Miodrag Kadija (ABA liga)
Miodrag Kadija (ABA liga)

Miodrag Kadija se vraća na mesto uspeha

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.12.21. | 09:38

Crnogosrki stručnjak blizu klupe Sparsa

Miodrag Kadija na putu je povratka u Sparse. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, crnogorski stručnjak je u završnim pregovorima sa sarajevskim klubom. Sparsi u nastavak sezone žele da uđu sa trenerom koji ih je prošle takmičarske godine doveo na prag ulaska ABA 1 lige.

Naime, Sarajlije su prošle sezone zauzele drugo mesto u ABA 2 ligi posle 13 kola. Zatim su u četvrtfinalu plej-ofa bili bolji od Zlatibora (82:74), u polufinalu od Podgorice (72:64 i 74:59), da bi u finalu poklekli od Studentskog centra (89:99, 72:71).

Izabrane vesti

Na startu serije za popunu ABA 1 lige iznenadili su Split u gostima (76:70), da bi nekadašnji trostruki evropski šampion, s dve pobede u nizu (84:64, 90:60), ipak zadržao status jadranskog prvoligaša.

Sarajlije su kasnije odlučile da u aktuelnu sezonu uđu sa Zoranom Kašćelanom koji je u Sarajevo stigao iz KK Podgorica. Sparsi su sa svojim nekadašnjim igračem na klupi zabeležili skor 4-3 u prvih sedam kola ABA 2 lige, što je daleko ispod njihovih ambicija, pa su odlučili da je vreme da naprave neke promene...


tagovi

Miodrag KadijaOKK Spars

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara