Milojević i Nikolić saglasni: Mega dosta snažnija u ovom momentu

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.18. | 19:37

"Dobro sam spremao ovu utakmicu protiv Dinamika jer su nas prošle sezone pobedili u našoj ligi i pokazali da dobro rade”, rekao je trener Mega Bemaksa

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Mega Bemaks je rutinski odradila posao u četvrtfinalu savladavši Dinamik s 94:79. Trener Dejan Milojević rekao je posle meča da njegova ekipa od prvog minuta igrala agresivno i zasluženo pobedila.

Izabrane vesti

Posebno je apostrofirao skok svog tima i povratak na parket NikoleMiškovića.
"Dobro sam spremao ovu utakmicu protiv Dinamika jer su nas prošle sezone pobedili u našoj ligi i pokazali da dobro rade. Od prvog minuta smo bili agresivni, imali smo više skokova, poslužio nas je i šut. Rutinski smo dobili utakmicu, biće ih još i biće teže", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener Dinamika Miroslav Muta Nikolić rekao je da je njegova ekipa izgubila od atletski i mentalno jačeg tima Mega Bemaksa.
"Velika je razlika između Jadranske i naše lige. Malo su oni i mentalno i atletski jači, svuda su bolji. Nametnuli su svoju igru, borbenost i skok, nismo mogli da im pariramo", rekao je Nikolić posle meča.

Nikolić je istako da je 21 ofanzivni skok Mege nedopustivo i da je rezultat realan.
"Pratili smo 10 minuta, ali nismo mogli, zasluženo su pobedili. Bolje su skakali, 21 skok je nedopustivo. Kad promaše oni su iz drugog napada davali poene. Insistirali smo na tome da ne udjemo u njihov brz napad i skok, ali ne vredi. Rezultat je realan", kazao je Nikolić.

Mega će se u polufinalu sastati sa boljim iz meča Partizan - Zlatibor.

Piše: Strahinja Klisarić

Foto: KSS


tagovi

Dejan MilojevićMiroslav Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara