Komentari na vest

Ivanovićevo tajno oružje za evroligaški derbi - Ognjen Dobrić

D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

ZVEZDA MORA DA IGRA KUP!!!!!! Tačno je da je partizan morao da bude kažnjen zbog bežanja iz domaćeg plej ofa, bar jednu sezonu da im bude zabranjeno učestvovanje u domaćem plej ofu. Ali i takva nepravda nije razlog da Zvezda ne igra kup. Mi ne smemo na napuštamo ni jedno takmičenje, nećemo da budemo kao oni. Tu nepravdu i taj revolt Zvezda treba da iskaže na terenu tako što će sve preostale derbi utakmice pobediti partizan i osvojiti sve trofeje ove sezone. Iz svake nepravde treba izlaziti još jači a ne bežati od nečega. Neka te nepravde Zvezda pretvori u inat i neka iz inata igra top 8, i neka iz inata osvoji sve trofeje. NEMA LEKA APOTEKA, NEMA NI CRNA REKA. ZVEZDA BRE.
B

Belgrade77

pre preko 1 godinu

Kad je teško...Dobrić ! Mnogo puta je Ogi doneo pobede u važnim utakmicama.
B

ByQ

pre preko 1 godinu

Ajde Ogi , verujemo u tebe !
L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Teško je tri za redom,ali ako nekome može da se veruje to su ovi momci!
J

Jaka Odbrana

pre preko 1 godinu

MORA SE IGRATI KAO PROTIV BARSE I MONAKA AKO ZELIMO POBEDU U DERBIJU!
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

U petak samo hrabro i samo jako na trecu uzastopnu pobedu u Vecitom Derbijima ove sezone a ono najsladje za kraj kad budemo slavili Trofeje!!!!!
A

AR

pre preko 1 godinu

Pobedili ste Partizan trojkom u poslednjoj sekundi, koji je tada bio u nizu 4 poraza u svim takmičenjima, a fmp u piku forme. Videcemo sada šta će biti.
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Ar Dobicemo i treci Veciti Derbi u ovoj sezoni!!!!
T

TP-1

pre preko 1 godinu

HM...dva puta za 7 dana,od toga prvi sa +16 a moglo je da bude 20+ ???
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Освојили сте Кеш, кошем у последњој секунди, јел зато мање вредна?
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Najmanje je bitna forma i tjesi se da je to prevagnulo na nasu stranu.
k

konekcija 888

pre preko 1 godinu

Kad se moze karte kupiti
R

Realnooo

pre preko 1 godinu

Odbrana mora da bude barem kao protiv monaka da bi pobedili, a ne onako kao protiv cedevite.....
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Samo da nepomislite pogrešno i da neispadne kako verujete da postoji Deda Mraz...kazna koja traje do 1.marta za registraciju igraca neznaci da ce automatski biti ukinuta sa tim datumom.Do tog datuma je dato C.Zvezdi da izmiri dugovanja prema igracima i trenerima,da se isprave transparentne greske u finansijskim izvestajima ali ovoga puta da nebudu lazni izvestaji pa tek onda moze da se ukine kazna.Ukoliko se do tog datuma neizvrse isplate zaostalih zarada 9.domacih igraca kao i stranaca koji su tuzili klub i neisprave lazne finansije kazna ce biti jos duza i finansijski teza...nadamo se da ce tada Euroliga i objaviti kome se tacno,koliko duguje i koliko su lazno predstavljene finansije kluba.Kako stvari stoje sve je veca verovatnoca da da kazna bude ukinuta 50%-50% tako da polako sa nadanjima.
@

@sasaPFC

pre preko 1 godinu

...nije mi jasno u kom si ti tripu, zar nemas niti jednu istinu kojom mozes da napadnes zvezdu, nego vecito pises stvari o kojima mastas...evroliga je zvanicno objavila da je zvezda izmirila sve dugove a kazna je upozorenje da od sada isplate budu na vreme i ne postoji nikakva niti provera niti ne znam sta si nalupao...na tvom mestu bih brinuo sta se i koliko duguje u tvom klubu i koliko igraca ce to naplatiti tuzbom...porez je deo budzeta i s' obzirom da se pravis da znas mnogo, uz taj podatak bi trebao da se pokrijes usima i cutis...i naravno, molis se onome u koga verujes, da ne krenu da cesljaju vase knjige jer bi svasta moglo tu da ispliva...
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Realnooo Da znas protiv Monaka odbrana je bila na vrhunskom nivou juce je malo popustila ali dobro ima vremena popravice se odbrana do tad do petka oce uigrace se na treninzima.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Vi ste nasi i ove sezone u ABA ligi. Budi malo bar malo realan i pogledaj dugove svog malog kluba pa na ih prezentiraj.
1

1983

pre preko 1 godinu

Kakvo tajno oruzje u evroligi svaku sedmu trojku pogodi i on i nedovic
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Недовић и не треба да даје тројке, довољно је да ради што и до сада.

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

Nikada losije nije poceo sezonu, mislio sam da ce ga poslati u FMP. Kako Dusko dodje k'o da grom puce u njega. Nije superstar ali je jako zahvalan igrac.
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Da znas da jeste od kad je u Crvenoj Zvezdi pogodio je mnogo vaznih poena i slobodna bacanja i dvojke i trojke znao je da pogodi i 2+1 i 3+1 tako da ocekujem njegovo novo resetanje u petak i njega i ostalih.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Kobra ulazi u onaj njegov element igranja uvek na polusezoni kad je najpotrebnije.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Apsolutno. On i Deda tako godinama. Nema ih do februara-marta, a onda budu najbolji kad je najbitnije.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Da,Davidovca volim kod brata i on kad se probudi tako Februar-Mart bude najbolji.
A

Aca Ljotic

pre preko 1 godinu

Ojsa moze i u petak na Svetog Savu ko grom iz vedra neba sto bi reko reko legendarni Srpski glumac i veliki navijac Crvene Zvezde pokojni Miodrag Petrovic Ckalja u seriji Kamiondzije.
O

OgnjenOs

pre preko 1 godinu

Evo sad nakon članka je baš iznenađenje :D
B

Bg

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima clanak, znali su i za Vildozu i Nedovica i po recima Obradovica spremali se za njih i opet nisu mogli da ih sacuvaju. Tako ni ovaj clanak nece nista da promeni, Dobric gazi.