Humanitarni tiket u podne: Nataša Aćimović tipuje za lečenje devojčice Sare Nikolić

Vreme čitanja: 3min | čet. 01.04.21. | 11:41

Radio novinarka skida tipove preko ponuđenih evroligaških margina

U dobrom raspoloženju, naravno u košarkaškom maniru dana, tipovanje u “Humanitarnom tiketu u podne” otvaramo s Natašom Aćimović, dugogodišnjom novinarkom Radio Beograda. Karijeru je započela na 202-ci, a potom je razvijala u privredno-politickoj redakciji Prvog programa. Ona čeka kvotu 13,03, a svi zajedno potencijalni dobitak u iznosu od 130.300 dinara namenjenih lečenju devojčice Sare Nikolić (2018) posredstvom Fondacije “Budi human”.

Krenimo od meča BASKONIJA – EFES. Efesu se u poslednjih pet kola omakao samo Bajern. Neugodno je to za Baskoniju kojoj za vrat duvaju Real Madrid i Valensija. Turcima treba dati svakako tehničku premoć čak i u gostima, mada ne bi trebalo zaboraviti da ih je Baskonija u decembru potukla sa 59:77.

Izabrane vesti

„Na broj koševa, precizno da ih bude više od margine postavljene na 162,5“.

Sledi utakmica PANATINAIKOS – ARMANI MILANO. Pitanje je da li će Nedović zaigrati za Panatinaikos, mada je i bez njega jasno da će Armani Milano na ovom meču biti tim koji ima prednost jačeg. Vreme je da se Italijani osvete za decembarski poraz od 77:80, a sudeći kako trenutno Grci izgledaju ta osveta im je gotovo u šakama.

„Ovog puta preko margine 160,5“, poručuje novinarka nagrađena na Festivalu reportaže “Interfer”.

Već smo na bet analizi utakmice BAJERN – ŽALGIRIS. Protiv zaista lošeg Žalgirisa, tim iz Minhena traži iskupljenje. Do njega mora posle vezanih poraza od Valensije i Fenerbahčea koja je Bajern nadigrao s konačnih 68:77. Žalgiris je u prošlom kolu savladao Albu, ali nije realno očekivati da je ovaj tim sposoban za ozbiljniji otpor timu Andree Trinkijerija. U svakom slučaju, ovde će zanimljivo biti tipovanje na broj poena u zavisnosti od postavljenih margina.

“Ovog puta H2 (-8.5)”, reče naša današnja gošća u nadi da ćemo ovim tipom uspeti da probijemo marginu naših dosadašnjih donacija koja je postavljena na 19.091.537 dinara.

Za kraj, ostavljamo najslađe, pa sa Natašom Aćimović hrlimo put meča CRVENA ZVEZDA – MAKABI T.A. Ovo će biti 12. duel dva tima. Makabi trenutno vodi sa šest pobeda. Zvezda je dobila pet mečeva, a u poslednjem susretu u Tel Avivu, domaćin je slavio 81:76. Beograđanima neće biti lako, što potvrđuje i Dejan Radonjić koji navodi nekoliko vrednih pobeda Makabija, navodeći kao primer onu nad Žalgirisom u Kaunasu, kao i narednu protiv Barselone u Tel Avivu. Pa da vidimo šta može Zvezda nakon poraza od Armanija koji je zabeležen s konačnih 72:93.

“Smatram da će na meču biti više od 157,5 poena”, procenila je novinarka koja je na samom kraju svog puta u “Humanitarnom tiketu u podne” igru začinila citirajući svoj životni moto:”Budi profesionalac u poslu i budi čovek u životu. Pomozi, ne pitaj za cenu i ne očekuj ništa zauzvrat”.

S tim rečima se pozdravljamo, naravno uz slanje pošiljke MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nataša Aćimović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,03, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara