Komentari na vest

Kako bi Srbija mogla da izgleda u kvalifikacijama: Centri enigma, Jović prvi startuje, Pokuševski na čekanju

B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Kvalifikacije cemo proci i bez nekih igraca, a na Olimpijadi ce biti haos u punom sastavu, jedva cekam i verujem da cemo imati smislenu igru koja se nece bazirati samo na Bogdanovom sutu, i konacno Jokic nece biti epizodista kao ranije kad imas najjaceg centra na svetu a guras ga na 4 na kasicicu. Verujem u momke, u novu energiju sa novajlijama Pokusevskim i Petrusevim, dosta NBA igraca, fizicki spremni sa iskustvom tako da je sve moguce, samo utakmicu po utakmicu.
M

Marijanculo

pre gotovo 3 godine

Wow 💪💪💪
s

srbijaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Sa ovom ekipom ako ne dodjes do bar cetvrtfinala olimpijade, batali kosarku i sve oko sebe.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

polufinala
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Ne pratim basket na zalost , bas nikako , pa nisam upucen. Da li to klubovi nemaju obavezu da puste igrace i mogu da im zabrane da dodju i igraju zvanicne meceve za svoju zemlju ? Znam da NBA moze , da su skroz druga prica u odnosu na FIBA.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Pa vidi, zvanicno ne. Ali, ti radis onako kako ti kaze onaj koji te placa. I to nije samo u kosarci vec u svim sportovima. I, generalno, ne samo u sportu vec i svim zivotnim sverama. "Zvanično" klub posavetuje igraca kako bi bilo bolje da leto iskoristi za individualne treninge i napredak. Prosto, iz njihovog ugla gledano, tako je manja verovatnoca za povredu, a igrac im se vraca mnogo odmorniji.
u

uve

pre gotovo 3 godine

Bilo bi ovo sjajno, da ova ekipa istrci na teren, ali kao sto u tekstu autor kaze, slabe su sanse