Komentari na vest

Kuzmić i Noko kao planina pred Meginim "Tornjevima": MVP Petrušev na koti pet, najgora partija i za Simonovića

Z

Zvezdan Surovi

pre gotovo 3 godine

Dobro bre glodari,mirni bre i umuknite. Nemate poštovanje za najboljeg trenera Evrope. Šta je čovek uradio sa razvaijenim timom uz koronu i povrede. Ajde budite jednom ljudi pa bar malo poštovanja pokažite. I druga će tekma da bude odvaljivanje. I jedva čekam petak da konačno stavimo tačku i da se doda par igrača ovom timu koji će dogodine s Radonjom da napravi konačno taj korak do F-4. Voleo bi da Radonja vrati Jovketa. Verujem da će Noko ostati bar još godinu,kao i Wolden. Živo me zanima koga Radonja planira da dovede. Njegova filozofija se razlikuje od našeg pogleda na basket,pa je teško imati bilo kakvu želju jer samo on zna i vidi ko je taj ko mu treba. Meni deluje da je npr Lazarević spreman za Zvezdu. Deluje i Radovanović iz FMPa takođe. Možda još neko. Izgleda da je Rit na izlaznim vratima. Ni Uskoković ne stoji baš najbolje pokazao I on je viđen u Železniku. Žao mi je što Lojd ide. I njemu bi još jedna sezona s Radonjom donela napredak,al jbg.dupla plata zatvara oči. Kuzmu je vratio na noge. Delovalo je ko nemoguća misija. Sad vidim da je i Simon još vrlo važan čovek. Ko zna možda ostane u rosteru još godinu. Meni bi bio zanimljiv Aleksa Avramović. Dečko je živ pobednik i deluje kao čovek kog bi Radonja prihvatio. Kuridža je očigledno čovek od poverenja i ostaje. Ko je druga četvorka? Ko je novi šuter umesto Lojda? Biće vrlo zanimljivo kad u petak i padne zavesa.
G

Gns

pre gotovo 3 godine

Ahaha je si li i ti na covicinu kao gazda ahahhah f4 ahahhaha laza te zove sine jos nije kasno za tebe. Izgleda da jos verujes u bajke koje su ti citali pred spavanje. Ahhahahhaahahhahahaha
G

G..

pre gotovo 3 godine

Mnogo znate vi kosrkaski znalci. Da se pusti mega da igra slobodno protiv fmp taj jadni kuzmic se nebi ni video. Pogledajte utakmice mege protiv ostalih klubova a onda protiv fmp pa ce te i sami shvatiti da ne smeju da pobede. Fmp je samo prosecni klub napravljen za aba ligu i nista vise. 50 igraca proslo kroz klub a dva uspela nesto i to ne mladih igraca nego skupih stranih formiranih. Lako je praviti klub drzavnim novcem. Koji je mlad igrac napravljen u fmp? . Tako da manite me te price godine u el su sve pokazale.
I

Igraci...

pre gotovo 3 godine

...stvoreni u FMP, Teodosic, Rasic, Petrovic, Milojevic, Macvan, Sekularac, Kecman, Bogdanovic, Lazic, Dobric, Davidovac... Ima jos, ali mislim da je ovo dovoljno. Partizan u svojoj istoriji nije stvorio ovakve igrace.
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Vujosevic je pokazao u EL, 2-12 u praznom Pioniru, rekordni porazi, bez pobede u gostima godinama.
K

Ko...

pre gotovo 3 godine

...bi rekao da je vlasnik najveceg poraza u istoriji finala bas Vujosevic?!? On je vlasnik rekordnih poraza u EL, a sad vidimo i da je rekorder i kod nas. -31, sa srpskim reprezentativcima, legijom stranaca i NBA starterom iz finala konferencije. Svaka cast!
9

951357

pre gotovo 3 godine

A kog ste igraca vi napravili? Ikada? Pricas o drzavnom novcu a vama u EC budzet veci nego Zvezdi u EL. A i onaj kog najvise prozivate je nakon vase utakmice sa Megom i performansa navijaca sve rekao i objasnio ko je drzavno mezimce. I poslednje, pricali ste pre jucerasnje utakmice: "Samo da je posteno sudjenje i Mega dobija lagano". Bese posteno sudjenje i 30 razlike za Zvezdu. Sta sad, Megi neko brani da igra, namerno promasuju suteve, sta? Kakav beg od realnosti... Care, vas je Mega izbacila. Dakle, ekipa koja je bolja od vas. A nju smo tukli 30 razlike. A tolika je bila razlika i u derbijima, samo sto su tada vasi bonus igraci navlacili za vas, pa je na kraju bilo neizvesno. I upravo jos od tada pricam da su navukli po 30+ poena za vas. Interesantno je da je to isti broj poena -30 - pobeda nad Megom koja vas je izbacila i moja kalkulacija sudijske pomoci Partizanu u derbijima. Znaci, u pravu sam bio sve vreme, i bolji smo od vas 30 razlike trenutno. Suze su ok.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

noko, lojd i hol u proseku 15min igrali ostatak sve nasi igraci, jedino dvocifreni bio noko, ostali jednocifreni... dakle zvezda je domacim igracima dobila megu... sto si pomenuo 50 igraca proslo kroz klub, trazili su se igraci koji mogu da odgovore i el i abi, potpisivani ugovori na 2-3 meseca, dok ste vi doveli jsto toliko igraca i na kraju nista u ek a prema zvanicnim podacima veci budzet od nas ste imali, ali dobto vama je drqze sto zvezda izgubi od reala barse cska i drugih velikana nego da partizan osvoji ek, zato i jeste tu gde se i nalazite
r

re:G

pre gotovo 3 godine

Ma šta pričaš bre. Pa ako su nas pustili u Srpskoj ligi, kako smo onda osvojili ABA ligu, pustili ste nas Vi u polufinalu i Buducnost i finalu. U regularnom delu imali samo tri poraza, dva od Budućnosti i jedan poraz nam nanela Igokea 1. Ostale klubove smo sve pobedili uključujući i ovu Igokeu iz Beograda i to dva puta.
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

Komentatore pod sifrom, verujem da imas adekvatnu terapiju, sli i tako blesavog da te pitam da li i sam verujes da Partizan ima veci budzet od vas? Igraci iz Poljeske lige, italinanske 2. lige, turskog tima koji se bori za opstanak?! Naspram vasih El iz Albe, Valensije Bajerna itd... Nemoj lagati i sektasiti ovde, a taj koga pljujemo i pljuvacemo je poznat da govori uvek i iskljucivo "Istinu".... Lik koji poklanja drzavnim zvanicinima drugih zemalja dres zvede, a ne Srbije, dovodi Arape na Marakanu, prozivali ste nas da Bata vedri i oblaci u KK, kada ono on pored corketa na finalu aba... Hvalim te boze stp nisam jedan od vas, prljavi, lazljivi, podmetaci, se.tasi...
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Grobari zaboravljaju da su i oni ove sezone već 5 igrača otpustili I izmenili. Zaboravili su angolu i dva ozbiljna evrokup I aba igrača-gordića I mekintajera. Zaboravili su i da su jedino oni I mega doveli igrače pred kls: dreksel, milosavljevic, simanic.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost11 - vidim da si i ti iz ove novoosnovane internet frakcije "psihijatri". Svakog dana vas je sve više i više. Što se budžeta tiče, nema šta tu ja da verujem, ili ti da veruješ, ili bilo ko da veruje. ULEB je objavio zvanično budžete svih ekipa koje su učestvovale u EL i EC. Dakle, precizna i relevantna informacija. I po tome, Partizan je imao nekoliko stotina hiljada veći budžet u EC nego Zvezda u EL. Dakle, nema verujem, mislim, i slično, nego precizna, tačna i jasna informacija. Znam da vi Grobari ne volite takve, ali tako je. A to odakle ste vi doveli igrače za tako velike pare, to je vaš problem. Nebitno je odakle neko dođe, bitno je kakav je igrač. A inače ste promenili te sezone na svakoj poziciji po 2-3 igrača, tako da se nakupilo. A to što ti pričaš o onome koga pljujete, lako možeš da izguglaš. Nađi njegovu izjavu posle meča sa Megom. Opet, precizna i direktna informacija koliko vam je dao. I da, slažem se konačno sa tobom, nismo isti i drago mi je. Jer stvarno ne bih voleo da budem licemeran, lažov, pokvaren, podmukao, pun mržnje, nepošten, kao što ste vi.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

sifras, jedini si psihijatar ovde ti, Po ceo dan sedis, pises na svim zivim vestima, prs'o si... Imas li ti zivot van mocarta? Ma ko je sta objavio nije bitno, butni je kolilo vi sa strane dobijate sto se ne prikazuje, a velika je kinta, opusti se. Ja sam ti rekao, ali ti ne citas, taj koga pljujemo je poznat da govori samo i iskljucivo " istinu"... Je l nije vise bata u upravi Partizana? Otkid on pored covketa na finalu?! sektasili ste 2 godine, lagali, izmisljali!
c

covece.....

pre gotovo 3 godine

pusti vodu...
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Od ponedeljka nadam se pocinju slatke muke oko pojacanja a siguran sam da ce Radonja za relativno mali novac napraviti Ok sastav koji ce imati i glavu i rep i malo stranaca trojicu ili cetvoricu maximum,,,,,
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ostaviti Noka,Kuzmu i Kuridzu i za narednu sezonu,i dovesti jos jednu dobru peticu i stranu cetvorku i bicemo realno dobro popunjeni na tim pozicijama,,,,,,,
B

Boaće

pre gotovo 3 godine

Pa, to... Na pleju smo, inače, jaki k'o crna zemlja...
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Kakav plej koje spominjao pleja tu ce Radonja naravno dovesti mozda i dva igraca ako ode slucajno Wolden ovako ce sigurno doci jedan dobar plej,,,,,A sto se tice Kuzme moze da bude dobar treci centar pred penziju jer je svaka sezona duga,,,,,

rty

pre gotovo 3 godine

Dobra stvar za obojicu da ih vrati u realnost da ne lete da su ne znam kakvi igraci vec da su na samom pocetku i da ih ceka mnogo rada da bi postali ono sto mogu. Ovako nesto im je trebalo.
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Bravo za komentar...imaju nevjerovatan potencijal obojica,ali moraju jos mnogo "pure" da pojedu da bi bili vrhunski....i naravno da ostanu sa obe noge na zemlji i da budu "jaki" u glavi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mega jeste razvojni klub, ali je i klub u kom igras bez pritiska. Samim tim je tesko da naucis da se nosis sa pritiskom, ocekivanjima, moranjem, kritikama, kao sto naucis igrajuci za Zvezdu i Partizan. I zato ne sumnjam da Zvezda osvaja. Sa tim mogu da im pomognu Milosavljevic i Tepic, ali generalno im treba neko ko ce da ih "tera" i uci da igraju pod pritiskom moranja. A Petrusev pored tog "nosenja s pritiskom i ocekivanjima" mora da nauci da sutira bacanja. Pa ja sam zmureci sutirao 8/10 dok sam aktivno igrao. Sve je stvar vezbe. I opet, ne treba nam to skandiranje Petrusevu, momak je na mestu i degutantno je.
a

asad

pre gotovo 3 godine

Petrušev =Zagorac
n

nidza1981

pre gotovo 3 godine

sada su kao svi iznenadjeni... kada je Mega igrala takmicarsku kosarku - bas nikada... budze se brojevi za prodaju ili draft, pa tamo je i Zagor bio MJ. Mogu da se iznedre dobri kosarkasi, ali ipak moras da naucis da igras pod pritiskom i velike meceve da bi uspeo
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

I Jokic je igrao za Megu.
n

nidza1981

pre gotovo 3 godine

Jokic je Jokic, u svakom pravilu imas izuzetak...