Komentari na vest

Mesina: Imamo veliko poštovanje za Obradovića i Partizan, radujemo se susretu sa Panterom i Ledejom

S

Skandiranje na mute

pre preko 1 godinu

Nemojte samo vi pričati o pojačanjima i milionima, da bi se i pored velike priče došlo do velikih 0-2 u takmičenju za koje se niste uspjeli izboriti na terenu i gdje vam je učešće opet uplatila država!
i

imate veliko postovanje

pre preko 1 godinu

znaci krece naplata dugova za mnoge poraze od strane Obradovica dok je harao Evropom..Jedno 15 razlike za italijane.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ocekuje se pobeda Partizana neizvesna ali se ocekuje.
S

Svi jako

pre preko 1 godinu

Da grmi protiv usnice koja sipa milione u njegovo debelo dete vlasti! Nastavili su gde su stali od 2011 god kada im oprosteno 20 mil duga i dovedeno preko 130 milionskih pojacanja! A Partizanu samo mrvicu hleba dato jednu godinu da se umire navijaci ! U fudbalu da ne pricam kolika je razlika!
i

istina

pre preko 1 godinu

momcino, pa da nije usnice ne bi bilo ni vaseg smesnog kluba, nisi valjda progutao pricu o nordeusu i vecitoj avangardi hahahahahaha
i

iggypop

pre preko 1 godinu

malo si se druze zaigrao... da nije usnice vi ne bi postojali a mi bi sa sve Vujosevicem, Danilovicem itd... ne secas se?
N

Naravno

pre preko 1 godinu

Svako ima sem istodi i vestacka plastika iz Zeleznika koja sipa milione u pojacanja i ove godine i uzima igrace iz Nba za 5 mil i igrace sa F4 ekipa ! A ukupna poseta 5 hiljada u Evroligi! Ali tu je prva usna da to nadomesti sa 10 pojacanja ,opet sve po starom! Cuce se nasa reakcija na tribini protiv usnice!