Komentari na vest

Nikad luđi Evrobasket: NBA tripl-dabl Ponitke za senzacionalno polufinale, ispade i Lukina Slovenija

A

A “strucni stab”?

pre preko 1 godinu

Cekaj, kako to da svi prozivaju Pesica a niko onu celu bulumentu od steucnog staba kako su “savrseno” uradili skauting?! Oni su tu valjda da pomognu Pesicu, ne moze covek od 100 godina sve sam da radi. Oni su “pripremali” utakmicu i “savetovali” igrace sta da rade, kako koga da cuvaju, koga da pustaju, kako da napadaju i sl. Sta tek reci za fikus od “tim menadzera” koji jedino sto zna je da izmalerise.

JamesBond

pre preko 1 godinu

Cekaj,sad je Lukina Slovenija a kad se veseli uz narodnjake onda je Srbin? Daj vise da se odlucimo…
А

Алекса977

pre preko 1 godinu

Па шта је ту спорно? Игра за Словенију али је Србин, прича српски.
t

tja...

pre preko 1 godinu

Još ćemo se izvinjavati Pešiću...
i

i treba

pre preko 1 godinu

za sve budalaštine koje su pojedini pisali ovde prethodna dva dana
7

7777

pre preko 1 godinu

Да 1/8 финала је успех, јер били смо шампиони групне фазе.
e

esex

pre preko 1 godinu

E bas mi je drago sto je ispao mamin placljivko

Avangardista

pre preko 1 godinu

Mi ove Poljake otresli skoro 40 razlike....o zemljo, otvori se!
N

Nikad zanimljiviji Euro

pre preko 1 godinu

Bas je dinamicno sve, Gledas neko vodi 15-20 razlike i mislis sve reseno kad ono preokreti, iznenadjenja, nista nije sugurno niti izvesno. Odlican Euro! E sad sto mi nismo napravili ono cemu smo se nadali ne menja cinjenicno stanje da nikad neizvesniji Euro nije bio.
G

Gedža Srbijanac

pre preko 1 godinu

Doncicu je generalno svaki potez bio propraćen grimasom, a ne samo dok je osećao bol kao što stoji u tekstu...
J

Jova1245

pre preko 1 godinu

Hoce li neko da prizna da mi samo nismo imali srece ne da juri tamo neke krivce. Nije nam se dao taj dan i tolko. Prokenjalo Italijane samo tako. Ostalo bi sve dobili lagano. Ej Poljska prosla Sloveniju pa i nije toliko iznenadjenje, imaju bolji balnas tima od Zmajcika. Ja pokusavam da nadjem neku pogresnu stvar kod nas i ne vidim je. Bolje igrace nismo imali zbog povreda. Teo se sam izbacio izjavama jos pre par meseci i medijskom sukobu sa selektorom a i logicno je bilo da je Micic prvi plej. Da je hteo mogao je da kaze rezerva sam i igracu koliko selektor kaze jer ja sam Srbin i uvek sam tu za reprezentaciju. Ne moze da se nisa zameri ni Kuridzi! Jedini koji po meni je bio los je Davidovac jer covek ne sme otvoreni sut da uzme! Cak i odluka da podje Ristic nije bila losa jer za centra je solidan spolja a mi smo kuburili sa pozicijom 4! Da je igrao Beli isao bi i Petrusev! Tako da Srbende svi imaju los dan i svi imaju dobar!
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Pa ako ne vidis lose stvari kod nas onda to znaci da se mozda ne razumes u sport… kako mozes da ne vidis da previse zavisimo od Jokica? Pritom Jokic slabo brani van reketa… pogledaj samo razliku kad on igra i kad je na klupi! Druga stvar, cim je krenulo lose, niko nema herca da preuzme odgovornost, a Jokic na klupi… samo da ja odigram loptu, da nije kod mene, muko moja predji na drugoga! Pa ne moze bas tako…
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Nisu igrali odbranu uopste. Eto ti losa strana Srbije.
i

istina

pre preko 1 godinu

ne botuj nego lepo reci da nismo dorasli izazovu uprkos tome sta placeni mediji zele da mi mislimo
D

Dvc

pre preko 1 godinu

Ajde sad ovi MVP-vi neka se vrate u NBA pa nek igraju tamo za statistiku jer su u reprezentaciji samo problem
K

Kupljena EL

pre preko 1 godinu

CEO TIM POLJSKE KOSTA 30.MIL,A OVAMO U SRBIJI IGOKEA SA 50.MIL BUDZETOM I 4.MIL PUNTEROM PUKNE OD BORCA!
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Nije to ništa. Imamo mi klub koji promjeni ime i više ne bude dužan, a oni što su dužni više ne postoje.
K

Kratka pamet

pre preko 1 godinu

Bas lepo sto ti je nik kupljena evroliga,jer je jedan klub,kome niko ne moze da zabrni kako ce da se zove,kupio od Cibone EL
j

jokerkoma87

pre preko 1 godinu

Sloveniji se desilo isto sto i Srbiji i Grckoj,a to je da su mislili da dobijaju unapred.Plus oni nemaju ni trenera.Doncic katastrofa veceras.Da im nije bilo Blazica izgubili bi jos u 25.minutu.Svakako mi je drago zbog Poljske,voleo bih na neku ludu srecu da osvoje,ali bice tesko jer su i Francuzi i Spanci namazani i imaju vrhunske trenere.Ostaje zal za nase momke,jednostavno nije bio dan protiv Italijana.Verujem da smo uspeli njih da prodjemo da bismo osvojili kasnije.Njima se danas vratilo protiv Francuza,izgubise dobijeno,ali to je sport.Svakako cudan turnir i zbog sudjenja i visokih rezultata.Preveliki je uticaj NBA lige poceo da se oseca,publika skandira MVP,DIFENS i ostale gluposti.Malo mi fali ona evropska kosarka.Kad se setim samo rezultata 61:57 npr u polufinalu,sve puca od borbe i odbrane,bar 5 igraca zaradi 5 licnih.Ovo sad je nekako cirkuzantski.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Sve je cirkus...Od sudjenja,pa do igre...
L

Lošmi panda

pre preko 1 godinu

ALI NIKADA GORE SUDJENJE!!! ŠTA JE BRE OVO VIŠE??!?
g

grgos

pre preko 1 godinu

Zasto izostavljas Nemacku kada ce oni osvojiti i biti evropski prvaci?!
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Да ли ти се свиђа и када платиш карту за фудбал и гледаш текму где више времена играчи проведу да се крљају и излежавају на трави него да видиш неки лепи потез и прелеп гол или голове. Сваки спорт би требао да буде спектакл за гледаоце а не као сада за већински шаблонске играче и парајлије који не смеју ни по коју цену да изгубе. Ма шта ти ја причам,ти вероватно више волиш да гледаш данашње физикалце него праве мајсторе у било ком спорту. Ако ти је до млаћења и туче иди гледај било који борилачки спорт, ту је бар твоја теза у саставу спектакла.
G

Gost@gost

pre preko 1 godinu

Fudbal i kosarka imaju jednu zajednicku stvar - oba su vrsta sporta. I svako drugo poredjenje izmedju ta dva je neumesno i samo pokazuje koliko ne razumes te sportove
F

Firga

pre preko 1 godinu

Eh kad se setim kako su mi govorili da ću da veličam jokića kad sad uzmemo zlato haha
V

Voip

pre preko 1 godinu

Nikad debilniji evrobasket nisam gledao. Komedija od prvenstva. Ocaj zivi od sudija. Pretvorili su od kosarke rvanje.
L

Lošmi panda

pre preko 1 godinu

Realno DA!!! OVO JE OČAJ. Jesam navijao za Francuze, ne volim žabare nikako...Ali da sude simuliranje Spisu-a, to je KATASTROFA!!! Pa i šut slovenaca na kraju, više faul nego ne!!
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Fudbal je sport koji igraju svi a pobeđuju Nemci...sad će da nameste isto i u košarci...
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

Није тим један нба играч, американизација спорта је нешто језиво, а кривци су сви који то допуштају... А већина тих пате од комплекса и мисле да све што је преко баре ваља...
i

isina

pre preko 1 godinu

u prv si brt taj jokic, sreder, markanen, sve to cirkuzanti jbg nzn oni kako se igra
G

Gost9323

pre preko 1 godinu

Ali Klementina koja uzima sut sa pola terena trazeci kontakt, ne bi li mu slucajno svirali 3 bacanja, a u onakvom trenutku tesko da bi dosudili faul na Kariji Ili Hardenu, neverovatno. Uplasio se komsija da ce poljaci faulirati za 2, a doticni se vec posteno obrukao sa penala. Za 25 godina kosarke, nikad nisam video onakvo odsustvo odgovornosti a Boga mi I inteligencije.
N

Nisam Avdić ali znam dosta

pre preko 1 godinu

Jednostavno Poljaci sa Ponitkom koji igra na nevjerovatnom samopouzdanju su odigrali najbolju utakmicu daleko ove generacije, a vjerovatno i u historiji, jer nisu nikada bili neka sila u košarci. Veliki respekt, ali mora se biti pošten, pa reći da je Dončić stvarno igrao pod velikim bolovima u donjem predjelu leđa i skočnog zgloba. Sudije stvarno kriminalne čitavo prvenstvo. Šteta zbog reprezentacije Srbije koja je realno najkompletnija na ovome prvenstvu i ne trebaju ljudi iz Srbije odmah gledati na ovo kao crno i bijelo, jednostavno se desila takva utakmica. Pogledajte ostatak njihove grupe gdje muče Špance, Grke i izbacuju aktuelne prvake, a svi oni su prošli kao bosi po trnju protiv reprezentacije Srbije. Žal ostaje za ovom generacijom Srbije, ali realno i Slovenije, pa i Grčke, međutim to je sport.
K

Kapiten Primorac

pre preko 1 godinu

Mora da si Sejo Bukva
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Konacno se vratila kosarka kao timski sport sto i treba da bude. Svi "jedan covek" timovi ispali sto daje nadu da ce ovaj sport ponovo biti prelep a ne ono nba divljastvo sto se rasirilo evropom gde jedan igra dok ostali statiraju.
n

nfhh

pre preko 1 godinu

Dobro je da postoje timovi kao što su Španija, Francuska i Nemačka. Tu nemaš jednog iz NBA nego više
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Nema veze koliko je igraca iz nba, pricam o sistemu igre a ne gde igraci igraju. Srbija je bila Jokic, grci Janis, slovenci Doncic, ostali statisti, ako mozes da poredis igru nemacke ili spanije sa ove 3 reprezentacije onda svaka cast. I kod spanaca i nemaca, pa i kod poljaka ja vidim tim dok kod ove druge 3 selekcije vidim samo 3 zvezde i nista vise
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

vldblk9a-Ne vidiš Šrudera i braću Hernagomez,niti Ponitku već vidiš tim.Lako je biti general posle bitke.Litvance je sam izbacio Braun,Nemačka je Grčkoj dala 17-trojki trojica igrača 13trojki ,Šruder,Vagner i još jedan a da to je tim,Grčka 9dala,Ponitka odigrao Nba utakmicu to je tim.Srbija nije bila Jokić,pre svega čovek je dvostruki MVP u NBA sa najboljom sezonom jednog igrača u istoriji NBA.Čovek nije kriv što svakoj ekipi može da postigne 20poena ko od šale bez da sili šut i nije kriv što za saigrače ima likove koji vola ne mogu da ubodu,4-trojke zaredom smo promašili 4primili i to je odlučilo utakmicu.Jokić da je dao 40-45poena a mogao je vrlo lako da ga je selektor pustio da igra minimum 35minuta Srbija bi pobedila,Dončić da nije povredjen dao bi poljacima 30-40poena i Slovenija bi pobedila i sve ovo znamo i ti i ja ali šta bi bilo kad bi bilo .Svaka ekipa ima minimum dvojicu igrača koji će dati 20poena ostali šta doprinesu.Ko bude dao više trojki uz malo sreće taj osvaja,nema tu nikakvog tima ....
P

Pb

pre preko 1 godinu

Nije nas problem Slovenija i Luka nego sta ćemo mi da radimo sa našom košarkom ispali sa eura nismo se plasirali na O.igre ispali sa S.P izgubili evropsko,mi smo u ogromnom problemu treba već sad misliti sta dalje a ne čekati da se stvari same rese jer ostale reprezentacije napreduju brzo a mi kao da ne vidimo to zato bolje sto pre da se opametimmo i preuzmemo nešto inače smo ugasili sa košarkom!!!!
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

PA kako sad to, kad je do prosle godine SREBRO sa OI, SP i EP proglaseno NACIONALNOM KATASTROFOM, a Sasa Đorđevoć koji nam je kao igrac donio i SP i EP titulu proglasen NAJVECOM NEZNALICOM, koja pojma nema o kosarci. AKO JE SRBIJO - ZASLUŽILA SI SVE OVO. Čekaj 2025.godinu za sledece takmicenje i dovedi onda opet nekog "metuzalema" za selektora.
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Apsolutno se slažem, gledaj u svoje dvorište a u njemu ne vidim ni jednog osamnaestogodišnjaka da je već velika nada i igra u Srbiji, ako i ima već gleda u Nba ligu i kako da se tamo uglavi. O reprezentaciji počnu da misle kad napune 25 i više i kad se obezbede ugovorima.
S

Stefan A

pre preko 1 godinu

Nema veze neka se ugasi košarka i treba tako kad je važan jedino nba. Ja sam svakako prestao da budem zagrejan još kad je pozvan Jokić u reprezentaciju a kad je precrtan Teo počeo sam otvoreno da navijam protiv nas.
Z

Znam da nije ok

pre preko 1 godinu

Nekako mi sada lakse kada, su I oni ispali.Jeste da mozda nije korektno Ali sta da radim
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Veruj mi ok je
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Zivim u Sloveniji, samo da ste videli kako su se radovali kad smo ispali. E da vidite kako se ja sad radujem
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Zato što su nas se plašili, jesmo bili favoriti i nije im se svidelo ako bi morali da igraju protiv nas, ne bih rekao da nas baš toliko mrze a da nas ne vole i to verujem.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Rodjen sam u Sloveniji i mogu ti reci da nas mrze vise nego Hrvati i Bosanci
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Žao mi je što je tako....mrziš nekog a navijaš za Dončića i Dragića čiji su "koreni" od onih koje mrziš!
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Gde si srbendo iz Ljubljane
U

Uffff

pre preko 1 godinu

Djula, ne znam u kom delu zivis ali si totalno promasio ili si imao neko negativno iskustvo! Nikakve mrznje nema, za njih smo svi isti i svi smo od doL!!! Sve kolege Slovenci su navijali za Srbiju dok nismo ispali i kladili se na nas da cemo osvojiti prvenstvo... Jos da naglasim da jedino ne vole albance, a ostali su svi cefurji. Uglavnom geografski i istorijski nisu na nekom zavidnom nivou. Lp
d

djulamester

pre preko 1 godinu

ti si sloveniju video samo na geografskoj karti i to jednom jer skola u tvom selu je samo taj dan smela da pozajmi
M

Moli mala

pre preko 1 godinu

Opet na ovim našim prostorima što se tice velikih sportskih uspijeha razloga za slavlje imaju samo Hrvati, Europski prvaci zlatni u vaterpolu prošlu subotu.Nije onda ni čudo što ima toliko kompleksaša među komšijama što se tice sporta. 😁🏅🙏
Q

Qq

pre preko 1 godinu

Niti si hrvat niti pises “hrvatskim” jer ga ne znas vec se iz aviona vidi da neko ko se sluzi ekavicom pokusava da pise ijekavicom…provokator
H

Hahahaha...

