Komentari na vest

Niko nije znao da zaustavi Partizanove trojke kao Studenski centar

M

Mile Led

pre 11 meseci

Grobari svi na ulice sledece nedelje da se zahvalimo predsedniku na najvecem budzetu
G

Gost1818

pre 11 meseci

Sve su bili otvoreni sutevi!?
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

bas tako ...kakav crni studentski mi imali katastrofalan sut
H

Hvala Sudijama

pre 11 meseci

DA NE BI SUDIJE DA MILIONERE POGURA PRED KRAJ,STUDENTI POBEDISE LAGANO I DRUGI MEC!
G

Gost nedragi

pre 11 meseci

Da nema tebe i takvih kao ti,ja bih mislio da se svi ljudi razumeju barem malo u kosarku i njena pravila. Ovako,vidim da postoji dosta "komentatora" koji nikakvih dodirnih tacaka nemaju sa kraljicom igara! Tesko da su ikada vodili loptu! Ne u setnju,ako ti je lakse.
a

all grobar

pre 11 meseci

Ja stvarno ne znam zasto se ceka sa tim saopstenjem, navikli smo posle svake nase utakmice u PG da se oglasite. Sto se niste oglasavali i zalili kod EL kad ste sve utakmice izgubili sudijskim kradjama? Zasto vasa legenda nema evropsku turneju na BBC, RAI, DW, F1... ? Kakvo je to omalovazavanje kluba koji zadnjih 40god nije dao nosioca igre za svoju zemlju (uz nesto znacajniju ulogu S. Obradovica i Bjelice), kluba koji je svoju bogatu istoriju ovekovecio UPPR-om i placanjem 2% od ukupnog duga od 16M.
y

yo.dorro

pre 11 meseci

Glupost, pa izasla je lopta iz kosa na jedno 5,6 suteva za 3 poena.
g

gost978

pre 11 meseci

Ništa SC nije uradio da zaustavi trojke - igrači Partizana su se ispromašivali toliko da ja nisam verovao da gledam utakmicu a ne trening, ono se na treningu ne promašuje. Svako ko je gledao utakmicu je mogao videti da od svih šuteva koje su uzeli za 3 poena, bar 80% su bili potpuno otvoreni šutevi, SC nije ni branio šut za 3! Bruka i sramota, u jednom momentu su imali procenat za 3 ispod 20% a utakmicu završili sa 28/7, to je tragično.
D

Dzi

pre 11 meseci

Izduvao se balon...to svakako, vratili su se na realni nivo, ali i ne samo to, i pre svega ako ne sada izgubice od Olimpije ne bi izbegli demoliranje u finalu i sansu da im pokazemo da smo bolji, znaju da ne mogu da nas pobede na 3, znaju da smo jac...iz kls su pobegli, jos sa povredom avramovica ne bi mogli ni da sastave ekipu a sada ce pobeci i iz aba lige...imaju obezbedjeno mesto u evroligi, imaju to da su bili nadomak f4 a mi 17 i...i sto bi kvarili svoju mantricu... Titule ovuda su u blatu bla bla... Ali nek se tese 3 titule ostaju na Malom Kalemegdanu. Usput mi nismo Zvezda objasnio im Tegeltija😂 mesaju uppr i propozicije takmicenja..
N

Nightwalker

pre 11 meseci

@dzi- a sto si ti tako cinican, zajedljiv, ironican? to prenosis svoj zivot ovde na portal? Nema potrebe, po tvojim postovima se vidi koliko si ocajan i koliko ti je zivot bogat i ispunjen ;)
m

merllin_pfc

pre 11 meseci

Reziser najaci si. Spilberg je mala maca za tebe.
S

Suma

pre 11 meseci

Pa mi smo mašili otvorene šuteve bez odbrane njihove. Znači nije ništa do studenata jasno je. Oni su nas dobili za protivnika kada smo u totalnom nokdaunu. Moci su pošteno igrali i njima svaka čast. Samo sticaj okolnosti je je bio do nas, naravno negativnih. Tako da njihova igra, sa našom lošom nema ama baš nokakve veze. Mi smo potrošeni emotivno posle reala. Iscjeđeni kao limun. Ali eto proćemo dalje. Sada je pitanje jada ćemo se trgnuti, i opet napuniti nekome 110 komada. Vidjet ćemo? Nije lako ono igračima zaboraviti, ali ljek je samo igra i utakmice. Ovi moci zaslužuju podršku svakako. Uprava nema veze sa njihovom igrom takoda ih netreba gledati kroz njih. Imamo sedam igrača samo i Aleksa koji nedostaje. Ostalo su samo panjevi koji popunjavaju broj. I nije lako tim igračima. Vukčević, kopr. Anđu.. Trif... To je samo tert za ekipu imaš ih a ništa ti ne pomažu to je blamaža. Struka je tu totalno zakazala. Pa oni su trebali da iznesu aba ligu, a izneli su nula pobeda. Ovo smo dobili na surov kvalitet Exuma i Naneli ja. Samo neznam zašto Naneli nije igrao u Madrid u i rešio reala?
G

Gost08

pre 11 meseci

kako su zaustavili otvorena suteve????
R

Rule55

pre 11 meseci

Dolazi na naplatu sto samo igramo sa 7 igra u rotaciji, dok su ostali statisti.
n

nema tu srece

pre 11 meseci

raspali se milioneri
M

Mile led

pre 11 meseci

Ovaj projekat nije dugo trajao.
Ž

Žoc milioner

pre 11 meseci

Sve u svemu sad se vidi da je tacno ono sto sam govorio na pocetku sezone. Malo je ovih 20 miliona za budzet, ja bez 50 miliona ne mogu nista nikad osvojiti pa vi kako hocete...
Ž

Žoc neznalica

pre 11 meseci

Samo bahato ! :))))
S

Starac Fočo

pre 11 meseci

E moj Obradovicu, o čemu ti pričaš. Veliko razočaranje si i ti i tim koji vodiš. Od 8 trofeja za dve godine koliko si osvojio? Možda osvojis jedan, ali mozda. Ko vam je dao za pravo da prošle godine odustanete od pete utakmice u KLS, a ove godine da namerno zakasnite sa prijavom za KLS, mozda vama te dve titule ne znace, ali navijacima znače. Kako ces objasniti poraz od Burse prošle godine kad vodiš 15 razlike, poraz od Zvezde u kupu kad vodiis 18 razlike, poraz od Reala u dve utakmice kad jednu vodis 15 razlike ,a drugu 18 razlike u drugom poluvremenu. Prvi tim koji je u Evroligi ispao posle vidjstva od 2-0 u seriji. Kazu igraci i treneri 3 puta gubis na isti nacin protiv zone protiv koje je najlakse igrati. Protiv Derbija dva puta bruka za brukom. Objasni logiku u prvom susretu suta Pantera za 3 poena kad imas 6 sekundi za napad i 1 poen vodi protivnik, sto niste išli na faul ili na dvojku??? Sta radite na treninzima? Opet pronasaj sa izborom igraca kao i prošle godine, sta igra Andjusic krs od igraca. Sa mnogo manjim budžetom i lošijim igracima Trinkijeri je uzeo sve. Je li to hvala za najvecu podršku navijaca ikad u Evroligi, za pomoc pri otplati duga za pirez, za svu ljubav prema klubu. Je li nam tako vracate? U izgledu 0 trofeja od 8 mogućih za 2 godine. Kako se to zove, ako nije prevara. Sram da vas sve zajedno bude na čelu sa Savicem i Mijailovicem. 17 pretplatnih karata je juce iscepano i poslato na adresu kluba. Niste nista bolji nego oni u fudbalu, kod njih je jasno oni su se prodali, ali sta je kod vas u pitanju.
г

гост

pre 11 meseci

Тринкијери узео све на пола сезоне?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

stani mir o kad pominjes Zeljkovo ime.
Č

Čudno

pre 11 meseci

Nisu oni zaustavljali trojke već je Partizan promašivao otvorene šuteve.
B

BOLE GA BRIGA

pre 11 meseci

MA VAZNO JE DA JE PANTER UZEO SVOJIH 6.9 MILIONA A NIJE NISTA OSVOJIO KOJE PRICE CE DA PRICA SVOJOJ DECI
S

Sto

pre 11 meseci

Si toliko nervozan, pa pises velika slova?
B

Bole-bg

pre 11 meseci

Partizan je imao otvorene suteve, to sto nisu usle trojke ne znaci da ih je Derbi zaustavio nego jednostavno nisu nas htele trojke, dok je Derbi vec 2 utakmice dobro sutirao i pogadjao.
A

A Novinar

pre 11 meseci

"Željko Obradović je pogodio suštinu". Novinar je kompetentan da oceni dal je ekspert svog posla pogodio suštinu. Svašta. Papir trpi sve.
T

Top Gunzzi

pre 11 meseci

Provaljen Robija, ne zna protiv zone. Luks trener od 3 miliona, a školuje ga trener Studentskog Centra. Hoho
M

Ma da

pre 11 meseci

Vasi treneri su trenercine u 10 godina jedan top8 u celoj istoriji, i taj top 8 vas CSKA pocistio sa 3:0.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

@Ma da, ne znam da li si pratio tada košarku ali pogledaj sastva Zvezde u poslednjoj utakmici četvrtfinala, Tarence Kinsey, Nikola Rebić, Nemanja Dangubić, Luka Mitrović, Branko Lazić, Boriša Simanić, Vasilije Micić, Marko Simonović, Stefan Jović, Quincy Miller, Maik Zirbes, Vladimir Štimac. Nema sedam preskupih stranaca i nije nas vodio najbolji trener u univerzumu.
M

Ma da

pre 11 meseci

@sofronije Dule je vodio na F4, jos jeftiniji tim od vaseg tad preskupog tima.
@

@sofronije

pre 11 meseci

Sad imate 6 skupih stranaca pa ne mozete da udjete u top8, za razliku kad ste imali tad malo manje skupi tim koji je usao u top8.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Poslao sam ti taksativno ko od stranaca igra u Zvezdi i Partizanu i njihove statistike u Evroligi, ali pošto je medijski sponzor Partizana u tome izgleda video nešto uvredljivo, moje ČINJENICE nisu obkjavljene.

Bojank91

pre 11 meseci

Dakle suština teksta je "no 3p - no party"?
d

d. g.

pre 11 meseci

Ma studenti imaju najbolju odbranu u Evropi. Tako bar kaže statistika. Ili je nešto drugo u pitanju...
K

Kako

pre 11 meseci

Ih nije zaustavio šutirali 28 puta a 7 da li,i to skoro sve otvoreni šutevi bili.
R

Realno ,

pre 11 meseci

Zaustavio ih je Real najbolje
H

Hezonja

pre 11 meseci

Za sve je kriv Kevin Panter, skroz nezainteresovan, bruka i on mi kapiten. Ove treba drati svaku po 20 razlike, još im otišao najbolji igrač, a oni lagano aleja upeve zakucavaju.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Trecu ili Partizan dobija 20+ razlike ili ispada. Ne verujem da ce da dobiju tesno.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Ako bude tesno, momci u sivom će obući crno-bele dresove.
@

@sofronije

pre 11 meseci

Kod vas ne mora ni da oblace oni na svakoj utakmici nose, a po potrebi moze i Arena da se isključi ako treba.
H

Haha

pre 11 meseci

Nije ovde poenta u tome. Poenta je da Partizan nema nikakvu igru. Poenta je u tome da li ce ih ici ludi šut ili ne. Toliko su sreće imali od januara, da to nije normalno. I sa ludim trojkama i sa povredama najboljih kod protivnika. Evo sad opet ako prodju, Cedevita igra bez najboljeg igrača. Ali bitno je da ih stao šut. Jer kada ubaciš 9 trojki a jedva dobiješ SC onda nemaš nikakvu igru. Zvezda je sa 4-5 trojki pobedjivala u evroligi, a to znači da ima neku igru a ne samo bumbaranje za 3. Isti tim su kao Makabi, mogu svakoga da pobede kada ide šut, ali isto tako lagano mogu od svakoga da izgube kada stane šut.
a

ahsjajs

pre 11 meseci

Je li te pitao neko za misljenje ?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

ti ociglednonne,as pojma o kosarci. Od tih 25 suteva, 20 su bili otvoreni sutevi. lopta jednoatavno nije htela u obruc. Partizan je igrao dobru odbranu,napadao isto kao cele sezone, ali sit za 3 na otvorenim pozicijama je stvar samopouzdanja i osecaja. mi smo u velikom daunu posle reala, imusudicu se da kazem da ce nam sada odgovarati sto veci broj utakmica. Ova majstorica moze da trgne igeace, veliki broj utakmica u malom razmaku naterace igrace da se posvete kosarci a ne razmisljanju omrealu. sve je to sport. Napred partizan
b

bio jedan klub...

pre 11 meseci

To je apsolutno tacno. Zvezda je toliko puta pobedila da je prosla u TOP 16 i treba im cestitati na uspehu. Partizan samo buma terojke i ima srece da su svima povredjeni igraci, a zvezda razbija redom sve. BAS SI INTERESANTAN!
S

Suprotno

pre 11 meseci

Ali sve sto si napisao je suprotno. Partizan je poslednji tim u EL po broju šutnutih trojki, a zvezda 5a… znaci vama kad ne ide šut u problemu ste. Partizan je drugi tim EL iza Reala po broju šuteva za 2 poena, a prvi po broju šuteva sa poludistance.
K

Kafic

pre 11 meseci

Pitao me konobar u kaficu, glavati. Sinoc se narod veselio pobedi nad Studentskim Centrom.
H

Haha

pre 11 meseci

"ako su ruze..." Po asistencijama ste 16 u evroligi. Toliko o timskoj igri. Sve se svodi na individualni kvalitet pretplacenih stranaca i njihov sut. Bez ijedne akcije od "100". A jedino po cemu ste prvi jesu slobodnja bacanja (zahvalite se Bodirogi), pa cak imate vise bacanja od reala I barse...
a

asi

pre 11 meseci

Neznalico,Zvezda ima vise pokusaja suta za trojku u EL od Partizana.
G

Gostarevic

pre 11 meseci

Zaustavili su ih tako što su ih puštali da šutiraju otvorene trojke 😂
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Trojke su promenljiva i varljiva stvar.Nekad te krene a nekad ne i niko nije pobedio samo dajući trojke.Ovde je problem u motivaciji kod igrača i njihovoj slaboj energiji.I još veći problem slaba odbrana što je dovodio do toga da se igrači Studentskog centra bezbroj puta prošetaju kroz reket i daju lake poene a o defanzivnom skoku da i ne govorimo.
D

Del koske

pre 11 meseci

Samo zestoki suterski treninzi i bicemo ponovo na 40% za 3 poena. Brat Naneli i bogami Egzum spasili stvar.
i

imun na propagandu

pre 11 meseci

Niko nikad nije imao ugovor od 6.9 miliona kao Panter
T

Tupamaros

pre 11 meseci

Nesto ti se pobrkalo u glavi, Panterov ugovor je 1,5 mil evra, prema sajtu Evrolige, a Kampaco je koštao 6,9 mil evra.
P

Pa

pre 11 meseci

I nije to Kampaco uzeo za 6 mesec😂😂😂😂
J

JSD komedija

pre 11 meseci

treci najveci budzet u Evroligi i ne moze bez sudijeske pomoci da pobedi SC, bruke jedne
C

