Humanitarni tiket u podne: Dragan Apić tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 5min | uto. 13.11.18. | 12:00

Košarka naravno u prvom planu uz FMP-ovog Pantera koji čeka kvotu 13,09

Juče Ronaldinjo, a danas krilni centar FMP-a, Dragan Apić… Tako je to u uzbudljivom svetu MOZZART plemenitih kvota s kojima smo dogurali do ukupno 10.075.120 dinara doniranih u okviru “Humanitarnog tiketa u podne”.
Bilo, prošlo, povratilo se, tako i danas mislimo zarad dodatnog plusa na ovu cifru od koje ne odustajemo tipujući s košarkašem koji će eventualni dobitak od 130.900 dinara proslediti na adresu fondacije “Koš za sreću”.

Pa da vidimo kako je kroz listu i bet analizu protutnjao naš današnji gost, što je uostalom i glavni razlog današnjeg podnevnog okupljanja na stranici MOZZART Sport porala.

Izabrane vesti

Prvo, razume se Evrokup uz ASEKO i TOFAŠ BURSU. Domaći Aseko, to jest Arka iz Gdinje je jedna od najlošijih ekipa u grupnom delu takmičenju u Evrokupa. Da ne širimo priču, zabeležili su samo jedan trijumf na šest mečeva. Ali, ni Tofaš nije mnogo bolji pošto je doživeo četiri poraza. Jedine dve pobede došle su na njihovom terenu i to protiv ovog istog protivnika, ali i Cedevite.

“Koševi, ili da budem precizan naspram ponuđene margine od 169,5, tipujem na veći ukupan broj poena na meču”, reče košarkaš, pa nastavi da birka parove.

Sišao je sa parketa na ostrvsku travu LDV kupa, odnososno na meč KEMBRIDŽ – KOLČESTER. Ovo je susret četvrtoligaša, u kom bi gostujući Kolčester mogao valjano da profitira kao sasvim solidan tim, naspram Kembridža koji je u poslednje vreme popravio igre, ali se još uvek u ligi nalazi na nižim granama, odnosno na 19. poziciji. Uostalom, Kolčester je u septembru tukao Kembridž sa 3:0, što je sasvim dovoljno za izvlačenje pravog kladilačkog zaključka pre tipovanja na ovaj par.

“Što se mene tiče 3+, pa da nastavimo klađenje”

Košarkaška Liga šampiona privukla je našeg gosta na meč LUDVIGZBURG – MURSIJA. Domaćin se “kači” sa besprekornom Mursijom, španskim klubom koji je u Grupi A vezao maksimalu s ukupno pet pobeda. Nemci nisu uspeli da pobede, izbubili su sve susrete, pa i poslednji sa Venstspilsom u produžetcima pri konačnih 93:92. To je osnovni dokaz da gosti s punim pravom protiv Ludvigzburga igra na kompletan plen, kao i na Fajnal foru Lige šampiona, kada je Mursija u maju slavila sa 74:85.

“Sve ste lepo rekli, jer dvojka je izgledna, koliko i neminovna na ovoj utakmici. Nema se tu šta ni oduzeti ni dodati”.

Već smo na utakmici TRENTO – ASVEL LION, ponovo u raljama lidera i fenjeraša, odličnih gostujućih, i očajnih domaćih košarkaša. Tako kaže tabela Grupe C Evrokupa, a bet analiza još poručuje da je Trento na poslednjoj utakmici u Seriji A, konačno uspeo da slavi protiv Breše, nakon neugodnog, a po košarkaše našeg Partizana veoma prijatnog poraza od 76:71 u Beogradu. Asvel Lion će pobedom obezbediti plasman u drugi deo takmičenja, pa je ovo savršena prilika da se posao odradi do kraja.

“Dvojka je jasna, a MOZZART kvota 1,50 još prigodnija za par koga samo čudo može da obori”, poručuje iskusni košarkaš.

I za kraj, još jedan par ostrvskog fudbala, u kombinaciji PITERBRO – LUTON. Ovo je bukvalno "mali derbi" ove faze LDV kupa, pošto su pitanju dva tima koja su veoma blizu vrhu, ali i jedan drugog u Ligi 1. Iako je domaćin treći na tabeli, trenutno je u boljoj formi petoplasirani gost koji nije poražen na poslednjih četiri meča u svim takmičenjima, a pritom je primio samo jedan pogodak!

“Zatvaram opkladu sa GG igrom, a ukupna kvota od 13,09 čini se veoma zadovoljavajuće za pomoć koju želim da pošaljem zajedno s MOZZARTOM”

Tako je to uradio košarkaš FMP-a, za koga se zna da je s mladom reprezentativnom selekcijom Srbije osvojio zlato na Evropskom prvenstvu 2015. godine. Košarkom je počeo da se bavi 2003. godine u klubu Difens iz Žablja. Od 2010. igrao je za mlađe kategorije KK Vršca, tadašnjeg Hemofarma, a u toku sezone 2012/13. priključen je i prvom timu tog kluba. U dresu Vrščana sjajnu igru prikazao je tokom Košarkaške lige Srbije 2014/15. i time zaslužio mesto u idealnoj petorci takmičenja. Krajem marta 2015. godine, pred sam početak Superlige Srbije, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom i odmah je prosleđen na pozajmicu FMP-u. U septembru 2017. potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tada je zvanično priključen njenom prvom timu. U decembru iste godine ponovo je poslat na pozajmicu u FMP.

I to bi bar u najkraćem bilo sve o kladilačkom, pa i sportskom delu priče s našim današnjim gostom, koji se nada da će prolaznim tipopvanjem zaslužiti priključenje družini koja u ovom momentu može da se pohvali sa 141 prolaznim listićem. Zaista nije mala stvar, ako se setimo svih rola “Humanitarnog tiketa u podne”, specijalnog munijalskog tipovanja kroz MOZZART program MILION RAZLOGA ZA GOL, i prošlogodišnje akcije “Decembar, mesec humanosti”, kada smo svakodnevno zalagali po 30.000 dinara, ujedno računajući kompanijsku uplatu kao zagarantovanu isplatu na tiketu plemenitih namera.

Nastavićemo dalje, jer s MOZZARTOM prijatna iznenađenja nemaju šanse da da omanu, što svakako dobro znate ukoliko pratite akcije “Novi dresovi za nove šampione”, i “100 terena za jednu igru”. Košarkaško putešestvije po Srbiji nastavljamo već sutra, na radost Kruševljana, koji će se u sredu u 10 časova u Novom naselju, na Trgu slobode, na dar dobiti umiveno MOZZART igralište. Lopta će ponovo početi da lupa na ovom terenu nakon što legendarni as Goran Grbović preseče vrpcu prelepog sportskog objekta poklonjenog gradgu na Rasini.

Tako je to u uzbudljivom MOZZART svetu, pa kraj današnje priče po pravilima društveno odgovorne službe, namenjujemo Republici Srpskoj. Dragan Apić je takođe odabrao adresu na koju će njegov potencijalni dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću po igračkom pravilu koje ćemo vam u narednih par rečenica detaljno opisati.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragan Apić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za starija lica “Kuća nege Sandić” iz Prnjavora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 13,09, dok je potencijalni dobitak zaračunat na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:15 9443 EVRK Asseco Gdynia - Tofas up više (169.5) 1,85
Uto 20:30 9444 EVRK Trento - Asvel Lyon ki 2 1,45
Uto 20:00 9375 Ludwigsburg - Murcia ki 2 1,60
Uto 20:00 2341 ELDVK Cambridge - Colchester ug 3+ 1,90
Uto 20:45 2350 ELDVK Peterborough - Luton tgg gg 1,45
Ukupna kvota11,82

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDragan Apić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara