Komentari na vest

Kome će Žućkova levica da preokrene sezonu?

D

DarkoSrbija

pre 2 meseca

Nikom Zuckova levica nece pripasti posto ce debilni navijaci prekinuti mec
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Nikome. Za EL je prekasno, ABA kraj je još daleko, a ovaj domaći trofej Slavice Ćukteraš, koga briga. Voleo bih ja da Srpski trofeji vrede, ali sami smo to hteli, pa ne vrede i služe za pokazivanje i da skupljaju prašinu. Gledaću rasterećeno i nadaću se dobroj utakmici, da pršti. Čisti konzumerizam, šta mogu.
Ž

ŽeljkoDolazi

pre 2 meseca

u vaš grad, čuvajte se deco.
R

Rodja73

pre 2 meseca

Sto se tice Partizana nebitno takmicenje tako da nemoze to da nam preokrene sezonu. Samo je stvar prestiza i naravno ako budemo mogli protiv sudija zvezde i drzave da pobjedimo u derbiju
d

d. g.

pre 2 meseca

Slažem se da je stvar prestiža. Nama nema šta da preokreće sezonu. U aba smo prvi a u el ispali. Vama sezonu može da preokrene. U aba se borite da ne budete četvrti a u el još imate šanse. Što se sudija tiče držiš se onog drž'te lopova. Siguran sam da zbog njih već vodite dest razlike.
D

Dakara

pre 2 meseca

A sezona vam je inače sjajna i bajna, pa je kup skroz nebitno takmičenje i neće vas poremetiti ako izgubite da nastavite da harate EL i ABA ligom, gde ste na jedanaestom i četvrtom mestu. Sačuvaj me Bože šta sve čovek neće pročitati ovde.
Y

Yes sir

pre 2 meseca

d. g./ Vidiš, ja bih voleo da budemo 4-ti, bolje nego drugi. Svakako nemamo prednost domaćinstva protiv vas, pa je logičnije da igramo na 2 pobede, umesto na 3. Priznajem, nije vas lako dobiti 3 u seriji. Na dve umalo da nas je i Studentski prošle sezone dobio. Bavio si se svojom matematikom, pa da vidiš, imami ja svoju. Ako je pametan, Partizan će tako i uraditi. Jedina mi je dilema da li je potrebno biti finalista ABA da bi aplicirao za ev. WC. To bi sve promenilo, neznam.
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Željko je sinoć na konferenciji rekao sve što bi moglo da se kaže pre utakmice.Kad utakmica počne sam Bog zna na čiju će se stranu otvoriti.Ekipe su tu negde po kvalitetu pa nam ostaju samo nagađanja i lepe želje i jednih i drugih navijača.Kup osim prestiža ne donosi puno toga ali je upravo prestiž taj koji vrlo često najbitniji.
Č

Čukadzija

pre 2 meseca

Nece doneti nista osvajanje kupa ni jednima ni drugima, osim ko god ga osvoji zamazace oci navijacima zbog katastrofalne sezone u EL, eto toliko od mene a vi kako hocete...
O

Ognjen Drinski

pre 2 meseca

Da, baš će ovo smešno i beznačajno takmičenje da nekome preokrene sezonu.
G

Gost1818

pre 2 meseca

Na zalost nikome.
L

Logitecg

pre 2 meseca

Crvenima.
B

Baxter88

pre 2 meseca

Nikome nista ne znaci ovaj kup! U EL Zvezda je gotova i sad ceka finale ABA i to ce biti jedine vazne tekme a Partizan visi na tankom koncu u EL i male sanse ima tako da i oni verovatno cekaju isto to finale ABA i to je to, ovo je nebitan komad gvozdja u Nisu...
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

U superkupu Aba lige u kom su namestili da bude u isto kad i turnir zvezdin jer je datum naknadno stavljen da se poklapa je izgubio veliki Zelja od Studentskog centra, ali ce zato veceras imati Zelja 40+ slobodnih posto akciju ne zna da nacrta vise umisljeni metuzalem turski
U

Uuuuups, da

pre 2 meseca

Znači, avanzovao je od Želimira u Želju. Dobro i to je nešto. Pozdrav za Plandište. S tim su se složili Željo i...
t

toliko ga se bojite

pre 2 meseca

a on je toliko los, taj Zeljko,pojma nema, metuzalem itd.. onda treba da budete sretni da on vodi partizan ..
G

GORO

pre 2 meseca

Slozio sam se sa svojim tatom ateistom isto bez srednje škole kao i ja dok smo sedeli kao i svaki dan na kafi u kaficu da je Vladan Milojević los covek jer ide u Hilandar
F

Figaro

pre 2 meseca

Večeras opet igramo 5 na 8 jer drugačije ne može u ovoj rupi bez kraja. Momci samo večeras odigrajte hrabro i borbeno do poslednjeg atoma snage i mi ćemo biti zahvalni. Volim Partizan 🖤🤍
g

gorostas

pre 2 meseca

Gospodin se postaje na Tviteru i u kaficu, elokventan se postaje na instagramu. I sve to nekrsten i da se letuje u Albaniji i Hrvatskoj i da se podrzava Ukrajina
J

Jedno sportsko pitanje

pre 2 meseca

Ako klub ne igra srpsku ligu (pod izgovorom da nije pod okriljem KSS, a u evropi su mozda samo dve zemlje pod okriljem svog KS, tako da je cista glupost), kako onda stice pravo igranja nacionalnog kupa? Ili mozda moze bilo koji klub iz ABA ili nekog drugog takmicenja da se prijavi za nas nacionalni kup?Ostale ekipe u kupu su ekipe koje su igrale srpsku super ligu ili drugu ligu, svejedno. Samo sportsko objasnjenje! Hvala
o

odgovor

pre 2 meseca

Danilovic zna izgleda kako
m

milittao

pre 2 meseca

od svih dosadašnjih derbija ovaj dolazi u najgorem trenutku po obe ekipe. ne vidim neku bitnu ulogu u osvajanju kupa osim prestiža i našeg navijačkog prepucavanja. i jedni i drugi u ozbiljnoj minus fazi i teško da će im trofej okrenuti sezonu,jedino što je dobro što ide još nedelja odmora zbog igara reprezentacija te verujem da će se oba tim konsolidovati.
Z

Zocoglu

pre 2 meseca

Samo neka Trifa veceras smiruje navijace
R

Realnost

pre 2 meseca

Kako bre preokret sezone? Zar ne beše vec dva puta minimum da je Partizai nekom pobedom u EL prekrenuo sezonu? Protiv Virtusa kuci prvi put i onda jos sa nekim. Kuku al se prevrce sezona ove sezone.
D

Dzoni-1970-

pre 2 meseca

Top16???
T

TivraNjukoVugla

pre 2 meseca

Šta bi na kraju, jel Mačvan vratio 30 hiljada evra??? Zna li se šta??? Zna li ko???
k

kk drugoligaš 71'

pre 2 meseca

Zvezda ima opet da klesne partizan.
S

STANKO.CUCLA.MINHEN

pre 2 meseca

50 slobodnih bacanja za dubrovacke trubadore mora da se opravda državni novac.
2

24.232

pre 2 meseca

Kome je sad do kosarke... kad deca bez organizovanih navijača na polufinalu protiv Vojvodine pevaju o Zvezdi, Covic Vesni i predsedniku... Generacija Z editon casovi ljubavi.
R

Retro

pre 2 meseca

haha to kad cujem.. cirkus 😅😅😅
S

Sve po

pre 2 meseca

zasluzi...ne glumite dobrice kad znamo se.
Š

Šljaka

pre 2 meseca

Kao Partizanovac dajem prednost Zvezdi,jer Partizan nemoze da se sasatvi,da se razumemo Zveda je dragokomicna al i Partizan je u totalnom rasulu.
К

Краљ

pre 2 meseca

Јер ти си једини клуб велики у европи !!!
r

rsczz

pre 2 meseca

Uzela je i Zvezda prosle godine kup pa izgubi ABA i ne prodje u EL dalje. Tako da vam to preokretanje sezone nema logike nikakve.
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Ako moze veceras 40 slobodnih bacanja za Partizan i da Trifa ne dobije tehničku a da se ponaša lepo kako samo on zna jer je je najveci Zelja vaspitao.
D

Da li ste

pre 2 meseca

nekada pošteno izgubili?
K

Koverta

pre 2 meseca

Pobedjuje onaj ciju kovertu sudija odabere i tacka.
T

TP-1

pre 2 meseca

Partizan osvaja kup,jel je Partizan mnogo bolji.Trofej apsolutno nikom nece doneti nista a kamoli da preokrene nekom sezunu?!? Kakva sezona,odavno je kasno za to.
@

@tp-1

pre 2 meseca

...ti si i predhodna dva derbija bio siguran da partizan dobija 30 razlike, kad ono medjutim. mada nije jasno na cemu baziras svoj optimizam, kada je u oba samo kaminski sprecio da bude + 30 za zvezdu. gde se to videlo da je partizan bolji? sto je zvezda izgubila od albe i asvela? sta reci onda za poraze partizana u aba ligi?
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Neka vi budete bolji a zvezda da osvaja trofeje i tako svake godine necemo se buniti
T

TP-1

pre 2 meseca

Partizan nije u nekoj formi,to je istina. Ali ce svako ko bude zeleo da prizna reci da Partizan ima skuplji i bolji tim. To sto trenutno ne ide,jbg...ima prostora za napredak. Pritom,poslednji mec i pobeda Zvezde je bila uz puku srecu. Ono Jago iz 100 pokusaja ne moze da ponovi. Sreca i to je Zvezda bila domacin. Pazi kakav ce brejk da bude u finalu ABA lige...i EK za Zvezdu dozivotno!
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Brejk u koji ni sami ne verujete
S

Specijalci u Nišu

pre 2 meseca

Kad sam video koga su delegirali za sudjenje, jasno je kome ide trofej u ruke! Bodiroga i Danilovic nista ne prepustaju slucaju! Nema veze, igraj i bori se!
s

sasa70

pre 2 meseca

ne razumem zasto se jos uvek igra kup? Vec umorne ekipe od EL opalis jos jedan samar gde zvezda igra 3 utakmice za 4 dana a partizan 3 utakmice za 3 dana i ljudi se cude zasto su cesto povredeni igraco??? Kad je duplo kolo u EL i jedni i drui izplace jezik i zale se da nemaju vremena za trening!!!! Kup NISTA dodatno ne donosi SAMO jos vise umori timove!!!!
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Nije ni čudo sto volis Želju sto razvija za reprezentaciju igrace.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Uopste ne cudi ovakav komentar i ovoliki broj lajkova Grobara. Vi iz domaceg prvenstva bezite, domaci kup vam je besmislen, ali je Evroliga gde mozete da se slikate i da se lozite da ste kao nesto bitno pun pogodak. Nikad nista srpsko niste u semi imali, igrace na silu gurali u reprezentaciju, i iz nje na silu dovodili, a kad treba da ispostujete to prvensto i kup jer je nase, srpsko, vama je to proboem, ne svidja vam se. Iato tako su vam nase, srpske, pare lepe kad treba da plate vase senlucenje i rasipnistvo u EL, ali je problem kad treba da se igraju nase, srpsko, prvenstvo i kup, da se te pare odrade. Vi ste kancer srpskog sporta, i stvarno bismo progledali kad bi se taj klub cija su osnova i gorivo funkcionisanja samo i jedino mrznja prema pre svega Zvezdi i ljudima koji su tamo, a onda i prema svemu i svima sto nije Partizan, makar posteno kaznio za sve marifetluke ako ne gasenjem, a ono izbacivanjem u nize lige, kako je i trebalo. Jer apsolutno nista pozitivno u vama nema, samo jedna mrznja, pakost i zlo.
P

Pufta

pre 2 meseca

Samo da zamolim sve navijače koji će večeras biti u hali da se ponašaju fer i sportski! Da sve protekne bez incidenata, i bez mešanja politike! Stop vređanju ličnosti koji su i Partizanu i Zvezdi obezbedili ogromne budžete.
D

Danilo911

pre 2 meseca

Steta to gledaoci pred malim ekranima nemaju priliku da cuju skandiranja sa tribina, tu je Arena da smanji ton kad god treba.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Uzalud trud džabe vam sve i vlast vas gura ali opet ne ide, došao je kraj moj grobare ništa od titule ni ove godine, AV i MD i Igokea, Arapi Rusi pomoć Države, umire nada gotov je san ŠAMPION JE OPET ZVEZDA.
Љ

Љубиша

pre 2 meseca

Вито,брате,па не иде ова песма тако...иде мало другачије...
R

Rokas

pre 2 meseca

ako ne bude 40 bacanja za partizan, i ako nam opet ne iskljuce trenera dobija zvezda ovo, posto svake godine u kupu ostajemo bez trenera, a ovi sto galame, crvene i rumene ne smeju ni tehnicku da dobiju...
I

Igrajte kos-

pre 2 meseca

arku,a ne rkljus pa nece biti slobodni bacanja...dogovoreno.
G

Guh

pre 2 meseca

Fmp je svakako 16 oduvek bio pa samim tim njima nema šta da se okrene
S

Sekcija Lajkovac

pre 2 meseca

Delije, svi u Niš! Opšta mobilizacija! 66% Srba navija za Crvenu Zvezdu, pokažimo dominaciju kako na tribinama tako i na ulicama!
M

Mile led

pre 2 meseca

Zvezda opet rutinira Igokeu.
p

preokrenuce

pre 2 meseca

nikome
P

Pale, RS

pre 2 meseca

Okretanje sezone je kasno i za jedne i za druge svakako, mislim da smo i jedni i drugi razočarani obećanjima što se tiče Evrolige a i projektovanim timovima. Partizan ne može nadoknaditi nikad ono što su donosili Dante i Lesor. Šta reći tek za moju Zvezdu...Promašaj sa prvim projektovanim plejom, Teove povrede (nije on kriv naravno), i apsolutna glupost na četvorci godinama od Kvinsija Milera. Ko još igra Evroligu bez ozbiljnog igrača na toj poziciji? Pogledajte samo kakve igrače imaju ekipe na tom mjestu...a nama Deda. Ništa protiv Dede, nekad je mogoa to solidno da krpi na neki kliker, al od ove godine kad djeluje kao da mu je tijelo starije 10 godina nego što jeste, to je katastrofa. Finale će biti faulova i slobodnih bacanja, ko se bolje snađe u tom hrkljušu on će i pobijediti. Nadam se da nisam u pravu i da ćemo gledati bar dobru utakmicu.
l

linija 465

pre 2 meseca

Znamo kome neće,hahahahahahahah!!!!
S

SSSR

pre 2 meseca

Momci srećno u finalu.Znate dobro šta treba da uradite večeras.ZGAZITE ZLO.
R

Reče

pre 2 meseca

Tip koji se potpisuje SSSR. 😂😂😂
K

Kurir djoka

pre 2 meseca

sa iole normalnim sudjenjem bez 40 plus bacanja za partizan zvezda ce ih rutinski razbiti
i

idemooooN

pre 2 meseca

Jel Niš u drugoj vremenskoj zoni kad su stavili ovako kasno utakmicu. Kad zakuvaju blizanci nece se zavrsiti do ponoci…
T

Tašne mašne kišobrani

pre 2 meseca

Nece nikome da preokrene sezonu. Timovi su pravljeni za minimum top8 Evrolige, a po najavama oba kluba i final4, tako da jedan nebitni kup ne moze da prevari prave navijace i da zamaskira totalni debakl u Evroligi.
7

777

pre 2 meseca

Sto je nebitan brt ?
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Sto se tice evrope mislim da je kasno da se nesto promeni a kup osvaja zvezda
g

gorostas

pre 2 meseca

Eve ga Aleksa sto ga Danilovic proglasio trecim najboljim srpskim igracem protiv Vojvodine nula poena, bice slobodnih bacanja veceras za Partizane ko pleve, mora opozicija da se zadovolji.
D

Da li postoji

pre 2 meseca

Utakmica koju ste izgubili pošteno. Evroliga vas krade Aba liga vas krade,Kss vas krade.
C

Covece..

pre 2 meseca

Pobednik si ...uvek ostavis najgluplji komentar...No 1 gorostas.
L

LAZA.GLAVATI

pre 2 meseca

40 slobodnih bacanja za Zelja opozicionara