Komentari na vest

Na Moravu, pa na večiti derbi

l

linoleum

pre preko 2 godine

obozavam kao zvezdas gledati ovakav partizan
R

Ralence

pre preko 2 godine

Ja svima i sve vreme pricam, ponavljam, Ledej, Kuruc, Avramovic, sve su to prosecni igraci. Panter, ako ga hoce, dace 20, ali i to ako ga protivnik pusti i fokusira odbranu na sve ostale, a ako ga uz to i nece, dovidjenja. Ovaj Izraelac i Amer na pleju, nista spec. Dangubic i Zagorac krila... smeh. Tek ce oni da gube i tek ce Zeljko da se rumeni. On je najtrofejniji trener u Evropi, ali najbolji... Pa i ne znam bas. Iz Fenera je otisao jer kosarka vise ne funckionise tako, daj mi pare i ja cu malo da se derem na sve i uzimamo EL. Spucao 130m u 4 sezone, osvojio i to jedva jednu EL, zamalo i tu da mu uzme Itudis. On nema ugovor sa Partizanom jer bas, ako ne bude para, a pare su mu sigurno obecali, moze da ode kad 'oce. A plasim se da para da se drze ovako skupi i preplaceni igraci i da se pravi tim (potencijalno bez uspeha) i nece biti. Ja predvidjam raspad Partizana negde oko marta. Zamislite da vam se Panter povredi? Pa vi juce ne bi dali 45 poena. A to je ANDORA. Ozbiljne utakmice i gostovanja tek dolaze. Ja uzivam i gledam :)
R

Ralence

pre preko 2 godine

I da dodam... Za mene, kao gledaoca, je trener koji stvori nekog igraca, ili ga toliko vine u visine da on postane koristan reprezentaciji ili nekom finansijski jacem timu. Ako Partizan stvarno zeli nesto da stvara, onda se oslanja na skauting, mlade, Miska Raznatovica, nedokazane mlade Amere, najbolje igrace iz ABA kojima je napredak da iz Olimpije npr odu u Partizan... A ne, ajde preplati 2-3 igraca i ocekuj da prosecni budu nosioci... Pa metlace vas Zvezda gde stigne, a i Buducnost verovatno. Za neku ozbiljnu pricu treba tri godine, a do tad treba puno para da se da Panteru i Ledeju, a i Zoc puuuno zivaca da potrosi. Ne znam jel on spreman za to. Samo kazem, zamislite da se Panter povredi i da se oslanjate na Trifunovica... 0 bodova.
A

Aleksandar Pancic

pre preko 2 godine

ja samo msl da su porešili što su doveli Obradovića,jeron nije trener koji stvara igrače. On je trener koji mora da ima 20-3o mil. e,da bi napravio nešto u sadašnje vreme. Njegovo vreme je prošlo,vreme je za druge,sa svežim idejama. Retardi su pustili Trinkijerija,koji je izvlačio maksimum,a umeo je sa mladim igračima. A ,tužno je da Obradović postaje više menadžer,nego trener. Izgleda da love nikada dosta......
G

Gost22

pre preko 2 godine

Pa koga nije stvorio. Ralence imas manje od 18god pa se ni ne secas. Razmisli malo koga je trenirao koga je stvorio od domacih igraca. Polako napravice igrace od Koprivice Glasa Smajlija Trifunovica Jovanovica i ostali klinaca, ne moze sve preko noci. Koga je Radnjic stvorio koga je zvezda stvorila za 8god. Gudurica 1god NBA i napolje Kalinica niste Jovica nista , koga ste stvorili Odve lueptas gluposti a vi 10god dovidite strance i skupa pojacanja ali to je tada normalno a sada kada ste najbolja odbrana jer napad nemate hahah onda vam smeta sto i partizan ima love Daj molim te Ralence idi do omladisle nadji neku sljaku zavrsi faks i mani se
@

@Ralence

pre preko 2 godine

Idi gledaj tvog Radonju! Ostavi se nasih legendi!
R

Ralence

pre preko 2 godine

Druze, ti si nepismen. Trebalo mi je minut-dva da rastumacim sta si hteo da kazes. Ja sam neko ko je nosilac Dositejeve nagrade, a ti googlaj sta je to i kakvi dobijaju to priznanje. Voleo bih bas da se izmerim sa tobom i tvojim dostignucima zivotnim.
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Pa ovaj sut za 3 poena, je vec hronicna boljka Partizana, Bez 40% nema sta da se trazi ni u Evrokupu, a tesko i u Aba LIGI. Dule poslao Bertansa, da odvojeno trenira i šutira trojke, ovaj mu prvi sledecih mec dao 7,Zvezdi secam se 6, Trinki imao Jaramaza i Pejdza, sigurnih 10 po mecu. Ovaj tim nije niko nadskakao trenutno, bez obzira sto nemamo pravog centra, ali bez dva solidna sutera za 3 poena,, a to bi trebalo da budu Panter, Mur, i eventualno jos jedan, ako neko od ovih zariba, prece sve ovo u akutnu boljku
I

IVAN 82

pre preko 2 godine

Poraz ko poraz, bice ih sto je normalno. Mene drugo brine, jos pocetkom sezone rekao sam da ovaj Mur nije plej za Partizan.Kad jos nemamo Centra, bez 2 startna igraca igramo!!! Avramovic moze da posluzi kao 2 plej,rezervni bek,daleko je on da se sa njim napada Evro Kup i ABA LIGA. MADAR JE jos uvek zelen. Pod hitno da se dovede Centar, a Muru dati sansu jos ovo do decembra, pa onda videti je li za nas ili da se rastajemo. Sa dobrim centrom, i novim iskusnim plejmejkerom, bili bi jaci jos za 30%.Ovako bojim se da smo u zaostatku sa konkurencijom.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Bas tako.. Samo cu te ispraviti, sa centrom smo jaci 30%,a kada bi dosao pravi plej onda bi bili jaci za 50% kao sto si rekao mi igramo bez dva startna igraca od pocetka sezone.. Zamislite onaj tim Partizana bez Mekelejba i Marica, pa 50% slabiji.
c

crnaovca

pre preko 2 godine

A sta ste ocekivali vi? Oscilacije su normalne i za mnogo iskusnije ekipe, a da ne pricamo o ovoj nasoj ekipi, gde najstariji igrac ima 27 godina. Zasto odmah pricate o promeni rostera? Misljenja sam da je bolje zadrzati ovaj tim sto duze, jer su svi mladi i puni potencijala. Vremenom ce se jos bolje upoznati i krenuti da gaze redom.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

U ovom trenutku mi nema sta da trazimo u derbiju osim ako nas krene sut za 3 poena, jel ova ekipa je odlična suterski, e sad sto nekad nece to je nesto drugo.. Ova ekipa je mlada sa dva evroligaska igraca, za razliku od zvezde koja ima iskusan tim i dovodila evroligaske igrace(to sto su oni kukali o Partizanovom budzetu to je njihova dobro poznata kuhinja) Prvo ovom timu treba centar, jel kad bude tu top centar onda ce odbrane vise da skupljaju odbranu i dolazi prostora za bekove, ovako protivnici znaju da smo tanki pod kosem i vrse pritisak na bekove, a bekovi kad spuste loptu na centra isto kao da su je bacili u aut.. Setite se sta je Maric, Pekovic, Lazme donosili ekipi.. Drugo, mi nemamo pleha, Avramovic, Mur su kombo bekovi, a Madar je mlad i vidi se koliko nam skripi u organizaciji napada.. U ovom trenutku zvezda je u velikoj prednosti, prvo na plehu, na centru, plus Kalinic koji je na krilu mnogo bolji od nasih.. Jucerasnji poraz je dosao kao porucen da se ekipa psihološki rastereti, a kako vreme odmice i kad dodje petica ima da kidamo.. SAMO DA POSETIM PANTERE NEKA RAZMISLJAJU O TOME,PRVA SEZONA SA BERTANSOM, LOVRENJ, VESTERMAN, BOGDANOVIC, LUCIC, MUSLI, MILITINOV.. itd.. Prva tri derbija smo izgubili lagano od njih sa 15,20 raz.. u poslednjem kolu smo dobili cedevitu na jedvite jade i bili 4 da prodajemo dalje, a onda smo ih sve pocistili, cigane 3-0, lagano sve po 20 razlike.. mislite o tome, ova ekipa raste
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Nek se vrati na sl tekmi, ne moze uvek da ide lose. I pored katastrofalnog suta mi gubimo pola kosa, nije to toliko lose.Ako u derbiju budemo bar na 30-35 posto dobijamo.
T

TzT

pre preko 2 godine

Zvezda i umornija i sa vise igraca sa povredama, da ostane ovaj status do kraja sezone je jaca.A sa Vajtom, Markovicem i Ivanovicem, pa i da dodje jos 1 igrac u redove komsija,zaista Zvezda jaca.Igra komsija se svodi daj Panteru i to je to.Ako ga udvojis pogubi se, ako ga pustis ugasio si.Znaci resenje svega je to.Znas unapred.Ledej je ok, ali je ipak manja opasnost od Pantera i ako je kompletniji igrac polivalentniji.
M

Mikis

pre preko 2 godine

Tesko cemo mi dobiti derbi.puno tu ne stima,kada Pantera zaustave,onda nastaju problemi.

Forzza

pre preko 2 godine

REALNO PARTIZAN POGREŠIO SA MADAROM I DALAS MUROM= MILER MEKINTAJER BOLJI IGRAČ OD NJIH, ŽOC MNOGO POGREŠIO ŠTO NIJE DOVEO GAGIJA MILOSAVLJEVIĆA NEKOG KO OSEĆA KLUB I ZNA KAKO SE UZIMAJU TROFEJI ALI VREME CE POKAZATI, POTREBAN JE PARTIZANU FRST PAS IGRAČ I CENTAR DA BI NEŠTO URADIO I MOGAO SE NADATI DA POMRSI RAČUNE ZVEZDI. MOJE MIŠLJENJE JE DA ZVEZDA IMA MNOGO BOLJI ROSTER I POGODILA SA WOLTERSOM I IVANOVIĆ CE SE VRATITI U FORMU JER JE VELIKI RADNIK I BORAC A KVALITET IMA, ZA PEFIJA NEMAM ŠTA POSEBNO REĆI SVI ZNAMO KAKAV JE IGRAČ ŠAMPIONSKOG KOVA I BORAC NA TERENU TAKO DA ĆE OVOM TIMU DONETI KVALITET, DA NE PRIČAM KOLIKO ĆE KLUBU DONETI WHITE I CENTAR (LESOR) A VIDIM POMINJE SE BEK ŠUTER, TAKO DA ZVEZDA SA TIM IGRAČIMA ĆE IMATI SVE I VERUJEM DA ĆE SE PLASIRATI U TOP 8.
H

Hhh

pre preko 2 godine

Nije ni Zvezda nešto bolja u šutu za tri. Biće neizvesno. Opet na mali broj poena. Neće pobediti bolji, nego manje lošiji.
M

Mk

pre preko 2 godine

Bukvalno, zvezda večeras igra jako bitnu utakmicu, protiv neatraktivnog protivnika ali koji ima odlicne igrace i u dobroj je formi, biće čupavo. Partizan opet ima dan više za odmor i pripremu utakmice, bice zanimljiv derbi u to nema sumnje i razlika neće biti veca od 5 poena, ko god pobedi
V

VeritaS

pre preko 2 godine

I bez Ivanovica i bez Vajta povredjenih, i Markovica koji je dosao i danom manje odmora, sve osim Zvezdine pobede bila bi katastrofa i za mene iznenadjenje.Ono sto sam ja video od partizana, sem borbenosti,kvalitet dosta upitan i limitiran.Sta ce biti i kakav ce biti partizan ,ne znam?.Pricam sada.Ekipa koja igra na mahove, 5 minuta dobro, pa 5 tragicno,i tako svaku cetvrtinu.Uzas.Nista bolje ni sa Huventudom nije bilo.Cim dodje iole jaci protivnik, mada ni Badalona, ni Andora nisu neki top nivo ni blizu, gomila problema.Za mene licno,sve osim pobede Zvezde, lagane, preveliko iznenadjenje.
Z

Zole

pre preko 2 godine

Ovo sa Madarom je bila nepotebna kocka, nama je trebao prekaljen, iskusan plejmejker a ne nedokazani talenat, nemamo mi vise vremena da cekamo. A o centru da ne govorim no ajde, tu se trazi igrac i doći ce sigurno do kraja godine najkasnije. Al ne znam jel vi vidite problem na kecu, kao da imamo igraca manje posto Madar igra 7-8 minuta a nekad ni toliko, ucinak uglavnom jako mrsav i onda se Avramovic trosi na kecu iako je on cista dvojka
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Sto bi rekao Novica Velikovic,uci ce sledeci put sigurno.
A

Alibi prica

pre preko 2 godine

Ne razumem?Ni Andora nista nije pogadjala.Bema tu kao vau, partizan masio, oni pogadjali.