Komentari na vest

Marina Maljković: Cilj ispunjen, bilo bi strašno da nismo pobedile Crnu Goru

S

Svi su bili Srbi

pre 11 meseci

Najdraže mi je kad pobedimo crnu goru u bilo kom sportu jer kad igraju protiv svojih hrvata i bosne i svog tzv kosova oni se rasterete, grle navijači po gostovanjima, pevaju tompsonove pesme kako će nas njihove ruke stići i u Srbiji ulizuju se svojim bogovima hrvatima nenormalno a kad igaju sa svojim Srbskim rodom koji negiraju igraju sa neopisivom mržnjom, na krv i nož. Srbi jedini narod i država od praistorije zato bi svi novo nastali od nas iz ex yu da se dokazuju protiv Božje rase.
а

аууууууууу

pre 11 meseci

Шта каже тип: "Марина напоље"?! Жена која је узела две титуле првака Европе са Србијом, бронзу на Олимпијади и била пета на Светском. Која је спасила српску женску кошарку. Каквих све људи има - тастатураша, паметњаковића. А овај други каже -улажу се паре у женски спорт а нема резултата?! А одбојкашице троструки прваци Европе и сребрене, двоструке првакиње света, па кошаркашице два пута прве у Европи од 2015, па треће и бронза на Олимпијади. А погледајмо шта смо добили од кошаркаша и одбојкаша рецимо за то време? А фудбалери - Звезда и Партизан - то је тек бацање лове. Лудило.
G

Gola Istina

pre 11 meseci

Bacanje para je isto i u muskom i u zenskom sportu, svi uzimaju nisu na minimalcu
r

realno nije

pre 11 meseci

Marina prica o jakoj ligi.Turska je ima.Nema je u cetvrtfinalu Evropskog.Crna Gora sa 6 klubova je medju 8.Koje nase igracice bi igrale tu ligu.Sve da se vrate a ima ih 20 preko sta dobijamo.Ko ce da ih trenira.Protiv koga ce da igraju u Srbiji. Sta se dobija sa tim.Pa odbojkasice nemaju nijednu iz nase lige u timu tj sve su preko i prvaci su sveta.Da su ostale u Srbiji nista ne bi uradile.
k

kantahar

pre 11 meseci

Toliko para je uloženo u ženski sport i opet ništa. Pare se dele po "ključu"- ja tebi ti meni u zatvorenom krugu. Manje politike, više treninga! Uporno radimo pogrešno i ne menjamo ništa!
c

cilj po cilj

pre 11 meseci

Olimpijske igre Tokio 2021 poraz od Fencuske od 35 razlike za kraj takmicenja koje je zavrseno bez medalje. Svetsko prvenstvo 2022 poraz u cetvrrfinalu od 35 razlike Evropsko 2023 poraz u cetvrtfinalu od 40 razlike. Mala baza.Liga nikakva.Neki pokret za zensku kosarku gde se trenira subotom i nedeljom po sat vremena nisu zalog za buducnost zenske kosarke.
p

perhano

pre 11 meseci

Marina napolje, stranci napolje, pa možda neko i počne ponovo da gleda žensku košarku.
b

basket

pre 11 meseci

-40 protiv belgije nije strano,more...