Komentari na vest

Može preko celog terena, može i bez gledanja: Još jedno MVP veče Nikole Jokića (VIDEO)

Г

Гост

pre oko 3 godine

Преглед игре као некад Зидан у фудбалу.
v

vlajke

pre oko 3 godine

Veliki sam fan Jokića. Realno noćas je odigrao jednu od lošijih partija ove sezone. Očigledno umor.
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Nisu mi jasni ovi koji pišu da Jokić igrački nije na nivou MVP-jeva iz prethodnih godina.Pratim košarku ceo život,malo sam je i trenirao i igrao,ne smatram sebe bog zna kakvim stručnjakom ali nek me neko ispravi ako grešim.Bekovi i krila su uvek bili više cenjeniji od centara zato što se za centre više veže snaga i slabiji šut.I to je ok,ali da li ste vi ikada videli centra koji ovako zna košarke.Sa ovakvim čitanjem igre,asistencijama bukvalno 90 % plejeva da pozavidi.Ovakav igrač se radja jednom u 100 godina mislim da je ovo jedinstvena prilika da MVP bude neko ovakav i da se malo skrene sa atleticizma.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Embid 20.propustena utakmica. Mislim da je neozbiljno spominjati ga vise kao konkurenta za mvp. Ako je embid jos u prici onda mogu i ja. Pa sta, evo propustio sam 69 meceva, al zato imam 3 izgubljene lopte po mecu manje. Mislim da je janis veci konkurent, ali janis nece dobiti mvp makar imao 30-15-10 brojke. Takvom igracu da daju 3.u nizu, ma dajte... Mogli bi komotno da ugase ligu. Realnost je da ce srbija imati najboljeg igraca sveta!
K

Kristijan Krile

pre oko 3 godine

Ma mene Kari brine
J

Jokiiiix

pre oko 3 godine

Vece sanse imaju i Embid i Paul od Karija. Nek te ne brine...ne moze on dobiti nagradu kada je njegov tim 8 na tabeli(moguce da zavrse i kao 9) jednostavno ne moze dobiti mvp nagradu sa tim plasmanom tima. U prevodu : Recimo da je npr. Sexton iz Klivlenda imao sezonu gdje ima na primjer 40p po utakmici 7-8 asistencija itd. Bas neku brutalnu statistiku,ne bi dobio nagradu jer jednostavno njegov tim je na dnu tabele. Praksa u NBA je da se ta titula daje igracu ciji je tim u samom vrhu ligaskog dela. Pa jokicu se jedino zamera to sto mu je tim cetvrti. Zamisli kada bi je kariju dali kojem je tim tek osmi? Po meni je Jokic apsolutno favorit za tu nagradu. Bila bi to kradja kada bi je dali nekom drugom. A ako se odluce na to,onda jedino mogu da je daju Embidu ili Paulu,pa da se vade sto su njihove ekipe prve ili druge u konferencijama. Ali ne vjerujem da ce se to desiti...siguran sam da nagrada ide Jokicu. Uostalom po kladionicama je on apsolutni favorit,a ne vjerujem da ce kladionica kiksnuti i staviti ovako velike kvote na Embida,Paula,karija itd. Da imaju neke velike sanse da budu MVP.
l

lisanon

pre oko 3 godine

M V P