Foto: AFP
Foto: AFP

Jokić pod znakom pitanja za meč protiv Dalasa

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.03.21. | 20:11

Ima problem sa zglobom leve noge

Denver Nagetsi igraju protiv Dalasa u noći između subote i nedelje od 04.00 ujutru, a pitanje je još da li će na toj utakmici igrati najbolji igrač Nagetsa, Nikola Jokić. Podsetićanja radi, Jokić nije propustio nijedan meč Denvera od februara 2017. godine.

Izabrane vesti

— Harrison Wind (@HarrisonWind) March 13, 2021

Sam Denver je objavio na zvaničnom Tviter profilu spisak igrača koji imaju povrde i na njoj se našao Jokić koji je uganuo zglob leve noge. Nagetsi su ga označili kao igrača "pod znakom pitanja" za nastup protiv Dalasa.

Pored Jokića probleme imaju i brojni drugi igrači. Neće sigurno igrati Er Džej Hemton, kao i Geri Heris koji ima problema sa primicačem leve noge.

Pod znakom pitanja je i Monte Moris pored Jokića, a Moris ima problem sa kvadricepsom leve noge. Verovatno će se na parketu naći Džamajkl Grin i Zeke Nadži. Njih dvojicu je mučio stomak.

Jokić je u međuvremenu pričao i o želji da osvoji šampionski prsten sa Denverom i da bi to uradio pre sa Denverom nego sa bilo kojim drugim timom. Videćemo da li će pomoći saigračima protiv Dalasa Bobana Marjanovića i Luke Dončića.



tagovi

Nikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara