Najnovije vesti

Jokić pod znakom pitanja za meč protiv Dalasa

Vreme čitanja: 2 minuta

Foto: AFP

Ima problem sa zglobom leve noge

Denver Nagetsi igraju protiv Dalasa u noći između subote i nedelje od 04.00 ujutru, a pitanje je još da li će na toj utakmici igrati najbolji igrač Nagetsa, Nikola Jokić. Podsetićanja radi, Jokić nije propustio nijedan meč Denvera od februara 2017. godine.

Sam Denver je objavio na zvaničnom Tviter profilu spisak igrača koji imaju povrde i na njoj se našao Jokić koji je uganuo zglob leve noge. Nagetsi su ga označili kao igrača "pod znakom pitanja" za nastup protiv Dalasa.

IZBOR UREDNIKA

Pored Jokića probleme imaju i brojni drugi igrači. Neće sigurno igrati Er Džej Hemton, kao i Geri Heris koji ima problema sa primicačem leve noge.

Pod znakom pitanja je i Monte Moris pored Jokića, a Moris ima problem sa kvadricepsom leve noge. Verovatno će se na parketu naći Džamajkl Grin i Zeke Nadži. Njih dvojicu je mučio stomak.

Jokić je u međuvremenu pričao i o želji da osvoji šampionski prsten sa Denverom i da bi to uradio pre sa Denverom nego sa bilo kojim drugim timom. Videćemo da li će pomoći saigračima protiv Dalasa Bobana Marjanovića i Luke Dončića.


Favoriti i notifikacije:

NBA

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva