Komentari na vest

Niko ne oseća težinu dresa i važnost pehara kao domaći igrač

5

56789

pre oko 1 godinu

ZATO STRANI KOSARKASI BOLJE OSJECAJU EVROLIGU
k

kup za male

pre oko 1 godinu

Kup je za male klubove zvezdu,bresu,unikahu itd,koji nemaju sansu za top 8 ili neigraju evroligu,
r

roby cz

pre oko 1 godinu

Jel ste platili porez?
n

nezvani gost

pre oko 1 godinu

Najgluplje što su mogli smisliti je floskula težina dresa. Ako si dobar igrač i karakteran čovek možeš da igraš bilo gde. Odnosi se na sve klubove i sportove. Ne zamajavajte ljude sa takvim glupostima.
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Pogotovo sudije i onaj MMA borc Lazic.
B

BxT65

pre oko 1 godinu

Kup je naš !!!
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Sta je ovo botova ju
p

prti

pre oko 1 godinu

Demoliranje i na tribinama kao nikad do sada u Nisu.

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Ma nema to veze sa nacionalnošću, nego sa karakterom. Neko unosi emocije u svaku utakmicu, neko je mrtav ladan, bio Srbin ili ne. Nekad realno u svemu tome igraju i godine, imaš motiv da se dokažeš kako na terenu, tako i van njega, tačnije publici. Stariji igrač je sebe već obezbedio, samo profi odradjuje ugovor. Tako da tu nekad i nema pravila, mada generalno tipa Ameri nisu toliko ostrašćeni, dok tipa Franzuci i Argentici se baš uklope u atmosferu.
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Partizan nije u 24 utakmice EL napravio vise faulova nego protiv Zvezde. Inace pravimo malo faulova, a ovde smo bili u bonusu posle 3-4 minuta. Toliko o sudjenju i navlacenju. Sudija nas je isekao samo tako. Nabio Egzumu i Ledeju po 4. Od toga pola nisu bili faulovi. Dosli smo sa 8 igraca, i kad nas onako Covicev specijalac sa pistaljkom isece, nema tu sanse. Sa druge strane, Zvezda igrala rukometnu odbranu, i nisu svirali skoro nista. Dovoljan podatak da je Lebranko zavrsio sa 0 faulova, a u Evropi ga iskljucuju skoro svaku utakmicu. Partizan da zahteva da Uros Nikolic vise ne sudi. I protiv Olimpije smo izgubili jer je isto radio. Da ne pricam o proslogodisnjem derbiju. Covicev covek zadatka. Najvise bih voleo kad bi dobili nekako stalnu EL licencu, i da napustimo sva domaca takmicenja, pa nek igra 6 FMP-ova medjusobno, i nek sudi Covic.
Ž

Žerac

pre oko 1 godinu

Vi bi najradije da vam sve utakmice sudi onaj vaš sunarodnik Javor.
S

Slam-a-dunk

pre oko 1 godinu

Došli ste sa 8 igrača na Kup Radivoja Koraća, zvaničnog takmičenja Republike Srbije, države građana Srbije, zato što ste legija stranaca koju ste napravili sa budžetom o kom smo mi mogli sve ove godine da sanjamo, sa idejom da napravite "neki" uspeh u EL, po svaku ceni, pa i po cenu da se čak i normalni navijači Partizana krste kad vide svoju prvu petorku. Mi kad smo bili legija stranaca smo gubili od vas i nismo kukali, a meni lično je i bilo drago što ste nas tad, iako nejaki, dobijali jer za pare građana Srbije treba da igra što više domaćih igrača. Uspehe legionara nikad nisam priznavao niti ću, jer to nikad nije bio uspeh bilo kog srpskog kluba. Ovo je zemlja Srbija koja je to što jeste, siromašna, uboga i dok god njeni građani nisu spremni da zagreju dupe i promene je, uspesi klubova koji arče mnogo novca građana, trebaju da budu takvi. Da ste napravili plan da u naredne 3 godine skockate tim, balansiran sa strancima i domaćim igračima, imalo bi nade da možda možete da nas skinete s trona. Ovako, em ništa nećete uzeti, em ćete propasti. Što? Samo zato što ste zatrovani idejom da ste nešto veće u Srbiji, Evropi, a uvek ćete biti manji klub od nas. Kao tako mali imali ste vrhunske uspehe, vrhunske igrače koje najčešće niste sami stvarali (čisto da vam se razjasni), al jeste umeli da skockate u tim, dok god ste bili svesni svoje veličine i mesta. Kad ste počeli da se ložite da ste institucija, pod onim likom od kulture, al samo u svojoj sobi zvanim DV, e tad je počela naša zla krv. Zato sa vama samo i može ovaj naš lik od kulture zvani NČ.
E