pre preko 1 godinu

Ko se razume u košarku, znao bi da Francuska igra prljavo, da Francuska igra očajno, i da im nije SUDIJA ne bi prošli ni turke, a kamoli italijane, al' dok sude ovakvi dundjeri, koje ne plaća Uleb, već Fiba im daje mrvice, možeš i za male pare da ih kupiš...SRAMOTA KAKVE "GREŠKE" SUDIJA...I to većinom u korist Francuske i Nemačke! NEVEROVATNO!!!
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

O cemu ti pricas? Turci imali 2 razlike, 2 bacanja i loptu sa strane par sekundi do kraja i izgubili, Italijani imali 2 bacanja i napad za pobedu i sve to promasili, kakave fiba ima veze sa tim? Francuzi po najmanje igraju prljavu kosarku, igraju divlju kosarku vecinom cak i smesnu ali imaju ludacku srecu u utakmicama, ama bas nikakve veze nema sa time sto pricas.
j

ja ha

pre preko 1 godinu

sudjenje na prvenstvu je zalosno,grublji startovi nego na fudbalu a bez faula
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Sve namesteno
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Super za Poljsku ali protiv Francuske nemaju sta da traze gube glatko.Isto bi i Slovenija izgubila da je prosla.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Pokrali Tursku, pa pokrali Italiju...F**k you Francuzi bre!!!!!
S

Sta veliš?

pre preko 1 godinu

Nikoga pokrali nisu, francuzi su bolji od italijana i turaka zajedno. Nego, idi prati bagminton.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Na 70:75 za Italijane plej Italije dobija udarac gobera, sude floping, umwsto faula u napadu...Čovek "Realno..." sve lepo napisao! A ti ne bi mogao ni taj badminton da pratiš "stručnjak"! Tačno je da su jači, ali su lošije igrali!!!
A

Ajde

pre preko 1 godinu

Em si nepismen em pojma nemas. Naravno da je bio floping, najorljavija ekipe na prvenstvu su bas te tvoje dve omiljene, ne zna se ko je gori. Pocevsi od fudbala gde su najpoznatiji po valjanju po terenu posebno kada vode, pa preko kosarke jos od ere po tome cuvenog Dine Menegina, pa sve do biciklizma i doping aftera. Nego, nisi ni za bagminton.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Koji crni floping?? Drugar to znači simuliranje...A ako te neko odvali po faci i ti daneš, to nije floping! Vidi se da si gledao košarku, a nikada igrao...Eventualno neki ulični basket gde ima svega, ono udri, lomi...Bolje ćuti, majke ti...I malo si pglu, pišeš u jednini, a ja i ovaj grobar smo dva različita tipa, ako nisi primetio...e moj "stručnjak" !!!
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Ovim je dokazano da je kosarka kolektivni sport, a ne individualni, kakva se igra u NBA. Neke zvezde, glavni igraci a ostali samo pomocnici. NBA je cirkus.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Bukvalno,NBA cirkus od takmicenja,zabava za publiku,bez ozbiljne odbrane
H

Haha

pre preko 1 godinu

Pa i ovde su igrala dva igrača i da je sreće, da je i kod nas Jokic igrao protiv italije 36-7 minuta a ne 28 sad bi mi igrali sa poljacima u polufinalu. Ali dok su kod nas bacali cigle Micic i guduric, italijani se odlepise. I dalje mi nije jasno da ljudi koji nemaju pravog centra a dobiju nas i ako imamo najboljeg igrača u nba sa centarske pozicije. Cirkus
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

kurbla-Demantuje te naslov koji očigledno nisi pročitao.Ponitka 26-poena bukvalno sam igrao,toliko o kolektivu.Španija,Francuska,Nemačka glavni igrači iz Nba,toliko o cirkusu a o odbrani da ne pričamo svaka utakmica 80-90poena...Ko bude ubacio više trojki taj osvaja,takva košarka se igra....
n

nebo

pre preko 1 godinu

Pa realno osim Doncica i Dragica stim da im je bas falio drugi Dragic slovenci imaju ispod prosecne igrace, stim sto je Dragic pola od onog iz 2017 godine i da im nije ove dvojice oni bi vec u grupi ispali. Dokazalo se da je kosarka timski sport, i ako nemas 12 igraca uvek spremnih da se pobiju nema od toga nista, Ovo je definitivno dokaz da u evropi vise nema slabih ekipa niiti izrazitih favorita i samom tom cinjenicom mi moramo jos vise da se zamislimo sta nam je ciniti, ili...!!!
R

Ris

pre preko 1 godinu

Slabih ekipa i levata za nabijanje kos ili gol razlike ima uvek, samo treba uci ozbiljno u utakmicu!
K

Klaustro

pre preko 1 godinu

Kako kad su bili u teškoj grupi + izgubili od Bosne da ne bi izgubili posle u nokaut fazi? To je valjda preduslov da se osvoji prvenstvo? Tako nam bar stručnjaci objasniše...
b

bitno da smo mi

pre preko 1 godinu

sretni jer je komsiji crkla krava, a u polufinalu tim kojeg smo lako pobedili..ali ipak luka je ispao, odmah nam lakse..plus odjednom neka propaganda kako je on los covek itd....jadno.
N

Nemoj da places

pre preko 1 godinu

Nije nikome crkla nikakve krava niti vo, nemoj da se mnogo brines i da se nerviras vec obrisi suze. Jer to je samo sport, neko mora da izgubi a neko da pobedi, nije smak sveta, sport sluzi za zabavu.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Glavni utisak Evropskog prvenstva jeste senzacionalne eliminacije favorita ali i katastrofa od sudjenja. Ubedjen sam da je sudjenje u ABA ligi visestruko bolje od sudjenja na eurobasketu, naravno ako se izuzme sudjenje Bokanu u Titogradu i Zelimir u Beogradu. Sa ovim su se složili...
S

Sta rece

pre preko 1 godinu

Samo pogledaj utakmicu svoje ljubimice protiv Krke u Sloveniji tj samo zadnju cetvrtinu u koju ste usli sa -20 i kusur poena pa pisi o sudjenju.
p

pacre panglu

pre preko 1 godinu

Cuti pametniji si. sa ovim su se slozili ...svi
X

X

pre preko 1 godinu

Ekspert iz Plandista...
H

Hrkljuš

pre preko 1 godinu

Nema leba bez Pontike
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Doncic je umislio da sam treba da igra utakmicu?! Glupo zvuci,ali on je veliki krivac za poraz. Cemu onolika ispucavanja,silni promasaji bez timske igre zaista mi nije jasno. Spanija ni kriva ni duzna i sa ovakvim sastavom favorit?!
G

Gost45

pre preko 1 godinu

Ostao Gober i Furnije
A

Aliii

pre preko 1 godinu

Ponitka kojeg se odrekla cela porodica odigrao ovakav turnir, stvarno svaka čast čoveku
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Burazeru iskreno dzaba mu onda sve ako ga je se porodica odrekla . Porodica je sve i najvaznija ,dzaba i milion ovakvih partija ako su njegovi digli ruke od njega
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

E ne da mi je drago sto su Poljci pobedili,onaj debeli rumenko doncic mi se smucio sa plakanjem kod sudija,gestikuliranjem,dobacivanjem. Ajmo pepa prase pali kuci da mazes pastetu i pravis sendvice.
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Ma ne sekiraj se Imace Luka nesto lepo da pojede ,a ti jado moj lebac od nedelju dana
B

Batigoal

pre preko 1 godinu

Pa takvi smo. Radujemo se kad drugi ispadnu pa nam cudno sto mi ne odosmo dalje. Pileci mozak
A

AR

pre preko 1 godinu

Au bato... pa tvoj propali zivot i zavist je jedino sto imas... Luka je mega zvezda
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Posto vam je iq manji od broja patika,da objasnim da se mazanje pastete i pravljenje sendvica odnosi na reklame koje snima,a ne da nema sta da jede. @Batigol - Da je tebi pileci mozak gde bi ti bio kraj
M

Maljković Boža

pre preko 1 godinu

Treba mi je*eni medžik! 😥
J

Joksaaa

pre preko 1 godinu

U pravu je bio Pesic kad je pricao o ispadanju favorita i da se ne duva tenzija. Ostadose samo neki "Liliputanci" da zavrse prvenstvo
d

dijabola

pre preko 1 godinu

Koliko ovih koji hvale Pesica posle svega. Ne znam da li su mu to neki rodjaci ili sta ali u pravu je jedino za to da je izlapeo nacisto kao i vi.

vito i ja

pre preko 1 godinu

Zato si ti dijabola a Pešić je doktor košarke! Poslednji mohikanc "profesorove škole", možda i Obradović sve ostalo priučenjaci. Pobedili smo Poljsku kao na treningu, dok su igrači imali svežine, kako je turnir odmicao tako smo polako padali, ne bi nam pomogao ni Duda Ivković da je ustao iz groba..
m

morao sam reci sta imam na dusi

pre preko 1 godinu

JEL IM POMOŽE TAJ STRANAC KOGA IMAJU JEL POMOŽE DORSI GRČKOJ ŽELJKO PANTIĆ KOGA GLEDA DOSTA LJUDI PA I JA, NAVALIO DA UZMEMO STRANCA I DA UVEDEMO SANKCIJE RUSIJI KAO SUMANUT NEKA MU NEKO SKRENE PAŽNJU DA IRITIRA I DA NIJE UVEK U PRAVU I NEKA PRESTANE DA OMALOVAŽAVA SRPSKE KOŠARKAŠE MICIĆA MRZI A GUDURIĆA I NEDOVIĆA NE MOŽE OCIMA DA VIDI
N

Niki g

pre preko 1 godinu

Svakako ne treba da uvodimo sankcije. Da za nasu reprezentaciju treba da igraju stranci koji prave razliku, ko Robinson Koji je doveo Spaniju do polufinala
X

X

pre preko 1 godinu

Bravo Poljaci, ulepsali ste mi vece...
B

Batigoal

pre preko 1 godinu

Tako smo i pracali posle hrvatske...
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Ovaj evro basket sprdnja i na kraju će sugavi francuzi osvojiti
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Ovaj Sloter je ĆAĆA! Naravno Ponitka zaslužuje mnogo bolji klub nego raspalu Ređo Emiliju.
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Nemoj da pričas nesto kada se ne razumes i ne znas .Ponitku nije uzeo veliki tim zato sto non stop ima neke zute minute .Danas je odigrao doktorski ,ali mislis da bi mogao negde da raspali 15 trojki na jednom mecu . Pametnom dosta
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@bratunga O čemu ti pričaš? Čovek je igrao u Zenitu (i bio jedan od bitnijih igrača tamo) koji je do ovoga rata u Ukrajini bio jedan od TOP 8 timova u Evroligi, a sticajem takvih okolnosti igra u Ređo Emiliji a ne zato što ima "crne minute".
b

bratunga

pre preko 1 godinu

ZELEZNIK ne mlati kada ne znas ,nije mogao da bude jedan od glavnijih igraca nikako kada su to bili Lojd Beron ,Miki ,Kuzminuskas,Gudraitis itd .Sto se tice sticaja tih okolnosti, znalo se jos pre 3 meseca da Zenit neće igrati i on je bio slobodan do maltene pre par dana .I Zvezda i Partizan su vodili pregovere sa njegovim agentom i nisu se odlucili bas zbog tih zutih minuta .
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Po meni nikad losije Evropsko prepuno cudnih rezultata, sudijskih odluka i ostalog. Kad vidim Spaniju u kakvom sastavu igra polufinale plus ovakva Poljska pa i Francuska koja nije ni blijeda sijenka prethodnih generacija, svi oni ne bi mogli prici na -30 Spaniji,Litvaniji,Francuskoj npr. od prije 7-8 godina.
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Misli favorizovana Slovenija (od sudija) ipak ispala
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Ispade da smo mi u jakoj grupi bili.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Murić ih upropastio u prvom poluvremenu. Kako bi nam se otvorio žreb, ali uzalud
G

Gostcetbik

pre preko 1 godinu

Draže mi što su ispali ljubimci autošovinista nego da smo mi osvojili
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Moze odgovarao bi nam na desnom beku🤪🤪🤪🤪
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Svaka čast Poljacima što su ostali na nogama posle preokreta i vodstva Slovenije. Još jednom je pobedio tim a neki igrač.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Тимска игра изнад појединца.Све три репрезентације које су се ослањале на индивидуалне квалитете појединца извисиле.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Onaj doncic77 ili doncic7 sta je on vec, oce da bude i sudija i trener i sve, i on i dragic na svakom tajm autu pricaju, onaj njihov selektor muca nesto gresi ispravlja se uzas! Al ni poljaci mi nisu jasni mnogo srece su imali, ni oni ne znaju kako su u polufinalu, ali mi je drago! Zao mi nas da na ovakvom EP stvarno smo mogli daleko.
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Sarenac pritiso pogresno dugme 😁
G

Gost76

pre preko 1 godinu

Kakav hajp se digao oko Slovenije i to u našim medijima. Te lepi te se smeju slušaju narodnjake divni momci itd A ono u stvarnosti niko nikog ne moze ocima da gleda svađaju se na tajm autu
G

Gost123

pre preko 1 godinu

nek su ispali, digli su se opasno, ali realno sudije su ih iskasapili
V

Vlada 82

pre preko 1 godinu

Gde u sada oni sto su Luku dizali u nebesa posle 40 i kusur poena, ne znam kome.... GDE SU???? Luka ovo, Luka ono, Luka vanzemaljac itd.... ajmo, sta kazete sada???????
n

nebo

pre preko 1 godinu

Opusti se druskane, ljubomora zavist i mrznja nikad nisu dobrog donele, uzivaj dok mozes, jedan je zivot!!! I da Luka Donic je vrhunski igrac i to ce tek da bude
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Ovim Poljacima smo sa 50% snage dali 100 koševa . Zaista tužno sta smo sebi dozvoli,i koliko je Pešić lose odreagovao u ključnim momentima kad Jokic nije smeo da izadje iz igre... Žalosno.
M

Mk

pre preko 1 godinu

Bukvalno najgluplji poraz na turniru je poraz Srbije od zabara... Neshvatljiv pad u drugom poluvremenu nakon sto imas +14, čini mi se da je bilo 38-24..tu smo stali...

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Још један доказ да је кошарка тимски спорт,а не могу ни описати колико ми је драго да су алпски Срби испали,па макар и од пољске. Дончићева препотенција и на крају немоћ је најбоља награда за сваког истинског љубитеља кошарке.
G

Gost0

pre preko 1 godinu

Dončić sa ovakvom igrom nikad neće osvojiti trofej kad je glavni igrač
G

Gokoi

pre preko 1 godinu

Jel se smeju i bore dok se Dončić ispucava
A

Alooo

pre preko 1 godinu

E sta smo mi propustili al ajde nema veze idemo dalje
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Nek su ispali ta velika košarkaška nacija da im nije Srba ne bi znali gde je levo. Nemaju 12 Slovenaca koji znaju da trče
G

Gost1996

pre preko 1 godinu

da ne poveruje covek jos ce biti finale nemacka poljska kao u 2 svetskom ratu
D

Doviđenja

pre preko 1 godinu

E bas mi je drago. Ispali od jadne Poljske hahaha zmajceki bezi kuci bre
G

Gost07

pre preko 1 godinu

JEL VIDITE RAZLIKU KAD JE DRAGIĆ RAZUMAN ČOVEK LIDER TIMA I KAD JE LIDER TIMA PRIVATNIK BELI HARDEN
R

Renato

pre preko 1 godinu

Ponitka opasan igrac.Moze li Zvezda da ga dovede.
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Ne moze Vec je potpisao ugovor u Italiji ove godine . Nije slučajnost sto ga nije uzeo neki veliki tim .Ima maltene svaku utakmicu zute minute