Clyde the glide

pre 11 meseci

Hoćeš da kažeš da imamo najveći budžet posle Reala i Barse? Veći budžet od Fenera, Olimpijakosa, Makabija... Bajke su na trećem spratu.
d

dadadada

pre 11 meseci

A Zvezda ima veći budžet
h

hahhaha

pre 11 meseci

sta da zaustavi, imali smo po 20 otvorenih suteva, vola ne mozemo da ubodemo. I dalje se za sve ama bas sve mi pitamo. i tako ce biti do kalemegdana
f

fgh

pre 11 meseci

Bas tako....do kalemegdana a tamo je zna se ko.....Zvezda sampion👋👋
P

Postovanje

pre 11 meseci

Za Studentski Centar,ali apsolutno nista.ne zavisi od njih.Poenta cele price je kratka klupa puna beskorisnih igraca,kao prosle godine.Trifunovic,Andjusic i Koprivica(zbog povrede) su toliko beskorisni da je to neverovatno.I onda dovoljno da tivse povredi jedan igrac(Avram) i sve pada u vodu.Nije.ni cudo sto Ledej se raspada u ovoj seriji covek igra prosecno 35 minuta u EL i 30 minuta u Aba.Kako znamo i umemo da dovedemo Jaramaza i Vanju umesto ovih mutanata...
J

Jtd

pre 11 meseci

A jaramaz je inace u bajernu top, kad je u 12 :-)
g

gggf

pre 11 meseci

problem zona!!!
c

cv

pre 11 meseci

imali su dosta otvorenih suteva koje nisu pogodili o cemu pricate hejteri.
Z

Zema

pre 11 meseci

Nema brige Andjušic 32 trojke vezao na treningu.
V

Vamos

pre 11 meseci

A vama dug u fudbalu nikad veci, a kosarkasku sekciju odavno ugasili. Vazno privatna t.z. C.Zvezda u inat svima dovela Kampaca za skromnih 1.6 miliona za par treninga i nekoliko utakmica. Sve na silu.Bravo.
L

Lalegale

pre 11 meseci

Idemo Studenti
P

Poketino

pre 11 meseci

Mislim da je Barsa favorit za osvajanje Evrolige, igraju odlično.
S

Statler

pre 11 meseci

Niko nikada nije ulozio u tim preko 100 miliona i u fudbalu i u kosarci a da su im najveci uspesi top 17 i neizveden korner protiv Milana, niko nikad.
p

pancevac992

pre 11 meseci

u fudbalu u zadnjih 50 godina nemate uspeha kao mi zadnjih 6,sve i da je 100 miliona da tebi bude lakse,igrali smo i top8,tako da tvoje lazi su odras besa,tuge,nemoci,jadno
N

Nightwalker

pre 11 meseci

Niko nikada nije imao ugovor kao Kampaco u Zvezdi, skoro dva miliona za 6 meseci. Niko nikada.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Kad sve znaš de nam pokaži neki dokaz za Kampaca i reci koliko su plaćeni Panter, Ledej, Naneli, Papapetru, Egzum, Lesor i Madar.
@

@sofronije III

pre 11 meseci

Hocu brojilo evo samo za tebe, ti budi tu a ja idem po dokaze :D ili kao sto bi ti rekao kada spinujes bez trunke obraza " imas gugl nema ja sta da ti kopiram link" :))))
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Ja bih te zamolio da mi pošaljep link gde mogu videti platu bilo kog igrača institucije u poslednjih 10 godina. Vaše plate uvek saznamo na kraju preko BAT-a.
E

Example

pre 11 meseci

30 miliona evra budzeta, 3 najveci budzet u Evroligi f4 igraci ,skupi stranci i ponovo se mali brukaju jugosloveni
a

ajmeee

pre 11 meseci

cirkus...