Komentari na vest

Matović: Izgubljene lopte, promašena bacanja, nismo pogodili šest zicera…

G

Gost u neverici

pre oko 3 godine

Idete u halu da radite? Ne druže, idite svi lepo u 3 pm. Da li ste vi svesni da mi gubimo od klubova za koje nismo čuli u životu? Trento, Metropilatan (Napolitanke) i ostala boranija. I mi i cigani brukamo srpsku košarku u Evropi ove sezone (oni bar guraju fino u ABA a mi bi iz nje ispali da nema Primorske) a plate igrača su mnogo veće nego recimo 2010., 2011., 2012. itd. kada su rezultati oba kluba u Evropi bili za ponos (Mi f4 u Parizu, cigani polufinale Evrokupa sa Uniksom). Dokle ćete bre više da nam mažete oči? Grupu u kojoj su igrali ovi klubovi mi nismo prošli? U ABA nismo dobili nikoga 2 meseca ej, 2 meseca. Pa KK Mladost bi dobila nekoga na sreću. Pa šta će biti kad bata Andrej preuzme cigane pa nam bude zabranjeno da se borimo za trofeje kad mi sada dok još uvek možemo da se borimo nismo u stanju da pobedimo raspalu Cibonu i ostale dunstere :)
G

Gostaaa

pre oko 3 godine

nasladjujte se jbg... lose lose.. matovic bi mogao biti dobar za partizan... a to ce se znati nakon derbija
2

21.vek

pre oko 3 godine

Realno,parni valjak je zastarela tehnoloija,iz proslog veka...heheheeee...
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ne razumem ovo u tekstu da Partizan više nema za šta da igra. Pa zar im opstanak u ABA baš ništa ne znači?
K

Kako ne razumeš...

pre oko 3 godine

... Primorska je istupila iz lige, tako da nema ispadanja, zato nemaju za šta da igraju.
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Ja ti kao grobar 35 godina dao plus.Mada bih vise voleo da ispadnemo. Pa od 0,kao glasgow rangers
R

Radiše

pre oko 3 godine

Ovi svako malo idu u halu da rade.
V

VeritaS

pre oko 3 godine

Izgubljene lopte?Ja mislim druze da ti nisi video statistiku koliko je ovaj Metropolitan izgubio lopti vise od partizana.
C

Cipiripii

pre oko 3 godine

cup i metro napolitanke.
G

Gostooo

pre oko 3 godine

Ne reci dva puta. Može lako da se desi da Srbija nema vise predstavnika u EL... Cipriripi će da postane realnost kako sada stvari stoje.
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Legendarno pitanje, kako ih motivisati... Majstore, igras za Partizan (ili bilo koji veliki klub ili gde se zaradjuju fine pare), to je motivacija sama po sebi. Zaradjujes pare koje obican covek za 3 zivota i vise ne zaradi. Ne razumem sta neko mora da uradi da bi motivisao nekoga? Da mu ponavlja da igra za veliki klub i zaradjuje dosta? On to sam ne zna? Gde su im obraz, prkos, cast i ponos? Zar im nije svakom ponaosob ponizenje za licnost, za muskost da gubis? Zar ne zelis da pokazes protivniku da si bolji? Svaku utakmicu, cak i treninge sam igrao da pobedim. Izadjem na igraliste i motivisan sam da pobedim, iako ne dobijam nista od toga. Kako te ne frustrira da gubis, kako ne poludis i grizes jos vise? Uostalom nisu oni krivi sto su takvi, ko dovodi igrace takvog mentaliteta, da li su to igraci za velike klubove?
G

Gost1212

pre oko 3 godine

kakav zadnji pasus hahahahahaahahahahahahaahaha
N

Nba rade

pre oko 3 godine

Krem dela krem evropske kosarke sto bi se reklo, kvalitet kosarke na nivou tamis dunav. Ima i taj playout Aba lige sa susjedima iz hrvatske.