Humanitarni tiket u podne: Vladimir Bojović tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije

Vreme čitanja: 4min | čet. 20.12.18. | 12:00

Iz kancelarije advokata sportske prakse, stiže evroligaški tiket koji gađa ishode s hendikepima za kvotu 14,83

Današnji, 924. “Humanitarni tiket u podne” filujemo udarnim košarkaškim parovima iz MOZZART ponude mečeva Evrolige. Igrački miks, sastavio je advokat, specijalista za sportsko pravo Vladimir Bojović. On veruje u kvotu 14,83, a mi u dobre vibracije podržavamo stalnom kompanijskom uplatom od 10.000 dinara po plemenitom listiću.

Pre nego što krenemo u realizaciju rubrike, recimo još da smo do sada kroz najjaču humanitarno - kladilačku akciju na ovim prostorima prosledili ukupno  10.607.620,00 dinara. Na preko 70 adresa stigle su MOZZART donacije u Srbiji i Republici Srpskoj, a danas s posebnim entuzijazmom igramo za pomoć dobro nam znanom Institutu za onkologiju i radilogiju Srbije u Pasterovoj ulici.

Izabrane vesti

Krenimo zato igračkim putem koji nam pokazuje Vladimir Bojović

Prvu od ukupno četiri utakmice koje provlačimo kroz sito bet analize, režiraju CSKA i EFES. U direktan okršaj za treću poziciju, odnosno za odbranu iste, CSKA ulazi nakon uzbuđenja, i poraza od liderskog Fenerbahčea u 13. kolu. Efes iza sebe ima pobedu nad Podgoričanima, i to ne makar kakvu, već masivnu pri rezultatu 106:68. Treba znati da su pre ovog pohoda Turci doćiveli vezane poraze od Reala, i Olimpijakosa, što uz šarenu seriju Armejaca obećava više od igre i uzbudljiv susret. Istina, CSKA je tradicionalno nepogrešiv protiv Efesa koji će sigurno dati sve od sebe kako bi razbio taj maler.
“Efes dobija, uz igru H2, u kojoj hendikep trenutno iznosi (-9,5)”, rekao nam je pravni stručnjak, svojevremeno i sportski novinar širokog spektra interesovanja u redakcijama Radio Beograda, i RTS-a.

A sada idemo do Crne Gore, gde se sastaju BUDUĆNOST i FENERBAHČE. Podgorica će videti moćni Fener Željaka Obradovića, ali je gotovo sigurno da će im viđenje presesti, jer Turci baš i nemaju milosti prema sastavima koji po parametrima kvaliteta nisu dorasli njihovoj moći. Budućnost će sigurno pokušati da se razigra, naravno pod utiskom neočekivano dobre partije protiv CSKA, koja im je jedna od tri do sada zabeležene u Evroligi, ali je malo verovatno da će u bilo kom segmentu igre moći da se nosi s Fenerbahčeom, naročito posle pučnog debakla koji je overen s Efesovih 106:68.

„Žocov tim pobeđuje uz hendikep (7,5). Dakle, igra MH2, jer prolazak je izgledan, a MOZZART kvota koja iznosi 1,60 sasvim odgovara mojim pretenzijama“, poručio je advokat koji se bavi zaštitom prava sportista, posebno fudbalera, kako u Srbiji tako i pred Arbitražnim sudom u Švajcarskoj.

Ipak, da ne dužimo, jer na redu je meč OLIMPIJAKOS – GRAN KANARIJA. Olimpijakos je favorit ovog susreta, naročito nakon pobede nad Barselonom, i Efesom kojima je aniliran poraz od Žalgirisa u 11. kolu, kada je semafor zabeležio 83:75. Gran Kanarija je u proteklom kolu poražena od Baskonije, efikasna je u napadu s ukupno 1068 postignutih poena, ali ne tako uspešna u odbrani svog reketa, budući da ima 1.154 primljena koša. Pošto je Olimpijakos primio 999 poena, jasno je u kom pravcu može da ode ova utakmuica koju će domaćin pokušati da iskoristi u punoj meri.

„Nastavljam u istom maniru, dakle MH 1 uz hendikep (-9,5)“...

Za kraj, kroz bet analizu provlačimo meč BASKONIJA – BARSELONA. Barselona je potonula u poslednja četiri kola. Vezani porazi od Fenera, Budućnosti, Reala i Olimpijakosa, za rezultat imaju vrlo osnovanu želju Baskonije za drugim uzastopnim slavljem na utakmicama ovoga para. Uzgred, bili su to mečevi na španskom parketu, a valja se setiti i 28. kola prošlogodišnje Evrolige kada je Baskonija takođe bila bolji rival. Zbog toga domaći smatraju da bi u direktnom okršaju sa prvim pratiocem na tabeli mogli da izvuku maksimum.

„Ja mislim drugačije... Moj stav je da Barselona konačno može do slavlja, a da takav ishod puno vredi, dokazuje kvota 3,05“.

I to bi bilo sve, naravno u kladilačkom delu rubrike, i to u trenutku kada poslednji par moramo naglasiti kao izuzetno smeo naspram rezultata koje pokazuje Barsa. Još jednom bravo za smelo tipovanje našeg gosta koji je uključen u rad FIFPro asocijacije profesionalnih fudbalera.

Kada smo već kod karijere Vladimira Bojovića, recimo još da je naš današnji kladilac učesnik važnih kongresa i skupova u inostranstvu radi unapređenja zaštite igrača. Njegovi klijenti su Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost " i predsednik Mirko Poledica, zatim igrači Nikola Mijailović, Duško Tošić, Radosav Petrović, košarkaši Nemanja Bjelica , Nenad Krstić i mnogi drugi...

Pred kraj današnje rubrike, red je da pored već već ispisanih redova o plemenitom tiketu, podvlačimo činjenice koje se odnose na ostale društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART. Pogađate, to su veliki poduhvati  “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Naš gost ih dobro poznaje, pa ovoga puta navodimo da smo do sada svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića.  

I to bi bilo sve uz tačku koju po planu rubrke stavlja Vladimir Bojović koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Bojović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Dnevnog boravka za osobe ometene u razvoju “Oniks”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 14,83, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 7432 EVRL Cska - Efes h 2 (-8.5) 1,90
Čet 20:00 7459 EVRL Buducnost - Fenerbahce mh 2 (7.5) 1,60
Čet 20:00 7460 EVRL Olympiakos - Gran Canaria mh 1 (-9.5) 1,60
Čet 21:00 7510 EVRL Baskonia - Barcelona ki 2 3,05
Ukupna kvota14,84

* Kvote, kao i ponuđene margine, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Vladimir Bojovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara