Komentari na vest

Jokić najbolji centar, najinteligentniji igrač u NBA, sa najboljim dodavanjima - i opet će biti MVP

S

Sombor

pre 7 meseci

Zaslužio je MVP. Individualna statistika in NBA prsten.
m

mmmm9111

pre 7 meseci

On i sada da zavrsi karijeru bice sigurno najbolji igrac iz evrope ikada i ostati upamcen, dovoljna je statistika njegovih utakmica, ali ima prestora ako nastavi ovim tempom da bude najbolji na svetu ikada. On da je amer, imao bi ugovor na pola milijarde bio bi mvp svaku sezonu. Svima je krivo sto nije igrao za reprezentaciju, ali treba i njega razumeti, mozda nije dobar sa Pesicem, mozda se ne slaze sa nekim od igraca u svakoj ekipi imas dve tri razlicite grupe, koje znaju da buse nekoga, ali za reprezentaciju moraju svi da budu jedno, mozda nije nista od toga, mozda je samo umoran i hoce da provede vreme sa porodicom i radi stvari koje voli, ali to nije bas opravdanje, jer sigurno i igraci koji su se odazvali isto su svi zeleli da odmore i provedu vreme sa porodicama, ali ovo su pozivi koji se ne odbijaju. Realno Jokic mi lici na nekoga koga bas i ne zanima kosarka iako je najbolji, vise to shvata kao posao odradjuje ono sto se trazi od njega, nije onaj tip igraca da mu je sport na prvom mestu.
@

@mmm911

pre 7 meseci

Moram da se uhvatim za ovo "da je on amer imao bi pola milijarde ugovor", Jokic bukvalno ima maksimalni ugovor od Denvera i niko ne prima vece pare od plate od drugih igraca u NBA ligi.
p

pa

pre 7 meseci

polako sta ste ga vec unapred proglasili pobednikom 🤣
v

više voli konje,. nego repkicu

pre 7 meseci

Biće MVP, al u promile alkohola u sebi . Pijandura . Nek kaze debeljko kao je uzeo hipodrom u Somboru . Toliko o tome . A Šaban da dodje za slavlje je prvi.
M

MNM

pre 7 meseci

Pijandura,debeljko,šaban...a on druže najbolji košarkaš,milioner nisi mu crno ispod nokta realno pa ako je on sve to ti si..šta?

Eskobar 1

pre 7 meseci

ma vazi
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kako Embid stranac,a igra za USA? Ovi luđi od nas.
F

Fabri

pre 7 meseci

I opet ce biti pozvan i opet ce se ljudi loziti i oprt nece doci...
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Ajde bas da ne bude MVP. Nek se spusti malo