Komentari na vest

Lude utakmice i završnice: Valensija bliže, a Baskonija sve dalje od plej-ofa

k

kvrccvrc

pre oko 1 mesec

Toliko o treneru strašnim. Njemu dok pojedinačno igrači igraju i šutevima pogađaju ide ok. Čim stanu dođu do 9 mesta. Trener koji nije naučio ništa.
д

д.г.

pre oko 1 mesec

Е то је квалитетна лига. Теже ће у првих 8 у Шпанији него у ел.
s

soichiro

pre oko 1 mesec

ne razumem ove igrace itrenere....igrac nadriblava i namesta se na tri i on stoji metar ipo od njega i na kraju nesto skace da brani sut, umesto da mu je prisao makar ga ovaj i prosao u poslednjoj sekundu...manja je verovatnoca da ce pogoditi nego iz namestanja...a imali su i dva poena prednosti...mogli su faul da prave a ne da brane...treba pogoditi oba sobodna ...slab pritisak na izvodjenju i jos slabiji na namestanju na sut.
b

bio jedan klub

pre oko 1 mesec

pa kakve indijanske klubove trenira nije ni čudo!
S

Stevcex

pre oko 1 mesec

Ja rek'o gotovo, ispala Baskonija iz plej ofa...udjem, pogledam, ima jos 8 utakmica do kraja, a oni na 2 pobede do 4-og mesta ahahahaha...i to pri tom imaju kuci Zaragosu, Breogan, Gironu, Murciu, i u gostima Palenciu najgori tim lige, znaci skoro pa sigurnih 5 pobeda...ostale Real, Valensija i Unikaha, i tu ce uzeti bar jednu...nemojte leba vam..
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Sve te sigurne pobede koje si naveo, nisu sigurne. Sve je to Duško Ivanović pogubio. Huventud koji mu je glavni konkurent za 8. mesto uz Manresu ima bolju koš razliku od njega jer su ga dobili oba puta. Ekipe sa kojima se on bori za ulazak u plej of nisu nimalo slabe i nemaju velike padove u toku sezone, a više i nemaju borbe na dva fronta sem Tenerife i možda Valensije, Baskonija ima još 3 nedelje Evrolige i nastavak u plej ofu ako nekim čudom vrsnog stratega to ne ispuste. Od svih konkurenata za to 7. ili 8. mesto je poražen i ima goru koš razliku, sem Manrese koja nema igrački kadar za poziciju na kojoj se nalazi, ali ima najboljeg trenera lige Pedra Martineza. Jako teška situacija za ulazak u plej of, a iako uđu u isti ići će sa 8. mesta na Real Madrid, ova utakmica je napravila dosta drugačiju sliku. I nemoj samo one priče Penjaroja je kriv, on je selektirao tim ili Penjaroja je ostavio haos, ostavio je 1-4 u ACB ligi, tada je smenjen. Ultra talentovan tim, pa i ovaj Kioza je u istoj ovoj ligi beležio 10 poena u proseku i bezmalo 6 asistencija, ali ovde ne može da igra jer su tu Hauard i Miler Mekintajer koji gazduju na poziciji bekova, spusti Vanja Marinković na 2. Na svakoj poziciji po više igrača koji se vrhunski i ili su u formi života ove godine ili izlaze iz vrhunskih sezona. Duško Ivanović, čovek koji sve bitne utakmice u proteklih 10 godina svoje karijere gubi. Jedino što je osvojio veliko je ACB liga u kovid sezoni, gde su igrači Reala bukvalno dolazili sa plaže da igraju one smešne grupe i gubili su od Gran Kanarije sa Omarom Kukom, Buruzisom sa sve Kacikarisom na klupi 20 razlike u onom smešnom turnirskom sistemu. U Crvenoj zvezdi direktno on prokockao TOP 8 svojim neobjašnjivim odlukama i nenormalnim porazima gde je vodio po 15 razlike. Porazi u Kaunasu, Atini, Minhenu, Alba u Beogradu, Partizan gde je imao šansu da prelomi utakmicu gde je tajm aute koristio loše, kasnio... Domaći teren u Aba ligi izgubio od Cibone iz Zagreba sa sve Kampacom i Vildozom. Derbije počinjao sa -20 u finalnoj seriji u gostima, pa čak i na kupu tako počeo i nepravedno na sreću po Crvenu zvezde izbačen i Karles Marko pomoćnik uzeo kup, verovatno bi i taj trofej prosuo da nije bio isključen. Sve u svemu mnogo uzdizan i previkan trener, a rezultati nigde u proteklih 10 godina. Totalna tabula raza.
s

strasno

pre oko 1 mesec

ovoga Duska treba uvek potpisati na mesec i po..donese nesto, veze 5/6 pobeda a zatim sve losije..neobjasnjivo..

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Dulo Ivanovic ima filing!