Komentari na vest

Jokić se umiriti ne može! Lejkerse progutao smrtonosni vrtlog Denvera (VIDEO)

P

Pjotr

pre 12 dana

J..o vas zvezda i Partizan i nerealne sudije.Dok se vi svađate jedan čovek(D.Stan.)se bori za život svog sina.Iako nisam navijač Zvezde,želim mu uspeh u najvažnijoj utakmici njegovog života.Napred Deki, drži se.Navijač koji voli Partizan.
K

Karma

pre 12 dana

Za stambeni kompleks na slaviji

Lf

pre 12 dana

8
N

Nikola66

pre 12 dana

Velki sa fan Jokica icesto ostavljam kimentare ali jutros nisam ali ideja Borisa Davidovca za Gordona i da se upari sa Nikolom Jovicem (3,4) deluje mi prihvatljivo.
L

Laki92

pre 12 dana

Dokaz toga koliko je Denver ozbiljna ekipa(gledao sam prvo poluvreme) je to sto Lejkersi sa onako raspolozenim Jamesom i Davisom u prvom poluvremenu, gde su obojica prakticno na po 20ak poena i po 5--6 i skokova i asistencija, dok sa druge strane Denver u ozbiljnom problemu spolja, gde prakticno nista ne pogadjaju i jedini raspolozen je Jokić, i pored svega toga se poluvreme zavrsava u egalu...Da su pogodili deo otvorenih šuteva u prvom, Jokić bi opet imao lagano tripl dabl...

i mi

pre 12 dana

konj( usar)a za trku imamo.
b

bas si pametan

pre 12 dana

sram te bilo covece bez uspeha u svom mizernom zivotu!!!
S

Slaba odbrana

pre 12 dana

Bitna pobeda za Denver,pobediše nekako na kraju.Ne treba rezultat da zavarava bilo je neizvesno do samoga kraja.Opšti utisak da su Dejvis i Dzejms odigrali dobre partije a LAL nisu pobedili,pritom samoubistvo Rasela iz samo njemu poznatog razloga,to je mogao biti Marej,šta je u njihovim glavama pa se onako ispucavaju to mi nije jasno,po svaku cenu moraju šutnuti.
n

nadrealnooo

pre 12 dana

Sve istina,ali Denver je Lejkersima usao u glavu i tu je kraj ,ovo je 9 pobeda u nizu Denvera!!!Lejkersi mogu sledecu nesto da urade,ali ja ne vidim na neku duzu seriju kako Lejkersi mogu da izbace Denver!!!Oni su izvukli najtezeg rivala,sa svakim drugim Lejkersi bi bili u egalu.
Z

Znalac 68.

pre 12 dana

Bravo za tekst! Uz malo vise preteranih izraza, sve kljucne situacije primecene i pomenute. Uredniku preporucujem da ovom coveku da 20% na ovaj clanak!
Z

Znalac 68.

pre 12 dana

Mali dadatak uz pomoc "pppiii", a koje nedostaje u tekstu... Rasel, katastrofa! Em sto je izludjivao Lebrona, nista nije pogadjao u bitnim trenucima...
S

Sebastijan

pre 12 dana

Bice Denver ponovo sampion ako bog da
G

Gost123593

pre 12 dana

Nema sa tim bog nikakve veze,osvojice jer igraju najbolje,kakav crni bog prestanite da zavaravatr ljudd sa necim sto ne postoji
B

BorisDavidovic

pre 12 dana

Srbija treba da pozove Gordona da igra za reprezentaciju. Gledajte svijet ocima djece ne ocima djedova. Znam da nema veze sa ovom temom, al Jokic sa igracem kao sto je Gordon pravi kosarku jako lijepim sportom. Ako mogu ameri Embida ne vidim razlog sto Gordona ne bi Srbija zvala u svoje redove.
A

Alex DeLarge

pre 12 dana

Embid je proveo pola zivota u Americi, gde se i skolovao prakticno 14/15-te godine...i pored toga sto ga smatram najvecom ...... sto nije izabrao Kamerun ili Francusku, to poredjenje nema nidje veze... On i ima neki razlog da igra za Ameriku, kakve veze Gordon ima sa nama?... Bas ne treba reprezentaciju gledati oportunisticki, jer deca jedne zemlje pocnu sve da gledaju kroz interes onda im ni zemlja ne treba...jer to nije firma koju promenis kad ti druga nudi vise.
p

pppiii

pre 12 dana

Mislio sam da ce Denver ovo lako dobiti, medjutim Lakersi su stvarno dobro odigrali bio je egal skoro celu utakmicu, Davis i Lebron dosta dobri ali Russel uvek zakaze kada treba, Marej playof mode ukljucen a Jokara je prica za sebe svaka cast, ako Lakersi ovako igraju bice vise od 6 tekmi
N

Nece biti 6.

pre 12 dana

Bice 4.
Z

Znik

pre 12 dana

Lejkersi su bas losi. Ne znam sta ce Denver raditi naredno kolo. Minesota ima najbolju odbranu za Jokica, Gober i Tauns bi ga mnogo opteretili. Ako prodje Finiks, Nurkic uvek kida protiv Jokica
S

Satuen

pre 12 dana

Plej Of Jokic je level iznad svih
M

Ma de be

pre 12 dana

Jokic kad vidi gobera odma vadi eksplozivni svemirski modulator. Ostalo je istorija.
K

Konj

pre 12 dana

Meni uopšte nije jasna ova odbrana Lejkersa. Ja kapiram da je NBA šou, ali nije human mismeč Lebrona sa Jokićem. Jako neprijatno.
Z

Zaza Paculia

pre 12 dana

Od Jokica adekvatne odbrane nema, ako ga udvajas, on vidi sve, veliki je, ruke dugacke, moze i preko bloka da doda, a tu ako su Marej i Porter na 40% iz igre nema odbrane, KCP ce da ubaci dve, Gordon da zakuca 3-4 puta i tu sva odbrana pada u vodu. Ako ga pustis 1 na 1, on te svakako opet spali... Denver mozes da dobijas u kontinuitetu ako mu ubacujes svaku 120 plus poena, samo to, a to retko ko moze.
B

Bfbfbd

pre 12 dana

E ako je to kosarka, kad od dvocifrenog plusa pravis dvocifren minus daleko bilo
V

Voždovac

pre 12 dana

Šta reći kad Gordon igra pleja, nema dalje :)
J

Jovke028

pre 12 dana

Cije konje jasses nikola!
J

Jocak

pre 13 dana

Kakva tekma za gledati uzivao sam. Jokić je tata u NBA momentalno. Isplatilo se budjenje
K

Kalabasas

pre 13 dana

Pa nema se sta mudrovati o igri denvera,sve se svodi na to da kcp, marej, porter pogode otvorene suteve, jer jokica utrajaju on sve čita....bili su u problemu dve četvrtine jer nisu mogli nista da pogode... Lejkersi odlični...Ali koliko jedan pozer bez savesti kao di anđelo rasel može da ubije tim neverovatno 22-4 i nastavlja da šutira...5 izgubljenih lopti...a dejvis pogino 44 min....strasno...
S

Saturn

pre 12 dana

U prevodu mozes da biras dal ce Jokic da unisti poentwrski kad ostavis cuvara na njemu il Asistencijama kad ga udvoje
M

Monteroo

pre 12 dana

Od dva zla biraš manje...kontas teže je dati trojku...nego da on natrpa dvadeset zicera...i to je sva priča...