Komentari na vest

Malo su Mirotić, Nejpir, Meli… Olimpiju ugasila trojka Pulena, kup ide u Napulj (VIDEO)

H

Haha

pre 2 meseca

Neverovatno da se nijedan drugi trener ne buni i sportski podnese poraz. Neverovatno je da tamo neki lik primeti dete sa srednjim prstom, a ne primeti svoje igrače (Panter, Madar). Neverovatno je da nečiji trener ne čuje kada našem reprezentativcu njegovi navijači vredjaju suprugu, a primeti transparent i čuje kada se radi o državnom projektu. Neverovatno je da trener od 150 akcija nema nijednu. Neverovatno je da Studentski centar ima 2 trofeja ove sezone, a taj trener 1 za 3 godine. Neverovatno je da taj isti trener kaze kako im država ne pomaže. Mnogo ovde stvarih ima neverovatnih, a jedna od njih je i koliko su navijači Partizana piglu...
D

Danilo911

pre 2 meseca

Neverovatno je da ti je Zeljko u mislima 24/7, sta bi tek bilo da osvaja sve trofeje!?!?Nekima su zivoti unisteni povratkom Zeljka u Partizan i svim silama pokusavaju da ga oteraju odavde.Srbija zemlja gde se uspeh ne prasta.
H

Haha

pre 2 meseca

Ali u kojoj vi zabludi zivite da mi zelimo njega da oteramo haha, pa čovek ništa nije uradio za ove 3 godine, ima pola tima već 3 godine na okupu, šta je uradio? Trinkijeri sa igračima iz italijanske lige i evrokupa i sa koledža imao 5 puta lepšu i tečniju igru, pa Dzikić bi sa ovolikim budzetom, timom na okupu već 3 godine uzeo minimum 5 trofeja, to je minimum. Nama odgovara da ovaj vaš bude što duže jer nemate igru, igra vam se svodi jedan na jedan i šut. I to je sve... Nijednu akciju nemate i kao neko želi vas da uništi haha
D

Danilo911

pre 2 meseca

Pa da je tako kako kazes ne bi vam smetao toliko.Prva sezona u EL i odmah top8 i pobeda do f4.Za domace trofeje ne treba trositi reci jer se ovde igra na ivici regularnosti, oba kluba su 50/50 i domaci teren povecava prednost na 80/20.Kup kao kup je 50/50 uvek bio i bice.Uzimali smo kup kad smo bili duplo slabiji od vas.Kls ne treba ni spominjati kad se tu igra finale izmedju dva kluba gde je 40-0 u pobedama.
g

gost1978

pre 2 meseca

svi autsajderi osvojise kup
g

gonpi

pre 2 meseca

Ahaahhahaaha...bravo za komentar
2

2 na 2

pre 2 meseca

Samo su ih velikani osvojili. Crvena Zvezda, Real, Bajern, Fener...
O

OkosBokos

pre 2 meseca

Svi kupovi zavrseni kako treba. Zvezda, Oli, Guduric, Kampaco i Lucic (jer je dobar momak) podigli trofeje. Placu zene u crnom i Nejpir.
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Proklet je tim za koji igra Nejpir.