Dejan Milojević (©KK Budućnost)
Dejan Milojević (©KK Budućnost)

Milojević veruje u prolaz: Dobili smo ih jednom, možemo i drugi put

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.03.21. | 22:42

Nezadovoljan je trener Budućnosti kako su njegovi momci gradili koš

Matijas Lesor odneo, Matijas Lesor doneo. Košarkaši Budućnosti nisu uspeli da završe četvrtfinalnu seriju u Stožicama, Monako je slavio sa 74:64 i izborio majstoricu. Odluka o tome ko ide u polufinale pašće u Kneževini Monako, a trener Budućnosti Dejan Milojević smatra da su promašeni ziceri i loše građenje koša odveli njegov tim u poraz.

Izabrane vesti

„Bili smo loši u napadu, promašili smo mnogo zicera. Imali smo šansu u poslednjoj četvrtini, ali smo i tada promašili neke otvorene šuteve i zicere koje ne bi trebalo. Rival je imao i 20 skokova u napadu, to je previše”, rekao je Dejan Milojević.

Uveren je Milojević da Budućnost može da napravi novi brejk i plasira se među četiri najbolja tima u drugom po važnosti takmičenju.

Monako je zasluženo slavio, čestitam mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću. Posle prve utakmice sam rekao da nije gotovo, da je samo 1-0. Nije gotovo ni sada kada je 1-1. Kada smo mogli da pobedimo jednom, možemo i drugi put”, zaključio je trener Plavih.

(1.02) Crvena zvezda (30.0) FMP (13.0)

Za razliku od Dejana Milojevića, Zvezdan Mitrović je zadovoljan načinom na koji je njegov tim gradio koš. Popravio je Monako taj segment igre i to je prevagnulo da se serija vrati u Monte Karlo.

„Sada je 1-1, to je ono što smo hteli. Zadovoljan sam kako smo igrali, kakvu smo energiju imali. Mnogo bolje smo gradili koš, bili smo mnogo sigurniji u skoku i to je razlika u odnosu na prvu utakmicu”, rekao je Mitrović.

Majstorica je na programu iduću sredu, a Zvezdan Mitrović žali što Monako nije gostovao u Podgorici, već je meč odigran u ljubljanskim Stožicama.

„Ovo ne znači ništa. Prednost domaćeg terena u ovako vanrednim situacijama ne znači mnogo i spremamo se za majstoricu. Do tog duela ćemo i Budućnost i mi imati obaveze u prvenstvu. Jedino što žalim je što se ovaj meč nije igrao u Podgorici, mom rodnom gradu”, podvukao je trener Monaka.



tagovi

Dejan MilojevićKK Budućnost PodgoricaZvezdan MitrovićKK Monako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara