

auuuu iapk je istina ciganska je tuga pregolema. toliko malicioznih komentara da je to prosto zabrinjavajuce za mentalno stanje jedne nacije. Niko od nas nece reci da je otisao zbog rasizma, zatos to je kod nas (nije ni u PAO iz istog razloga) bezbednost ugrozena na samoj utakmici. Niko nece reci da je to zbog novinara koji provociraji, izmisljaju, spinuju.... Umesto da nam bude svima drago sto tkavi majstori kao Panter, Exum, Kampaco, Vildosa igraju u Beogradu svake nedelje, mi im skandiramo Jabusele, majmunke krike, mi ih nazivamo argentinos puta ili sta vec. Mozda je covek otisao i za manje ili malo vise para da se odmori od gluposti, primitivizma i malogradjanstvine.... Ne znam za vas ali ja kao grobar bih voleo da zvezda ima Kamapca svake godine, da Partizan ima Pantera. Da gledamo majstore. Da uzivamo u kosarci. Da stvarno budemo zemlja kosarke. A ne zemlja gde zandarmerija mora da bude u dvorani, gde se predsednik obada o budzetima i zahvalnosti klubova, gde se zna kalendar lige, gde sudije ne idu na odmor u Malu Mostanicu kada je finale. Nismo zemlja kosarke. NISMO. Mi smo zemlja velikih kosarkaskih imena, ali nismo zemlja kosarke. Ko je kriv, nije ni bitno, ako se svi zapitamo isto i ucinimo najmanji licni korak mozda i postanemo jednog dana.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

zivo me zanimaju ovi negativni lajkovi. voleo bi da upoznam te ljude. ko su? cime se bave? sta su od akole zavrsili? kako su odrastali? lakse bi bilo naci tajnu postanka univerzuma nego njih shvatiti....
v

varela

pre 11 meseci

jedan lik ti piše komentare non stop i udara minuse i pluseve
n

negat

pre 11 meseci

Ti negativni komentari su od onih koji i ne citaju iste, kao ni tekstove... Posle dve prostoprosirene recenice se umore i kao evo negativan, jer nemam pojma sta pise. Gde god mora da se misli svojim glavom, problem, mada to njima i nije problem jer nisu ni svesni svoje nesvesti. Svaka cast za komentar i ako budemo bili uporni mozda nesto i preokrenemo i vratimo sport tamo gde mu je mesto...
@

@ako su ruze

pre 11 meseci

Pa vidis ih cesto pored SNS standa ispred Maxija
m

mile led

pre 11 meseci

Koliko posledica po mentalno zdravlje je ostavio građanima železnika jasno možemo videti u komentarima ispod. Hvala na svemu KAPITENU!
с

срб

pre 11 meseci

Игокеа фузија 2008
D

DR_PFC

pre 11 meseci

@srb FMP i FMP 2.
D

Deda Stavra

pre 11 meseci

Porez u spaniji gospodo za drzavljane iste iznosi do 47%, za strance 24%. Panter ovime postaje najplaceniji igrac u Evropi preko 3m neto… Sa time nismo mogli da se nosimo

Sakur

pre 11 meseci

konacno malo srece za pantere iz zeleznika
N

Ne razumijem

pre 11 meseci

Zasto je otisao tamo za manju platu?
Z

Zato sto je

pre 11 meseci

Pitao Vildosu i Kampaca
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Kapitenu hvala za sve. Uništio si tolika detinjstva ove godine, ugasio fmp po treći put, to može samo igrač kvaliteta poput tvog.
j

jaxaxa

pre 11 meseci

cekaj, jel to onda znaci da smo mi vas gasili svake godine prethodnih 10 godina? Admini, stvarno morate malo da filtrirate komentare posto vidim da su klinci do 9 godina poceki da ostavljaju iste.
3

38292922929

pre 11 meseci

Sve najbolje kapitenu, vidimo se za 2 godine ❤️
A

Aqa

pre 11 meseci

Otišao iz pakla arene u pozorište za 100-200 hiljada vise
K

Kumara

pre 11 meseci

Pa nista vise od onog što je imao u Partizanu čekaj zar ovi ne skraćuju budzet

Sakur

pre 11 meseci

ma tako je panteru,za manje pare je otisao ahahahaha
P

Punterica

pre 11 meseci

tecite suze tecite
3

32ptsfmp

pre 11 meseci

Hvala kep🖤 Necemo te zaboraviti i vrati nam se nekad🤍
X

X

pre 11 meseci

Ugovor je 8 miliona bruto za dve sezone a ne 6, što je nekih 2.2 milona po sezoni. Sve u svemu srećno majstore zaslužio si ovo i valjda ćemo se ponovo videti.
D

Drake

pre 11 meseci

Kad random lik zna bolje informacije of eurohoops-a.
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Da, ali vi ste sada gotovi. Opet krece desetogodisnja susa. Ko ce Zvezdu da pobedi sledece sezone, Naneli i Ledej?
I

Ivan FCCZ

pre 11 meseci

Ne brinem ja pobedice Zeljko sa nekim novim Panterom.
L

Ljubav prema klubu

pre 11 meseci

Se meri brojem nula na kontu
P

PFC

pre 11 meseci

Vildoza tango argentino😂🤡
1

156

pre 11 meseci

Srecno Kapitenu hvala ti na svemu
o

ok

pre 11 meseci

Nemoguce rekose da je uzeo pare od Reala.
К

Кеј Пи

pre 11 meseci

Капитенчино, хвала на свему! Част и задовољство је било гледати најбољег странца у историји клуба, поезија у покрету! Мало је чудно што је изабрао Шпанију где је порез 47%, али свакако пуно здравља и све најбоље у каријери!
r

rickyyy

pre 11 meseci

porez ide od 19- 47% ako si drzavljanin spanije, ako nisi 24%, tako da ce imati 6mil neto u dve sezone
G

Gost4

pre 11 meseci

Kapitenu, toliko smo te zavoljeli da kad sam procitao ovu vijest dozivio sam to kao da me cura ostavila ili raskinula. Suze na ocu su mi posle, vole te tvoji Grobari, ali mislim da si trebao da odigras jos jednu sezonu sa nama vidio si i znas kakvo grotlo ce biti u arenu sledece godine kad se napadne titula na svim frontovima…
2

23

pre 11 meseci

Zezao ga je jezik pa zato nije ostao . Nije razumeo himnu .
a

asensio marko

pre 11 meseci

Dolazi Mike James !!!
s

svetislav andjelic bata

pre 11 meseci

Cirkuzant da menja cirkuzanta :)
G

Glavati

pre 11 meseci

Jel dolazi Hezonja ateisto?
T

Tegi striper

pre 11 meseci

Savić i Partizan mu nudili 1 300 000 za sledeću sezonu. Otišao zbog malo jače plate. To ti je privrženost klubu, a mi se ložimo.
D

Drake

pre 11 meseci

Tako je i došao u Partizan, ponudili ste mu malo više od Olimpije. Taj ide za parama.
2

23

pre 11 meseci

Casovi ljubavi .
J

Jankovic93

pre 11 meseci

Za 100.000 vise otisao u drugi klub. Takav je covek, taj bi za 100 soma vise otisao i u Buducnost. Kapitenska traka u Partizanu vredi 150 dinara mada to znamo odavno
B

Bnm

pre 11 meseci

PA ZAR NISTE PRICALI DA IMA 3 MILKE PO SEZONI, KAKO SAD IMAO 1.5 KOD NAS.. COVEK JE IMAO 1.1 MILION CISTU PLATU KOD NAS. OTISAO ZA VECU KINTU I OK. NJEMU HVALA ZA SVE, SVAKO NORMALAN JE POSLE ONOG RASTURANJA I 32 POENA ZNAO DA ODLAZI A BUDALE SU VEROVALE DA OSTAJE, KAO STO VI VERUJETE KAMPACU. PRATI OVO LETO KAKAV CE TIM ZELJKO DA SKOCKA, BOLJI OD OVOG STO SMO IMALI 100%. SPREMAJ SE POLAKO ZA EK, 29-TI JE BLIZU, ULECE TURK TELEKOM A VI POLAKO U EK NA REKREACIJU. PANTERU HVALA ZA SVE, ZAMENA CE BITI BAR DOBRA KOLIKO JE I ON!!!!!
J

Junker

pre 11 meseci

Druze pises nebuloze. Otisao za vecim izazovom, jaca liga, vece sanse za trofej EL. Sto se tice stranaca, svaki je isti gde god igrao. Jedina dva koja su zaista skalirala klub i nasu zemlju su Veseli u Partizanu i Djenka kod nas. Svi ostali su bili tu jer nisu nasli bolji i otisli su cim je to bolje stiglo.
J

Jankovic93

pre 11 meseci

Druze pises velikim slovima jer si za 10 godina uzeo jedan trofej, sve je to meni jasno. Kolko je baceno na te vase strance da Dobric zvezdino dete na kraju uzme mvp aba lige, i ja bih se smorio
U

Ugovor u Barsi

pre 11 meseci

3x veci nego u Partizanu
Z

ZeZanje

pre 11 meseci

Nek mu je sa srecom, mislim da lakse moze da se nadje stranac tog profila sto se tice ofanzivnih karakteristika na toj poziciji za ok cifru nego na drugim pozicijama a i ovo su strvarno ozbiljne cifre nema smisla da ocekujemo da ispratimo ovo.
P

Punter

pre 11 meseci

Ce ipak ostati upamcen po tome sto je krenuo da se bije 1,20 pre kraja u momentu kada je trebao da odvede svoj tim kao kapiten na f4, a ne po tome sto je osvojio aba ligu, pa najbolje da na kraju ni trofej jedan nije uzeo za te pare za koje je igrao ...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

srecno majstore, pa sa sw vidimo u finalu i da ti bude zao kada izgubis. vole te tvoji grobari
M

MareSu

pre 11 meseci

Kapitenu veliko hvala za sve! Posebno na tituli posle toliko godina… puno sreće u Barsi ali ne i protiv nas.. čekamo te da se vratiš.. sportski pozdrav!
N

News

pre 11 meseci

Hvala ti za evro ligu
m

madness

pre 11 meseci

Eto kako je uznapredovao, od igranja za kiflice Bogdanove keve i kisele krastavce preko sindikata do 3.2 miliona po sezoni za samo jednu sezonu - svaka cast!
@

@sinecitaj

pre 11 meseci

1.600.000 po sezoni.
@

@@sinecitaj

pre 11 meseci

citaj ti majstore,ovo je neto iznos,bruto je 3.1milion po sezoni. U Spaniji je porez skoro 50%. Znam da vi pojma nemate o porezima,s obzirom da isti ne placate decenijama,al valjda tako sve "avangarde" rade kad su pod "aparthejdom" sa samo 20miliona godisnje budzeta.
A

Aleksakg

pre 11 meseci

Šta ti čoveče pričaš...boli njega uvo koliko će Barsa da plaća porez i ostalo, njega i sve ostale igrače zanima samo neto iznos koji dobijaju u sezoni i prema tome se upravljaju.
J

Jerucles

pre 11 meseci

Otišao je objektivno u gori klub. PAO je projekat u nastajanju ali verovatno zbog poštovanja navijača Olimpijakosa nije hteo. Ovako sa Barselonom nema šta da traži deseto mesto MAX
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

pao je kanta. niko normalan tamo nece otici
2

23

pre 11 meseci

Da, uvelikoje poznat po postovanju.
p

preracunao se

pre 11 meseci

Kako bre za 1,6 miliona po sezoni kad je po ganferima u partizanu imao po tri u sezoni?
l

lol12

pre 11 meseci

Zato sto je 5 puta bolje igrati i zivetinu Barseloni nego u klubu koji zavisi od drzave koju ne postuje.
D

Dmh

pre 11 meseci

1.6 miliona je kada se oduzme porez kralju, ukupno je 6 miliona za dve sezone, pise u tekstu ovde, a i na eurohoops sajtu
O

Ocekivano

pre 11 meseci

Partizan nema novca da zadrzi nijednog stranca nakon ovakve sezone.. mala sansa postoji kod Egzuma i Nanelija od nosioca ostali svi idu..
V

Vsba

pre 11 meseci

A neki su pricali da je u kkp imao 5 mil, kompleksasi, to je samo Kampaco imao 5 stvarno, Hvala ti Kevine✋🖤
h

haha

pre 11 meseci

Pisalo se da je imao 10, ajde se malo uozbilji. Vi ste za Kampaca pisali 7, a igrao za 1,5.
F

F4 Partizan

pre 11 meseci

Steta odustao je od trofeja Evrolige koji dogodine Zoc donosi u Beograd
H

Hvala na svemu

pre 11 meseci

Kapitenu i na prskanju na drzavnu mezimicu i Gmo milionere iz Zeleznika!
l

ljubav prema klubu

pre 11 meseci

tradizione di famiglia. krece pljuvacina ahahahahah
b

brrrr

pre 11 meseci

Ovog neće,znaš da su janjčari kod njih amin(vujanić,đurovski,stojković i ostali)!
l

los

pre 11 meseci

Nije imao ni u partizanu mnogo manje ako je uopste, u svakom slucaju strasan suter, kako je sezona odmicala sve bolji, samim tim i u top 5 igraca u Evropi, u svakom slucaju mi je drago, tesko ce Zoc imati bolji tim od ovoga, pa cemo da ga vidimo onda

Sakur

pre 11 meseci

ti znas koliko je imao
K

Knele-CG

pre 11 meseci

Sram vas i stid zbog ovoga "diktatura". Ne znam na šta mislite tačno, ali sumnjam sa ste mislili da smo (Zvezda) gazili partizan. Vaš smrdljivi partizan, baš kao što vam je i portal smrdljiv.
R

Respect bro

pre 11 meseci

Ide da se osveti Realu
C

Crno beli grad

pre 11 meseci

Nažalost morao je doći i ovaj dan.... KAPITEN KAPITENSKI!!! Doneo titulu i doneo zaradu. Bilo bi dobro kada bi ga izlapela drtina pozvala u reprezentaciju ali znamo da ne sme od ovih tzv VelikoSrba iz Dive što kradu pare Kosovu
p

pst

pre 11 meseci

Ma odlicno konacno platite porez narodu i otvorite papire. Pojasnite placanje Zoca i Andjusica. Narod ceka odgovor. Vidite niko vas nije opanjkavao po Evropi.
S

Sekundarac

pre 11 meseci

Sa srećom kapitenu i toliko o ganci spinu kolko si zarađivao u Partizanu kad nismo mogli da ispariramo Barsinoj ponudi a kepeca su platili 1.8 miliona za 6 meseci.
S

Service Crew Žarkovo

pre 11 meseci

Šteta, verujem da mu je i Partizan nudio izmedju 1 i 1,5 milion. Čudna odluka nisu neke pare.
k

ko bi reko

pre 11 meseci

otkud to?
O

Ognjeeeen

pre 11 meseci

Hvala za sve i srecno u nastavku karijere kapitenu!
b

berkon

pre 11 meseci

Stiže li ostojina pudlica da ga pozdravi
P

Podsmeh

pre 11 meseci

Hehe a sprdačili se sa Barselonetom danas kao gašenje ovo-ono kad im maznuše najboljeg igrača
Л

Лукаку 98

pre 11 meseci

Значи пристао да иде за исте паре које је имао и овде
7

7

pre 11 meseci

Sad sledi Bat
m

mlp

pre 11 meseci

Pre mesec dana je prihvatio ponudu, samo se nije ranije objavljivalo
P

PartizanPFK

pre 11 meseci

Iskoristi sad ovih 3.200.000 da se dovedu dobri igrači! Kevinu hvala što je vratio mutanta u zamrzivač.
Z

ZeZanje

pre 11 meseci

Nema tu prodaje igraca istekao mu je ugovor, ove cene za kosarkase sto vidis u 99.9 % situacija se odnosi samo na njihov ugovor. Doneo nam je sigurno ucesce u EL i indirektno pare od sponzora a direktno od prodaje nista.
C

Culmi91

pre 11 meseci

Znaci nije do para,posto je u Partizanu imao isto,ako ne i malo vise...
Z

Zzzz

pre 11 meseci

Ovo 91 ti je pretpostavljam rezultat sa IQ testa?
s

smorio sam se

pre 11 meseci

pa sta znaci 1.600.000 po sezoni, u Partizanu je imao 1.250.000 i sad je dobio novi ugovor pojacan, nisu ga sigurno pojacali za 50.000, ako je otisao za iste pare ili 100.000 vise, greota.
M

Mauro

pre 11 meseci

Ova Barselona je komedija, dobro su skresali budzet.
6

6vekt

pre 11 meseci

U Partizanu primao 1.5 godišnje, ipak 100k znači
k

kolekg90

pre 11 meseci

Toliko o tome da je kod nas imao cifre koje su bolesnici pisali..

The Intersect

pre 11 meseci

ovakvog sutera nece partizan vise imati…
y

yerko

pre 11 meseci

Svi stranci idu, ostaju samo sigurno Avramović, Trifunović i možda Smajli. Treba bukvalno 10 igrača novih
m

mikop

pre 11 meseci

À što volim jer je tegija ispalio
P

PFC_86

pre 11 meseci

Ocekivano, verovatno su sledeci Exum i Lesor!
0

09987

pre 11 meseci

A Tegi ostade bez pozdrava sa kepom
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Ode prvi plaćenik. KK Nazor Zbrda-zdola opet u Evrokup za 2 godine
t

tricikl

pre 11 meseci

nismo mi CZda mu damo toliko kao oni na polusezoni kepecu 1,8 (3,6 cela ) .....steta velike su to pare ipak.....srecno kapitenu
G

GroBar 69

pre 11 meseci

Gnjida ! Partizan mu dao sve,ovako se oduzi ..
5

5.000.000,00 €

pre 11 meseci

Нека је са срећом!
I

Izdaja ili ne ?

pre 11 meseci

Izdaja ?