Gudurić otpušten iz Memfisa

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 21:01

Sledi put u Istanbul

Marko Gudurić je slobodan igrač, saopštio je njegov agent Miško Ražnatović. Kao što je danas najavio MOZZART Sport, raskid njegovog ugovra sa Memfisom predstavlja prvi od dva koraka ka povratku u Fenerbahče.

Sada je preostalo da srpski as parafira saradnju sa gigantom iz Istanbula, naravno, osim ako se u roku od 48 sati ne javi neki zainteresovani klub iz NBA lige. Ako se to ne dogodi, u Feneru ga čeka saradnja do kraja sezone, uz opciju automatskog produžetka na još dve godine.

Izabrane vesti

Gudurić je u Memfis stigao poslednjeg dana jula prošle godine, kada je potpisao na dve godine. U svojoj debitantskoj sezoni skupio je 44 utakmice uz prosek od 3,9 poena na 39,5 odsto šuta iz igre, te 1,7 skokova i jednu asistenciju. U Fenerbahčeu je proveo dve godine, a u poslednjoj je beležio 9,4 poena, 2,2 završna dodavanja i 1,9 uhvaćenih lopti po utakmici u Evroligi.

Marko Gudurić je u Memfisu imao garantovani ugovor za takmičarsku 2020/21, po kojoj je trebalo da zaradi tačno 2.750.000 dolara i u ovom slučaju bi trebalo da mu pripadne kompletna svota novca.



tagovi

Miško RažnatovićMarko Gudurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara