Komentari na vest

MVP Savo Drezgić: Posle turnira nazad za Ameriku, mnogo mi znači dolazak Anđušića

V

Veljović

pre oko 2 meseca

Pustite decu neka se igraju.Svi bi mi voleli da igraju sa 17-18 godina ali nikako da shvate neki da su to samo DECA.Neće nigde da im pobegnu ni rezultati ni bilo šta drugo.Ne treba da im se dešavaju stvari kao Topiću pa da izgube pola sezone.Još su mladi,još treba da ojačaju i uče.
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Kako mislite da juniori Partizana nisu prošli kvalifikacije i ne takmiče se sa najboljim vršnjacima u Srbiji??? Kakav splet okolnosti? Je l to njima opet neko nešto nije dozvolio? Ču, splet okolnosti? Nisi bre bili dovoljno dobri, kakav splet okolnosti bre?
П

Победа до краја

pre oko 2 meseca

Како је мали Саво покупио форе од Пантера, Нанелија и Алексе. Стати и гледати са уживањем. Дрезгић и Топић рођени 10. И 11. Августа у годину дана размака, мора да је до августа 😁Штета што не можемо да уредимо спорт кад већ толике таленте. Надам се да ће њихова леђа изнети много победа и медаља !
Z

Zna li iko?

pre oko 2 meseca

Zašto Želimir Obrad nije dao prostora ovom momku da se razvija?!
Z

ZAŠTO ŠTO JESTE

pre oko 2 meseca

Poslat je u SAD da se razvija.
b

bNyksđlxđxđ

pre oko 2 meseca

Treba forsirati naše mlade momke i u Zvezdi i u Partizanu,utucali su tolike milione što državne što ko zna čije i kako stečene a od rezultata ništa u evroligi,nisu opravdali tolika ulaganja ni jedni ni drugi.Plan treba da bude izlazak iz aba lige,dovesti naše reprezentativce u večite rivale,dodati klince koji su talentovani,max 1 ili 2 stranca,sferopulosi,tronkijeri,šabazi,panteri koji koštaju pola budžeta i takve oterati,i što je najbitnije napraviti dugoročni plan na 10 godina ako treba,kontinuitet mora da se uspostavi,Partizan i Zvezda moraju biti okosnica reprezentacije.Jaki domaći klubovi uska povezanost sa grbom himnom,patriotizmom to nam fali.
l

legionar93

pre oko 2 meseca

bNyksđlxđxđ nemoj da pricas da Partizan nema rezultate,prosle godine je igrao plej of i bio blizu f4,ove godine je u trci za plej of i dalje,to sto je zvezda 16 na tabeli to je vec njihov problem.
i

igor978

pre oko 2 meseca

Ima odličnu kontrolu lopte i deibling…mora da podigne brzinu i nabaci još malo mase da bi mogao da igra odbranu protov seniora
R

Realno87

pre oko 2 meseca

Brzina se ne podiže… il je imaš ili nemaš. Može da se radi samo na reakcionom vremenu. A od njega ne možeš praviti Rakočevića ili Mekejleba
i

igor978

pre oko 2 meseca

Savo mora sledeće sezone da bude u prvom timu i da igra ABA ligu, samo tako može da se razvije u top igrača, kao što je mali Topić pokodao sezonu u Megi.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

A Žoc baš forsira mlade. Taman da se izdere na. njega kad zabrlja Panter.