Komentari na vest

Greške i promašaji koštali Denver: Novi Jokićev tripl-dabl premalo da prekine seriju Bostona

A

Atana

pre preko 2 godine

Ako pogledate statistiku oba tima su imala isti broj pogodjenih dvojki ali je Denver ubacio jednu trojku vise. Sa druge strane primili su 9 poena vise sa slobodnih bacanja Denver 13/18 vs Boston 22/30 sto znaci da je utakmicu izgubio trener. Citam po komentarima kao losa partija Jokica, to je samo zato sto nas je navikao na igru iznad proseka. Ovo je bila prosecna igra i opet lagano triple double.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Jako loš meč Jokića bez obzira na TD.Delovao je nezainteresovano celi meč,7 lopti je izgubio u prvoj četvrtini,šut iz igre 9/20,šut za tri 3/10,forsirao je šut za tri poena bespotrebno i to uglavnom kad je rezultati bio egal.Jokiću je minutaža jako loše rasporedjena,egal utakmica on izlazi na dva minuta do kraja treće četvrtine i vraća se posle pet minuta četvrte četvrtine,dakle sedam minuta čovek sedi i hladi se...Biće to bolje u sledećem meču...
R

Rotacija

pre preko 2 godine

U NBA je potpuno drugacije rasporedjena minutaza u odnosu na evropska takmicenja, u evropi treneri mnogo vise prilagodjavaju minutazu utakmici koja se igra trenutno dok u NBA su minutaze konacne u vecini slucajeva. Jokiceva minutaza cele sezone osim jedne utakmice protiv oklahome. Prvih 10 minuta 1/4, pa poslednjih 8 minuta 2/4, pa prvih 10 minuta 3/4 i poslednjih 8 4/4. Tako igra cele sezone i obicno Malone menja celu petorku u ovom vremenu. Jokic je po mom misljenju vise psihicki umoran jer mora svaku utakmicu da bude najbolji na terenu u obe ekipe. Nema dana u kom moze neko da preuzme bar poentersko breme, kao sto je imao sa Jamalom, nemas igraca tog kalibra. I veceras se 50 put desilo da ode na klupu sa 10p prednosti i vrati se sa -5 u 2/4, to mora da te ubije psihicki, svaku utakmicu juris prednost.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Veliki igraci i kad odigraju slabo imaju ovakvu statistiku. Procitao sam komentar iznad, nisam gledao tekmu, ali po komentaru pretpostavljam jedna od njegovih losijih utakmica. Samo jako napred Jokara.
J

Jova1245

pre preko 2 godine

Gledao sam utakmicu ne samo da je imao tripduble vec je imao i dvocifren broj izgubljenih lopti! Uticaj na igru katastrofa, kad se lomila utakmica i Boston pravio preokret aktuelni mvp i navodni lider ekipe se nije video. Saigraci jesu katastrofa i igraju divlju kosarku ali neko ko hoce ponovo da bude mvp mora da uzme stvar u svoje ruke. Centri Bostona su svi nizi i slabiji od njega a on je skoro svaki put loptu primao van trojke, nikad na niskom postu. Pik en rol iskreno nisam ni jedan primetio, mozda je bio neki pa sanjiv nisam video ali generalno slabo! Utakmice je bila mucenje i katastrofa sa obe strane. Bukvalno cirkus! Sto je najgore sada treba da radim u prvu a ni sam neznam sto nisam spavao nego gledao onu golgotu!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Jova1245-Kad je Boston preokrenuo Jokić je pogodio trojku,potom u sledećem napadu asistencija za Gordona da bi potom pogodio sa poludistance,taman je ušao u ritam trener ga izbaci napolje na 2 minuta do kraja treće i vraća ga posle 5 minuta četvrte četvrtine,dakle 7 minuta je sedeo na klupi.Držao se Denver u tim trenutcima,vodili su 88:81 tada je trebao da ga vrati u igru,umesto toga vraća ga na 91:90 za Boston i slobodno bacanje za Boston zbog tehničke.92:92 Jokić asistencija,95:95 Jokić trojka,do kraja je dao još 5 poena.Čuj navodni lider,nije svemoguć,imao je loše šutersko veće,delovao je nezainteresovano na terenu a i pored toga držao je svoj tim do samoga kraja,falili su saigrači da ga isprate....
@

@ Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Sve to stoji kao da su ispustili i veliko vodjstvo i da su dali 14 poena u trecoj cetvrtini. Svaka mu cast dao covek 5 poena. To je MVP!!!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

@ Slaba odbrana -Vodili su 11 razlike što se u NBA stigne za minut ipo do dva minuta,potom su vodili 9 razlike početkom treće četvrtine ta prednost se brzo istopila i ponovo egal meč,do samog kraja se maltene igralo koš za koš gde je Boston imao više sreće.U nba ni 25 razlike nije dovoljno da vodiš,svi pomisle gotovo,zapamti to kada budeš igrao kladionicu.Nikola Jokić je aktuelni MVP svidelo se to tebi ili ne,on je to zvanje zaslužio prošle godine kada je rasturio konkurenciju,niko mu nije bio ni blizu.Čovek svakim svojim mečom pomera granice,obara rekorde koji nisu obarani po 50-60 godina,budući stanovnik kuće slavnih.9623 poena,295DD,77TD da to je MVP.Naveo sam gore lepo da je odigrao lošu utakmicu,loš dan na poslu,svima se dešava a ima i do trenera koji ne zna kada treba da ga vrati na teren,vrati ga posle 7 minuta.Sa druge strane čovek je sigurno umoran,maltene sam vuče ekipu,kad god se lomi on preuzima odgovornost,igra maltene svaka dva dana,večeras 01:30 ponovo igra...Ako može odgovor ko je po tebi MVP i ko po tebi igra najbolje....