Komentari na vest

Nemoć desetkovane Zvezde i najteži poraz u sezoni za kraj evroligaških snova

F

Ficando

pre oko 2 godine

Auuu, kako ih je Grobalero razvalio!!!
S

Samo da podsetim...

pre oko 2 godine

DOK NEKO REDOVNO IGRA EL VEC PUNIH 11.GOD,NEKO JE ISTO TOLIKO VIDEO NIIJE A NI TITULE TAKODJE!
K

Kon

pre oko 2 godine

Psiho delija@Samo ime govori puno toga, svaka čast na trofejima, ali Evropskih trofeja nemate, a o tituli Evropskih šampiona možete samo da sanjate.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Sine,samo istinom i argumentima razbijam..Ja ti dao odgovor na ugaseni,grb,bla bla....A ti o evropskim trofejima....Kk Split ima 3 evro trofeja pa ne place kao vi...Dovoljno mi je sto smo ispred vas 7 godina!! Zadnja titula vam je iz 2014 god...Ko je igrao tada? Hahahaaha
K

Kon

pre oko 2 godine

@Kon,Zemljače dok si to smislio,...... Sve što sam napisao je istina, zato vas i boli, ugašeni, prodavci imena, grba, koševa, istorije.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Menjali ste ime,nosili duplo...Prodali grb cepteru,napravili fuziju..E to je Kk partizan.Na dresu vam nije bilo grba sine,proguglaj malo...A to ko je ugasen,dodji do malog kalemegdana i vidi sve trofeje u zvezdin muzej osvojeni od te 2011 god pa do danas...Pozz
m

mrk12345

pre oko 2 godine

Cekaj, jel znaci da ste vi sad prodali klub idei posto je imate u imenu?

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

@mrk kakve veze ima prodaja kluba sa ovim sto sam napisao? Idea je prodavnica sine,a Igokea klub....Ne mozes fuziju da napravis sa Telekomom,NIS-om i Gaspromom....To se pravi sa klubom,kao cedevita olimpija...Zvezda je napravila UPPR koji traje 4 godine(2011-2014)...Pozz
G

Gost123

pre oko 2 godine

oni i kosarka su na vi.
З

ЗВЕЗДА!

pre oko 2 godine

Момци, велико хвала за борбеност и што сте дали све од себе ове сезоне, а то је најбитније за нас праве Звездаше! Сад јако до краја сезоне! Браво Звездо!
д

дежурни кривац 988

pre oko 2 godine

Па каже .. Дела говорее , дела говорее , дела говореее 🤣 Постоји и даље нада за Топ 8.. Чоки каже да би сад био прави тренутак за рат Турске и Грчке , да у Шпанији крене грађански рат за Каталонију . Ето њих у борби за титулу првака европе 😁🤣
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Zar ih nije i fk bayern dobio ovom razlikom u dva meca?🤗
G

Gost1979

pre oko 2 godine

Da li je Bajern bio desetkovan ako nisu igrali Vajler-Bab i Volden?
S

Sipaj

pre oko 2 godine

Nek boli jos jace!
G

Gost1979

pre oko 2 godine

Nasuli su vam dovoljno.
G

Gde je problem?

pre oko 2 godine

Poraz od 25 poena u susretu koji je na papiru trebao da bude neizvestan, koji je odlučivao koja od dva kluba će u plej-of, iskreno je iznenađujuć.
d

devla

pre oko 2 godine

Stalno to kukanje na desetkovanost...Ne može EL da se igra sa 10 igrača i stalnu priču o najmanjem budžetu. Zašto onda igramo EL?
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

20 mil nije malo! Imate plate vece od Bajerna dokazano! A oni vas zgazili ko plitak potok!
C

CZBG!

pre oko 2 godine

Zvezda je u TOP 10 u Evropi, mnogo bolja od partizana, tako da ne znam cemu ovo glodarsko likovanje?
J

Jarkovo

pre oko 2 godine

Biće, čini mi se, 11. na tabeli, ne verujem da će u preostale dve utakmice ući sa punom snagom. Kad se pogledaju međusobni susreti 3 tima (Baskonija, Alba, Zvezda), koji će po svemu sudeći imat odnos 11-17, Zvezda je najslabija.
A

Ako zarate

pre oko 2 godine

Nemacka i Izrael, bicete top 8 🤭🤭🤭🤭
R

RedStar91

pre oko 2 godine

Zvezda je igrala TOP 8 a igrala je i TOP 4 jos 1972/73, dakle pre partizana! Te godine izbacila je Real i Makabi a u polufinalu je dalje prosao CSKA. Zvezda je prva osvojila evropski trofej (Kup kupova) i ima ukupno 5 evropskih finala, isto koliko i partizan. Osim toga, Zvezda je uvek igrala 1. ligu za razliku od partizana koji je 1971 ispadao u 2.ligu. Taj isti KK drugoligas je 1997-1999 prodao klupski grb zepteru. Grb je bio pravugaonog oblika sa promenjenim dizajnom a u njemu je pisalo partizan zepter. Prodati grb je velika bruka! Zvezda ima vise pobeda od partizana u Evroligi i bolje procenat pobeda. Po broju titula prvaka drzave smo izjednaceni s tim sto Zvezda ima velike izglede da vas ove godine otkaci jer ima bolji tim od partizana a imace i prednost domaceg terena zbog ABA lige. Ne kazem da partizan nije trofejniji u kosarci ali omalovazavati Zvezdu,koja je institucija kosarke na ovim prostorima,mogu samo iskompleksirani ljudi ili oni koji mrze. Nije vam to dobro drugoligasi!
s

svasta

pre oko 2 godine

Sine,25 razlike vas bayern ponizi i ti napises ovakav roman???
G

Gost 11111

pre oko 2 godine

Zvezda je ugašena 2011. Ne valja ti matematika hihohohi 😬😬
K

Kon

pre oko 2 godine

Red star91@Zvezdu o čijim uspesima pišeš ne postoji, ugašena je 2011,to je i Čović rekao. Prema tome vaša istorija počinje od 2011g kada ste osnovani. Uspesi su kluba C. Zvezda 1945-2011,a ne vaši.
@

@Kon

pre oko 2 godine

Jeste jeste a zemlja je ravna ploca. Prati ti tvoj kk drugoligas i uzivaj. Druga ligo siri svoje ogranke i prihvati mlade partizanke...hehehe
N

Nenad NBG

pre oko 2 godine

Tacno, igrali ste Fajnal for pre nas, tacno, imali ste evropski trofej pre nas, ali nikada niste imali snagu karaktera da u Evropi postanete veci od nas. Igrali ste 6 evropskih finala, 5 ste izgubili. Mi smo od nasih 5 evropskih finala 4 dobili. istina je da je fudbal uvek bio vas sport, ali kosarka je uvek bila nasa. Jeste da smo u Titovoj Jugi samo 5 puta bili prvaci drzave, ali od tih 5 puta jednom prvaci Evrope i dva puta treci. Licno(1990. sam godiste) sam od Partizana u kosarci video pobede nad svakim evropskim prvakom sem letonske Rige(nismo nikad igrali), dva Fajnal fora, dva cetvrtfinala Evrolige, cetvrtfinale FIBA kupa i video bih cetvrtfinale Eurokupa da ga korona nije prekinula. Fudbal jeste vas, ali kosarka je bila i ostala nasa...
A

