Komentari na vest

Nedović i Vildoza radili šta su želeli i ogolili najveći problem crno-belih: Odbranu jedan na jedan

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Partizan jedino jos Milutinova da dovede sta bi drugo popravilo odbranu.
D

Delija26

pre preko 1 godinu

Jos da se Ivanovuc nije povredio
r

realan 2

pre preko 1 godinu

jos da lesor, smajli, balsa, aleksa nisu povredjeni...
c

comi 85

pre preko 1 godinu

VIDIMO SE U ARENI ZAPAMTITE STA VAM KAZEM ODRACEMO VAS!!!!
@

@comina85

pre preko 1 godinu

U areni (koju ste dobili na poklon) nece biti ostojinih i bokanovih sudija tako da su vam sanse jos manje
д

д.г.

pre preko 1 godinu

И шта онда?
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Comina 85 нико није добио Арену на поклон, плаћа се 250.000 евра, што јесте испод цене...шта ћемо са халом "Александар Николић" која је донација града Београда, како рече велики ваш навијач Весић
@

@com...

pre preko 1 godinu

Navijači Partizana, počeli da koriste reči iz maratonaca, sve češće.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

То причате већ 10 година. Можда можете да "одерете" наше јуниоре или женску екипу, мада је и то дискутабилно.
D

Delija26

pre preko 1 godinu

Nemam nista protiv,i da to bude istina,veruj mi,nama je ta tekma manje bitna od ove u ABA ligi.Kao prvo imamo mnogo manje para od vas,a kao drugo,mi ucesce u EL moramo casno da zaradimo,osvajanjem iste,a ne kupovinom licenci
G

Gost5678

pre preko 1 godinu

Druze Arena 30000eura za jednu utakmicu.Pogledaj koliko to utakmica samo EL kao domacini imate a tu je ABA liga plus trenirate u Areni.Odakle 1500000eura za celu godinu.
P

PravdaZaSaskaF

pre preko 1 godinu

Ja sam i prosle godine govorio i pisao da Sasko Filipovski treba da tuzi Toplaovice zbog otkaza i da mu isplate milionsku stetu. Razlog osnovni,doveli su mnogo losijeg trenera,a dali pare sakom i kapom za igrace.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Sad ce Ostoja da angazuje Kampaca malo je ovo stranaca koliko sad imaju treba jos.
D

Delija26

pre preko 1 godinu

Ne moze,belac je 😂
T

Tomy

pre preko 1 godinu

Moram javno da se izvinim treneru Zvezde jer sam podcenio njegove kvalitete da ekipu brzo transformiše u dobrom pravcu. 10 bambija za Duška Ivanovića 👍 Ono što mi se dopada u njegovom vodjenju tima je da je vrlo brzo i dobro odredio i podelio uloge igračima i da ih koristi u onome u čemu su najbolji. Takodje, sve vreme utiče sa klupe na njih da drže visok nivo angažmana u odbrani, ne dozvoljava im da se opuste. To daje rezultat, videli smo sinoć. S druge strane se videlo da Partizan gubi voljni momenat i da Žoc demotiviše igrače svojim razigravanjima i eksperimentima. Zbog toga su mu Lesor i Panter pali u formi. No, sezona je duga i biće uspona i padova i kod jednih i kod drugih. Jedino je jasno da će Zvezda i Partizan imati dosta duela i prilika da se upoznaju dobro 😀
T

Tebegd

pre preko 1 godinu

Pričate da Partizan legija stranaca a vama pre par godina kad bilo u ekipi 9ili 10 stranaca niste rekli da ste legija stranaca. Dosta vise cinizma
G

Gost567

pre preko 1 godinu

igrali su daleko skromniji stranci, uporedi taj tim zvezdin i odakle su došli ti stranci a odakle su vaši, racunate Odza u skupe strance? takodje kada smo imali toliko stranaca nismo imali u istom trenutku jer smo imali 9 stranaca ali to je za celu godinu, jer su neki bili samo mesec dana pa su otišli.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

У твом тиму јуче српски играчи два поена.
D

Delija26

pre preko 1 godinu

Aj ih nabroj,a takodje nabroj i domace,pa ces doci do cifre 23-24 a to se vec ne gadja sa brojem igraca koliko moze da ih bude u timu.
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Radili su i radice, kamerunci su nedorasli jos
d

dekipaja

pre preko 1 godinu

Partizan je za dve klase jači od ove zvezde!!! to će te videti u el!!!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Слажем се с тобом да је твој клуб јачи две класе. И прошле године је био за класу јачи. Исходе знаш а вероватно и одговор зашто је то тако.
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Da se primetiti, jos 2 kamerunca dovedite i bicete 3 klase bolji
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Odbranu igraju samo Madar i Lesor ostali ne da ne igraju, nego ne zele ni da pomisle na to... Uporedite Mozli, Veseli, Lovernj, Volden, Bandza Si, Tomas, Lazme, Roberts, kako su igrali za Partizan, a kako Naneli, Ledej, Panter, Mur, Egzum, pa i Grk koji me dosta razocarao pristupom i zeljom, koje je Obradovic doveo u Partizan. Ako on ne moze da ih natera da igraju odbranu, ova sezona je propala, a Partizan nema sanse titulu da osvoji ni ove godine.
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Nadamo se brate da nećete osvojiti tiulu ove godine, ovo nam je tračak nade da možemo sa vama da igramo. iako smo bili u dubokom kanalu. poz
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Sada su oba kluba izjednacena skoro po budzetima, po igracima je Partizan jaci, ali mora to da pokaze...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Mnogo su poleteli i prošle godine pa im je prizemljenje bilo surovo. Mnogo su poleteli i ove godine pa će im prizemljenje biti opet surovo. Zvezda ima Nedovića i Vildosu, oni taj i takav kvalitet nemaju. Kada na to dodamo Bentila i četiri pet domaća igrača koji imaju dobar doprinos, onda dobijete ono od sinoć. Meni je najviše krivo što Duško nije došao odmah na početku sezone, imali bi sigurno bar još dve pobede više u EL, i ne bi izgubili od Zadra. Zvezda ima osam devet igrača koji drže ovaj tim. Ali ima i nekoliko igrača koji nikakav doprinos nemaju. Kada bi doveli jedno dva pojačanja pa da se još ozbiljnije uključimo za neki plasman u EL.
С

Свашта....

pre preko 1 godinu

Како немају квалитет ? па реално пантер је бољи шутер од Недовића сваки њихов играч је далеко скупљи од нашег.То што су се претворили у макаби то је њихов проблем.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Svašta. Šta svašta, šta ti nije jasno. Prvo pročitaj tekst kako treba pa onda kaži nešto. Rekao sam da oni nemaju u ekipi taj kvalitet kao što Zvezda ima u Vildosi i Nedoviću. Nisam rekao da oni nemaju kvalitet, nego da nemaju takva dva igrača. Vildosa je najkompletniji stranac koji je ikada igrao ovde. Dečko ima sve, i šut, i to šut iz naskoka sa neverovatnim brzim izbačajem lopte i neverovatno preciznim, asistencija, prodor na koš, neke majstorske finese. Kada se na to doda da igramo mnogo bolju odbranu od njih, onda dobiješ rezultat od sinoć.

@Свашта.... |

pre preko 1 godinu

Po kojim to parametrima je svaki ali konretno svaki igrac mnogo skuplji od vaseg mi prvo nemamo toliki roster racunajuci i povredjene , kad bi dodali jos nekoliko juniora mozda bi dosli do 16 ili 17 koliko vi imate trenutno.
s

stalno lazi...

pre preko 1 godinu

...partizan ima 15 igraca u rosteru bez juniora a zvezda 16...proveri na sajtu evrolige, pa onda pisi, dosta vise izmisljotina...vama je balsa mlad igrac a nama petrusev nije, a zajedno su izasli na draft i petrusev bio par mesta ispred balse...
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 1 godinu

@stalno lazi... nisi sasvim u pravu. Sad sam proverio na sajtu Evrolige i Partizan i Zvezda imaju PO 16 igrača. Da, i "mladi" Koprivica je dve nedelje mlađi od "veterana" Petruševa.

Baskets info

pre preko 1 godinu

Isto su godiste ali je razlika velika Balsi je prosla sezona kada je dosao u Partizan prva sezona u seniorskoj kosarci a Petrusevu ova sezona u Zvezdi nakon sto je proslu sezonu proveo u redovima prvaka Evrope Efesa ima pojedinacnih priznanja bio MVP Aba lige ,najbolji mladi kosarkas , debitovao za sezoniorsku reprezentaciju. Prema tome igrac koji je sigurno vise placen inace ne bi imao razloga da se vraca nazad u Srbiju bas u Zvezdu.
h

hulio

pre preko 1 godinu

Eto prilike u EL da zvezda uzme brejk u gostima ...legija stranaca iz humske ,laktasa ili odakle god ...to samo za novcem trce ..nemaju oni srbi kao sto je mitrovic,dobric ili markovic
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Kod partizana su glavni igraci stranci,koji ne osecaju draz derbija. . . Domacih igraca nema ni na mapi,osim Andjusica pomalo. . . Prevagu u derbiju su uvek donosili domaci igraci , sto partizan nema u svojim rrdovima i dok god bude tako rezultat ce biti kao sinoc. . .
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Kad se vrati Aleksa bice druga prica...Takodje smajli da udje u formu...
@

@dan123

pre preko 1 godinu

I kad se vrate bice epizodisti jer Zeljko nema poverenja u domace igrace. . . Prihvatite cinjenicu da je tako, da ste legija stranaca. . . Da u startnoj petorci nemate niti jednog domaceg igraca,da vam je kapiten stranac,da posle pobede nema ko da peva pesme sa vama. . . da trener prica samo engleski na tajmautu. . . Da ste jednostavno izgubili identitet. . .
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Tesko, ono kada sam video kako se grle i smeju sa igracima FMP-a, ne znaci nista dobro za Partizan... Obradovic bolje da je doveo Petruseva, Lucica, Jaramaza, Todorovica, ostavio Zagorca, Dangubica, bar bi se borili do maksimuma, a ne ovi Amerikanci koji jedva cekaju da panteri zavrse napad, pa da se dogovore ko ce trojku da gadja...
L

Luja

pre preko 1 godinu

@Dan123, još plej i Kinzi i pali se mašina.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

2 su razloga Zvezdine pobede. Drugo poluvreme gde je Paerizan ubacio 26 poena i gde ih je Zvezda ubacila u pozicioni napad i samlela u odbrani. A drugi razlog su te nevidljive uloge koje donose upravo domaći igrači,normalno ne moraju da budu uvek domaći ali u ovom slučaju su domaći. Luka Mitrović,sve ničije lopte su bile njegove,Ledaya je totalno ali totalno ograničio. Branko Lazić koji je fenomenalno pratio Pantera i Stefan Marković koji opet unosi sigurnost u organizaciji napada. Zalepio je Pantera kao malo dete na 7 minuta do kraja. Jako veliku ulogu imaju ovi igrači u Crvenoj zvezdi. Partizan sa druge strane drugo poluvreme očajna oragnizacija,anemično,sporo upravo ih je Zvezda uvela u pozicione što Partizanu ne odgovara i to je bio ključ pobede Crvene zvezde. Plus jako jako bitna stavka,Crvena zvezda je imala samo 7 izgubljenih lopti u derbiju. Partizan poslednjih 5 minuta nije spojio 2 napada a da ne izgubi loptu. A to su obrisi ozbiljnog trenera. Zvezda u rotaciji igra sa 12 igrača i nijedan nije dokačio 30 minuta... Sve u svemu,znatno bolji pristup igrača Crvene zvezde i kompletno vođenje utakmice.
i

igortcfc_1340917029147185155@twitter.com

pre preko 1 godinu

Grobar sam i ovo je realan komentar, potpuno se slažem. Partizan je potpuno bio nadigran, sa nedostatkom zalaganja u poslednjoj četvrtini što je nedopustivo.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

korektna analiza... zeljko na klupi drzi 4 momka bez sekunde na terenu, kida nosioce po 30 minuta svaka 2,3 dana, moraju ili da padnu u formi ili da se povrede... dusko koristi svih 12 igraca, svako odradi svoju ulogu, doprinese koliko moze...
G

Gost566

pre preko 1 godinu

penzioneri su sad u strahu kog stranca će sad da dovedu.
R

Realniiii

pre preko 1 godinu

Činjenice su sledeće, košarka nam je u kanalu, kažem to kao veliki grobar, sad nije bitno što je Zvezda pobedila, da je i Partizan pobedio isto bi napisao... Prvi put kao navijač sam onako gledao derbi i da mi je svejedno, kad vidim koliko stranaca igra to više nije Partizan, čast momcima što igraju... Drugo, Zvezda nije u nekoj sreći, igraju igrači plus 30, sa Nedovićem i Vildozom koji može otići kad god... Pitanje je sad koju mi navijači nećemo da priznamo a to je da Srpskih igrača nema koji bi mogli da igraju u Partizanu i Zvezdi, to je žalosno... Jednostavno nema, ja sam slušao i Dotera i Savića, jednostavno ljudi morate da shvatite da se igrač u Srbiji nema više kvaliteta za njih, nažalost, ali tako je... Ja treba da se radujem što Panter da 30 koševa Zvezdi ili Vildoza Partizanu, ljudi svejedno je... Ko hoće shvatiće...
h

hanter

pre preko 1 godinu

Nema kvaliteta jer se ne ulaze u mladje selekcije
K

Kako ne

pre preko 1 godinu

Cek cek nemoj da Zvezdu stavljas u isti kos sa tvojim Partizanom jer nisu isto! Zvezda ima samo 4 stranca a Partizan 9! u Zvezdi igraju i mladji i Srpski igraci uopste dpk u tvom Partizanu ne zaponju! Od mladjih Dobric,Topic Lazarevic,Ilic,Petrusev a ima i malo starijih ali ne stari Mitrovic 29god Nedovic 31,pa i Kuzmic 32.Sve u svemu Srpski su igraci u to ne ubrajam Ivanovica.
R

Realniiii

pre preko 1 godinu

@Kako ne Očito me nisi razumeo, pusti te epizodiste koji odigraju po koji minut i daju poneki koš, mladog igrača koji donosi prevagu, koji će moći danas sutra da igraju u reprezentaciji ozbiljnu rolu, poslednji je bio Bogdan Bogdanović. Dobrić, Mitrović, svaka čast njima ali to je sve prosek... Partizan u ovoj sezoni ima Avramovića, Smajlagića, Koprivicu, Vukčevića, Gavrilovića, Trifunovića od Srpskih igrača, a ne trojicu kao što si ti nabrojao... Koga bi mogao Partizan još da dovede da igra Evroligu i može da pomogne od naših igrača pitam tebe kao stručnjaka???Kog igrača je Zvezda napravila za repku, ali da je pravi igrač, pusti epizodiste... a učestvuje 10 godina u Evroligi? Nije da nije znala, nego nije ni imala izbora, o tome ti ja pričam... Jednostavno nam se smanjuju kapaciteti ljudskih resursa...
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@ Kako ne dobric je koje godiste? mlad??? topic, ilic sinoc gde su? lazarevic mlad sa 26 godina, van postave? znaci luka mitrovic i petrusev realno... nedovic 31, pred penzijom...
P

Pozdrav

pre preko 1 godinu

Naši najtalentovaniji mladi igrači idu u NBA sa 19 godina - Jović i Pokuševski. Petrušev ima odličnu rolu u Zvezdi, gde se u poslednje vreme fino snalazi i uči da igra na poziciji 4 tako da dobijamo vrhunskog igrača na visokim pozicijama. I za njega je najveća sreća u karijeri što je došao Duško da ga izvadi iz kanala, jer je ušao bio u fazu da igra za svoju statistiku, a to kod Duška ne može. Tristan Vukčević je vrhunski talenat koji je veću ulogu imao sa 17 godina u Realu nego sa 19 u Partizanu, što je velika sramota za Partizan. Smailagić nije napredovao u Partizanu koliko se očekivalo. Balsa Koprivica isto. Tri vrhunska telanta sede i gledaju srpski Makabi sa klupe. Nadam se da će i Dalibor Ilić i Nikola Tooić uskoro početi da dobijaju šansu u Zvezdi, mada njima kojima je ovo prvi susret sa evroligaškom košarkom, mnogo znači i da treniraju sa takvim igračima i takvim trenerom. Nadam se da će zaslužiti šansu da pokažu na utakmicama šta znaju.
G

Gostoffon

pre preko 1 godinu

vas problem je zato sto ste svi verovali slepo.
T

Tako je,

pre preko 1 godinu

Da su najbolji, lagao ih neko.
V

Valsorim

pre preko 1 godinu

Zato sto su im od svega pare prece..
P

Pirlo

pre preko 1 godinu

…. …. I ovo veče!
0

011.011

pre preko 1 godinu

Koliko skuplji tim partizana, i mladji.U naponu igracke snage igraci, ali bez srca. Zbog novca tu, uz to Zeljko je drasticno kao trener popustio.I dalje je partizan favorit pogotovo povratkom Avramovica, ali teski dani ih cekaju ubuduce jer ovakav skup tim iducih godina, i ovoliko novca, tesko da ce imati.
S

SportskiPozdrav

pre preko 1 godinu

Srpski košarkaši su juče za Crvenu Zvezdu postigli 52, a za Partizan 4 poena. Još jedan zanimljiv podatak je da ove sezone u Evroilgi srpski košakaši više poena po utakmici postižu za ekipu Anadolu Efesa, nego za Partizan.
D

DonKyo

pre preko 1 godinu

Kako istorijski prvi derbi u Evroligi? Igrali su i pre nekoliko godina.
K

Kaze ostoja...

pre preko 1 godinu

"Danas imamo tri puta više državnih sponzora Zato molim navijače da ne šire političke poruke. Da nam ne oteraju sponzore. Ne želi svi da budu povezani u pogrešnoj konotaciji. Ko želi da se bavi politikom neka izađe na izbore i neka se tamo bori – rekao je Ostoja Mijailović koji se zahvalio predsedniku Aleksandru Vučićuu i rekao da on nije zaslužio da ga navijači vređaju, jer kad god je trebalo podržao je KK Partizan."
b

brine

pre preko 1 godinu

A zašto ostoja ne izbaci te navijače sa utakmice
d

dexim.

pre preko 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci
B

Borko 5

pre preko 1 godinu

Ajde bre drzavo otvori se za još 5 stranaca ,može ono jos sa f4 ekipa , sta je to za siromašni narod
r

realan 2

pre preko 1 godinu

red je da se spomene da su sinoc lesor i smajli igrali povredjeni, da balse nema... sa lesorovih 12 poena i 7,8 skokova, egal.... a odbrana previse suplja, to stoji....
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...red je da se spomene da smajli ni zdrav nije igrao niti vise niti bolje u finalnoj seriji prosle sezone, kao i to da lesor protiv zvezde uglavnom ima slabe partije i rupa je u odbrani...o koprivici koji vrv ni minuta u igri ne bi proveo suvisno je i govoriti...
B

Bg

pre preko 1 godinu

Red je i da se spomene da smo igrali bez Ivanovica koji je kod Duska postao bitan igrac u rotaciji, neki sesti igrac. Takodje Dobric i Holand nisu na svom nivou, tako da se na trojci mucimo za sada.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@Bg dok su s druge strane u partizanu svi zdravi i u formi? glup komentar druze...
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Nikad sladja pobeda, malo da zaceli rane od jucerasnje utakmice Srbije... Al neshvatljivo da je partizan ovako los, dobri igraci, dobar trener....ipak su mnogo manji od nas, nema drugog odgovora.
B

Brejk

pre preko 1 godinu

Zeljko odlazi!!!
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Otišao bi on, ali nema gde.
И

Изгубљен компас

pre preko 1 godinu

Жоц не зна да одради приоритет утакмица!Одиграмо онако против Реала и онако шутирамо у мечу у ком не можемо да тријумфујемо,притом играли 2 дана раније са Барсом и онда се деси оно јуче,где смо могли да обезбедимо 1 место!Оно јуче је негде наших 30-40% могућности.
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Problem je sto si nerealan! Pogodili ste 8 trojki za redom a to je velika sreca,a sta bi bilo da nije Partizan pogodio tih 8 trojki za redom?
G

Gostaaaa

pre preko 1 godinu

haha paklen komentar
L

Lepo

pre preko 1 godinu

Je kad čovek, sam sebe laže. Pa kad budete na tih 100, osvojićete evroligu. Po tvom rezonu.