Foto: MN Press
Foto: MN Press

Matović: Izgubljene lopte, promašena bacanja, nismo pogodili šest zicera…

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.03.21. | 23:06

Teški dani za crno-bele

Partizan nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Evrokupa. Imao je šansu protiv Metropolitana, ali su Francuzi na kraju slavili sa 75:70 i tako overili prvo mesto u grupi.

Posle utakmice novi trener Aleksandar Matović istakao je da je njegova ekipa previše gubila lopte i mašila slobodna bacanja.

Izabrane vesti

Tu se utakmica prelomila...

"Utakmica je išla u dobrom smeru. Ali, u poslednjoj deonici smo prestali da dajemo poene, gubili lopte, promašivali bacanja, dali smo Metropolitanu šansu. Zadovoljan sam ponašanjem, borbenošću igrača. Pokušavali su da ispoštuju sve što smo se dogovarali, ali kao što je cela sezona bila gore-dole, opet nismo uspeli da zatvorimo utakmicu. Od 11 slobodnih bacanja, devet je bilo u drugom poluvremenu, a promašili smo i šest zicera", rekao je Matović.

Partizan više nema za šta da igra, do Superlige... Kako će pronaći motivaciju?

"Kako ih motivisati? Oni su igrači Partizana, oni moraju da nauče kako da pobeđuju i da nauče mlade kako da pobeđuju. Idemo u halu da radimo", rekao je Matović.

Crno-beli su ispali iz Evrokupa, nemaju šanse u ABA ligi za plej-of, a izgubili su i vlasništvo nad Kupom Radivoja Koraća.


tagovi

Aleksandar Matović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara