Komentari na vest

Hanga: Već u ponedeljak da pokažemo da smo bolji tim, ljut sam zbog poraza

P

Pedja108

pre 6 meseci

Ovu utakmicu je odlucio Teo. Toliko sebicnosti, nerezonskih suteva, prosto je neverovatno. Na 5 minuta do kraja imas 12 poena prednosti i ne znas da sacuvas. Teo nikada nije bio neki veliki suter, pogadjao je nekad vise nekad manje, ali nikad da on odlucuje utakmicu. Preko 30 suteva je imao mislim poslednje 3 utakmice, a dao valjda 3-4 trojke. U samom finisu, Zvezdi treba trojka, Jago mu stoji pored sam potpuno, i njemu ne pada na pamet, ne Jagu nego bilo kome da doda. Kad je imao tri slobodna bacanja, on jedva ubacio jedno. Ali zato, puca trojke kao nenormalan, upropastavajuci ekipu. Polovini bih juce dao pre da odluce trojkom pre njega. I ako se nastavi ovako, Teo ce nas potpuno unistiti. On je dobar da gradi igru, razigrava igrace, a ne da sutira. Takodje ne mogu da shvatim da Ivanovic uporno nije hteo da stavlja Jaga da igra EL, covek je odlican.
D

Djape45

pre 6 meseci

Po meni veliki napredak u odnosu na mec protiv Virtusa. Pocinju polako da se kristalisu stvari i vidimo na koga moze da se racuna vise na koga manje. Nije lako tek sesti na klupu sa novih 12 igraca i spremiti ih da dobiju derbi. Na neki nacin je ekipa pokazala karakter jer smo se vratili iz 17-2 i to vec do poluvremena ali smo onda i izgubili +10 u 4/4. Nejasno mi je da su mu igrali Teo i Sabaz u 4/4 a ne zna se koji je oladjeniji u odbrani. Falili su i kapiten i Nedovic na ovom mecu. Kad gledam Sabaza cini mi se da igra bez neke preterane zelje i motiva, za razliku od Kampaca koji je ciglario kao ova dvojica ali je bar ostavio srce na terenu. Sada sledi derbi u abi, i bitniji od ovoga i nazalost aba ligaske sudije. Videli smo juce u Spaniji, ocajan derbi a u centru paznje Belosevic, Nedovic i Kardum.
J

JA I TI

pre 6 meseci

Ko god napise da je bila dobra utakmica, ocigledno se malo razume u igru...Ovo veceras je bilo divljastvo iz NBA lige koje su pokusali da sprovedu limitirani kosarkasi.A to,kako smo dobili utakmicu je iskljucivo zahvaljujuci vecem, prethodno pomenutim divljastvom nekoliko igraca Zvezde.Sramota.
z

zasto nije

pre 6 meseci

igrao Kampaco????
K

Kiki Golub

pre 6 meseci

Pa povredjeni on i Mirotić.....
d

dskv

pre 6 meseci

Bolje cuti. Ti,Tobi i Teo ste UZAS
p

pskx

pre 6 meseci

Problem je sto niste bolji, predstavljeni ste kao top pojacanja, a u sustini u svojim ekipama ste bili igraci rotacije, epizodisti nista vise, svi izuzimajuci Nejpira i Gidraitisa.
@

@pskx

pre 6 meseci

Do poslednjih 5 minuta Zvezda ih je unistila, drzala u saci, bukvalno samo na ludacku energiju Avramovica i publiku ste se izvukli, jel mislis da to moze uvek tako ?
@

@pskx

pre 6 meseci

Da, kao sto je i Partizan bio bolji prvu cetvrtinu, tako je i Partizan bio jos bolji zadnju cetvrtinu, pogotovo zadnjih 5 minuta. Ali ne samo 5 minuta, jer dati 35 poena u cetvrtini, ne moze da bude samo u 5 minuta. I kosarka kao i svaki drugi sport se igra do kraja, a da bi pobedio moras do kraja i da igras. Nece uvek ici da Partizan preokrene, niti to ikome uvek moze da uspe. Tako da cestitaj pobedu ili jos bolje cuti, ako ne mozes da prevalis to preko usta da cestitas.
G

Gostic

pre 6 meseci

Da ste bolji pobedili bi mačak, aj lepo se naspavaj pa da te izdevetamo i za par dana
H

Ha da...

pre 6 meseci

Druze macak zahvali se ti Teu sto ste pobedili...
B

Bnm

pre 6 meseci

POZDRAV ZA ŠABANA NEJPIRA...
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Dva gostovanja zaredom u derbiju je previse za ovaj krs tim Zvezde koji nema nikakvu motivaciju, vidi se da su skup placenika, nista vise... Ocekujem i drugi poraz zvezde, potpuno realno je da se desi, dok se ne promene neke stvari.
P

Pesimizam euforičara

pre 6 meseci

Ovi drugi sigurno igraju iz ljubavi?!
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Što više stranaca to nam je košarka lošija. Čak i sada najbolji igrači su domaći. Kako dovodimo sve kvalitetnije strance tako se oni ponašaju kao da su došli na Sejšele u smiraj karijere. Ličimo na Tursku u fudbalu, samo mi nemamo toliko novca već se zadužujemo a zauzvrat duplo golo.
X

X

pre 6 meseci

Ljut kao paprikas
B

Bane 2

pre 6 meseci

Да ли је и Шахбаз љут
1

1980

pre 6 meseci

Šahbaza zabole. Tako mi deluje tip. Došao da nam uzme kintu i to je to.
d

doo

pre 6 meseci

to je najveci privatnik u evropi...
A

Anđus

pre 6 meseci

Dolazi vreme nekih istina!
b

banence

pre 6 meseci

ostaje da panter upise svoje poene i da mu se naneli pridruzi..tada ces videti razliku dragi hanga....
0

023

pre 6 meseci

Samo što u tom slučaju poene neće upisati Ognjen "Sam u kući" Jaramaz i PJ Dozier.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Ma naravno, uvek alibi priče. Uvek ona seljačka fora, bićemo bolji sledeću utakmicu. Neću ni da gledam narednih nekoliko utakmica, moram da odmorim glavu, jer posle svake utakmice moram da pijem lek za glavu. Uhh kako ste me iznervirali večeras, a pogotovo večeras. U.ta vas j.b.m bezobrazna. Glumite neke zvezde, igrate sami za sebe u odlučujućim momentima svake utakmice, svako hoće sam da se proslavi i da sam reši utakmicu, a onda dobijemo ku.činu.
K

Kvazi-navijači

pre 6 meseci

Ne smiješ na ulicu izaći u dresu, ali zato bi glumio junačinu pred 20 hiljada protivničkih navijača?! Za razliku od prethodnih utakmica, ništa im se ne može zamjeriti kada je u pitanju borbenost i želja za pobjedom! Sudeći po komentarima za vrijeme utakmice, grobari bi svoje ispljuvali za medalju da nisu pobjedili, tako da ovo ne mora ništa da znači. Početak je sezone i tek će postati zanimljivo...
f

fgh

pre 6 meseci

U ponedeljsk+15 za Partizan..minimum
p

pst

pre 6 meseci

Jesi l spreman da stavis sve sto imas da dobijate. Pa ovo je bila luda sreca i neodgovornost Teodosica. Ogromna razlika u kvalitetu. Dobro je da Hangi nije stradala noga.
.

.......

pre 6 meseci

Ali 28 minuta drzali igru.... Brale...
p

pero7

pre 6 meseci

i sta sada..covic..ostoja..lajpcig..gori ste od partizana..mi se raspadamo..ali vi i sa pomoci drzave ..parama..niste nista bolji..da odu i ostoje i vazure..i covici i terzici mozda bbude bolje ali ce bii lepse..glumite dekor..publika..i mi u areni smo broj..da su izgibili ne bi sutra niko dosao..vratite sport sportistima i ljudima koji su pravi navijaci..
G

Ggv

pre 6 meseci

A mi smo noćas pokazali bas dobru igru? 😂
б

бест

pre 6 meseci

Људи немојте се препуцавати, ко год да је победио вечерас не би било незаслужено, одлична текма, живео спорт!