Humanitarni tiket u podne: Luka Cerovina tipuje za humanitarnu organizaciju ‘Srbi za Srbe’, za sestre Antić

Vreme čitanja: 4min | pet. 05.11.21. | 11:57

Kapiten Mege Mozzarta ima ful od tri keca i dve dvojke!

U sedmom kolu ABA lige, u nedelju od 12.00 sati, Mega Mozzart igra protiv Budućnosti. Trener domaćih Vlade Jovanović pokušaće da zaustavi izabranike kolege Aleksandra Džikića, a u tome će mu puno pomoći i kapiten Mege. Luka Cerovina je rođen u Kragujevcu i igra na pozicijama dva i tri. U redove Mege došao je 2016. godine. Sa juniorskim timom je 2017. godine osvojio drugo mesto na F8 turniru juniorske Evrolige da bi 2018. godine, takođe, sa juniorima Mege, osvojio juniorsku ABA ligu. Tokom karijere igrao je za Mega Bemax, OKK Beograd, na dvojnu licencu i sada je kapiten Mega Mozzarta.

Potencijalni dobitak od 107.500 dinara usmerava za humanitarnu organizaciju Srbi za Srbe, za sestre Antić.

Izabrane vesti

U18.30 startuju EFES i ZENIT. Nakon očajnog starta prvak Evrope je ostvario dve pobede u Evroligi. Takođe, Vasa i drugovi su dobili poslednja dva meča. Isto možemo konstatovati za izabranike trenera Paskvala. Međusobni odnos je 1:2 za goste.

KI 1”.

Pola sata kasnije u Litvaniji ŽALGIRIS dočekuje ALBU. Tim iz Kaunasa ima očajan start, 0:7, dok ekipa iz Berlina ima dve pobede. Istorija je na strani domaćih, 6:4. U ligi Litvanije Žalgiris je dobio poslednji meč dok su Olimpijakos i Bajern slavili nad Albom u Evroligi, a u poslednjem duelu pao je Bamberg.

Jedinica”.

U 20.00 časova OLIMPIJAKOS igra protiv MONAKA. Pirejci imaju skor 5:2 dok Francuzi imaju učinak od 4:3. Duel obećava jer Monako ima poslednje četiri pobede, Olimpijakos pobedu manje. Na poslednjem duelu Olimpijakos je dobio sa 98:93.

KI 1, za kvotu od 1.45”.

Četvrta stanica je u Španiji, BASKONIA – MAKABI. Ponos Izraela ima skor 5:2, a Baskonija tri pobede i četiri poraza. Tim iz Vitorije nanizao je četiri neuspeha, poslednji sa Realom. Makabi ima pet pobeda u nizu i tri trijumfa nad rivalom u poslednjim međusobnim okršajima.

Prva dvojka na tiketu”.

I poslednja stanica nam je u Minhenu, BAJERN – REAL Madrid. Bavarci su se izvadili sa tri pobede u Evroligi mada nisu imali dovoljno sreće na početku takmičenja. Real igra promenjivo što daje nadu Trinkijerijevim pulenima. Statistika je na strani Kraljevskog kluba, 3:7. Kod Bajerna izostaje Leon Radošević.

KI 2”, završava plemenito tipovanje kapiten Mege Mozzarta koji igra za organizaciju Srbi za Srbe, za sestre Antić. Sestre Elena (10), Anastasija (9), Tatjana (7), Nikolina (6) i Isidora (5) su još uvek male, a u odnosu na svoje godine, imaju velike probleme i nedaće. Naučene su da od života ne očekuju mnogo jer žive u uslovima nedostojnim života bilo kog deteta u 21. veku. Porodica Antić živi nadomak Paraćina u svakodnevnoj borbi za bolje sutra. Kuća, dobar krov nad glavom, im je glavni prioritet.

Da vas podsetimo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.118.457 dinara. Poslednji dobitnikci su legendarni muzičar, frontmen Riblje čorbe, Bora Đorđević i košarkaš Duda Sanadze. Sastavili su dobrotvorni tiket sa dobitkom od 56.400 odnosno 99.000 dinara.

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren posvećen Tijani Bošković.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, KK Mege. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece NOVA RADOST. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Mega Mozzarthumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaLuka Cerovina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara