Komentari na vest

Lesor: Igrali smo našu igru, a tad nas je teško zaustaviti

A

Avangardnoooo

pre gotovo 2 godine

Ja imam krsnu slavu, nisam siguran da svi oni koji navijaju za Partizan imaju krsnu slavu. Njima su se dede odrekle Boga zbog stana i drzavnog posla, inace bi kopali po kontejneru. Gde ti je ikona, komunjaro?
A

AR

pre gotovo 2 godine

A zvezdu osnovao Draža lično ili Tito? Je l vam u grbu Titova zvezea ili kokarda? Joj mozgaa....
S

Slavko Komar

pre gotovo 2 godine

Dijete moje drago ja sam vas osnovao i prvi sam lomio Ikone i zabranjivao ih. Uci historiju dijete moje drago.
C

Cekamo vas...

pre gotovo 2 godine

VIDIMO SE U REVANSU...IMA DA PLACES!
a

abc

pre gotovo 2 godine

hehehe Ja zna da va se Bursa dobila, Zvezda u Kupu, Zvezda će da dobije i u ponedeljak. Još jedan koji misli da su odigrali u NBA modu, odbrana Zvezde bez rotacije sve vreme, niko nije lud da lomi noge da bi mu sudije poništavale trud kao u trećoj utakmici. U ponedeljak je Zvezda šampion, svidelo se to nekome ili ne.
G

Gost1233

pre gotovo 2 godine

Druze moj Zvezda je sutnula 41 bacanje,o cemu ti pricas?
M

Mudra breskva

pre gotovo 2 godine

@gost1233 I jos jednom, 1.pol odnos bacanja 9:13 na kraju 15:41. Znaci 28 bacanja Zvezdi u 2.pol je apsolutno nerealno i pokazatelj kriterijuma sudija. Agresivna odbrana puna saketanja, povlacenja, nepravilnih blokova u 1. se tolerisala i odjednom se menja kriterijum na +20,30 za Partizan gde se svira svaki blagi kontakt bez ikakve potrebe, cak je i izgledalo degutantno. Uostalom sve se videlo u poslednjoj cetvrtini 3.utakmice….
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

sudije ne sviraju lakat u glavu dobricu pa sviraju kuzmicu faul posle kosa partizana nad lesorom pa opet nova lopta za partizan i onda kad slome psiholoski tj ubiju zvezdine igrace u pojam i partizan se odleopi na bezbednu distancu onda ,aj da damo bacanja da ispadnemo jos i dzekovi ,to je javor boltauzer skola,a zelimir koji trazi tajm aut na 25 razlike minut do kraja poluvremena,ima pravo,ali to se radi cisto da ponizi kolegu,pa sta je trebo alemmpijevic kad ga je dobio s tuti frutijem da se skine go?i onda satro zeljko mirotvotrac a odakle onda tolika mrznja u novosastavljenoj ekipi zeljkovoj.ko imm je to usadio?zvezdin struicni stab i iigraci su maksimalno korektni pravili zivi branik da zastite istog ovog trifunovica pa dostojanstveno podneli topovske udare koje nisu zasluzili a da li su partizanovi zasluzili sa onim gestikulacijama.sto bi reko boris bakic ,posle jednog treninga u partizanu sam mrzeo sve prolaznike.bukvalno sam ovo sve i ocekivo tj znao ali znam i da ce Zvezda uzeti Abu u ponedeljak definitivno
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

eno ga branko lebron oborio rekord ABA lige u faulovima , sta dalje i o cemu ?
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Nisi svestan dečko kakav te Ponedeljak čeka.
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

ja se ne bih ni pojavio u pnedeljak ovo veceras je bilo sasvim dovoljno .Ionako ce oba tima biti kanta za punjenje u EL pa je vece zadovoljstvo gledati vas kako vas deru
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Ja sam svestan....čeka nas titula.
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Zvezda je sve bacila na domaci teren. Nakon onog poraza od Buducnosti svako finale pa i polufinale ekipa samo nastoji da brani domaci teren. Ni Igokeu ni Olimpiju ni Buducnost ni Partizan nisu dobijali nakon toga u plej ofu na strani vec iskljucivo na domacem terenu. Covic spremi teren, logistika odradi posao da nema Boltauzera i Javora, publika izvrsi pritisak i domaci teren se brani bez greske. Vidimo se u ponedjeljak.
B

Bobanmkd

pre gotovo 2 godine

Jednom ce i tome doci kraj. Mozda vec u ponedeljak ?
D

Da vidimo...

pre gotovo 2 godine

Koliko je ovaj imao faula veceras?I zasto samo 1 ?A Pantericica cak nijedan..
B

Bla 2

pre gotovo 2 godine

Cekaj je l spominjes sudjenje 41:15 odnos slobodnih, je l imas obraza?
T

To ne vidis

pre gotovo 2 godine

Jbla vas bacanja na plus 25..Gledaj kako se sudile i kako nisu kada smo mi vodili i sudije vam okrenule mec
d

da vidimo

pre gotovo 2 godine

ne bi bilo lose da odnos prikazes kroz excel tabelu,pa odvojis po cetvrtinama...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

@da vidimo mi bar znamo šta je Excel i donekle šta se i kako u njemu radi. Ovaj vaš Ostoja dabogda da zna šta je kompjuter.
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Pa izveo Pantera u drugom poluvremenu, a nije igrao ni od početka, kako da napravi faul? Hahaha

Kas

pre gotovo 2 godine

Ovo prikazano od njega se po meni i ocekuje od stranca takvih fizickih predispozicija placen da pravi razliku u odnosu na domace igrace i da je tako igrao cele sezone a ne samo u ovakvim utakmicama.
A

Aham

pre gotovo 2 godine

A vasi inace igraju za kikiriki..

Kas

pre gotovo 2 godine

Ja sam navijac Partizana i zato kazem kad je vec doveden sigurno ne za male pare onda bi trebao bar da pravi razliku kad vec uzima minute mladim domacim igracima to bi trebalo da vazi za bilo kog stranca takvog kalibra.
G

Gost 008

pre gotovo 2 godine

@e moj ti pusti sudije niste se bunili u prve dve utakmice.
s

soichiro

pre gotovo 2 godine

kad ide sut, kosarka je jednostavna igra...taktika sluzi da pokrije slab sut...jos kad bi nasi treneri u mladjim kategorijama forsirali tranziciju, pas i sut, imali bi vise vrhunskih igraca...a posto ih zanima rezultat akceleranti i fizikalci dominiraju...razultati postoje do juniora..onda fizikalci nisu vise toliko jaci a sut nema niko....cast izuzetcima...
c

cccc

pre gotovo 2 godine

upravo to. kad bi se danas probio igrac tipa bodiroga. a sto se tice ove dvojice trenera od veceras pa ni jednog igraca nisu stvorili. zvezdas sam i ne volim vujosevica ali on je za obradovica strucnjak
I

I ovamo

pre gotovo 2 godine

Kakav igrač. Oduvao ih je. Ovako se igra. Išlo je i Mura, Avramovića, moćna lekcija uz rekord 112 evroligašu, nije šala.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Lesoru nema ko da parira u Zvezdi. Mitrovic nije klasican centar, slabiji je fizicki, a Kuzmic je vec godinama u padu. Treba opet forsirati ispod kosa. Da Mitrovic nabije mnogo licnih u ranoj fazi. Onda je lakse i za Smajlagica i Balsu u kasnijoj fazi.
E

E moj ti...

pre gotovo 2 godine

A i sudije vole da napune Mitrovića ličnim greškama, tek eto tako spontano
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Kad vidim Kuzmica kao da gledam Zutog Serhatlica