Ejjj

pre oko 1 godinu

Koliko ste vi prsli sa mozgom... ahahahha zalite se svom Danilovicu molimo te
D

De jàn

pre oko 1 godinu

A jesi uporan, tesko je sam sebi lajkovati komentar 300 puta.
S

SNSAkademik

pre oko 1 godinu

Daj uspori malo. Ne mogu da postignem da ostavim toliko minusa. Moram i druge komentare da boostujem.
I

Istina o Laziću

pre oko 1 godinu

se lako može saznati, odeš na sajt Evrolige, timovi i statistika i vidiš da je Lazić na 24 utakmice u proseku igrao 18:45 ,minuta i ptavio prosečno 2,8 lične greške. Dakle daleko je od isključivanja skoro svaku utakmicu. Zvzeda igra ragbi odbranu koja se u Evropi ne toleriše, zar ne? Prosečno u Evroligi Partizan pravi 20,5 a Zvezda 22,1 faul. Razlika je drastična, zar ne? Ali internet sve trpi i svako nalazi za shodno da kaže svoje ničim izazvano mišljenje.
b

brine

pre oko 1 godinu

Imate +18,nama isključili trenera ,igramo loše,a ti kažešpomogle nam sudije ,mislim na nisi uzeo terapiju
G

Gostanonimus

pre oko 1 godinu

Slusaj drugar ovo sto si se izlupetao niko nije. Egzum Ledej igraju 30 min plus normalno da ce uci u problem sa licnim Greskama. Vama igra u rotaciji 7 igraca Vukcevica nigde Trifa igrao 4 min Smailagu nije gurao u igru ni 7 min. I pricate o sudijama 12 min trener isteran sa utakmice idete na plus 18 i ne znate to da cuvate.Obradovicu cim izgubi Lesor povredjen a visi po kosevima oce tablu da izvali. Gde je Tehnicka Lesor Andjusicu. Zato bolje da cutite i da uvek ne trazite u drugima razloge poraza. EL sa stranim sudijama 1 1 bolji smo u medju sobnom skoru aba 15 raz kup 8. A navodis proslo godišnje finale 5 mec Kalina 4 licne greske 21 min meca isteruju sudije celu dvoranu i opet gubite. Cutite i ne pricaj vise gluposti. Vidimo se u iducem derbiju i bolji nek pobedi.
K

Kalars

pre oko 1 godinu

Kao bi ovaj tim mogao da se zadrži i sledeće sezone, naravno umesto ova dva crnca, jedan, ali pravi centar. I mozda Kalinića da vratimo umesto onog trećeg crnca.
G

Grgurr

pre oko 1 godinu

Top 9 evrolige realno, sa takvim timom. Uz Kalinica naravno.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Da li je realno da ne znas kako se zovu igraci pa ih nazivaš crnci?
d

da bude jasno

pre oko 1 godinu

Više ste mi se popeli na vrh glave i grobari i delije, čiji je mlađi, ko ima više stranaca, ko je skuplji. Na kraju je to u suštini tu negdje, neko ima prednost u ovome neko u onome. Sram da vas bude dobili ste najjače rostere u istorijama oba kluba, dok svi ostali propadaju i ne zanimaju nikog. Zato ako imate imalo obraza poklopite se ušima i navijajte za svoje i ne kukajte, jer nemate razloga!
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Dzaba, ne mozes promeniti navijaca Partizana, koji nije vaspitan a ima 30 plus. Zauvek ce ostati nekulturan. Zelece da vas spusti na njegov nivo. Zato oprez. Isfrustrirani su jako. Nekulturni. Puni sebe u svom imaginarnim svetu.
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Кажу навијачи који праве сачекуше ђе год оду да отимају заставе,пароле итд,каква зрелост,а да не причам даље.Вашу културу у уџбенике треба увести!😂😂😂😂😂😂
@

@tviter

pre oko 1 godinu

Sto je najgore je da im se igraci ponasaju kao navijaci,mozda i gore

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Pa to je imalo svoju namenu. Nisam nikada bio ultras ali poštujem taj stil života. Poruka je poslata kome je bila namenjena.
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Iz kafica vam pisem, pravim se pametan, i smejem se i mnogo mi je krivo sto Partizan nije osvojio. Necu da stanem. E tviter navijacu, cuvam ti Dostojevskog.
k

kvantaskapijacahumska

pre oko 1 godinu

Pa oseca kapiten grobara panter,domacin bre srpski. I ona pionira dva junose koji me znaju gde posli i gde dosli,ne svokom krivicom,koji samo pokazuju nemoc instalacije svim mogucim merilima odabira igraca.
N

NvW

pre oko 1 godinu

Jedan od dva najvažnija Kupa ikada osvojenih. Drugi je onaj iz 2004 koji smo čekali skoro 30 godina
N

Nije mi jasno

pre oko 1 godinu

Uopšte mi nije jasna ta priča domaći igrači / stranci. Da li sada treba da osporimo ovogodišnje rezultate Zvezdi u fudbalu jer ima 7 stranaca, a Partizan 5. Ne budite smešni, i ako koristite neki argument, koristite ga bez selekcije
c

cccc

pre oko 1 godinu

kojih 7 stranaca u fudbalu. prvu postavu igra manje stranaca nego u partizanu. i to me ne zanimaju ovi sto su dobili srpski pasos na brzaka
e

evo

pre oko 1 godinu

Zvezda: Vigo, Bukari, Kanga, Azarovi, Kangwa, Prutsev, Mladenovski Partizan: Menig, Gomes, Dijabate, Natho, Andrade, Kolorado, Traore 7:7

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Argument je da su došli sakati zbog broja stranaca a domaći igrači im nisu ni za q.
I

IN

pre oko 1 godinu

Kako nismo samo u prethodnih 15 god: Bogdanovic, Velickovic, Tripkovic, Milutinov, Lucic, Krstic, Marinkovic, Kosta Perovic. Svi su uvedeni u tim sa 17-18god. Primetio si da npr ne racunam Pekovica jer je on vec dosao kao najbolji mladi igrac na EP za mlade. Ne kazem da Zvezda nije napravila nijednog igraca, tj da nije pruzila nekom mladom igracu sa 17-18god. Nedovic, Bjelica npr ali to je bilo pre 15god, sad mozda jedino Guduric ali i on je dosao sa 20 iz FMP-a.
I

IN

pre oko 1 godinu

Ironicno pricaju o domacim igracima, a trenutnom kapitenu Partizana su oni dali Srpski pasos. Zvezda je prva pocela da nagomilava strance u kosarci, evo sad i u fudbalu imaju preko 10 stranaca. Takodje u kosarci trenutno Partizan ima jednog stranca vise, smetnulo se sa uma da Zvezda pokupuje sve domace sto vredi (Ilic Igokea, Petrusev), i to su uglavnom formirani igraci. Petrusev koji je znacajno bolji igrac od Smajlagica nije nominovan za zvezdu u usponu. jer je vec igrao Evroligu, a u Megi je bio mvp. Zvezda nije mogla da istrpi Micica svojevremeno. Kupili su svojevremeno formirane igrace Kalinica, Marijanovica, Dangubica. Dok sa druge strane u Partizanu su uvek igrali mladi igraci od 18 god, kojima se uvek davala sansa, Tripkovic, Perovic, Bane Djekic, Milutinov, Vanja Marinkovic, sad Trifunovic, Vukcevic. Pa stranci Bertans, Dalo, ili Vesterman svi su dosli kao mladi neformirani igraci.
N

Nikola 22

pre oko 1 godinu

Vujanić,Tomašević,Gurović, itd...
c

cccc

pre oko 1 godinu

zvezda pokupuje formirane igrace. cek cek jel si bezobrazan ili se salis. pa vi jednog krstenog igraca niste stvorili. kicanovic dosao iz borca, dalipagic iz mostara, divac iz slobode, paspalj iz buducnosti. danilovic kk bosna pa koledz. rebraca vojvodina,vujanic zvezda, tomasevic zvezda. kog ste vi srpskog kosarkasa stvorili.
@

@cccc

pre oko 1 godinu

Drug sve si u pravu, sem Rebarca. On nije doso iz Vose nego iz NAPa. Drago mi je da pratis karijere Partizanovih, Srpskih i Evropskih legendi kosarke, jer sem cika Bore, dr Nebojse i legendarnog Zufera Avdije vi ovoj zemlji niste dali nista. Sem Pedje Stojakovica koji je sa 16god odigrao 10min i na kraju godine otiso u PAOK. Jedina istinska legenda uz Moku koja je za sve ove godine igrala u CZ. Medjutim, svaki sportski klub treba da ima skauting sluzbu. To su oni koji jure po zemlji i nadju u Prijepolju, Alibunaru itd. nekog klinca i od njega naprave cudo. Zato treba imati dobrog ili ludog trenera, tipa Zeljko ili Dule pa toj deci od kojih niko nije imao ni 20god dati sansu u prvom timu. Rebraca je 92 imao 19god i delio minutazu sa stragijem kad je osvojena Evropa. Kad naucis sta je skauting onda ces i shvatiti kolko ste mali klub. Dobar primer za skauting je da nadjes na netu kako je Kica dosao u Partizan, a kako ste vi bili coravi pored ociju iako ste ga pratili godinu dana. Nazalost kod nas zavrsi najbolji srpski igrac proslog veka. Nije skauting gledati EL svakog cetvrtka i dovoditi EL igrace Lojd Bentil Beron Skorcijanidis i onaj drugi grk, Holin... Skauting je naci Mozlija u drugoj ITA ligu, onog Amera sto je posle doso kod vas iz nekog Izraelskog kluba, ili onu 4 amera iz Treviza i parirati Zvezdi.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Mislim da je jako važno to što osnovu Zvezdine ekipe čine pre svega dobri ljudi i dobri igrači, koji su uglavno domaći igrači. Pri izboru pojačanja iz inostransta, stvarno bih se više fokusirao na igrače koji nisu Ameri, iz razloga što košarka za njih nije samo posao kao što je za Amerikance, već i strast, i zbog toga umeju i mogu da se identifikuju sa našim klubom. Kako god, bili Ameri ili ne, bili surovi profesionalci ili ne, najbitnije od svega je da se pri izboru igrača vodimo i tim psihološkim profilom igrača, koji osećaju i vole košarku kao sport, koji su pametni, radni i dobri ljudi. Ložane i slično ostavljamo komšijama da ih po svom starom običaju preplate.
h