Alibi covke tv pink

pre oko 2 godine

Da i razumem sto ne mozemo da udjemo u top 8, jer druge ekipe ulazu mnogo vise. Ali u ovoj situaciji, kada se izbace tri top8 ekipe, kada ti raspored ide na ruku ne umemo da zatvorimo regularni deo sezone i odemo u to doigravanje. Izgubimo od oba konkurenta Albe i Bajerna, pa hoce neko da mi kaze da su to evropski giganti sa kojima ne mozemo da se nosimo. Covicu imao si sve ko na tacni, plus F4 u Beogradu. Hajde dodji na Pink i objasni sta smo to zajebali, a da nisi ti ni slucajno.
S

Sta reciiiiii

pre oko 2 godine

Tri gostovanja to je tebi dobar raspored, auuu tuzni grobaru , sledeci put kada pises komentar koristi mozak ako ga ima
N

Nenad NBG

pre oko 2 godine

Da bi se ostvario veliki rezultat, potrebno je i nesto vise od ulaganja, igraca i trenera. Potrebna je snaga karaktera. To vi u kosarci nemate, kao sto ga mi nemamo u fudbalu...
S

Smislov

pre oko 2 godine

Ne znam čemu tolika zluradost grobara, kao da su se bojali nekakve senzacije. Pa oni jednostavno nisu za visoko društvo, čak i u ne normalnim uslovima. Na ovim prostorima su u vrhu godinama, zahvaljujući, zna se kome i čemu.
G

Gde je Drvo

pre oko 2 godine

Nema ga da ostavi 15 komentara?! Ovako tuzan nije bio ni 2011 kada je ugasena Zvezda!
J

Jaka Blazic.

pre oko 2 godine

Bilo na hrvatskoj televiziji HRT emisija o kosarci i ABA ligi,gostovao im najpoznatiji hrvatski sportski novinar inace u penziji koji ima preko 40 god.radnog iskustva u kosarci, na pitanje jednog kolege mladjeg novinara jel prati sta se desava u prtizanu covek ovako odgovara: pratim kosarku preko 40 godina,i u staroj yugi i nakon raspada,nigde tokom cele karijere video nisam da se u jednoj zemlji kao sto je Srbija gde je prosecna plata 400-500e jednom klubu preko noci daju tolike pare i Milioni da moze da dovodi igrace od 3-4-5 mil evra,a da pri tome cak 11 godina nista osvojio nije ni jedne titule niti je igrao EL u opste,za mene je to neshvatljivo,evo recimo kod nas u zagrebu cak i dinamo nogometni klub tesko da moze da daje za pojacanja tolike silne milione kao prtizan,za mene je to neverovatno i fascinantno! Covek bukvalno u par reci pogodio pravo u centar,alal mu vera i svaka mu cast! Cak i hrvati vide o cemu se tu radi i kako rezim u Srbiji na silu pokusava jedan klub vestacki sa desetinama miliona da progura do titule i EL!
v

vivika

pre oko 2 godine

pod partizanomrzscem rezim pokusava da gura partizan................hahaha bolesni mozgovi,od 2012 te zna se ko je guran do ovog minuta
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Pises iste komentare 6 meseci, bolestan si
R

Raki1

pre oko 2 godine

Bitno je da ne vidis kako se u FMP Zvezdi 11 godina upumpava po 10 miliona evra iz sezone u sezonu bez rezultata. PANTERI LICEMERI!!!
T

Ti gledas

pre oko 2 godine

HRT???? Tebi treba pomoc
S

Samo da podsetim...

pre oko 2 godine

DOK NEKO IGRA REDOVNO EL VEC 11-12.GOD,NEKO JE TOLIKO NIJE VIDEO!
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Neko je osvojio i igrao vise puta fonal four a neko je kesa za punjenje! Velika razlika! I najvaznije neko se nikada nije gasio a neko jeste!
D

Da podsetim

pre oko 2 godine

Neko se ugasio a beko nije! Ne bismo menjqli 11 osvojenih Evroliga za vase gasenje , a kamoli 11 godina blamiranja u Evropi !
N

Nazad u Budućnost 2. deo

pre oko 2 godine

Nevezano za ovu vest moram ovo da prokomentarišem.Uz svo poštovanje prema Ivanoviću kao košarkašu, kada se sve što je odigrao sabere ove sezone, dečko je jednostavno isuviše limitiran za bilo kakvo jače takmičenje od Aba lige , a čak je i u njemu retko kad pravio neku pozitivnu razliku i to u oba pravca igre. Uglavnom je loše delovao na terenu, kako vizuelno, tako i statistički, barem ono što sam ja video. Po mom mišljenju, u najboljem slučaju igrač za rotaciju, u Aba ligi i domaćim takmičenjima, dok ga u Evroligi ne vidim uopšte, bar ne u rosteru koji konkuriše iole ozbiljno za top8. Slično ali malo pozitivnije vidim Vajta, s tim da bi on ipak bio od koristi u nekoj rotaciji sa max 5-10m, barem u defanzivi. Sve u svemu i uz sve okolnosti ove sezone ja sam zadovoljan dosadašnjim rezultatima, zalaganjem skoro celog tima, pa i igrom (barem kada su na parketu nosioci). Uz malo bolju selekciju, malo dužu klupu pa na kraju i malo više sportske sreće mogli smo i top8 i ne bilo nezasluženo. Verujem da ćemo sledeće sezone biti bar 50% jači i da će biti istorijska za klub. A ovim pesimistima i narikačama kojima je i Aba upitna, savetujem da ili promene sport, ili tim koji prate,.Jer uz dužno poštovanje ostalih rivala u ligi, tvrdim da Zvezda osvaja istu i to bez ijednog poraza u preostalim mečevima. Jedini imamo prepoznatljiv stil i sistem igre koji liči na ozbiljnu košarku, i poed toga što nemamo ni iole pristojnog prirodnog centra cele sezone. Sportski pozdrav i uvek napred Zvezdo.
D

Devetkovan

pre oko 2 godine

Kako desetkovana, falila dva igraca. Vise je njima igraca povredjeno nego nama... Samo alibi
D

DDF

pre oko 2 godine

Kuzmanovic pri rezultatu 70:49 na 4:30 do kraja,kaze sada Zvezda kada bi vezala 3 trojke imala bi sansu da stigne Bajern...😖😖😖...Kazes otvoreno da je ovo totalni raspad ekipe,koja nije dorasla kao i svake sezone za TOP8 EL,niko ne sme da kaze da ovom politikom vodjenja kluba C.Zvezda nikada nece se naci u TOP8
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Veliki stručnjak (navijač) Kuzmanović reče u 15.minitu da je u tom trenutku već izvesno da se utakmica neće završiti velikom razlikom. Doduše kako su odigrali ovih - 25 i nije prevelika razlika.
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Da su nam dali vase milione, dogurali bi u top 8..pa jel' vidis da u svakoj ekipi pršti od stranaca(ne znam jel' ima Nemac u Bajernu)..plus Volden i jos jedan Amer povredjeni..i jos citam komentar prethodnog grobara, vise njima povredjenih nego vama..Jeste, ali imaju 12 ful stranaca da peglaju..a nama u rosteru deca..extra rezultat Zvezde, koja finansijski nije podrzana od drzave, daju joj na kašičicu, Čovke sa sam privatno snalazi, ali nema toliko da prati ostale u Eu..koji su puni para. Zvezda igra sezonu na odbranu, nisu imali para za centra i šutera i to se oseti..umorni su i istroseni...svaka im cast..
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Da su nam dali vase milione, dogurali bi u top 8..pa jel' vidis da u svakoj ekipi pršti od stranaca(ne znam jel' ima Nemac u Bajernu)..plus Volden i jos jedan Amer povredjeni..i jos citam komentar prethodnog grobara, vise njima povredjenih nego vama..Jeste, ali imaju 12 ful stranaca da peglaju..a nama u rosteru deca..extra rezultat Zvezde, koja finansijski nije podrzana od drzave, daju joj na kašičicu, Čovke sa sam privatno snalazi, ali nema toliko da prati ostale u Eu..koji su puni para. Zvezda igra sezonu na odbranu, nisu imali para za centra i šutera i to se oseti..umorni su i istroseni...svaka im cast..
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Avangardo pa vi se opet raskokodakali dok vam ne dodje cedevita, tad cete da terate zoca...cemu se vi radujete, porazu zvezde i tome sto zvezda ne ide u top 8...znamo da je jako bolno kada ne mozes da se radujes titulama svog tima, pa moras da se hvatas za slamku spasa tako sto najvijas za sve moguce protivnike svog najveceg rivala...opet necete osvojiti nista, mozete i grega popovica licno da dovedete...iako nemamo kvalitet za top 8, za vas smo ipak sila velika.
c

crnaovca

pre oko 2 godine

Znamo da znas koliko je bolno kada ne moze da se radujes titulama svog tima. Samo sto smo mi tada igrali u par navrata top8 i jednom F4, ali bukvalno bez budzeta. Da zvezda igra protiv 11 hitlera, uvek navijamo protiv zvezde. U cemu je problem?
@

@crnaovca

pre oko 2 godine

hahahahah pa ti si brat! ja da igra 12 albanca protiv zvezde lagano navijam za 12 albanaca! sa Zvezdasima ni u crkvu!
Z

ZNA LI KO?

pre oko 2 godine

Imamo li šanse za top 9?
D

Damo ako

pre oko 2 godine

Nemacka napadne Rusiju, ali pod uslovom da se umesa Izrael. Mada pitanje je i tada...
G

Gost123456789

pre oko 2 godine

Bravo momci još jednom! Šteta što je najteži poraz u sezoni došao u najbitnijoj utakmici, ali džaba, ne može se cele sezone sa par igrača manje u rotaciji. Njih je malo htelo, nas malo nije, kad se sve skupi, ispadne to što ispadne... Glavu gore, i samo gazite! Šteta samo za tolike neizvesne završnice koje nisu otišle u našu korist, da su samo 2-3 došle nama, druga bi se pesma pevala... A ovima što su večeras navijali za Bajern, a dresove i tim za koji navijaju menjaju na svaka 2 dana, mogu samo da poručim da se uvek smeju jednog dana pa plaču sledećeg. Sad se kao sprdate, ovo-ono, ali bi sve (pro)dali da budete u Zvezdinoj poziciji. Vi i dalje ne kapirate koliko ste daleko od Evrolige i nivoa košarke u njoj... Možda još 30 miliona da uložite, pa ćete možda biti na tom nivou...
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Od 107 komentara 100 su ostavili navijači Partizana. Ne šalim se, toliko. Razumite njihovu bol, nemoć i frustraciju... Gazi Zvezdo, nek boli još jače!
D

Dejani

pre oko 2 godine

Od početka sezone tim ne liči ni na šta. Svi nešto polovično spremni. Dobro je Zvezda uspjela da dogura dokle je sada dogurala. To je po meni veliki uspijeh. Naravno mora se nešto mijenjati. Vjerujem da ove godine uzima Partizan, tu nema govora. Jedino možda ne uzmu aba ligu ako prethodno uzmu evrocup pa se možda dogovore da Zvezda uzme, ali i to je gotovo nemoguće ( mislim na dogovaranje). Jedino čemu se nadam i sto bi moglo biti realno da Zvezda ide kao drugoplasirana u Evroligu, ako bi ostale sankcije na Rusima i ako bi nam odobrili još jedno mjesto. Naši klubovi su ti koji donose Evroligi taj izgled, mislim zbog atmosfere na utakmicama. Mi, Grci Turci i to je to. Ovo ostalo su atmosfere dosadne. Ne da mi se gledati ostale utakmice Evrolige ako je atmosfera smor. Kao da je publika sa tenisa. Protiv Albe smor atmosfera. Naglašavam Albu, jer jedna od rijetkih utakmica koje sam ispratio ove sezone.
G

GrobarCG

pre oko 2 godine

Lijepe vijesti
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Šteta, baš šteta. A bili bi nepobedivi u BG Areni, reče Čova onomad. 😂😂😂
l

linoleum

pre oko 2 godine

radonjic nije hteo kori voldena hteo je ivanovica nije hteo ni nedovica lik20p po mecu u el,hteo je penzionere cirbes simonovic markovic,nikad gori kalinic propo ,niko da izmisli poene,nemoguce da ne postoji ni jedan centar dostupan nama u evropi.i ovo je plafon
G

Gosti su bili

pre oko 2 godine

'desetkovani' da li se vi salite Bajern bez vajler-beba,voldena,cipster nije ni ulazio u igru a vi dosli bez penzosa Cirbesa,Simonovića,Lazica i jedino sto valja je Holins...zvezdi sa ovakvim procentom za tri i slobodna bacanja ne bi pomogli dzordan,pipen i rodman,sramota kakva nazadna kosarka udri,krljaj,i buni se na svaku odluku sudija,Kalinić nevjerovatno ide na zivce na svaku odluku ima prigovor samo u mahanju ka sudijama je proveo 10 minuta,da toliko vjezba sut ne bi mu trojke bile 3/120,sramota,velika sramota i Doci ce covic sa dijagramima i excelima da Kaze da ovi igraju za kikiriki a Holins dosao iz Zenita,Vajt iz PAO,Volters iz Uniksa,Kalinić iz Valensije,Ivanoviću dali sramotno veliki ugovor za mahaca peskirom i prosjekom od 5 promašenih napada po mecu,Lazic i Simonović sigurno igraju za 20 evra,Dobrica trazile ekipe iz EL on ostao sigurno za burek i jogurt,Markovic imao 800 hiljada u Virtus dosao da ga neko pljuje za dzabe sigurno...Nijedan igrač nije napredovao ni u cemu,bas ni u cemu...prosjek godina ekipe 35,svake godine od 12 do 16 ili 18 mjesta...

Aca Lukas

pre oko 2 godine

Sipaj, nek boli još jačeee
a

abcd

pre oko 2 godine

Moze li autor teksta da pojasni, sta znaci "desetkova zvezda"? Ako odsustvo dva igraca znaci desetkovana, sta onda znaci kada odsustvuje 4 ili 5 ugraca.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Od 107 komentara 100 su ostavili navijači Partizana. Ne šalim se, toliko. Razumite njihovu bol, nemoć i frustraciju... Gazi Zvezdo, nek boli još jače!
V

Vracamo

pre oko 2 godine

Sve vase prozivke!
R

Rajka Baregro

pre oko 2 godine

Citam konentare i pitam se,na cemu vi Grobari temeljite toliki optimizam?Pa vas je ove sezone mlatio ko je stigao!Cemu euforija a blage veze nemate?!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pa kako sad kuco ovo?!Pa zar ni korona ni sankcije Rusiji nisu dovoljne da se umuvamo medju 8?!Nema veze sredice Coki opet EL sledece sezone?!Jel tako jel tako?!
K

Kraljevic23

pre oko 2 godine

Da se prebace pare za narodne kuhinje na racun fmpa.ovo od vucka i idee izgleda ne vrede
G

Gost123456789

pre oko 2 godine

Bravo momci još jednom! Šteta što je najteži poraz u sezoni došao u najbitnijoj utakmici, ali džaba, ne može se cele sezone sa par igrača manje u rotaciji. Njih je malo htelo, nas malo nije, kad se sve skupi, ispadne to što ispadne... Glavu gore, i samo gazite! Šteta samo za tolike neizvesne završnice koje nisu otišle u našu korist, da su samo 2-3 došle nama, druga bi se pesma pevala... A ovima što su večeras navijali za Bajern, a dresove i tim za koji navijaju menjaju na svaka 2 dana, mogu samo da poručim da se uvek smeju jednog dana pa plaču sledećeg. Sad se kao sprdate, ovo-ono, ali bi sve (pro)dali da budete u Zvezdinoj poziciji. Vi i dalje ne kapirate koliko ste daleko od Evrolige i nivoa košarke u njoj... Možda još 30 miliona da uložite, pa ćete možda biti na tom nivou...
z

zvezdas do koske

pre oko 2 godine

Najvaznija bitka za Crvenu Zvezdu je 3 aprila ovo su nebitni porazi,svi izlazite braco do novih 5 godina za deliju Aleksandra!
S

Somborac

pre oko 2 godine

Nije Radonjic ovde nista kriv on je od ove krs ekipe izvukao maksimim,da se rastanemo sa Lazarevicem,Markovicem,Lazicem,Simonovicem,Cirbesom i Kuzmicem,zameniti ih sa Braisom Dzounsom,Jakom Blazicem,Bilijem Beronom,Daliborom Ilicem i Filipom Petrusevim,uz Ivanovica,Holinsa,Vajta,Dobrica,Mitrovica,Kalinica i Davidovca to bi bilo to za sledecu sezonu i bar bi smo zalicili na tim.
G

GrobarKosmet

pre oko 2 godine

Kucooo ‘el ste mi ispred ruskih timova ili ? I to je uspeh
G

Gde bas

pre oko 2 godine

Od Trinkijerija ,Jareta i Luce! Ovo boli gore nego gasenje 2011!
B

Bajern

pre oko 2 godine

Je prejak u fudbalu ! Tako da je ovo normalno!
Z

Zvezda le

pre oko 2 godine

Zvezda ima 3x skuplji tim od Partizana i lagano ce osvojito Aba ligu!
G

Garison

pre oko 2 godine

dozivotni ugovor za radonjica
m

milutin 15

pre oko 2 godine

samo neka neko objasni kakav je to nacionalni interes da se KK zvezdi i partizanu daju toliki milioni iz budžeta, to je zločin u ovakoj siromašnoj zemlji raditi, sad će neko reći bajern ima veći budžet pa nemačka ima 92 puta veći drušrveni proizvod od Srbije, alo ne 9 nego 92 puta veći, umesto da se poluamateriziju svake godine oni se takmiče ko će više stranaca dovesti i više para smlatiti. LUDILO!
R

Radonjicu

pre oko 2 godine

Da se ne ljubimo! Nadam se da je Cova pripremio sudije inace nista ni od Aba lige!

Radonja

pre oko 2 godine

Pa nije mi jasno, jel radonjizam ili nije radonjizam?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

pa dobro bilo je blizu ...25 razlike
G

Gostinks32

pre oko 2 godine

Desetkovani? Bajern izasao iz korone oduvali vas kako vi kazete EK igraci
m

mita i trta

pre oko 2 godine

drzava fer pa kupila fajnal4 da i vi dozivite taj osecaj
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Ovo je najlosija EuroLiga od postojanja i u kao takvoj C.Zvezda nemoze da se sastavi.Zasto kazem nikada losija liga....pogledajte tabelu gde se nalaze Fener,Žalgiris,Panatinaikos....realno to su ekipe koje su uvek bolje od C.Zvezde,racunam u to kao najlosiju ekipu i izbacivanje ruskih ekipa sto za jos 2.mesta na tabeli spusta C.Zvezdu.Pozdravite se lepo sa Čovićem dok još taj katanac moze da otvori drzava Srbija sa sipanjem keša u klubsku kasu inače ovoga puta malo ce vam biti i 5.godina ponovnog mraka i gašenja kluba.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

@Saša_PFC brini ti o kk prošlosti...I kako da nas dobijete u finalu
F

FAMILJIJA

pre oko 2 godine

Ima li šanse da Filip bude naš novi trener?
a

aca magija

pre oko 2 godine

aj sad price o Kalemegdanu na kraju sezone i tesenje samog sebe
G

Gost52

pre oko 2 godine

E a gde je Segi kobra Dobro rasporedjenih 50 poena gahahha
I

Išli na sigurno

pre oko 2 godine

A Bayernu trebalo 4 razlike za bolji međusobni skor...
c

crnaovca

pre oko 2 godine

Cestitke svim navijacima kluba iz zeleznika na ulasku u top14.
I

Ivaan

pre oko 2 godine

Koliko poena je dao Lewandowski? Je li igrao, zna lj se sta?
h

hahaha98

pre oko 2 godine

Koman resio.
m

mita i trta

pre oko 2 godine

Bajern ejjjj !!!!! pa takvima ste se smejali pre neku godinu ti sto dodjose iz cipiripi kupova
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Fmp “kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ je u top 8 i nikada nije Zvezda ugasena! Aprililili 😂
1

12

pre oko 2 godine

Raspad sistema. Totalni krah i krš. Mučno za gledanje je bilo. Šta reći debakl i istina
J

Jovan 84

pre oko 2 godine

Kada ovu sansu niste iskoristili definitivno nikada necete uci u top 8,o nekom vecem uspehu da ne pricamo. Vi ste jedna limitirana seoska ekipa koja igra rukomet.Sve vam se svodi na tucu,foliranje, ako vas krene sut.Radonja limitirani trener koji je umislio da veliki strucnjak.Koliko ujutru krece spin masinerija iz Zeleznika o velicanstvenu uspehu sa nikad "manjim" budzetom u nikad "jacoj" Evro ligi.
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Druze nikad vise nece ni igrati EL, bar narednih 20 god..
a

acdc

pre oko 2 godine

To sto pises da smo FMP da bi verovatno potcenio i omalovazio klub,ti vise omalovazavas tvoj klub jer ste od tog "FMP-a" losiji vec 10 god. a to je minus za vas,slozices se ili ne,svejedno...Lepse je vise voleti svoj klub nego mrzeti tudj..Moguce je da bi vi bili bolji,mada pokazali ste se kad ste igrali 2 utakmice u 3 dana i to u EK koje je dosta lakse takmicenje ili je u vasem slucaju vrv teze..Sportski pozdrav i neka na kraju bolji pobedi
G

Gostnl

pre oko 2 godine

Bitno da je tvoja ekipa na nivou iznad seoske, kako prošle godine u Aba gde su je punili 13 puta, dakle svi redom, čak i dva puta poput Borca iz Čačaka, a ove sa svim silnim pojačanjima vas pune takodje sve sam krem košarke, Lijetkabelis, Cedevita 2 puta, itd, da ne nabrajam velikane. Ajde spavaj I sanjaj titulu u aba kao i sve ove godine do sada

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Druže mi smo već igrali u top8 (četvrtfinale evrolige) i to u ovom formatu,koji vi još niste zaigrali...

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

"Seoska ekipa" koja vas leši zadnjih 7 godina....E onda mozes misliti gde ste vi u ovoj priči...Samo mi nemoj o proslosti,jer proslost ne igra nego sadasnjost...To pokazuje i KK Split (trostruki prvak evrope),Cibona itd...Oni bar ne kukaju kao vi...Mi se sprdamo sa vama zadnjih 7 godina..Zadnju titulu ste osvojili 2014 god. Koja ste vi institucija sine? Sa tolikim postom? Rat u Ukrajini cas mozda ubaci pozivnicom u Evroligu,jer na parketu to niste zasluzili rezultatima...Kao sto igrate evrokup,a zavrsili SEDMI u Aba ligi...Da nije izbacena Lokomotiva,bili bi treći u grupi....Zvezda 13 pobeda(11 bez rusa),dobijala Real,Makabi 2 puta,Olimpijakos 2 puta itd...Jaka je liga,široka klupa odlučuje i Zvezda sa 1 centrom ne može protiv najboljih evropskih klubova...Sine,razmisli nesto pre nego napises nesto...Nemoj da prođete kao u finalu Kupa Koraća..
A

Atila17

pre oko 2 godine

A koja je ovo Zvezda? Ona zaledjena ili FMP koji je pozajmio ime i grb????
U

Uh uh

pre oko 2 godine

Tesko pitanje!
G

Gost 56

pre oko 2 godine

OVO JE ZVEZDA PADALICA PETOKRAKA !
Ж

Жофри Ловерњ

pre oko 2 godine

РАДОЊИЗАМ ееееее Браћо гробари, ексклузивно, звао ме је господин Обра! Враћам се на лето, да их опет гасимо! Поздрав из Виторије
B

Bole88

pre oko 2 godine

Da je igrao Augentaler i dao koji auto-koš bilo bi čupavo. Ovako dobar je i taj TOP 12...
K

Karl Hajnc Rumenige

pre oko 2 godine

jel igrao Mateus ??
q

qqzqq

pre oko 2 godine

treba da ih bude sramota onih navijača u hali zbog ovakvog izdanja... i ona pudlica što piše saopštenja se u.ro partizana pa je odustao od borbe u evroligi i to svima treba da bude jasno. Kao šatro nema se para,kao država više daje drugima,sine pa ako nisi imao novca za centra a bar si mogao ono dete iz fmp a da dovedeš,bolje bi i on poslužio nego raspali cirbers... Ali sada će kralj demagogije opet da zavarava narodu oči kako je od početka i bio cilj samo aba liga i domaća liga,a aba je cilj da bi igrali opet evroligu koju ćemo negde na sredini opet da otkacimo da bi opet bili spremni za aba,i tako u krug... činjenica je da mi jednog krstenog igrača nismo dali,za ovih 6 godina osvajanja titula,toliko o struci našeg nam stručnjaka čovića! on čovek nije uspeo nijednu sezonu da skrpi tim koji je imao dovoljan fond igrača za borbu na sve tri fronta! a tek za ovu sezonu ne treba trošiti reci,mi ne da nemamo 12 igrača,mi nemamo ni 10 igrača da pokriju sve pozicije! zato stručnjak na kraju sezone lepo u park sa penzionerima,pusti nekog drugog da vodi klub života ti,imaš unuke pa sa njima lepo,mani se više.... živela je zvezda i bez tebe a vala živeće i posle tebe....
B

Buarski jutka

pre oko 2 godine

I opet je državni projekat iz Železnika osvetlao obraz srpske košarke.
m

mita i trta

pre oko 2 godine

eno ga coki baca petarde na turskoj ganici , pokusava da zakuva
I

Igokea-partizan2007

pre oko 2 godine

Evo i navijaca Igokeje-partizai,njhov klub zamrznut vec 15 god u Laktasima pa prate najveci klub u Srbiji.
B

Boli znam

pre oko 2 godine

Fuzija nikad nije isto kao i gasenje kluba! Partizan vas ugasio a sad vas Partizanova deca ponizila ,boli ali treba biti jak! Izaberi Fmp!
I

Igokea-partizan2007

pre oko 2 godine

Kako rece vas predsednik Danilovic: "partizan i Igokea jedan klub,gledajte nas kao jedan klub",jos da ste tad imali i grb Ceptera taman od bivseg kluba ne bi imali nista,jedini klub koji je prodao grb zbog para,a posle pravio fuziju zbog lakseg brisanja dugova.
E

Evo me

pre oko 2 godine

Nzm sta to da boli toliko,naravno da boli malo sto nismo medju Top 8 ali ovu celu sezonu igramo nekompletni,korona,povrede,ovih zadnjih nekoliko utakmica igrali bez Lazica i Holinsa...samo nzm koliko vas boli da vec skoro deceniju samo se radujete Kupu na nekoliko godina,a ove godine da drzava nije ugurala sleper miliona vi bi igrali do kraja ABA Lige revialne utakmice kao prosle godine,a da ne pricam o tome da niste zasluzili ni Ligu Sampiona da igrate kao sedmi,a ne Evrokup.
I

Igokea-partizan2007

pre oko 2 godine

Kako rece vas predsednik Danilovic: "partizan i Igokea jedan klub,gledajte nas kao jedan klub",jos da ste tad imali i grb Ceptera taman od bivseg kluba ne bi imali nista,jedini klub koji je prodao grb zbog para,a posle pravio fuziju zbog lakseg brisanja dugova.
E

Evo me

pre oko 2 godine

Nzm sta to da boli toliko,naravno da boli malo sto nismo medju Top 8 ali ovu celu sezonu igramo nekompletni,korona,povrede,ovih zadnjih nekoliko utakmica igrali bez Lazica i Holinsa...samo nzm koliko vas boli da vec skoro deceniju samo se radujete Kupu na nekoliko godina,a ove godine da drzava nije ugurala sleper miliona vi bi igrali do kraja ABA Lige revialne utakmice kao prosle godine,a da ne pricam o tome da niste zasluzili ni Ligu Sampiona da igrate kao sedmi,a ne Evrokup.
R

Radonja odlazi!

