Komentari na vest

Javna debata o strancima u Srbiji: Svi protiv, ali ako mogu da nas odvedu na velika takmičenja...

M

Markan55

pre oko 2 godine

Po meni prilično jednostavno. Treba dozvoliti maksimum jednog stranca i ti ako se procijeni da nam na određenoj poziciji nedostaje igrač takvog kvaliteta.
K

Kenta

pre oko 2 godine

Ovde ima I racista vidim
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Iskopiraću i ovde. Sve je vrlo prosto i jednostavno. Ako krenemo da dovodimo strane igrače da igraju za reprezentaciju, koja je poenta reprezentacija i reprezentativnih takmičenja? Onda reprezentacije postaju kao klubovi. Postoje dva ustupka tome koja bih ja prihvatio - strani igrač kome je neko od predaka iz Srbije i strani igrač koji oseća Srbiju, voli Srbiju, ovde je godinama, i razume šta znači biti Srbin. To što ima državljanstvo ne znači da treba da igra za reprezentaciju, jer svakako ne kapira mnooooogo toga šta znači biti Srbin i šta znači igrati za reprezentaciju. Za početak, ne kapira inat, a na tome smo ostvarili polovinu uspeha u svim sportovima.
N

Nemanja1212

pre oko 2 godine

Za reprezentaciju Srbije treba da igraju državljani Srbije!Nebitno je da li su poreklom Albanci, Amerikanci, Rusi Dosta više sa gledanjem u krvna zrnca. Kao da smo zemlja od 100 miliona stanovnika pa možemo da biramo. Ovoliki stepen homofobije, arogancije i bezobrazluka ne postoji nigde. Jel Špancima smeta Mirotić ili Ibaka, a pritom imaju mnogo više igrača, jaku ligu? Rusiji je Džej Ar Holden doneo titulu. Svet se menja, jedino Srbija zarobljena u 18.veku.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Naucite vec jednom da svi drzavljani Srbije imaju ista prava i ne mogu biti smatrani strancima u Srbiji.
С

Србин

pre oko 2 godine

То што је политичком одлуком добио држављанство, да би Звезда и Партизан могли да га региструју као домаћег играча, не значи и да треба да игра за репрезентацију. Никад не може Пантер да осети тежину тог дреса, као нпр Богдановић, који је растао гледајући наше великане у репрезентацији. Како ће неки странац да воли тај дрес, као неко ко је Србин, чији су дедови дали живот за нашу Србију?
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Mario Nakic, Tristan Vukcevic, Aleksej Pokusevski...
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Od ocekivanja titule pre tri godine do price o samom plasmanu...
P

Pavkovinjo

pre oko 2 godine

Sta ce nam stranci, kad nase mlade selekcije gube od Velike Britanije....
А

Аки

pre oko 2 godine

Наши Јуниори су 4 на свијету.Чисто да знаш.
А

Аки

pre oko 2 godine

Браво Ребрача!!!
K

KLJAJICEVO

pre oko 2 godine

Kada sam neki dan napisao komentar da necu pratiti repku ako za nju pocnu igrati stranci, niste objavili komentar. Nemojte ni ovaj. Prvi novinarski zadatak je opstrukcija, makar u Srbiji i zemljama slicnim njoj...
д

д.г.

pre oko 2 godine

Извини, а шта је то репка?
A

AR

pre oko 2 godine

Prazne price, pokrenute strahom zbog neuspeha za EP. Trenutno imamo iskusnije igrace, zatim one u najboljim godinama i formi u u Evropi, i nadolazece mladr igrace u Megi FMPu i Partizanu. Imamo najboljeg pleja Evrope, najbolje bekove, o krilima i centarskoj liniji da ne pricam. Pogledajte sta rade nasi igraci u EL, svaki jr najbolji u svom klubu. Kao zemlja smo jaki.
G

Gostims

pre oko 2 godine

sta ce nam aman ljudi stranci ako smo zemlja kosarke i imamo jednu od najacih reprzentacijA.
G

Gostun

pre oko 2 godine

Bili smo zemlja košarke,više,ne!!!
H

Hulio

pre oko 2 godine

Niko od tih igrača nije za reprezentaciju.. Pogotovo ne Panter.. Bogdan je za njega Dzordan.. Kakav panter on je za evrokup