hahsh

pre oko 1 godinu

Ti decko zivis u Matriksu!
O

Ok

pre oko 1 godinu

Dobro ali nemoj o istini. Imali bi oni rado domace igrace. Probao robija da vrbuje prosle sezone ali ga oni odbili. Covek bre unistava domace igrace. To je radio u Grckoj, Turskoj radi i ovde. Sta je bilo sa Zagorcem, Dangubicem. Ove sezone sa Andjusicem i jadnim Avramovicem koji je deklarisani Zvezdas koga je nahvatao na pricu da ce mu pomoci u karijeri. Problem je mentalni sklop ovog coveka koji je samoziv i koji za nista nije kriv. Njega ne interesuje nicija karijera. Samo njegova kenjara. I nemojte kukati za manjak igraca jer su karijere i uticaj na igru recimo Kuzmica i Ivanovica koji su bili van rostera daleko iznad Madara i Papapetrua. Kukate kao babe pa sto Jjaramaza veliki nije zadrzao prosle sezone nego ga pustio u Bajern. Zinulo dupe dobio mnogo para za roster pa vrbovao Bjelicu,Kalinu, Jovica i svi ga odbili. Ljudi imaju klub koji vole i karijere znajuci ga ne bi da sede na klupi i ovaj da im se dere a Amere ne sme lose da pogleda. Ovo sve dobronamerno a kada pomenete ime Branka Lazica stanite mirno jer takvog posvecenog igraca necete nikad imati. U ovom slucaju pocistio vas je bolji organizovaniji i klub i tim i toga ce biti do kraja sezone a i ono sto vi dobro znate i slutite. Zato se i koprcate u laznoj nadi. Karma je cudo nastavite da podcenjujete bice ponovo Kalis na kraju sezone po navici. Inace vi cete naredne sezone.....
G

Gromki aplauz

pre oko 1 godinu

Kontam da fabrikujete tu pricu o vise domacih igraca kako bi neutralizovali visegodisnju patnju jer smo stvorili sve sto vredi u srpskoj kosarci, pritom sve vreme gurate igrace zvezde koje niko u Evropi nece za te pare, ali ga preteraste
K

Kako da ne

pre oko 1 godinu

Imate li nekog svog igrača od Miće Berića?
K

Koga ste

pre oko 1 godinu

vi to stvorili? Navedi mi tri igrača ponikla u vašoj školi. Godinama dovodili koga ste hteli, otimali, nekad čak i KS pred ponoći kraj prelaznog roka menjao propise (Luka Bogdanović) kako bi se naši najveći talenti razvijali u "kvalitetnijim" sredinama. Pljujete po FMP-u, a bez Čovića ne biste imali MIlojevića, Kecmana, Muslija, Raduljicu, Rašića, Vesu Petrovića... ili ste i njih vi stvorili?
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Ако је све што вреди у српској кошарци у протекле три деценије Мића Берић, онда си управу, у супротном коментар ти је ноторна лаж
H

Haha

pre oko 1 godinu

Svih ovih sezona kada se odlučivalo o titulama prevagu su donosili domaći igrači. 2022 Kalina, Dobrić, Davidovac, Marković, Lazić 2021 Dobrić, Davidovac, Simonovic, Lazić uz pomoć Lojda. 2019 Dobrić, Davidovac, Lazić, Čović, Simanic uz pomoć Berona 2017 Lazić, Mitrovic, Guduric, Kuzmić, Simonovic, Dangubić uz pomoć Dzenkinsa 2016 Lazić, Simonovic, Jović, Mitrovic, Gudurić, Štimac, Micic uz pomoć Milera i Cirbesa 2015 Lazić, Jović, Marjanovic, Kalinic, Mitrović uz pomoć Wilija, Dzenkinsa, Cirbesa
G

Gost1990

pre oko 1 godinu

Šta ste vi to stvorili u srpskoj košarci zadnjih 15 godina?A da, verovatno ste namerno zaboravili da je Dušana Kecmana, Dejana Milojevića, Vešu Petrovića stvorio FMP, pa onda lagano otimanje svega što valja...setimo se i Bogdana Bogdanovića, koji se odškolovao u Žitko basketu...Ali neeee, vi furate priču da su se majke svih vaših igrače bukvalno porodile u halama vaših mlađih selekcija!
m

mukice

pre oko 1 godinu

Koga ste vi mukice stvorili sem bogdana...polufabrikate to da,tipa marinkovica,birce,gagica. Vasi juniori nisu videli evropu nikada,a zvezdini svake godine minimum medju 4,kao i megini.
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Gresite ako mislite da samo u Zvezdi prepoznaju vaznost domacih igraca. Zelimir je to odavno prepoznao. Evo recimo Kevin je Srbin, uskoro ce i Zek a Matijas je kume izgore ti kesa. Verujem da ce sa novopecenim Srbima uskoro stici i trofeji, jer plasim se u suprotnom ce Zelimir zapaliti za Tursku ili Rumuniju. Sa ovim su se složili...
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

Kako je Kevin Srbin? Ko mu je to dozvolio, za manje od godinu dana u zemlji, u kom je klubu to dobio? Jel to one sezone kada je postavljen rekord po broju stranaca u jednom timu?
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Fascinantno je kako kup sad ne vredi nista, a kad se keetalo u Nis bilo je idemo po kup od strane grobara. Da je Partizan osvojio kup, ne bi smo preziveli od grobara.
N

Nemanja Nedovic

pre oko 1 godinu

I ako godine lete zauvek ZVEZDINO DETE🔴⚪🔴⚪
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Nadamo se da će najveći i najskuplji poneti titulu najboljeg trenera kupa. Sa limitiranim i jeftinim timom izborio je top četiri!
n

nikolas77

pre oko 1 godinu

Kampaco,Vildoza,Nedović,Petrušev teško da će i jednog da zadržimo na kraju sezone ali ako bi uspeli svu četvoricu plus centar ko svet i da vratimo Davidovca i Berona sa ovim ostalima,bez Kuzmića,Raduljice,Bentila,Holanda to bi bila super ekipa.
@

@nikolas

pre oko 1 godinu

Kampaco,Vildosa,Nedovic svi imaju ugovore za slwdecu godinu sem Petruseva. Naravno,moguce je otici uz odstetu. Ali ako Zvezda izbori EL sledece sezone ostace svi
M

Mislim da

pre oko 1 godinu

Da će svi ovi nabrojani ostati u Zvezdi, ljudi gledaju gde se i osećaju dobro, porodice itd. Argentinci nisu tipični trkači za lovom, mada i ovde dobro zarađuju, ne vidim razlog da idu. Pre će Petrušev da ode nego oni.
d

dexl

pre oko 1 godinu

O cemu pricate ?tim nemate!!!imate prvu petorku kupljenih igraca ,koseve vam daju kupljeni stranci !!!po par koseva daju igraci iz Srbije!Skauting nemate jer ste kupili Lesora i Pantera nakon Zvezde!uz komentare da Kampaco nije igrac??!znaci da rezimiramo:drugo poluvrijeme Zvezdina niska petorka Kampaco,Vildoza Lazic?znate sto znaci:promasis sut i nema ko skoci ?i 2 umjetnika vrte vasih 5?a klasa,fer plej???vidjeli ste Lesora i zadnji napad Partizana!sramota!!zadnji napad se normalno na -10,vodi se lopta ne ide se na koš i pruzi se ruka boljem!!!!
h

humskapfc...

pre oko 1 godinu

Pa gde su vam bili domaci igraci ovih god isprani mozgovi..
n

niko ne oseca

pre oko 1 godinu

Kao domace sudije. Zato ih u evropi nema u prvih 13...
u

utnapištim

pre oko 1 godinu

Svaka čast svima ,ne bih da kvarim odluku organizatora da sva počast pripadne najboljem u finalu. Ali,bilo je makar dvojice koji su mvp status zaslužili pre Dobrića.
@

@x@

pre oko 1 godinu

Samo vi Partizanovci nipodastavajte Kup velikog Radivoja,pricajte da je nebitan nama ne smeta. To je samo prva ocena za dosadasnji rad. A momci ce nastave da cute i rade pa cemo videti za koliko ce biti dovoljno. Ide 10 kola EL gde ce se mnogo sto sta resiti i tek biti iznenadjenja. Pa zatim i ABA. Svaka cast momcima za KRK.
3

3p330

pre oko 1 godinu

Sve sto je srpsko njima smeta
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Како ниподаштавамо???Имамо три ЕВРОПСКА Радивоја Кораћа у трофејној сали...
Р

Реално

pre oko 1 godinu

Тачно је да домаћи играчи осећају куп али ти исти домаћи играчи неће да осете топ 8 Евролиге,јер нису ни предходних година кад није било Партизана,ако Моцарт објави мој коментар мада већину не објави... Звезда има квалитет за Евролигу, за 8 нема, е ту ће до изражаја доћи Партизанови страни играчи који се толико потенцирају у медијима, Реалу,Барселони и свим тим великим клубовима не пише се дал су освојили трофеј домаћи или страни него се пише број трофеја .. Куп и КЛС је обезвређено такмичење и не доноси ништа нажалост ..
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Da, kad je Zvezda uzela onda je kup obezvređen. Da je Partizan uzeo, napadali bi tripletu. Čemu onda onolika kuknjava na skraćen roster? Kao što rekoh, ko Vam je kriv kad su Vam domaći igrači statistička greška. Nazire se još jedno bežanje u Junu...
H

Hanter

pre oko 1 godinu

Znaci traze se instant uspesi sa stranim igracima, a za mlade igrace nema se vremena
G

GETAFIX

pre oko 1 godinu

Vrhunac bilo kog sportskog takmičenja je osvajanje trofeja. Tom cilju svaki sportista stremi. U Srbiji ljudi izlaze na ulice i padaju u trans kada se kvalifikuju za nešto i to je potpuno pogrešan rezon. Jako, jako retko će se dogoditi da sportista ostvari rezultate veće od ciljeva koje je sebi zacrtao. Primer su ti Hrvati u fudbalu. Kada guglaš neki klub tu ćeš videti osvojene trofeje a ne kvalifikacije u top 38, 46, 2, 16, 102, 8... Istoriju to ne zanima, pamte se samo trofeji.
d

dexl

pre oko 1 godinu

Polako prijatelju ,Zvezda je pokradena protiv Barselone to nije sporno,a bar 5,6 meceva smo izgubili na jednu loptu ili ispustili nesto neispustljivo kao protiv Zalgirisa...eto to ti je mjesto iznad Partizana
A

Ab

pre oko 1 godinu

Prijatelju u sportu nema nebitnih utakmica, a tek nebitnih trofeja...ako je tebi kao navijacu velikog kluba kao sto je Partizan nebitno to sto tvoj klub ima 16 nacionalnih kupova, ja ne znam sta ti je onda bitno??? Naravno da je EL prestizno takmicenje i da bi uspjeh bio biti medju 8, ali to je samo uspjeh , ne dobija se trofej ni za top 8, ni za f4...vi ste to osvojili u jednom drugom formatu, ako se ne sjecas pitaj starije navijace Partizana, pa nek ti docaraju osjecaj ... poprilicno je jadno i sebicno reci da je bilo koji trofej nebitan dok se tvoj tim borio na parketu koliko je mogao...pitaj Lesora npr dal mu je bio bitan kup??? Pitaj one 2 , 2,5 hiljade grobara u Cairu u petak jel im bilo bitno?!?! Uzivaj u sportu prijatelju , znam da predhodnih sezona nisi mogao uzivati u trofejima, al nekad je lijepo i cestitati velikom rivalu, a Zvezda i Partizan jesu veliki , veliki rivali, pogotovu kad te nadigra kao mi vas u kupu...a posto vidim koliko bi tebi i ostalim navijacima Partizana bitan top 8, ja vam to iskreno zelim...a nadam se da cu ja sa ostalom vaskolikom ciganijom nastaviti da uzivam u zetvi trofeja..ustvari siguran sam u to...em smo ko beton jaki , em se najvecem rivalu izgleda nesto pretjerano trofeji ne znace puno...dodude kad ih izgube:D
t

tytttyyyyyyy

pre oko 1 godinu

Normalno da je nebitno kad niste osvojili…
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Ja na Fakua i Luku i gledam kao da su domaci igraci,svojom igrom borbenoscu i zalaganjem su me kupili za sva vremena,daj boze da i dogodine ostanu obojica i da uz jos 2-3 pojacanja napadnemo i taj tron evrope,dragi su mi bili i Beron,Dzenkins,Miler,Cirbes i Vilijams ali ova dvojica su nesto posebno bar meni.
d

delijeRS

pre oko 1 godinu

potpisujem sve, ali tu bih još dodao i Hollinsa, nevjerovatno koliko se on zalagao za naš dres.
D

