Komentari na vest

Kako bi Pokuševski čuvao saigrača Šaja: Molio bih se u sebi

d

dukkkkaaaa

pre 8 meseci

Ja ne razumem zasto stalno komentarisete ljude koji nisu tu u 4 smo na svetu aloooo,ovo je najbolje sto imamo i kraj.Podrska momcima i sta god uradili do kraja svaka cast i kapa dole. Najbolji centar na svetu je Nikola Milutinov zar ne,na svetskom prvenstvu je najbolji zar ne?
a

a gde je Jokic

pre 8 meseci

A jel Jokic ume da govori......da se nekad oglasi i podrzi momke koji trenutno igraju? Stvarno se ponasa debilno.
m

m@jstor

pre 8 meseci

steta sto nema konstituciju za ozb kosarku, malo malo pa neki prelom, povreda. veciti talenat.
S

Srki987

pre 8 meseci

Ovaj je operisan od košarke, a došao tu da prosipa šale.
V

Voždovac

pre 8 meseci

Preteraste sa hejtom, a dečko povređen. Kladim se da je dao neke savete našem timu, samo neće javno o tome iz poštovanja prema OKC. A za razliku od mnogih lelemuda, samo su Lučić i on došli da posete ekipu na pripremama.
d

dadada

pre 8 meseci

Pa sta ako ih je posetio.....dosao da ubije vreme i malo da se zeza. A da te pitam.....jel Pokusevski uopste debitovao za A selekciju?
V

Voždovac

pre 8 meseci

@dadada Pokuševski nije debitovao za reprezentaciju i to je činjenica. Razumem šta hoćeš da kažeš, ali ajde da debatujemo pred Pariz. Kladim se da će i Jokić, Micić, Kalinić, Lučić, pa i Pokuševski biti spremni.
m

more mars

pre 8 meseci

Dok je Borisa jedva preziveo, dok Aleksa trpi udarce i krvari, dok se ostali maksimalno trude da daju maksimum.....ovaj se javio sa idiotskim izjavama. A i zasto bi ovaj isao na OI i zauzeo mesto nekom koji je ginuo za svaku loptu i rizikovao da se povredi, a usput je zaradio mnogo manje od duhovitog pokusevskog?
s

sta se ti javljas

pre 8 meseci

Duhoviti pokusevski je izjavio da zbog kolegijalnih razloga ne moze da otkrije na koji nacin bi nasi mogli da ga zaustave. Pa ,majstore, kazi nam barem koliko mu je teska torba koju mu nosas oo aerodromima dok ti bije cuske zavrat.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Krajnje je vreme da se otkazima reprezentaciji pristupi malo drugacije. Mora da se usvoji neki pravilnik na nivou saveza. Ali to moze jedino novo rukovodstvo da uradi, posto su ovi dokazano nesposobni, i ne postoji vise ni jedan razlog zbog kojeg oni imaju pravo da i dalje rade u savezu.
a

all grobar

pre 8 meseci

Jedina njihova nesposobnost je sto je na celu saveza bivsi Partizanovac, ali i jedan od nasih najboljih igraca svih vremena. Svakako bi bilo bolje da je u kosarci neki metuzalem, a preko njegove velicine sve konce vuce bivsi ministar. Samo da je bivsi zvezdas i u kosarci cemo procvetati ko u fudbalu.
n

napred Srbija

pre 8 meseci

Em ne igra za svoju zemlju, em siri defetizam ,dajuci neke glupe izjave. Decko,sto se mene tice, mozes i da se useres u gace ako ga nekad budes cuvao ....a sto se tice momaka koji nas trenutno predstavljaju......naklon do poda.
M

Mare55577

pre 8 meseci

Povredjen je, zato ne igra.
Д

Дамјан

pre 8 meseci

Акексеј је наш најперспективнији играч. То ће показати на Олимпијади.
Б

Белграно

pre 8 meseci

Он ничим, али баш ничим, није заслужио да буде на ОИ. Има 0 утакмица за репрезентацију, најбоље још да га частимо учешћем на играма.
Ц

Црвени

pre 8 meseci

На Олимпијади треба да иду исти ови момци који су изборили пласман за њу заједно са Боришом ако буде играо кошарку. Јер нису лажирали повреде, није им било тешко да иду на Филипинима да играју и зато што су они тим и не треба нико да им квари хемији шта год урадили у наредне две утакмице.
Д

Дамјан

pre 8 meseci

Алексеј је наш најперспективнији играч . То ће показат на олимпијади.

Vladimir B

pre 8 meseci

Nemoj slucajno da si pomislio na reprezentaciju Srbije! Igraj za Kanadu.
A

Aca T.

pre 8 meseci

Dečko je operisan i dosao je da pozdravi momke na okupljanju
h

hulio

pre 8 meseci

Branko lebron Lazic je recept za Šaja...
v

vroom

pre 8 meseci

Sa kakvim entuzijazmom pristupas reprenzetativim obavezama, jedina sansa da ga cuvas je samo ako jednog od vas dvojice trejduje OKC....
B

Belgrano

pre 8 meseci

Decko je u godini kad mu je napravljen mural u Novom Sadu otkazao reprezentaciji i to sa 18-19god. Sad zamislite sta bi radio da ima ugovor kao centar Denvera. Nemoj ti da dajes savete nikom majke ti.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 8 meseci

alo pljuvaci, decko je imao operaciju ovog leta. i nije zaraslo kao sto je planirano. Zato ne igra sada. Pitao bih vas dal ste digli celo leto nesto teze od kasike i mobilnog
A

Aj ne prdi

pre 8 meseci

4 godine zaredom on ne moze da se odazove selektoru. Bar ko covek da kaze necu da igram pa to bi postovao a ne ovo j.ajajrenje...
d

darkstefan

pre 8 meseci

A prošle god?Sta bilo prošle godine?u ostalom nzm uopšte što o ovom raspravljano ili komentarišem i,iskreno nebitan ...

1992

pre 8 meseci

Četiri godine zaredom? A ima 22. Kako? Neko ga zvao u A tim kad je imao 18 19 20 bez da je igrao iole nešto utakmica u sezoni? Nije bio ni na pameti selektorima. Ne lupaj. Sad je momak ozbiljni povrijeđen.

Gost17

pre 8 meseci

Podržavaj ti svoje saigrače. Ovo nisu tvoji saigrači. Nema potrebe da se oglašavaš ;)
O

OkRaM

pre 8 meseci

Nas novi Jokic nazalost 2 puta pozvan 2 puta otkazao nema ni od tebe go k. Cim dobiješ bolji ugovor ponasaces se i gore od jokica
3

369963

pre 8 meseci

Bravo momak ti nas ponos! Valjda ces do trideset trece godine da odigras barem 1 mec za reprezentaciju koju toliko volis i bodris.
R

Ryan

pre 8 meseci

Javio se 'stručnjak' Ne bi ga ti meni privirio u reprezentaciju.
S

Statler

pre 8 meseci

Ovo je onaj što nikad nema vremena za nacionalni tim?
R

RealNo1

pre 8 meseci

Само ти одмарај и не мисли да ли мож
l

lukabanja

pre 8 meseci

Hoćeš ikad izaći na teren da vidimo šta znaš?
D

Djape45

pre 8 meseci

On nek se moli i nek gleda momke koji ginu za repku kako ce da ga sacuvaju
A

Asad

pre 8 meseci

Veće su šanse da ja zaigram za reprezentaciju nego ovaj