Humanitarni tiket u podne: Vule Avdalović tipuje za lečenje Luke Kurjačkog

Vreme čitanja: 4min | pet. 10.12.21. | 09:25

Pomoćni trener Mega Mozzarta rešava sve dileme oko margina postavljenih na mečevima Evrolige

Kratko i jasno – pomoćni trener Mega Mozzarta danas sa linije slobodnih bacanja ispucava četiri tipa! On je Vule Avdalović, a mi ponosni na uspehe tima s mentalitetom pobednika, pa na raspolaganje nekadašnjem plejmejkeru Partizana, Valensije, Donjecka i Albe, stavljamo 10.000 dinara uplate.

Pošto su svi uslovi za regularno tipovanje tu, konstatujemo da Vule ima pik na dobitak koji treba da prosledimo za lečenje Luke Kurjačkog (1989), kome je dijagnostifikovan tumor na mozgu, a koji lečenje treba da nastavi u dalekom Japanu, gde postoji klinika koja primenjuje inovativnu terapiju. 

Izabrane vesti

Pomozimo Luki, slanjem SMS poruke1158 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 –6000001248340 – 05.

I, odmah da kažemo, Vule Avdalović je u fokus tipovanja stavio Evroligu! Verujete li u njegovu stručnost? Mi smo apsplutno sigurni, i nemamo ništa protiv prepisivanja tipovanja. Za početak, neka priča krene od meča ŽALGIRIS – CSKA. Klasik između Žalgirisa i CSKA morao bi da pripadne moskovskom velikanu po svim parametrima, bez obzira na nagoveštaje da se litvanski rival vraća u život. CSKA je dakle na papiru jači, a vi ipak dobro prostudirajte nizove timova. Moglo bi biti korisno zbog tipovanja i ponuđenih margina.

Pomoćni trener u štabu Vladimira Jovanovića, u MOZZART svetu na startu se odlučio za tip koji predviđa da ukupan broj poena prelazi preko margine koja broji 154,5, na semaforu Evrolige.

Ne čekajući ništa, Vule Avdalović ide na susret MONAKO – MILANO, gde uz tip H1(8,5), treba da dođe i kvota 1,50. Mi meč komentarišemo ovako: Monako ili Olimpija prekinuće niz od četiri poraza. Manekeni su dugo bili usamljeni na vrhu, ali sada deluje kao da je to bilo odavno s obzirom na to da su u međuvremenu četiri puta uzastopno poraženi, dvaput ubedljivo i polako padaju na tabeli. Kneževi su imali svojih dobrih i loših izdanja, ali su blizu ranga očekivanih rezultata, mada su tri od četiri poraza u ovom nizu doživeli na strani.

Inače, Avdalović je sa Partizanom četiri puta bio prvak države (dva puta dok se ta zemlja zvala SR Jugoslavija i dva puta kada se zvala Srbija i Crna Gora). Bio je kapiten Partizana u sezoni 2004/05. Posle Partizana igrao je u Pamesi, Alikanteu, zatim francuskom Šoleu, ukrajinskom Donjecku i berlinskoj Albi.

Već smo na utakici KELN – AUGZBURG, dakle iskačemo iz šina kraljice igara, prelaskom na Bundesligu, odakle naš gost izvlači jedinicu, verujući da izvesno dolazi kvota 1,75. Naime, ima pravo Keln da se deklariše kao favorit. Naime, Augzburg je popravio igru u poslednje vreme, ali ima dosta povređenih igrača. Poslednji meč para dobio je Keln sa 2:3, a mi napominjemo da je X dolazio na tri od pet međusobnih okršaja, te da je Augzburg, pre pomenute pobede Kelna slavio u januaru mesecu.

Za kraj, košarkaški stručnjak sa klupe Mega MOZZARTA, u plemenitom izazovu donosi odluku da odigra na više od 147,5 poena, na meču BARSELONA – REAL MADRID. Barselona u duel sa najvećim rivalom ulazi oslabljena neigranjem trojice važnih prvotimaca - Korija Higinsa, Aleksa Abrinesa i Nika Kalatesa. Ni Real nije u najboljoj situaciji sa povredama, ali problematika nije toliko izražena kao u svlačionici katalonskog kluba. Trej Tompkins i Entoni Rendolf neće biti tu još neko vreme, Karlos Alosen je već propustio sedam evropskih utakmica i ne zna se kada bi mogao na parket, dok se Džefri Tejlor vratio protiv Makabija posle tri utakmice pauze.

A sada, nešto neobaveznije, recimo da je Vule, kao član mlade reprezentacije 2001. osvojio zlatnu medalju na Univerzijadi u Kini. Za seniorski tim nastupao je na Evropskom prvenstvu 2003. u Švedskoj. Učestvovao je na Olimpijskim igrama 2004. godine u Atini, a zatim i na Evropskom prvenstvu 2005. godine, gde je naša zemlja bila domaćin, kao i na Svetskom prvenstvu 2006. u Japanu.

Zahvaljujemo se na učešću u rubrici plemenitosti Vuletu Avdaloviću, a njemu lično, i Mega Mozzartu želimo puno sreće, i precizan šut u nastavku sezone na Jadranu.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vule Avdalović  će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 7,20, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVule AvdalovićMega MozzartABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara