Nikola Jokić (© AFP)
Nikola Jokić (© AFP)

Meloun: Ponosan sam na Nikolu, odao je počast Milojeviću

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.01.24. | 08:17

Trener Denvera pričao je o Nikoli Jokiću koji je odigrao izvanredan meč u Bostonu protiv Seltiksa

Zablistao je Nikola Jokić kao po običaju na NBA parketu. Predvodio je Denver do velike pobede 102:100 u Bostonu i tako naneo prvi poraz Seltiksima ove sezone na njihovom terenu, međutim meč je za Somborca imao poseban značaj.

Bio je to prvi put da je zaigrao otkako je preminuo Dejan Milojević nekadašnji Nikolin trener iz Mege i veliki prijatelj.

Izabrane vesti

Svestan svega ovoga bio je i trener Nagetsa Majk Meloun koji je bio ponosan na Nikolinu igru uprkos teškim momentima.

"Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Kao što sam pomenuo našem timu posle utakmice, ne mogu biti ponosniji na Nikolu što je igrao onako kako je igrao posle tragičnog odlaska Dekija. Ponosan sam na njega. Kao, upravo ste izgubili nekoga koga volite i do koga vam je stalo, što vam je mnogo značio, bio vam je mentor i trener. Pa, idi, odaj mu čast, znate na šta mislim? Nikola je izašao tamo. Odao je počast Dekijevom sećanju i njegovom nasleđu igrajući na nivou na kojem je igrao. Nije lako, ali Nikola je posebna osoba, očigledno. Bilo je neverovatno gledati ga kako igra kada uzmete u obzir sa kim igramo i ako dodate sve ostalo uz to. Zato je Nikola najbolji igrač na svetu." rekao je Meloun na konferenciji za medije.

Što se tiče učinka Jokića protiv Seltiksa, upisao je 34 poena, 12 skokova i devet asistencija. Da je neko drugi, istakli bismo da je ovo vanserijski učinak... Ali za Nikolu Jokića je postalo već standardno.



tagovi

Nikola JokićDejan MilojevićNBA ligaDenver NagetsMajk Meloun

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara