Nemanja Nedović i Branko Lazić (©Star Sport)
Nemanja Nedović i Branko Lazić (©Star Sport)

Hendikep za Crvenu zvezdu: Bez Lazića i Nedovića na Partizan Mozzart Bet

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.10.23. | 12:41

Crveno-beli značajno oslabljeni pred derbi

Crvena zvezda u prvi košarkaški večiti derbi ulazi bez kapitena Branka Lazića i Nemanje Nedovića, potvrdio je trener Janis Sferopulos na treningu pred duel koji se igra u četvrtak od 18.30 u Beogradskoj areni.

Izabrane vesti

“Obojica će propustiti derbi. Ne znamo kada će se vratiti na teren u ovom trenutku. Ovo je situacija koju ćemo pratiti iz dana u dan, uz nadzor klupskih doktora“, poručio je grčki stručnjak.

Nemanja Nedović nije uspeo da se oporavi od povrede zadnje lože koju je zaradio u drugoj četvrtini gostovanja Virtusu u Bolonji, zbog čega se više nije vraćao na parket, dok je kapiten Branko Lazić pretrpeo udarac u okršaju sa FMP u Železniku. Kako se ispostavilo, Laziću je naprslo rebro i to na 17 sekundi pre kraja utakmice, pa mu sledi mirovanje dok se problem ne sanira.

Sa izostankom bitnog tandema za spoljnu liniju, trener Janis Sferopulos praktično neće ni imati dileme koga da stavi u protokol za najveću svetkovinu srpske košarke. On je u nedelju preuzeo ekipu od Duška Ivanovića i sa samo jednim treningom odradio utakmicu sa Panterima.

Oba večita rivala u susret petog kola Evrolige ulaze sa skorom 1-3, pa je ovaj duel i te kako bitan za obe strane.



tagovi

Branko LazićNemanja NedovićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara