Komentari na vest

Mičel šutirao do besvesti, Juta izdržala nalet Klipersa i došla na pola puta od prolaza

n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Juta zbog svega sto je pruzila i kakve je igrace dala kroz istoriju, konacno je zasluzila titulu!!! Toliko godina cekanja, toliko mocnih igraca, toliko mocnih ekipa, ali uvek nekako nemaju srece, nadam se da je to ta godina, ako je koja fransiza zasluzila titulu NBA lige kroz istoriju, to je Juta!!! Nestvarno je da se jos nikad nisu okitili titulom!!! Era Stoktona i Melouna je nestvarno da nije bika sampion, imali su nesrecu u vidu Cikaga, ali zaista neverovatno je da jedna tako mocna fransiza nikad nije bila prvak!!!
M

MVP

pre gotovo 3 godine

U plejofu dobijaju ekipe koje bolje odigraju timski. Mičel ubacio svoje, Klakrson X faktor, ali su ih ispratili Ingls, Bogdanović i Gober, svi dvocifreni.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Klipersi na centra stavljaju Morisa i Batuma kako bi raširili Gobera, a oni ne mogu otvorene trojke da ubace. Braća Moris priča za sebe.. Juta ovo u 5 utakmica rešava
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Kakvo sutirnaje do besvesti, momak je nocas sutirao preko 50% iz igre. Dao je 36 poena iz 29 suteva, sto uopste nije lose. Npr durent je dao 25 poena iz 28 suteva, janis 29 poena iz 31 suta, a midlton 27 iz 25. Momak sjajan mec odirao, nisu u 2.poluvremenu bas bili svi sutevi racionalni, ali pogodio je kad je trebalo.
f

fizioterapeut92

pre gotovo 3 godine

U ovim utakmicama se vidi kad nemas dobrog i jakog sutera u ekipi.. to je napravilo i napravice razliku na kraju .. koji crni MARKUS MORIS...au ..koja promaja od igraca... juta ima mozda najbolje sutere u ligi.. Klarkson, Micel, Bojan, INGLS....