Matijas Lesor (© Star Sport)
Matijas Lesor (© Star Sport)

Lesor: Igrali smo našu igru, a tad nas je teško zaustaviti

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.22. | 21:39

Snažni Francuz je isporučio Crvenoj zvezdi 19 poena u ubedljivoj pobedi

Dominacija, skoro pa perfektno prvo poluvreme Partizana protiv Crvene zvezde za ubedljivu pobedu i poravnanje finalne serije ABA lige na 2:2. Jedan od najzaslužnijih za vrhunsko izdanje crno-belih bio je Matijas Lesor koji je okončao meč sa 19 poena i pet skokova.

Logično je bilo pitati snažnog Francuza da li je ovo bila najbolja utakmica Partizana ove sezone.

Izabrane vesti

"Uh, jeste, bez dileme. Naročito zbog atmosfere i činjenice da je bila ključna u sezoni, morali smo da ostanemo kocentrisani i na činjenicu da jednostavno moramo da pobedimo", rekao je Lesor.

Pojasnio je kako je izgledalo igrati meč od ogromnog značaja.

"Ako izgubimo - kraj, zato nam je bila potrebna energija, blli smo pribijeni uza zid, još smo u toj situaciju, moramo da izađemo u ponedeljak sa istom energijom i pokušaćemo da dođemo do identičnog rezultata".

Sada se sve odlučuje u petoj utakmici koja se igra u ponedeljak od 20 časova.

"Ima nas 12, svi smo spremni da igramo, ne znam da li će biti identična utakmica, nikada nisam video dve identične utakmice, znam da ćemo se ponovo boriti i dati sve od sebe".

Za kraj istakao je ključni detalj čitavog meča.

"Energija... sve je bilo u našoj energiji. Trčali smo, razigrali smo se. Igrali smo svoju igru i zato nas je bilo teško zaustaviti. Uz sve to odlično smo analizirali njihovu igru, zaustavili smo im napad i zasluženo pobedili", podvukao je Lesor.


tagovi

Matijas LesorKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara