Komentari na vest

Mladost dala biser evroligašu: Valensija pratila i izabrala, sad tek predstoji veliki rad

P

Prijepoljac

pre 2 meseca

Mladost je najveća škola košarke u ovom delu Evrope ako ne i šire. Bukvalno njihova deca su širom sveta, najveći biser naše košarke Andrej Bjelić je sa 14 godina zadužio dres Reala. Sušić je na pragu Bajerna itd itd. A Borac je u zapadnoj Srbiji što Zvezda i Partizan uzimaju gotove proizvode.
I

Immobile

pre 2 meseca

Nije njega stvorio nikakav Boris Sotirov keramičar i slični indijanci, priučeni SNS kadrovi. Njega je stvorio Nenad Trikić u Div Basketu, a nakon toga je u njegovom radu učestvovao Milan Gurović. Sa Sotirovim i sličnim srpska košarka postaje i ostaje tragikomedija. Nek vidi Sotirov šta mu se dešava u klubu, gde su i šta su sa njihovim "perspektivnim" trenerom Obrenovićem koji će kako stvari stoje taj klub koji je kako god se finansira bio na ivici da igra Aba 1 i bio stabilan Aba 2 ligaš za godinu dana lansirati u Prvu B ligu. Perspektivna je to snaga. Kad se već bave srpskom košarkom koliko mladih igrača ima minute u tom prvom timu koji u poštenoj utakmici ne bi dobio Dobanovce.
d

devla

pre 2 meseca

E u ovakvim slučajevima mi nisu jasni ni Zvezda ni Partizan oni ulažu u veterane a neko sa strane prati i izabere...
D

Div Basket

pre 2 meseca

A do 15-e bio u Div Basketu,ni reč o tome...Zanimljivo. Isto je postupio i Jović Nikola prema Savi i mnogi drugi...
J

Jtd

pre 2 meseca

I ti klubovi gotovo sigurno nece dobiti nista od ovih ugovora koje igraci potpisuju...dete je 2006 i kazu kontaktirali su njegovog menadzera...blagi uzas
c

clanarinasi

pre 2 meseca

i ne treba. Uglavnom ste komercijlalni i samo na to mislite, zato Vam se tako i vraca. Uglavnom su deca tu jer idu u skolu ili zive blizu, a cim se dese ovakve stvari javljate se kao da su vasi, odma se vidi se sta vam je u glavi. be humble!
I

Immobile

pre 2 meseca

@JTD Dobio je Rista šnicla i više nego što je trebao od Jovića. Ništa ne radi i ne zna, samo zna da jede šnicle u 2 popodne i da se ugrađuje na deci bogatih ljudi. To što je Jović koji je multitalentovan za sve sportove bio tamo do 12. godine ili ovaj Tristan Vukčević do 9 to nema veze sa njohovom stručnosti i nekim nenormalnim radom. Prirodno je da taj Vukčević kao i Tarlać koji je bio u Savi igraju neku košarku s obzirom da imaju genetiku da porastu, imaju ozbiljne roditelje koji ih usmeravaju... Nikakav Riki šnicla i ostali uhlebljanici neće prisvajati zasluge za decu koja su multitalentovana za ovaj sport i imaju roditelje koji imaju finansije i sredstva i u tome su i znaju koji je najbolji razvoj za njihovo dete. Sport i škola i ti štosovi ne prolaze na beogradskom asfaltu kod ozbiljnih ljudi, pogotovo ne kada dolaze od Riste i ostalih cirkuzanata.
R

Realno ooo

pre 2 meseca

Jako los skauting gomilaju se prosecni klinci umesto da se dovode iskljucivo najbolji
g

gonpi

pre 2 meseca

Ima jedan igrac na kog treba obratiti paznju iz Mladosti. Cedomir Matic, opasme prediapozicije, samo treba biti strog sa njim i uporno raditi! Potencijalno buduci ratnik!
Č

Čačak

pre 2 meseca

Koga je to Borac izbacio kao igrača, a da je ponikao u tom klubu. Godinama čerupaju Čačansku Mladost i ostale klubove iz tog regiona i od toga prave nauku.
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

У Шпанији имају изграђен систем, одличан рад са млађим казегоријама. Ако Никола не наставља рад у неком од српских клубова који још увијек имају добар рад, ово је добар избор. Нољи него ли да су га покупили Барса или Реал, који истина покупе најперспективније играче из Африке и Европе, али ће се у Валенсији лакше изборити за статус ако вриједи. А колико вриједи, и гдје је у односу на вршњаке видјећемо за неких 15ак дана када Валенсија игра полуфинални турнир У-18 ЕЛ у Дубаију, гдје ћемо имати, иако нема српских клубова, неколико перспективних српских јуниора. Што се тиче бојазни да би могао узети шпанско спортско држављанство, она је неоснована. Тако нешто се није десило од времена Миротића и из неких давних времена, у међувремену плејада српских младих играча прошла је кроз шпанске категорије млађих узраста (Петрушев, Накић, Д.Тодоровић, Вукчевић и ини) и сви су остали вјерни Србији. Неће ту бити проблема, Никола ако буде добар, биће у конкуренцији за српски дрес али и у његовом годишту и на његовој позицији конкуренција је паклена, баш паклена.
I

Immobile

pre 2 meseca

U Španiji će napredovati petostruko više nego kod nas, jer postoji sistem i tu se slažemo. A taj sistem je napravila struka sa kojom se radi i u koju se ulaže, nije taj sistem pao sa marsa. Što se tiče reprezentacije nebitno je da li će igra za reprezentaciju do 18 godina, pa posle do 20 godina. Ako vredi i ako se bude razvijao kako treba i napredovao i bude imao kvalitet igraće za A reprezentaciju Srbije. Drugo ako neko ne oseća i treba da vaga da li da igra za Španiju i Srbiju, a dobije poziv od saveza i selektora. Proceni se da može, a on odbije onda ni nema potrebe patiti za takvim igračem. Reprezentacija Srbije nije ekskurzija ili luna park, a takva slika se napravila zbog šarade koju imamo u savezu. Mirotić nema veze sa tom pričom, on je dečko uzeo državljanstvo jer nije hteo da igra za Crnu Goru, Srbija ga nije htela i tu je kraj priče. Gomila igrača kasnije koja su išla preko iste linije u Španiju(Jadrana Vujačića) nisu dovođeni u pitanje da igraju za Španiju, kao i ove naše koje ste nabrojali. Sve u svemu dobri komentari sa Vaše strane, poznajete košarku. Veliki pozdrav.
К

Каспер

pre 2 meseca

Има смисла све што си написао!Само Србија долази у обзир и само један Бг клуб не долази у обзир!На њему је да да свој максимум а за шта ће то бити довољно време ће да покаже!Сваком спортисти јака конкуренција може само да буде мотив више.
.

....

pre 2 meseca

Sad kad mu Španci daju prvo državljanstvo, a on u nadolazećem vremenu napreduje, pa ga na kraju vrbuju da za njihovu reprezentaciju zaigra. Ništa me više ne bi čudilo.
V

Voždovac

pre 2 meseca

Baš sam hteo slično da napišem. Njima fali ovakvih igrača u mlađim kategorijama.