Druže

pre oko 1 godinu

To su Argentinci, ne možeš ih porediti sa Amerima, jednostavno ljudi igraju sa emocijama, i još kad im se mi ovakvi potrefimo, to je to. Oni znaju šta je atmosfera, i uživaju u njoj.
T

Toplica Drkelić

pre oko 1 godinu

Kakva bre Zvezda gledaih ih 500 čoveka u Pijoniru. Partizan je Isistucija za vas. Ja nemogu da dodjem do karte za EL kud Partizan igra jer je pun Arena. Pa sednem kući kupim 10 pivadi pijuckam i gledam kako Partizan pobedjiva u EL. Da vsa nisu mučki gurale sudije ni ovaj nebitni kup nebi osvojili.
n

nikola2121

pre oko 1 godinu

Malo više pismenosti....a ostalo ne vredi ni komentarisati...
d

darkomi

pre oko 1 godinu

Sve i da je kako ti kažeš nebitan...zašto ste onda vi igrali?!Kako niste igrali KSL prošle god ove ste mogli kup da preskoči te...zar ne?!
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Kako pišeš, biće da te još radi tih 10 piva....
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...i ti posle od ovako pismenog coveka treba da ocekujes da misli svojom glavom a ne ponavlja stvari koje je cuo od dobro poznatih, za to placenih tegija i ekipe...
d

dexl

pre oko 1 godinu

Prije svega ti nisi pismen da
S

Svabanoti

pre oko 1 godinu

Koliko si nepismen ni ne čudi što ti ne daju kartu, verovatno ne umeš da je kupiš online ili da je tražiš na šalteru...
К

Киза1977

pre oko 1 godinu

Иди уби се јадниче
9

9997

pre oko 1 godinu

Prvo nauči pravopis pa onda sve ostalo.
D

Don Kitom Corleona

pre oko 1 godinu

To su nasa crveno-bela deca.

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Za sledeći derbi da se snimi alternativna verzija za Partizanove igrače, "Into the battle, go heroes, all of you, go, and don't regret your life".
K

Krcuni

pre oko 1 godinu

A tebi ocigledno treba nesto na spanskom. Ocigledno se puno luta od 2011.-e pa smo sad simpatizeri tima iz Fontete.
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

I ja to mislim... Ali se ne pitam ništa!
M

Manguparija

pre oko 1 godinu

Zvezda je nas najtrofejniji kosarkaski klub
4

4321

pre oko 1 godinu

Kao Partizan u fudbalu, ne brukaj se
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

Pa pogledaj na netu ukupan broj trofeja jednih i drugih. Jbt al vas je Dulo ubedio u sve i svašta, više ni ne razmišljate samo laprdate ,😂
G

Gost2905

pre oko 1 godinu

Oni svi rade i igraju bez ugovora, na rec...
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Nečiji trener je javno izjavio da radi bez ugovora. Pogodi čiji. Imaš tri pokušaja
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Nečiji trener je javno izjavio da radi bez ugovora. Pogodi čiji. Imaš tri pokušaja
M

Malo realnosti da ne bi bili 15. u evropi

pre oko 1 godinu

Kao domaci sudija...
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Zvezda do rezultata dolazi sistemom koji je napravila a Partizan bi sve novcem da kupi.
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Poceo i sponzor da ih j.bucka za domace igrace ;)
J

Junker

pre oko 1 godinu

A ja mislio da drzanje megafona i zvakanje gume donosi trofeje..
b

bgcz

pre oko 1 godinu

pa dobro normalno, svih 8 učesnika završnog turnira Kupa Radivoja Koraća ima Srbe za kapitene.