Mario Hezonja (©Starsport)
Mario Hezonja (©Starsport)

Hezonja tvrdi da ne prelazi u Real: Nisam pričao ni sa kim

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.05.22. | 09:25

Hrvatski košarkaš navodno ima dogovor sa madridskim klubom za naredne dve sezone

Real je sezonu u Evroligi okončao porazom u finalu od Anadolu Efesa. Okrenuo se obavezama u plej-ofu ACB lige, gde je u četvrtfinalu načeo Manresu (93:76). Uveliko razmišlja i o sklapanju tima za narednu sezonu, a brojni španski mediji (uključujući i uglednu Marku) preneli su da ima dogovor sa Mariom Hezonjom. Hrvatski košarkaš tvrdi drugačije.

On se oglasio za sajt Uniksa i demantovao priče o prelasku u Kraljevski klub.

Izabrane vesti

"Iskreno, nisam pričao ni sa kim. Znam da su postojale takve glasine nakon što smo eliminisani iz Evrolige i verovatno je određeni broj klubova, zaključno sa učesnicima Fajnal fora, pokazao interesovanje da me potpiše za završnicu tekuće ili narednu sezonu. Ništa nisam čuo o tome i drago mi je što nisam otišao, jer sam iskreno želeo da osvojim VTB ligu i okončam sezonu u Kazanju. Menadžeri i agenti nikada nisu pričali sa mnom o ponudama jer su znali da želim da ostanm uz tim, stručni štab i klub. Uniks mi je dao mnogo. Ove sezone sam bio njegov lider. Kao takav, nisam moralno mogao samo da nestanem i ostavim klub na cedilu. Videćemo šta će biti preko leta, ali trenutno ne vodim nikakve pregovore i potpuno sam fokusiran na seriju sa Lokomotivom Kubanj", reči su hrvatskog košarkaša u zvaničnom saopštenju ruskog kluba.

Hezonja se u Evropu vratio u februaru prošle godine. Proveo je polusezonu u Panatinaikosu, a onda na opšte iznenađenje minulog leta potpisao za Uniks iz Kazanja. Beležio je 12,8 poena u proseku kao član Zelenih iz Atine i 14,3 poena po meču ove takmičarske godine u dresu ruskom tima.



tagovi

KK Real MadridUNIKS KazanjMario Hezonja

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara