Komentari na vest

Jokićev istorijski tripl-dabl, ali Denver ne zna da igra kad Nikole nema na terenu (VIDEO)

G

Gostinjo

pre 12 meseci

Marej drugu tekmu za redom igra monstruozno, ali jako jako negativno monstruozno. Ako ne prestane da divlja, ne bih se usudio reci ni Finiks da prolaze, a titula je bas daleko, nazalost. X faktor definitvno Marej. Cak je Porter prestao sa divljanjem, poceo i neku odbranu da igra, ili bar pokusava, dok Marej siluje, pa siluje i kad ide i kad ne ide.
I

Ipsos

pre 12 meseci

Veoma tesko ce moci u narednim mecevima KD i Booker da ubacuju 80+ poena, tanki su na klupi a ovaj Ayton se ukakio cim je video Jokica na terenu. Mora Jokic u zadnjim minutama da preuzme odgovornost, ali I ovo sto radi je nestvarno, pravi carobnjak na terenu.
k

kokos

pre 12 meseci

Problem je što je Finiks uzeo ovo a u zadnjoj četvrtini nisu imali dva od četiri "najbolja" igrača. Marej je glavni krivac, ali najgore što on sam očigledno ne razumije šta je problem. Nije problem samo promašeni otvoreni šutevi, nego što udavi loptu dok ga ne ide. Pored Jokića i MPJ koji su bili veoma efikasni. Zamislite Bukera i Jokića u istoj ekipi.
G

Gost555

pre 12 meseci

Neka bude preokret, ocekujem da se Feniks izdigne iz pepela.
e

embidmvp

pre 12 meseci

embid has left chat
N

Nisam ja

pre 12 meseci

Jokic surrended the game.
m

mms

pre 12 meseci

Finiks izbegao metlu?!? Pa nije ovo Evroliga da se igra na tri pobede
K

Kkkk

pre 12 meseci

Pa na koliko se igra, na 6 pobeda?
D

Djape45

pre 12 meseci

Ako Finiksu za pobedu treba da Buker da 50 poena uz 20/25 šut iz igre ne piše im se dobro
s

sb

pre 12 meseci

Parker sve bolji, Marej sa par promašenih otvorenih šuteva pomogao Finiksu da pobedi, a Jokiću uskratio monstruoznih 20 asistencija. Amerkanci kažu da sunce zalazi u pet, eventualno u šest. Verujem im.
d

dzoni lik

pre 12 meseci

Parker odličan, a jel se i Dankan vraća za 4. Utakmicu?
Z

ZzzRrr

pre 12 meseci

Svaka čast svima, ali Devin Buker skoro 50 poena uz 80 procenata šuta iz igre. Za jednog beka nerealna brojka
d

demichelle

pre 12 meseci

PHX nema klupu?? Ima naravno,samo je trebalo da Monti pusti ljude da igraju.. 23-9 jutros i to je definitivno x faktor u ovoj seriji.. Bez obzira na monstruozne partije Jokića i Bookera,KD i Mareja. Ako PHX uspe da nekako vrati Aytona u halu( legenda kaže da su ga izgubili negde na aerodromu,na putu za Kolorado),imaju čemu da se nadaju... Ako se serija vrati nazad sa 2-2,može svašta da bude..
T

Trololo

pre 12 meseci

Koliko mi je odvratno kada procitam "pola kosa prednosti". Cemu to? Trojka je kos takodje, zar ne? A koliko znam, ne moze posle toga protivnik da vodi 1.5 poena. Zar je toliko tesko napisati poen prednosti?
G

Gostyyy

pre 12 meseci

To dolazi iz mnogo ranijeg perioda, kada u kosarci nije postojala trojka. Da, verovao ili ne, nekada trojka nije postojala, i svaki kos iz igre je vredeo 2 poena, nebitno odakle je postignut. Zato je izraz pola kosa, zapravo ispravan, jer potice jos od tad, kada 1 poen jeste bio pola kosa. Nakon toga je uvedena trojka, pa taj izraz sad mozda nema logike i smisla, ali se toliko odomacio, da se zna da je pola kosa zapravo 1 poen, i svi to tako razumeju, i niko se ne bavi matematikom zbog tog izraza. Osim tebe ;)
A

Avijatičar

pre 12 meseci

Gostyyy... nekada je granica alko testa bila 0,5 promila i to se odomaćilo vremenom. Pa sada ti kada te zaustave i imaš više od 0,3 prosipaj tvoju filosofiju kako je to istorijski ispravno jer je nekada bilo 0,5.......
T

Trololo

pre 12 meseci

Druze, vremena se menjaju, ide se u korak s vremenom. Nije trojka juce uvedena, pa da to sto kazes ima smisla.
K

Kazablanka

pre 12 meseci

@Gostyyy, da li su i tada postojala slobodna bacanja, i ako jesu, da li su i ona vredela 2 poena ili i tada 1? Ako su mozda i tada 1 onda bi pola kosa bilo 0,5 poena.
T

Trololo

pre 12 meseci

Bravo momci na komentarima, drago mi je da nisam jedini koji misli da gostyyy pametuje :D
s

sale brat

pre 12 meseci

Pisao sam pre neki dan ovo ide u 7 tekmi, naravno da bi denver pobedjivao sem jokare ostali moraju da budu na svom nivou kompletna petorka , poseban problem klupa i ogranicena minutaza sem grina crisa brauna iste nema dzakson i brajant ne igraju a ni u regularnom delu gotovo nista zanimljivo da cancar ilinadzi nemaju minuta
S

StoleMr

pre 12 meseci

Muka mi od ovih sto zapocinju recenicu sa pisao sam pre neki dan, govorio sam vam itd...Najlakse je biti pesimista i reci izgubicemo jer to ce se sigurno desiti kao da je to neka posebna pamet.
M

Milisav lR

pre 12 meseci

Finiks jedino moze da pobedi ako Durent i Buker ubace barem 80 poena , drugacije nema sanse.
V

Vinegar

pre 12 meseci

Tacno, ali je to jako tesko da se ponovi 4x.
c

cv

pre 12 meseci

malo je 30 poena ako hoce nesto da urade mora da gruva 40 poena po meču
m

mućak

pre 12 meseci

Moraće da popravi Marej sut za 3,a i klupa bolje..Gordon bi ttreba da zida vise..u sustini ima nade za Denver.
e

ecka siti

pre 12 meseci

Valja i napomenuti da u trenucima kada je imao priliku da smanji razliku na 1 poen,na 2 minuta do kraja Jokic ne uzima otvorene suteve nego baca Mareju koji promasuje! Nije smeo da preuzme odgovornost. . .
G

Gaj Kasije Longin

pre 12 meseci

Nalupaše ti minuse a rekao si istinu! Preskočio je dvije-tri otvorene trojke u zadnjih tri minuta koje je u nastavku napada šutao Marej kome je duša bila u nosu i naravno promašio ih. Odlično je Jokara odigrao ali ostaje činjenica da je izbjegao da šutira otvorene trojke u finišu!
k

kokos

pre 12 meseci

Pa rekao je zašto je to uradio. Misli da Marej bolje šutira trojke od njega i to je to. Zato je on toliko efikasan, jer logički zaključuje. Ne bi bila prva utakmica u kojoj Marej promašuje cijelo veče i ona na kraju pogađa. To se zove imati povjerenje u suigrača.
l

lol12

pre 12 meseci

Ne zna Denver da igra ni kad je Nikola na terenu a nije kod njega lopta (čitaj Marej siluje loptu)