Komentari na vest

Markus Hauard za Mozzart Sport posle 63 poena večitima: Vanja Marinković me uči o košarci u Srbiji i Evropi

D

DDF

pre preko 1 godinu

Baskonija sezonama unazad se oslanja na veliki broj suteva za 3 poena,kada im krene tesko je odbraniti se i pobediti na domacem parketu,kada sut ne ide dozive poraz poput sinocnjeg sa 10 i daleko vise razlike
h

hulkdelija

pre preko 1 godinu

Divljacka ekipa, sutiraj odakle god stignes pa kako bude. Asvel ih je rastavio na delove, a sta ce biti protiv jos jacih timova. Problem je sto ih je protiv Zvezde i Partizana islo i sto Zvezda pogotovo nije nikako branila taj sut za 3.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

hulkdelija -A koja se to ekipa ne oslanja na šut za tri.Ko je kriv Zvezdi što ne mogu vola da ubodu,Efes 6/21,Pana. 6/22,Bаск.9/19,Real 8/32,B ajern 9/28.Da je Zvezda pogodila 1trojku više dobila bi Pana.dodaš još 3-4trojke svaki meč bio egal.Minimum 10-12trojki ti je potrebno da dobiješ jačeg protivnika osim ako isti nema svoj dan kao Baskonija juče,nije ih hteo šut ni za dva ni za tri 19/52.Bilo je 10:10,potom 10:30,dakle 20:0serija Asvela.Doveli su Hauarda iz Denvera koji je tamo uglavnom grejao klupu ali zato kad udje 3/3,4/4bez ikakvih problema ali zna se kome uglavnom ide lopta,u Baskoniji on će da bude Kari,šutiraće 10-15trojki pa kako mu bude,uništio je Zvezdu i Partizan sa 7odnosno 8trojki,sad se vratio iz povrede,videćemo ko će sledeći da strada,nema tu odbrane,ako treba šutiraće sa pola terena .
h

hulkdelija

pre preko 1 godinu

Druze moras malo bolje da se razumes u kosarku da bi komentarisao. Nije kosarka samo sut za tri, jeste bitna stavka, ali nije sve. Hauard ce nastaviti da sutira, ali videces kako ce to biti protiv Fenera, Olimpijakosa i tih jacih ekipa, koji ce to bolje braniti ili.ku nece dozvoliti da suta toliko.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Вања Маринковић Савић
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Come tu Red Star brooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Markus Howard
t

tuneki

pre preko 1 godinu

Inace igra za 300 000 Vidi se kako pozitivno utice Jokica na saigrace...
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

Mi smo jugosloveni i niko nam ne moze zabraniti da navijamo za Partizane.
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Srbija,Republika Srpska,Crna Gora,Makedonija,Slovenija žive za Partizan!!!
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

Vi ste inace fk petokraka, cisti simbol srpstva.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Ova sezona u kosarci je nesto najgore sto ce se desiti srpskoj kosarci. 2 najveca kluba, imaju istorijske budzete. Okej, mi cemo reci ima partizan, vi obrnuto, ali je istina da nikad veci budzet nije bio i istina je da i jednim i drugima drzava vecinski deo obezbedila. Umesto da bude zdrava prica, normalno uz prozivanje, mi izgubimo 60% komentari grobara nasladjuju se, vi izgubite mi se nasladjujemo, niko se ne bavi kosarkom. Mediji svaki dan 27 razlicitih vesti, nemaju dodirnih tacaka sa nama, oni nekako povezu i opet se praznoglavci detoniraju.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

I tako,sinoc 5 PET poJena prijatelji moji! Kao tim su dali cak 6 SEST trojki! Sa 27 razlike su izgubili od francuza..sto su se iza.rali protiv nas to je to. Ali eto sta se desi kada ne idu trojke! Ispadne da smo izgubili i jedni i drugi samo zbog tih trojki i od prosecnog tima. Eto. Nisu losi ali ni "harosi"!
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Gost1243-Pa i jesu Zvezda i Partizan izgubili zbog trojki,Zvezda dala 9-primila 19od toga 7dao Hauard,Partizan dao 7primio 17,Hauard 8.Znači i jedni i drugi 10-trojki manje dali od protivnika.Dao je 5-poena ali je odigrao 13minuta pritom vraća se iz povrede,protiv Partizana i Zvezde po 24minuta.Primer Pantera protiv Mornara i Žalgirisa koliko je to normalno u košarci na jednom meču promašiš sve na sledećem ubaciš sve ili Ledej protiv Mornara 4/4-za tri protiv Žalgirisa 0/4-za tri.Što se samog meča tiče nisam pratio,vidim da je bilo 10:10-pa 10:30-za Asvel dakle serija 20:0-i onda ne čudi što je na kraju bilo 26razlike.Asvel je vodio protiv Milana i Makabija 13razlike,pokazali su da mogu biti nezgodni.
e

esad tuzla

pre preko 1 godinu

ćekamo te u areni neš dat 10 pojena
С

Страшно

pre preko 1 godinu

"Појена" сигурно неће дати.
G

Gostpartizan

pre preko 1 godinu

sve ce nam se vratiti
G

Gokou

pre preko 1 godinu

ruka ti se pozlatila
G

Gost07

pre preko 1 godinu

zna li on protiv kakve institucije je dao 33 poena
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Ej moj Hauarde šta im uradi, da nisi pogodio 3 i da su pobedili Milan imali bi 4 1, otišli na f4 i osvojili el
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Polakooo..bila bi i sramota da u pet kola Partizan ima vise pobjeda nego sto ce Zvezda imati za citavu sezonu..