pre oko 2 godine

Uprava napolje!
Z

Zasto

pre oko 2 godine

Pa uprava je preko drzave obezbedila 20 mil budzet ove sezone! Sta hocete vise?!
g

gunners

pre oko 2 godine

Sa timom koji imamo mislim da je postignuto i mnogo vise nego sto je bilo realno. Padale su velike ekipe, Real, Fener, Olimpijakos, Makabi, PAO, pa i one pune para kao sto su Uniks, Zenit, Lion. Top 8 bi bio previse, jednostavno nemamo kvalitetne igrace za taj nivo. I ovo sto su momci postigli je iznad njihovih mogucnosti. Igramo sezonu bez centra, sa jednim plejom, tako ne ide. Kapa dole momci za trud i izgaranje na terenu. Bilo je tesko, ali i lepo gledati vas ove sezone. Kalina, ljubi te brat, molim te se posveti ekipi u nastavku umesto sto soliras i gubis brdo lopti. Bolje poradi na sutu umesto toga. Takodje cela ekipa da poradi malo na sutu za 3 i obavezno na slobodnim bacanjima jer smo ubedljivo najlosiji u EL u ovim segmentima. Cudo je jos vece jer smo pobedjivali takve ekipe sa ovim manama. Srecno momci u nastavku i donesite nam Aba ligu.
M

Malo Opet

pre oko 2 godine

12 evroligaskih iskusnih pojacanja i Kalinic od 3,4 mil! Malo je 20 mil budzeta! Pomagajte nam posle izbora vidite da ne ide! Sreca pa Partizan ima samo 6 mil i neke neafirmisane klince ,mada i tako su opasni po nas!
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Padale su velike ekipe koje igraju u ovoj fazi pesice, al zato mocni Monako, Asvel, Alba, Zenit, Zargilis oni nas mlaate gde stignu, jedino ako igraju bez 5 igraca, onda mozda i pobedimo.. Vi ste bruks Srbije, 9 god igrstd EL, spiskali ste milione a borba vam od 13 do 17 m..
V

Voip

pre oko 2 godine

Tako je, sve si lepo rekao. Za neku ozbiljniju pricu treba novaca za par igraca ekstra kvaliteta, recimo beka sutera i centra. Nije bilo realno da se veceras pobedi bez Lazica i Holinsa. Nismo imali potencijala da ih spustimo na nizak nivo poena a realno su napadacki bolji. Samo da docekaju plej of svi zdravi i u formi pa uzimamo ABA ligu lagano.
I

Iskreno

pre oko 2 godine

Obzirom na mogucnosti jezivo losa selekcija ekipe za nivo Evrolige i to je jedina cinjenica...
G

Gost 976

pre oko 2 godine

Pa šta bi večiti top 14 nema vas na vašim vestima
D

Ddddd

pre oko 2 godine

Nije jos sve izgubljeno, ako izbace Spanske ekipe iz EL onda komsika ima cemu da se nada. Navikao Trinki da prska po ganferima
G

Gost323

pre oko 2 godine

a mi po vama
b

bugiber

pre oko 2 godine

Tolike gidine u EL ... Svake godine dabakal Definitivno nema se taj pobednicki DNK.... Kosarka nije sport kojim treba da se bavite.
l

lazovi ste

pre oko 2 godine

a imamo bolji odnos pobeda poraza u EL od vas
Z

Zar opet?!

pre oko 2 godine

Dva puta Final Four u Beogradu a mi ne možemo ni u top 8 da uđemo. Radonja odlazi! Uprava napolje!
r

raul

pre oko 2 godine

Kad ce taj top 8 visee Sta treba da se uradi?
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Da se ugasimo mozda jos jefnom! Ne gubimo nista sem ponosa !
G

Gost999000

pre oko 2 godine

Samo jedna vest?
m

msm

pre oko 2 godine

Koliko mi je samo drago. Bravo Luca, bravo Jare.
S

Srbin u duši

pre oko 2 godine

Razumem da su Grobari u Bajernu, ali da ne navijaš za klub iz iste zemlje!? Ovo je bolesno da se ovoliko međusobno mrzimo.Ne solim ja nikom pamet, ali naravno da nećemo napredovati, dok je vas takvih. Samo se ti raduj, karma postoji, da ste makar jednom navijali za Zvezdu, ne biste se sad šmucali po Evrokupovima, sredini tabele ABA Lige, Bog sve vidi. Hoću da kažem, radite kako želite, ali da većina želi videti da klub iz iste zemlje izgubi, pa to retko gde ima. Nije ni čudo što se kaže, samo sloga Srbina spasava, zato što smo retko kad složni.Ne zaslužujemo bolje, dok je vas takvih. Stidi se, građanin si Srbije , a mrziš Delije, sram da vas bude. Nije ni čudo zašto ste želeli linč Zvezdaša u Tirani, SRAMOTE JEDNE. Molim Vas, Mocarte, objavite ovaj komentar, jer već pišem par na različitim vestima, a vi ih ne puštate. Molim Vas još jednom, sve najbolje redakciji, kao i ljudima koji čitaju ovu poruku!
S

Svedok

pre oko 2 godine

Pa taj jare vas je zajebao ko izmet i otisao kod Frica. Pa veliki trener je delio meleone kad je momak potpisao Nemce. Jel vam jasno da smo odustali od F8 da vi ne bi mastali o ABA ligi. I sad bi da iskalite svoje komplekse. Ne postoji klub na planeti sa toliko kompleksa navijaca kao vi.
D

Drzavo

pre oko 2 godine

Reaguj! Posle izbora barem jos 10 mil na postojecih 20 treba dodati! Moze i da se prebaci sa Fmpovog racuna da ne bude bas bezobrazno prema drugima!
1

122222

pre oko 2 godine

iako se zezas tako ce i biti dace im vucko cim prodju izbori a nama opet mrvice
c

cedevita ili buducnost

pre oko 2 godine

odbrana titule uz ovakvu igru,salite se?
G

Gostraboxxxx

pre oko 2 godine

top 11
G

Gost997

pre oko 2 godine

I bolje ovako. Svakako bi isli na Barselonu i istrosili se bez veze a da prodjemo sanse su 1 posto, to ne ide u prilog primarnom cilju. Ovako sav fokus ide na ABA ligu gde ce se Zvezda sa domacim terenom, fokusirana i odmorna prosetati.
B

Buarski jutka

pre oko 2 godine

Prošetati? Radonjiću i Čoviću svratite nam do klupe, da vam Željko da vam Željko .......
A

AR

pre oko 2 godine

Nek se sve trese od fmpa 😂😂😂😂
K

Keva mu iz Čačka

pre oko 2 godine

Top 19 za tebe je samo san, ti si samo MALI PARTIZAN 🤣
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

U glavi samo Partizan! Doduse opravdano Partizan vas ugasio i sada Partizanov trio vas ponizio! Sudbina ne vredi!
3

3 NA 5

pre oko 2 godine

Hoćemo li sad opet pozajmiti ime i grb i ovom novom FMP-u da nas i oni glume nekoliko godina?
R

Rusputin

pre oko 2 godine

Ajde da se nadamo da ce se zaratiti i u Spaniji.
R

Rex

pre oko 2 godine

Kako desetkovana pa fali 2 igrača a 10 su tu koji igraju stalno,a kad je falio Partizanu Avramović,Dangubić,Smajlagić i kad je gubio niste tako pisali,desetkovan itd.Samo budite objektivni
m

mita i trta

pre oko 2 godine

klasika ...celu sezonu kad izgube " junacki, destkovani, osvetlali obraz, itd " ...bog sve vidi
N

Nickcdn

pre oko 2 godine

To od njih nemoj ocekivati!
N

Na izdisaju

pre oko 2 godine

Znali smo da Zvezda kuburi sa slabim procentom za trice, a i, neshvatljivo, za slobodna bacanja, ali danas 13/33 za 2 poena, ispod 40%!
N

Nemoj vise Trinkijeri

pre oko 2 godine

Recikliraj drzavni Idea - Voli - Fmp projekat!
K

KARMA

pre oko 2 godine

Zar nije Dule s klincima redovno igrao četvrtfinala? Zašto njih tad niko nije motivisao fajnal forom u Beogradu?
j

jaaaaaa

pre oko 2 godine

ha ha ha ma samo sto nije igrao i bas su bili mladi sa vise srece nego pameti i u ovom formatu nikad ne bi ni igrao, jednom se plasirao na F4 pukom srecom kada su mu se poklopili svi moguici rezultati u grupi i jos jednom u top 8 za 14 godina i partizana i IGOKEE
@

@jaaaa

pre oko 2 godine

I 1992 smo slucajno osvojili! 😂 Nekad mi bude zao vas ! Aprililili
@

@jaaaaaa

pre oko 2 godine

I Željko slučajno i pukom srećom osvojio ovo "bedno" takmičenje samo 9 puta.
B

BianconeriCacak

pre oko 2 godine

Nek izbace i Spanske ekipe, pa mozda i udju u Top 8
D

Drvo

pre oko 2 godine

Sta nam uradi Grobarski trio ! Radonjicu da se ne ljubimo!
T

Trinkijeri

pre oko 2 godine

Uh ovo boli ekipu oz Zeleznika ! Gde bas Luca,Jare i Trinikineri da ih izbace i ovako ponize! Zali boze bacenih 20 miliona i organizovanja final foura u Beogradu!

nikola.p

pre oko 2 godine

У пуном саставу би их сигурно добили!!! Какав наслов...смејурија...десеткована звезда...
I

Izbacuj spance

pre oko 2 godine

Fmpu da ostave devet ekipa u Evroligi oni ne bi usli u top 8 ! Ugasena Zvezda je bila mnogo bolji klub!
u

usli bi ako bi u 9 ekipa

pre oko 2 godine

bio i fmp 2.
S

SamoPartizan

pre oko 2 godine

Nije ni cudo sto ne mogu Pionir napuniti.Bezvredan klub bez icega sa Brankom Lazicem i Filipom Covicem kao legendama
S

Sve je ovo normalno

pre oko 2 godine

Fmp Voli Idea iz predgradja glavnog grada u skladu svog renomea, idemo dalje. Sutra u 9 h Happy pa Pink vidimo se..pozdrav za sve iskrene pantere
Y

Yika

pre oko 2 godine

Zasto da bude kraj ako izbace još koju ekipu eto zvezde u top osam, a ako ne izbace tu je sledeća sezona čoviću daj saopštenje
A

Atila17

pre oko 2 godine

To je taj poznati Radonjizam.
G

GROF OD MILUTOVAC

pre oko 2 godine

RADONJIZAM JE POKAZAO ZABARU KOJE KLASA,BRAVO ZVEZDO ZA TOP 8,NAVIKA JE CUDO,NAVIKLI SMO DA LEMAMO LUCICA JARAMAZA ITD
T

Tomkica

pre oko 2 godine

Ajmo sad grobari koji su petak vece gledali zvezdu, da stave koji komentar
A

Aebre

pre oko 2 godine

Nemocni su i nesposobni od kad postoje od 2011.Steta silnih miliona i evroligaskih igraca
Z

ZNA LI SE?

pre oko 2 godine

Ima li šanse da se naredne sezone top 9 turnir igra u Beogradu?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Imamo jos sanse za top8,a tu je i taj f4 u Bg!
d

dare11

pre oko 2 godine

Špance treba izbaciti jer nisu priznali Kosmet....
K

Kaljinici

pre oko 2 godine

Isplatite Kalinicu 3,4 mil
p

panter železnik

pre oko 2 godine

Sad ostaje da se molite da vaš najveći navijač pobedi u nedelju
z

zvezdas do koske

pre oko 2 godine

Nije sve tako crno,bice bolje,Vucic nas ce pobediti sad u aprilu i jos pet godina sve osvajamo u svakom sportu vaznom po vecinu stanovnistva,tako mi njemu VLAST,ON nama titule!I vuk sit i ovce na broju
G

Gost 12345

pre oko 2 godine

Pokrale nas sudije. Idemo ladno u f 8. Izbacuju se Nemci i Turci.
c

cobe1985

pre oko 2 godine

jadno da ne moze biti jadnije...
ž

železnik naselje

pre oko 2 godine

Koliko limitiran tim. 10 godina već ne mogu da iskorače korak dalje, a ove godine je za to bila jedinstvena prilika. Žali Bože pare poreskih obveznika.
C

Crveno srce

pre oko 2 godine

Sve to ima svoje. Karma. Dejan Radonjić je u nekom smislu ipak limitiran trener. Nije slučajno da mu je (opet, treći put) zapelo tu na granici za Top 8. Jednostavno filozofija cepaj odbranu može nekada da prodje, ali ne stalno. Košarka se igra tako što moraš i da šutneš na koš rivala, a Zvezda ima najgori procenat i trojki i bacanja... Previše se bezrezervne podrške daje Radonjiću dok su neki drugi treneri prebrzo potrošeni. Eto sad jedan od tih potrošenih (koji po nalogu botova uprave, su izmedju ostalog proglaseni i da ne znaju svoj posao) uveo Monako u Top 8, rezultatom 12 pobeda iz 17 utakmica na klupi. Toliko.
p

phen

pre oko 2 godine

Moze da prica ko sto hoce ali je ovaj mec prodat iza ledja Radonjicu a potvrdu tome gledamo na kraju sezone kad Dejo ne produzi ugovor. Po izjavama Covica se moglo naslutiti da on ne zeli top8, da je htio doveo bi se centar i nasle bi se pare. Dok god on bude imao motiv da se medjupartijski nadmece on ce biti na celu kluba i to je to. Zao mi je ljudi u dvorani koji su odrali grlo a zao mi je i Radonjica koji ovo nije zasluzio
G

Gulen

pre oko 2 godine

Pa cekaj...pa kako...pa stani mozda Ruje udare na Tursku pa izbace bar efes...ili cek mozda Zalgiris,ili Bajern hladno u hali,nema gasa, molim vas dajte bilo staaaaa molim vas,hocemo top 8,makar nas 7 ukupno bilo u grupi
G

Gost111

pre oko 2 godine

Desetkovani a fale 2 igraca...Sta tek druge ekipe da kazu, samo neka opravdanja, top 13 nikad blize..
R

Realnost

pre oko 2 godine

Taj ko je ocekivao pobedu u ovakvom stanju u kojem su , nema pojma o kosarci....
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Najgora utakmica u sezoni, bez i malo volje ni zelje za pobedom... Bas lose..
A

Aebre

pre oko 2 godine

Komedija od kluba i iznajmljenih navijaca i gazdom sto voli pare za narodne kuhinje srba sa kosova.
P

Prki86

pre oko 2 godine

Mozda izbace jos koji tim,treba igrati do kraja
ф

фамилија

pre oko 2 godine

Убише нас судије
B

Bravo SampiNJoni

pre oko 2 godine

Zali boze bacenih 20 mil ! I za Kalinica 3,4 mil i jos 12 evroligaskih iskusnih milionera!
N

Nbgd

pre oko 2 godine

Neverovatno je da ovako losa ekipa igra evroligu, bez ikakve sanse za prolaz godinama. Zasto igraju ovako takmicenje to niko ne zna.
B

BOGDANM91

pre oko 2 godine

Ali top 8 je tu jos samo 2 pobede sto nije nista ili izbacivanje spanske I nemacke ekipe, radonja i covke doktori, kalina lazo I simon legende, jos samo 2 pojacanja I osvajamo..
B

Bravo

pre oko 2 godine

Hhihihihihih neizvesna utakmica
G

Gosttt

pre oko 2 godine

Kakav crni radonjizam kakav crni top 8 bruka obicna...
G

Gost 1212

pre oko 2 godine

Zamisli naslov ,,desetkovane cz " ni oni nisu bili kompletni.
R

Ralentsakis

pre oko 2 godine

Gledao sam utakmicu mazohisticki i pitao se zasto nisam zatego Bayern i uzeo pare... Bukvalno sam 7 dana unapred znao da gubimo
R

Ragnar Lothbrok

pre oko 2 godine

Sramotna utakmica u odlučujućem momentu za plasman u top 8.Radonjić koji ne zove tajmaut u 3/4 gde ekipa u prvih pet minuta ima 6 izgubljenih lopti bez upućenog šuta je stavila tačku na ovogodišnju Evroligu .Celu sezonu igramo sa jednim centrom (Kuzmicem) koji je krajnje limitiran igrač. Vajt koji je totalni promašaj Holins koji je ok u odbrani u napadu totalno ne konstantan sve u svemu krajnje limitirana ekipa…Velika žal jer se fajn four igra u Bg-u…
l

linoleum

pre oko 2 godine

najgori kad je najpotrebnije,bacili celu el sezonu u vodu.nista okrecemo se obavezama u abi ,sa ovakvom igrom i zalaganjem bojim se da ce nas i igokea iz laktasa izbaciti
C

Ciganovic

pre oko 2 godine

Bice bolje sledece godine u Evrokupu...
R

RARIRTET

pre oko 2 godine

Desetkovan je i Bajern bio...
B

Bla 2

pre oko 2 godine

Top9
R

Radonjizam

pre oko 2 godine

Ne možete ni u pola da uđete. Top 10 taman.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Luča kapiten i Trinki.Odigrali maksimalno kao što sam i očekivao. Zvezda...Šta da kažem više od onoga što sam rekao od početka sezone. Izbacivanje ruskih klubova zapravo zvezdi nije išlo na ruku jer je razobličila nesposobnost i nekompetentnost što tima što struke što rukovodećeg kadra. Jedino da Evroliga DEKRETOM proglasi zvezdu za učesnika top 8.
A

Adio

pre oko 2 godine

Nemoj ni da igraju, neka odmore malo, umorni su. Ove godine nema ni Aba titule, garantovano sa ovakvom energijom trenera i ovih polovnih leševa nema ništa
T

Trinki

pre oko 2 godine

Luca i Jare ih salju carterom za Zeleznik! 😂😎
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Sa ovakvim krs timom predaleko smo i dogurali koliko samo imamo bivsih igraca Cirbes,Lazic,Markovic,Kuzmic,Simonovic ovo je zaista veliki uspeh,na leto ih se svih resiti dovesti Blazica,Petruseva,Dalibora Ilica,Berona i nekog brutalnog pleja pa da se i nadamo necemu.
C

Cokili

pre oko 2 godine

Desetkovani? Ko je falio, Lazic i Holins? Ili Cirbes i Simonovic? Bitniji igraci su falili Bajernu. Nemoj da se brukate ponovo.
N

Ne ložite masu...

pre oko 2 godine

Kako nema nade???? Sta pricate, u kom gradu?? Pa jel organizovan final four u BG? Zar nisu 3 Ruska kluba izbacena kako bi privatna ekipa Nebojse Čovića osetila mrs prvo četvrtfinala a onda i final four turnira u BG za koji je sam Nebojša izjavio da je sve moguce. ukoliko bi se plasirali 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 "i u školu idi često, Ribiću mlađi..."
j

jaaaaaa

pre oko 2 godine

sramota ovakva igra, nikoga ne mozemo da pobedimo u gostima, bacamo cigle prema protivnickom kosu, bez asistencije, bwz suta, bez skoka, bez borbenosti ,velika nula mozda na rukom da predjete pa da nesto pogodite
G

Gost1978

pre oko 2 godine

europska zuezdo. javite im da je alba izgubila. pocinje bitka za top 10
B

Budak

pre oko 2 godine

A jel idete na F4!?
C

Cestitam

pre oko 2 godine

Ahahahahahahahaha sa vama uvek komedijaaaaa.......
S

Sta da radimo...

pre oko 2 godine

Fokus na aba ligu i to je to...
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Pa ovo vise nije ni smesno! Baceno stotine milione za deset godina od kada od Fmpa”kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ usli u Evroligu kupovinom od Cibone za milionski cek ! Sramota srpske kosarke! Da nemaju sudije i pomoc drzave i najveci budzet nikada ne bi ni Aba ligu osvojili! Zna li se vracaju li se carter letom , posto su bec platili 1,5 mil po sezoni za njega po recima gazde iz Zeleznika!
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Ocajna igra bez energije. Po meni najslabija utakmica ove sezone. Treba se fokusirati na Jadransku ligu i odbranu titule.
G

Gostkju

pre oko 2 godine

koje kese od igraca. sramota . izgubis od ovakvog bayerna koga puni ko hoce u evropi 25 razlike
T

Tupsoni

pre oko 2 godine

Ivanović i Radonjić su smrt zvezde. I sve dok se njih dva budu pitali za nešto od zvezde u el a čak i Aba neće biti ništa.
T

Trinkijerizam

pre oko 2 godine

.... pocepao Radonjizam.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Velika steta.
Х

Хахахаха

pre oko 2 godine

САД ЋЕ ЖАБАР ДА ВАС НАБИЈЕ 30 РАЗЛИКЕ, ..... ЦИГАНСКЕ
M

MBabic

pre oko 2 godine

A htela je ona u Ligu šampiona, ne ide, ne ideeee
.

.....

pre oko 2 godine

Sunce moje malo, nije nam se dalo...
R

RADONJIZAM

pre oko 2 godine

Jos Nemacka da ZARATI !!! BRAVO TRINKELAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAREEEEE LUČOOOOOO
M

Mat

pre oko 2 godine

Tuga
n

noleeeeeeeeee

pre oko 2 godine

ne, nije kraj. Ima vremena za jos neki rat.