Komentari na vest

Kevin juče, Kevin danas

G

GGWP

pre 12 meseci

Kevin malo sutra
a

ako su ruze,procvetace

pre 12 meseci

koje radosti
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

moji Grobari, nemojte da vas komsinice namagarce da mislite da je ovo na zivot ili smrt. Da mora da se pobedi. Da poraz znaci propast. Ne. Ovo je utakmica koju gledamo sa uzivanjem. Mi smo nase planove u EL dostigli i prevazisli. Veceras navijamo za nase heroje, za Zeljka, za Partizan. Veceras uzivamo u kosarci ma koj rezultat bio u toku i na kraju utakmice. Veceras ne postujemo nijedan negativan komentar prema igracima, ma sta uradili na parketu. Do sada su nam doneli mnogo srece ove sezone. Hvala im. PARTIZANE NAPADAJ.
A

Ajde???

pre 12 meseci

Alibi pricice, za one naivne.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

ajde?!? Dao bi levu mosnicu da mozes da izgubis 35 razlike veceras. Zato idi zagadjuj neku drugu temu
D

Djuradj

pre 12 meseci

Kako sam razumeo, Željko mu je dao traku zbog pristupa, jer trenira kao manijak, a jedan je od lidera tima. To što nije igrao dve nedelje, ne znači da nije nadoknadio treninzima. Čak verujem da se još više naoštrio zbog kazne. Samo da otvori kako treba. Da ne promaši 2-3 puta, uvuče se sumnja i izgori.
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Partizane kreni i sve pred sobom melji! SAMO JEDAN KLUB SAMO JEDAN GRAD SAMO PARTIZAN SAMO BEOGRAD NJEGA VOLIMO NJEGA BODRIMO NJEMU PEVAMO NAPRED PARTIZAANNN!!!
o

ok

pre 12 meseci

Hoce trofeji ce doci sledece sezone. S obzirom da vam je kupljeno takmicenje izuzetan uspeh. Igrace Panter ns vrhunskom nivou sledece sezone u Realu. Mozda ovo ima a mozda i nema veze.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Videćemo večeras.Sve ostalo su prazne priče i čisto nagađanje.
l

luks gost

pre 12 meseci

On jeste stvarno čovek odluke. Da je takav genije kako ga dižete u nebesa već bi bili na putu za Kaunas. Sve to prosuo kao ukiseljeno mleko. Da je takav profesionalac kako ga novinar u ekstazi opisuje ne bi to nikada uradio. Odreagovao je naivno, tipično balkanski i ode mast u propast. Danas ako da 15 biće mu to maksimum Mislite da Partizan ims šanse? Imao je ali danas ne, odvaliće ih Real.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Kevin jeste dobar igrac ali jedna lasta ne cini prolece.
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Tako je, kosarka je kolektivni sport i ne utice samo pojedinac.
7

78

pre 12 meseci

Kevin Panter će večeras biti najgori igrač partizana. Evo videćete. Nadam se da grešim, ali taj igrač te proda kada ti je najvažnije
H

Hm?

pre 12 meseci

Da je ovo istina sto si rekao, ne bi on dao trojku za pobedu protiv Makabija, koja nam je i znacila prolazak u top 8. Takodje, za prvu utakmicu protiv reala u seriji je bio igrac odluke. Da nije njega, ne bi ni bili u situaciji u kojoj smo sada, tako da se ne slazem sa tvojim komentarom. Danas je dan kad Srbija slavi! ●○●○●○●○●○
H

Hm?

pre 12 meseci

Sa Monakom* Izvini, mali lapsus
7

78

pre 12 meseci

Sećaš li se burse prošle godine, zvezde u areni, brdo loših utakmica? Slažem se da u poslednja 2 meseca igra odlično, ali daj bože da grešim i da odluči ponovo i da slavimo. Ali nemam taj osećaj
o

od na 78

pre 12 meseci

Protiv Burse prije bih (a necu nikog) Aleksu okrivio gdje mu je obruc lupio bananu nego pantera. Dajte ljudi u Top 8 smo a vi bi vec da kudite. Ovo je veliki Podvig Partizana u poslednjih g, radujte se i ovome. Trofeji ce doci u to sam siguran..
m

mudro zboriš

pre 12 meseci

@Hm?,u pravu si druže.Da nije njega ne bi ni bili u ovakvoj situaciji nego bi Ostoja već rezervisao hotel u Kaunasu!
o

odg* na 78, opet ja

pre 12 meseci

Zelim da istaknem da svi mi vijerni navijaca Partizana treba da budemo srecni ma kako god se vecerasnji mec zavrsio, jer mi smo uradili za jednu sezonu (nakon10ak g pauze u istoj) veliki uspijeh domogavsi se do top 8. KK Partizanu se smijese uspijesne sezone naredne i treba da smo punog srca. Jos da FK procvijeta bio bi lijepo. Sirimo optimizam i napred Partizan! lp
V

VeritaS

pre 12 meseci

Bas da vam slede uspesne sezone, tesko. Morace da stignu na naplatu ovi veliki budzeti, a vi ste uzeli 2 budzeta za jednu sezonu.Tesko tesko ce ici dalje bas ovako!