Komentari na vest

Jerebko isključen iz reprezentacije zbog ugovora sa CSKA

O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

E sad zamislite, da je Srbija izbacila iz reprezentacije nekog košarkaša koji je 90-tih otišao da igra u NBA. Koja bi to hajka bila...
V

Voip

pre oko 2 godine

To je ta demonkratija.
1

101

pre oko 2 godine

Kolektivno kaznjavanje Rusa i svega Ruskog je cist fasizam. Zapad kaznjava Ruske sportiste, samo zato sto su Rusi, da bi se osvetili Putinu ili da bi vrsili tako pritisak na Putina. Isto da ja zelim da uticem na tebe, ali ne mogu, pa ti ubijem dete, da bi se tebi osvetio. Mafijasko fasisticki fazoni? Ili ja ne razmisljam demokratski?
M

Maki250

pre oko 2 godine

Rusija je napala drugu drzavu i vodi rat na njenoj teritoriji i zeli da srusi njenu demokratski izabranu vlast. Taj Ruski narod je izabrao Putina i sada je na narodu i da ga smeni, ako ne zeli da snosi posledice izolacije. O tome se sve radi i to je ta poruka...
F

Faff

pre oko 2 godine

Ta druga drzava nije demokratskim putem izabrala predsednika,nego prevratom. Ako vec nisi pametan,a volis da se pravis da jesi,onda se upoznaj sa osnovama.
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Cist pokazatelj zapadnog drustva. Kakav vid diskriminacije, nema pravo slobode govora, izbora, osnovna ljudska prava.
G

Go

pre oko 2 godine

Valjda nam je ovo pokazatelj zasto ne treba ici ka zapadnim vrednostima i eu.

Bürgermeister

pre oko 2 godine

Ne znam kako ovo nazvati. Sovinizam najveceg ranga? Nije, nije ta tezina. Nacizam prvog reda? I to nema tezinu. Ovo je poseban nivo mrznje..