Dobrić i Mitoglu (©MN Press)
Dobrić i Mitoglu (©MN Press)

Mitoglu na raskrsnici, ima tri opcije da nastavi karijeru u Evroligi

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.06.21. | 17:01

Momak iz Soluna još nije odlučio

Reprezentativac Grčke Dinos Mitoglu biće među traženijim igračima na letnjoj pijaci.

Već neko vreme šuška se o pokušajima Olimpijakosa da Mitoglua ukrade ljutom rivalu Panatinaikosu, čak se govori i o ponuđenom trogodišnjem ugovoru posle odlične sezone u redovima atinskih Zelenih, ali je interesovanje prevazišlo granice Grčke. Naime, u ovom trenutku je Mitoglu privukao ozbiljnu pažnju i milanske Olimpije koju je Etore Mesina spremio za novo renoviranje kako bi se napao još bolji rezultat od trećeg mesta u Evroligi i finala u domaćem prvenstvu gde je Virtus rutinski uzeo titulu bez poraza u završnoj seriji.

Izabrane vesti

02.30: (1,90) Bruklin (12,5) Milvoki (2,10)

Mitogluova želja je da potpiše minimum ugovor na dve godine, pošto je od ovog leta slobodan igrač. Ideja mu je da ostane na istoj adresi, s tim što je konačni cilj NBA liga iako je to zasad manje realna opcija.

On se trenutno nalazi u trening kampu reprezentacije Grčke za olimpijske kvalifikacije, a ponudama će da se bavi pošto se završi Akropolis kup. U sezoni 2020/21 Mitoglu je beležio 9,3 poena i 5,4 skoka. U periodu od prekida prošle do momenta kada se zahuktala ova sezona pokazao je veliki napredak u igri.

Grčka reprezentacija se posle završenog Akropolis kupa seli u kanadsku Viktoriju gde će igrati olimpijske kvalifikacije.



tagovi

Konstantinos MitogluKK PanatinaikosOlimpija MilanoKK OlimpijakosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara